De fleste LGBTQ er Cyberbullied. Slik holder du deg trygg på nettet

Innholdsfortegnelse

 • Finne fellesskap online
 • Den mørke siden av nettet
 • Nettmobbing er en nær universell opplevelse
  • Nettmobbing på sosiale medier
   • Andre måter å stille hatere på
  • Nettmobbing på nettfora
  • Lukkede mennesker risikerer å bli utpresset
 • Kontrollere identiteten din under og etter overgangen
  • Hvordan gjenoppfinne din online identitet
 • Dating Mens Queer
  • Sikkerhetstips for nettdating
  • Safe Sexting
  • Hvordan bli ikke hacket
  • Unngå uønskede fremskritt
 • Navigere i arbeidsplassen mens du er i kø
  • Kontakt med kolleger på sosiale medier
  • Bekjempelse av trakassering & Fordommer på jobben
 • Tips for foreldre til LHBTQ + ungdom
  • Eksploitive forhold mellom LQBTQ + ungdom
 • Vi håper dette hjalp
 • blindtarm
  • Trakassering på nettet
  • Seksuell trakassering på nettet
  • Sikkerhet etter seksuell orientering
  • Sikkerhet etter kjønnsidentitet
  • Utflukt etter kjønnsidentitet

Vi i vpnMentor gjennomførte en undersøkelse der vi spurte 695 LGBTQ + mennesker over hele verden om sine opplevelser på nettet når de forholder seg til deres seksuelle legning og kjønnsidentitet. Resultatene - referert til i denne artikkelen - belyste de unike utfordringene som LGBTQ + samfunnet står overfor.

Her er noen av våre hovedfunnene:+

 • 73% av alle respondentene i alle kategorier av kjønnsidentitet og seksuell legning har vært personlig angrepet eller trakassert på nettet.
 • 50% av alle respondentene i alle kategorier av kjønnsidentitet og seksuell legning har lidd seksuell trakassering på nettet.
 • Når det gjelder seksuell legning, aseksuelle mennesker føler seg minst trygge på nettet, og homofile menn den sikreste.
 • Når det gjelder kjønnsidentitet, transkjønnede kvinner føler seg minst trygge på nettet, og cisgender menn de tryggeste.
 • Det er mest sannsynlig at transkjønnede kvinner blir outed mot sin vilje online, mens cisgender menn er minst sannsynlige.

+For fullstendige resultater, se vedlegget.

Som eksperter innen cybersikkerhet er det vårt oppdrag å gi praktiske strategier for å takle motgang, bigotry og overgrep på nettet, det er grunnen til at vi laget denne guiden.

Enten du er en del av LGBTQ + -samfunnet eller er en alliert, håper vi at denne guiden er nyttig.

Finne fellesskap online 

Det kan være vanskelig for medlemmer av LGBTQ + -samfunnet å navigere i et heterofil og cisgender samfunn. Fremmedgjort fra familien, fordømt av samfunnet og isolert fra vennene sine, mange LGBTQ + mennesker henvender seg til internett for solidaritet.

Med bare et klikk på en knapp, kan de unnslippe sine fysiske omgivelser og umiddelbart transporteres til et sted fylt med likesinnede, aksepterende mennesker. Der kan de søke veiledning om å komme ut, stille spørsmål om queer-spesifikke temaer og bedre forstå deres seksualiteter og kjønnsidentiteter.

For å si det enkelt, internett fasiliteter en følelse av fellesskap blant LGBTQ + -personer, uavhengig av deres fysiske nærhet til hverandre.

"Internett og sosiale medier er avgjørende for å koble enkeltpersoner til informasjon og mennesker fra LHBT + -samfunnet," uttaler Mara, * som er bifil / pansexual. ** "[Det gir] rom for dem å finne aksept, fellesskap og støtte. Det er ekstremt viktig å holde liv i disse forbindelsene. ”

Siden selvmordsraten for LGBTQ + ungdom er vesentlig høyere enn for deres heterofile og cisgender jevnaldrende, kan internett bokstavelig talt bli livreddende.

”Det er så mange fantastiske støttegrupper som hjelper så mye, de seriøst reddet livet mitt og gjorde søket etter identiteten min så mye enklere,”Forteller Mariela, en lesbisk.

"[Internett er] definitivt en god informasjonsdeling for vårt til tider usammenhengende samfunn, spesielt på landsbygda," sier Blair, som er kjønnsmann / ikke-binær. *** "Mye av min trans-identitet ble sett gjennom språk jeg fikk tilgang til på nettet i tillegg til å se på andre transfortellinger på nettet. ”

Den mørke siden av nettet

men, Internett kan også være et skremmende og farlig sted. Bare les kommentarene til ethvert viralt innlegg i sosiale medier, så ser du en mengde fornærmelser og feildirektert aggresjon.

Tatt i betraktning det faktum at en stor del av disse hatefulle kommentarer inkluderer homofobe og noen ganger til og med bifobiske slur, Internett er spesielt truende for LGBTQ + -samfunnet.

"Jeg føler at det er en betydelig mengde intoleranse fra LHBTQ-samfunnet," forklarte Gill, en kjønnsleser. "Jeg er ærlig blitt angrepet mer innenfra enn utenfor det."

Gitt denne stygge virkeligheten, tror vi Det er viktig at alle LGBTQ + -personer vet hvordan de skal forsvare og beskytte seg på nettet. Derfor opprettet vi denne guiden for å minimere din personlige eksponering for mobbing og trakassering på nettet.  

Det er viktig for oss å merke oss at noen av rådene her er rettet mot mennesker som ikke føler seg trygge nok til å komme ut, eller som foretrekker å ikke avsløre visse aspekter av identiteten deres hvis de føler seg truet. Det er på ingen måte en oppmuntring til å holde skapet.

Vi ønsker også å erkjenne ulempene ved å spille det trygt. I følge undersøkelsen vår, mens selvidentifiserte homofile svarte at de følte seg tryggest på nettet, tror noen det er fordi de er for forsiktige med internettaktiviteten sin.

"Jeg har ikke opplevd noe negativt på nettet," forklarer Harris, som er kjønnsmann og homofil. "[Men det er] fordi jeg har jobbet veldig hardt for ikke å sette meg i situasjoner der jeg kan være sårbar for angrep. Denne typen ekstra mental innsats holder meg trygg på nettet, men den kommer til en pris.”

Det er vårt håp at en dag ikke noe av dette vil være relevant, og at alle mennesker, uansett deres seksuelle legning eller kjønnsidentitet, vil føle seg fri til å uttrykke seg på nettet på noen måte de finner passende, uten frykt.

Nettmobbing er en nær universell opplevelse 

I følge studien vår, 73% av LHBTQ + -folket har rapportert å bli personlig angrepet eller trakassert online. Disse hendelsene dreier seg ofte om forsøk på å endre eller kritisere en persons seksuelle eller kjønnsidentitet. (Klikk for å dele på Facebook)

Shauna, en lesbisk respondent husker, "en eller annen dame kommenterte et innlegg jeg la ut på sosiale medier om at det å være homofil var en fase, og at hvis jeg fant Jesus, ville jeg bli omvendt akkurat som henne."

"Tilbake før Facebook filtrerte meldinger fra folk du ikke er venn med, vil jeg ofte motta meldinger som kaller meg en dyke eller på lignende måte misbruker meg," legger Dylan, en ikke-binær respondent til.

Og overgrepet er ikke alltid bare verbalt. Noen ganger kan det til og med føre til fysisk vold. I følge Zsófia, en kjønn / lesbisk lesbisk bosatt i Ungarn, “I 2012 ble hele Facebook-profilen min (med flere andre [medlemmer av] det ungarske LGBTQ + -samfunnet) publisert på en ytterside gruppe. Listen ble kalt "fagot-list" ("köcsög lista" på ungarsk). "

I tillegg til disse overgrepene fra bigots og religiøse og politiske ekstremister, fant vi det de fleste av de respondentene som traff online trakassering, var seksuelle.

“Jeg har fått pikkebilder når jeg lette etter en romkamerat eller når jeg la ut telefonnummeret mitt etter at katten min forsvant. Jeg har også blitt fortalt av noen få gutter [at] biseksualitet er en fase og jeg trenger en god pikk for å kurere meg, ”forklarer en Jamie, som er ikke-binær og bifil.

Jamies stemning ble gjentatt gjennom hele undersøkelsen, med dusinvis av mennesker som rapporterer at de har mottatt uønskede pornografiske bilder eller vulgære, seksuelt eksplisitte meldinger.

"Jeg la ut et bilde som sa at jeg skulle ønske at jeg bare kunne holde kjeft, og flere tilbød pikken sin for å holde den full," forteller Tamika, en lesbisk.

"Jeg har hatt dødstrusler mot meg selv og min familie," avslører Nova, en aseksuell transkjønn kvinne. “Mobbing utenfra og inne i samfunnet. [Jeg har blitt skrepet så mye at jeg har forlatt sosiale medier.”

Asexual mennesker beskrev følelsen av å bli truet av sine ikke-aseksuelle kolleger som nekter å akseptere aseksualitet som en gyldig orientering. Noen av disse mennene, kvinnene og ikke-binære eller kjønnsmennene vil anklage aseksuelle for å ha en latent eller “ennå ikke utviklet” seksuell interesse.

"Folk tror de kan kurere min aseksualitet ved å sende meg naken eller bare gjentatte ganger fortelle meg at alle har en sexlyst du bare trenger å vente på deg," sier Elijah, som er kjønnsmann og aseksuell.

Til tross for at de ofte mottok seksuelt upassende innhold eller kommentarer, mange respondenter bagatelliserte trakasseringen og unnskyldt til og med denne oppførselen som "bare den vanlige."

Men du trenger ikke å godta "bare det vanlige." Det er måter å filtrere ut misbruket på.

Nesten alle LHBTQ + mennesker møter online trakassering

Nettmobbing på sosiale medier 

I dag er sosiale medier vår viktigste form for kommunikasjon på internett, og for LHBTQ + -personer - spesielt de som ikke blir støttet av familiene eller vennene sine - kan sosiale medier være det eneste stedet de kan finne et kjærlig, støttende samfunn.

Dessverre er sosiale medier også fulle av mobbing. Studier har til og med vist at på grunn av det faktum at det å ikke måtte møte sitt offer personlig preger mange misbrukere, mobbing er mye mer utbredt på nettet enn i det virkelige liv.

Forskning har også vist at nettmobbing forårsaker depresjon, og mange ofre henvender seg til usunne mestringsmekanismer som rusmidler, alkohol og selvskading.

Selv om det ikke er noen måte for enkeltpersoner å stoppe trakassererne fra å mobbe i utgangspunktet, er det måter å beskytte seg mot dem, noe som gjør ringvirkningene av nettmobbing mindre alvorlige.

Noen ganger er det så enkelt som blokkerer og rapporterer voldelige brukere, slik at du ikke trenger å samhandle med dem i det hele tatt.

Slik blokkerer du mennesker på sosiale medier

Hvis problemer vedvarer, har du også muligheten til å rapportere misbruket til plattformen - selv om dessverre, administratorer av nettstedet ikke alltid tar de nødvendige tiltak for å stenge bigots.

Andre måter å stille hatere på 

Når det ikke er et alternativ å blokkere noen på nettet, er det andre skritt du kan ta for å begrense eksponeringen din for dem. Noen av følgende taktikker kan hjelpe deg med å ta kontroll online:

 • Fjern kommentarer på innleggene dine manuelt.
  De fleste nettsteder lar deg slette spesifikke kommentarer, slik at du raskt kan fjerne de støtende svarene.
 • Rapporter hendelsen til plattformen.
  Hvis du ikke vil at det skal være åpenbart at det var du som tok grep, rapportering lar deg flagge problemet anonymt, slik at selskapet kan ta grep.
 • Lag private lister og grupper.
  De fleste sosiale nettverk har en funksjon for å gjøre meldinger, innlegg eller grupper private. Ved å gjøre dette, kan du velge å inkludere folk du stoler på og holde potensielt sensitive samtaler borte fra trakasserende.

Nettmobbing på nettfora 

Nettfora er en fantastisk måte å samhandle med samfunnet ditt på, men de kan ofte være en katalysator for argumenter og diskusjoner som kan bli stygg. Det er ikke uvanlig at LGBTQ + mennesker blir urettferdig målrettet i offentlige styrer, bare på grunn av hvordan de identifiserer.

LHBTQ-folk skal aldri tvinges til å maskere identiteten sin, men dessverre kan verden være et veldig stygt sted, og noen mennesker kan velge å holde viss informasjon privat for å holde seg trygg.  

Følgende er alle detaljer som du bør vurdere å unngå når du snakker med folk du ikke kjenner.

 • Adresse og kontaktinformasjon: Nettmobbing er en ting, men å ha en aggressor vite hvor du bor - eller hvordan du kontakter deg - kan sette deg i fysisk fare. Del aldri disse detaljene med noen online, med mindre du kjenner dem personlig og det er via en kryptert chat. Til og med generell informasjon, som din by eller by, kan brukes til å finne deg, så det er det tryggeste alternativet å holde det for deg selv.
 • Ekte navn:

  Folk kan raskt koble prikkene for å finne ut hvem du og vennene dine er, så noen velger å bruke pseudonymer for seg selv og folk de henviser til i innleggene sine. Denne enkle vanen er enkel å adoptere og vil gi deg betydelig privatliv, samtidig som du fortsatt lar deg dele dine erfaringer og meninger.  

 • Lenker til sosiale medier: 

  Hvis du kommenterer i fora, kan du vurdere å ikke koble kontoen til sosiale medier, eller i det minste holde sosiale medieinnstillinger private. Selv om det å være muntlig angrepet på en tråd er en ting, har din sosiale mediekonto vanligvis mye mer personlig informasjon om deg som kan eskalere trakassering til et annet nivå.

Lukkede mennesker risikerer å bli utpresset

Selv om stadig flere trives med å komme ut av skapet, er det fortsatt mange som dessverre ikke føler seg trygge nok til å gjøre det. Og det er cyberkriminelle der ute som er klare til å dra nytte av det og aktivt leter etter ofre for å utpresse og utpresse. Derfor er det viktig å vite hvordan du holder visse opplysninger privat hvis du ønsker det.

De fleste online plattformer har begynt å ta personvern på alvor og tilbyr innstillinger for å skjule deler av, eller all, profilinformasjon fra noen brukere.

De fleste LGBTQ er Cyberbullied. Slik holder du deg trygg på nettet

Kontrollere identiteten din under og etter overgangen 

For mange transpersoner kan overgangsperioden være en ekstremt sårbar tid. For de som foretrekker å holde deler av eller hele overgangen privat, er muligheten for å bli utflyttet en av de største truslene mot deres online sikkerhet. Faktisk, 26% av transkjønnede kvinner og 21% av transkjønnede menn oppgir å ha blitt utelukket mot deres vilje

Noen av respondentene på undersøkelsen vår delte historier om hvordan vennene og klassekameratene ondskapsfullt avslørte sin kjønnsidentitet på sosiale medieplattformer - eller til og med utpresset dem.

I følge Dante, en bifil / pansexual trans mann, sa personen [utpressing av meg] at de vil dele min personlige informasjon (kjønnsidentitet og seksuell legning) hvis jeg [ikke] gjorde noen ting. ”

For å unngå å bli utgått, noe som potensielt kan skape en fiendtlig familiedynamikk, koste dem jobben sin, eller innlede en barrage av hatefulle meldinger, velger mange å leve i hemmelighold.

Mens Jolene husker en transkjønn lesbisk kvinne, “jeg lever stealth. Jeg skjuler min seksuelle legning og kjønnsidentitet på nettet. ”

Fordi folk flest overgår som voksne, har de sannsynligvis en online tilstedeværelse som gir dem kjønn de ble tildelt ved fødselen. Som et resultat, de som frykter å bli utpresset eller ufrivillig utelukket, vil ofte velge å fjerne sin forrige identitet fra nettet.

For eksempel opprettet Bianca, en transblogger, et nettsamfunn der hun var i stand til å hjelpe andre i samme situasjon som henne. Imidlertid førte det til slutt til en manglende evne til å sikre arbeidsforhold og føde barnet sitt. I følge henne, “Så kom virkeligheten. Verden liker ikke trans - forstår ikke årsaken eller virkningen. ”På grunn av dette tok hun beslutningen om å fjerne spor av sin transidentitet fra sin online tilstedeværelse.

På samme måte kom Yahel, som er en trans mann, først ut i et nettforum han jobbet for, og ble umiddelbart møtt med trakassering: “De begynte å åpne emner om meg med å si at jeg er en jente og at jeg har en psykisk sykdom; de brukte ‘hun’ pronomen. ”

Heldigvis, fordi han var ansatt, kunne han blokkere de fornærmende brukerne.

Imidlertid bemerket han også grensene for sine evner, og observerte, “da jeg forlot stillingen min som ansatt for å fokusere på karakterene mine på skolen, fortsatte trakasseringen, og jeg kunne ikke gjøre noe med det. Da jeg rapporterte det, var det ingen som gjorde noe med det.”

Hvis du er i en lignende situasjon, og er redd for konsekvensene av å utsette det tildelte kjønn eller overgang, har du muligheten til å endre din online persona.  

Hvordan gjenoppfinne din online identitet

 • Slett sosiale mediekontoer og lag nye som gjenspeiler ditt sanne kjønn. Begynn å legge ut flere bilder, slik at du har minner å tømme dem ut med!
 • Kontakt nettsteder som presenterer ditt tildelte kjønn, og be dem om å fjerne eller oppdatere informasjonen om deg - du kan finne ut hva som er på nettet av Googling selv.

Hvis du ikke vil ta disse trinnene fordi du mister den elektroniske følgende eller kontaktlisten din, kan du bare oppdatere gjeldende kontoer.

 • Hvis du endret navn, må du oppdatere det på hver konto.
 • Slett eller tagg gamle bilder fra sosiale mediekontoer.
 • Kontakt nettsteder, venner og følgere for å slette eller fjerne merkingen av bilder du ikke selv kan merke.   
 • Lag nye bilder, videoer og innlegg som gjenspeiler ditt sanne jeg.
 • Det er også bra å vite at noen sosiale medier-plattformer, som Facebook, har muligheten til å velge et tilpasset kjønn.

Heldigvis, med større trans-synlighet, er flere og flere mennesker åpne og stolte av reisen sin. Alex er en transkvinne, som synes det var lett å komme ut på nettet. I følge henne var det veldig enkelt for meg å endre identiteten min på nettet fordi jeg allerede omringet meg med støttende mennesker. Så når jeg endret alt, var alle allerede ombord. ”

Selv om hun opplevde noe hat - spesielt på datingsider - ved å være åpen og finne støtte blant vennene sine, fant hun det lettere å filtrere ut støyen. Dessuten, hun valgte å holde utsendte bilder som ga henne kjønnet hun ble tildelt ved fødselen, og sa til og med at det så ut til å hjelpe foreldrene hennes å tilpasse seg ideen om overgangen hennes.

Avgjørelsen om hvor åpen for å være online er dypt personlig, og ingen skal presses til å avsløre mer eller mindre enn de føler seg komfortable med. Du bør bestemme hva som er best for deg.

Dating Mens Queer 

Nettdating er en enorm del av moderne forhold. Apper, datingsider og sosiale medier er alle en plattform for folk av alle kjønn eller orienteringer å møte, koble seg til eller bli forelsket. Og de kan være spesielt nyttig for seksuelle minoriteter som ønsker å finne partnere i en stort sett cis-hetero verden.  

Mange av de vi intervjuet som er i lykkelige, langsiktige forhold, møtte partnerne sine på nettet.

Ronnie fant kjærligheten til livet sitt på nettet. En gang bestemte jeg meg for å bare snakke med noen som jeg hadde bedømt var veien ut av ligaen min. Etter et par uker spurte hun meg på en date [...] nå 6 måneder senere, jeg er så utrolig forelsket. "

Dessverre kan datingsider på nettet være elveblest for seksuell trakassering.

I undersøkelsen vi gjennomførte, mer enn 50% av respondentene som identifiserer seg som homofile, lesbiske, queer, asexual eller bisxual / pansexual, fikk seksuell trakassering på nettet.

Lignende studier avslørte at seksuell trakassering påvirker en tredjedel av LGBTQ-ungdommer - fire ganger så mange som cis-hetero-ungdommer.

Derfor er det så viktig å beskytte deg selv på nettet. Dating skal være morsomt. For å få det slik, sjekk tipsene nedenfor.

Sikkerhetstips for nettdating 

Det kan være risikabelt å møte noen du først koblet til på nettet. Selv om de fremstår som legitime, det er ingen måte å garantere ektheten av deres identitet, og - selv om de er personen de sier det er - vet du ikke hvordan de kan oppføre seg eller oppføre seg i et ansikt til ansikt møte.

Selv om dette ikke skal hindre deg i å møte nye mennesker, er det viktig å opprettholde en strategi for å holde seg trygg, hvis situasjonen tar en uønsket vending.

 • Møt ikke hjemme fordi du ikke vil at fremmede skal vite hvor du bor før du har sett dem. Det kan virke upraktisk, men det vil gjøre deg mye mindre sårbar.
 • Fortell en venn alle detaljene om arrangementene, inkludert hvem du møter, hvor du møter, og når du skal være tilbake.
 • ‘Be om Angela’ eller bruk en lignende ordning. Over hele verden finnes det koder som lar deg diskret be om hjelp på barer eller restauranter hvis du føler deg utrygg på en date. Undersøk alternativene som er brukt i ditt sted på forhånd.
 • Bruk politi-apper som SafeTrek (se nedenfor), som lar deg varsle politiet om ditt sted og varsle dem om fare, uten å måtte ringe. Ved å trykke på en enkelt knapp, kan du sende myndigheter uten at datoen din vet det.
 • Gjør din forskning før du møtes. De fleste har en omfattende tilstedeværelse på sosiale medier som du kan bruke til å validere identiteten deres. Hvis de ikke gjør det, vet du å være ekstra forsiktig i løpet av datoen din - eller du kan bestemme deg for å hoppe over møtet helt.

Safe Dating-apper 

Etter hvert som flere og flere stoler på smarttelefonene sine, datingapper har i stor grad tatt plassen til tradisjonelle datingnettsteder. Noen av disse tiltrekker seg brukere som er ute etter å bare koble seg til (og hvis det er det du vil, flott!), Mens andre er mer rettet mot de som leter etter langsiktige forhold.  

I begge tilfeller, brukere er sårbare for de samme farene, inkludert seksuell trakassering eller overgrep.

Heldigvis er det en mengde apper designet for å gjøre din datingopplevelse tryggere. Disse inkluderer online datingsplattformer med innebygde sikkerhetstiltak, samt intuitive programmer som kan spore sikkerheten din mens du er ute.

 • Taimi: Sitert som den største og sikreste datingsappen for menn som søker menn, lar Taimi brukere "få venner, finne den perfekte fyren eller danne meningsfulle forhold." Den bruker sikre påloggingsfunksjoner, for eksempel fingeravtrykk og tofaktorautentisering, og har en AI-bot for å verifisere kontoer og oppdage uredelige brukere.
 • LGBTQutie: Denne enkle appen promoterer kultivering av meningsfylte forhold og vennskap, snarere enn upersonlige tilkoblinger. Det er rettet mot inkludering, støtte aseksuelle, ikke-binære, pansexuelle og interseksuelle brukere, sammen med andre LGBTQ-medlemmer.
 • Scissr: Scissr tar imot spesielt lesbiske, og lover å være et trygt sted for kvinner. Den prioriterer å finne falske profiler ved å luke ut og slette dem før de kan forårsake problemer. Ved siden av datingtjenesten tilbyr den også brukerne et fellesskap der de kan dele og diskutere forskjellige temaer med likesinnede.
 • Chappy: Chappy tar sikte på å endre stigmatisering rundt apper for homofil datering. De krever at hver bruker skal bekrefte seg selv via Facebook, og de sletter bilder som ikke inkluderer et ansikt automatisk. De krever også at brukere velger hverandre før noen meldinger kan skje, noe som reduserer sjansen for trakassering betydelig. Videre vil de varsle deg hvis noen prøver å skjermdumpe profilen eller bildene dine.

Safe Sexting 

Med fremveksten av datingapper har sexting blitt et vanlig fenomen. Som et resultat har mange nakenbilder lagret på telefonene sine.

Enten du tar disse bildene for deg selv eller for andre, kan du ikke se bort fra muligheten hvis de faller i gale hender, kan resultatet være pinlig - eller i noen tilfeller - ødeleggende effekter på ditt personlige eller profesjonelle liv.

Men å bytte frekke bilder kan være en morsom og oppfylende del av det romantiske livet ditt, og vi vil at du skal ha det moro. Bare pass på at du tar forholdsregler.

Apper for å lagre bildene dine i hemmelighet 

Det er visse apper du kan bruke for å øke sikkerheten og lagre de intime bildene dine i en låst del av telefonen. Følgende gir alle denne funksjonen:

 • KeepSafe: KeepSafe er en enkel måte å beskytte bildene dine på. Bare overfør dine intime bilder til appen, så låser de dem med et passord.
 • Galleri Lock Lite: Denne appen er et låst fotohvelv. Den har også en stealth-modus, som skjuler appikonet helt - du kan bare få tilgang til det gjennom en bestemt sekvens med tastekommandoer.
 • Beste hemmelige mappe: Denne personvernappen gjør at du kan skjule appen (og bildene dine) helt, slik den vises på telefonen din som en 'Utilities Folder', som avleder enhver mistanke om hva den inneholder.
 • KYMS: KYMS har standardlåste albumfunksjoner, men tar det et skritt videre ved å vises som en kalkulator på telefonens meny. Så lenge ingen griper tak i telefonen din for å gjøre noe matte, vil de hemmelige bildene dine forbli skjult.
 • Vaulty: I tillegg til å gi fotobeskyttelse, har Vaulty også en mengde redigeringsfunksjoner. I tillegg, hvis du mister telefonen, kan du gjenopprette bildene dine fra en annen enhet.  

 

La bildene dine ødelegge deg selv 

Ofte eksisterer det ikke noe reelt behov for å lagre nakenbilder på telefonen i det hele tatt. Når du har sendt dem til ønsket mottaker, har du kanskje ikke bruk for dem. Det finnes mange apper som lar deg ta og sende bilder, men vil automatisk slette dem fra begge telefonene etter en viss tid. Disse plattformene tillater virkelig stealthy sexting:

 • snapchat
 • StealthChat
 • Wickr
 • Kaboom
 • BurnChat

Vær imidlertid oppmerksom på at det er måter å omgå dette på - noe som betyr at mottakeren av bildene dine kan ta et skjermbilde eller lagre dem på annen måte. Så aldri sext med noen du ikke stoler på.

Hvordan bli ikke hacket 

Dessverre er det ikke bare fysisk tyveri som kan avsløre private bilder og informasjon. Hackere blir utrolig sofistikerte og kan finne din intime informasjon uten at du engang vet det.

Den beste måten å beskytte deg mot hackere er å implementere flere lag med online beskyttelse.

 • Installer antivirusprogramvare som vil varsle deg hvis du tilfeldigvis laster ned spionprogramvare til telefonen. Spyware fanger opp filene, passordene og online aktivitetene dine, og overfører dem tilbake til hackeren.
 • Last bare ned apper fra pålitelige brukere. Noen uoffisielle apper er trojanske hester for skadelig programvare. Hvis et infisert program kommer inn på telefonen din, kan det enkelt gi en tredjepart tilgang til meldingene og bildene dine.
 • Oppdater appene dine regelmessig, siden oppdateringer vanligvis inneholder oppdateringer og rettelser for sikkerhetsfeil.
 • Bruk tofaktorautentisering (2FA) på alle kontoene dine for å gjøre det vanskeligere for nettkriminelle å få tilgang til filene dine gjennom brute-force-angrep. Denne innstillingen krever en ekstra kode fra en tredjepartsplattform, for eksempel SMS eller e-post, så (med mindre noen har klart å hacke seg inn i flere av kontoene dine) vil de ikke kunne få oppføring.
 • Bruk alltid et VPN når du bruker usikrede offentlige WiFi-nettverk. Åpne hotspots krypterer ikke data, slik at andre brukere kan se og få tilgang til filene dine. Rogue tilkoblingspunkter finnes også for å bevisst oppdrive dataene dine. Å bruke en VPN vil kryptere trafikken din og omgå dette problemet helt. Hvis du ikke er sikker på hva du skal bruke, her er noen av favorittene våre.

Unngå uønskede fremskritt

Uønskede seksuelle fremskritt, fra illegale bilder til seksuelle forespørsler, kan skje hvem som helst. Imidlertid møter LGBTQ + mennesker spesifikke farer.

For eksempel, Hvis du er trans, er det ikke uvanlig å bli bombardert av intime spørsmål om kjønnsorganene og seksuelle opplevelsene dine, eller bli anmodet om betalt samleie.

I følge undersøkelsen vår, når du sammenligner opplevelsene til mennesker med forskjellige kjønnsidentiteter, transkjønnede kvinner følte seg minst trygge på nettet, og cisgender menn følte seg tryggest. Det ble også avslørt at transpersoner ofte blir fetisjert på grunn av sitt kjønn. Mange har opplevelsen av å bli bedt om å eksponere seg for sine cis jevnaldrende under dekke av å lære om overgangene deres.

Dean, en transkjønn mann husker, "En klassekamerat på videregående skole ba meg om å se meg naken slik at han kunne forstå transpersoner ... selv etter at jeg ba ham undersøke på egen hånd. Så begynte han å gjøre seksuelle fremskritt. ”

på samme måte, lesbiske par kan få uønskede fremskritt fra rette menn som har fetishisert sine forhold, og to kvinner blir ofte oppfattet som hyperseksuelle og åpne for alle slags møter.

“Vanligvis vil det være en ignorant‘ Vil du være i trekant? ’Slags sleazy kommentar,” sa Priya, som er bi.

Hannah, også en bifil kvinne, bemerket eksistensen av ‘enhjørningsjegere’, på plattformer som Tinder. Hun definerte dem som “Folk som søker etter to jenter å få trekanter med,” og ga et eksempel fra egen erfaring:

“Den som stakk mest i hodet på meg var denne e-postmeldingen jeg fikk fra en felles profil. De lette etter en jente som skulle ha en trekant [med], og jeg sjekket tilsynelatende alle boksene de lette etter. E-postadressen var veldig høflig, og spurte om jeg ville være med på det, og om jeg ville møte opp. ”

Hun var imidlertid akutt klar over mangelen på sosiale kosthold og småprat før tilbudet, og det lot henne føle seg litt dehumanisert.

Det er viktig å merke seg at ikke alle ubehagelige interaksjoner stiger til trakasseringsnivået. Spesielt på datingsider, der mange er ute etter en oppkobling, det som kan føles som å krysse en grense for en person, kan være et kjærkomment forslag til en annen. Hvis samhandlingen faller inn i det grå området, må du ringe hvordan du takler det.

Husk også det det er ikke din jobb å utdanne mennesker hvis du ikke vil. Selv om det er sant at noen handler fra et sted med uvitenhet, snarere enn ondskap, krever det å hjelpe dem med å se lyset den typen følelsesmessig arbeid du ikke skylder noen.  

Med det i tankene, her er noen skritt du kan ta for forskjellige scenarier der du blir gjort ubehagelig:      

 • Hvis du velger å engasjere deg, må du informere den problematiske personen om at de forårsaker krenkelser og forklare hvordan. Hvem vet, de kan se feilen på sine måter og beklager at de har krysset en linje.
 • Hvis de er helt uhøflige og uakseptable, men du fortsatt vil svare på noen måte, kan du fortelle dem at hvis de fortsetter oppførselen sin, vil du rapportere dem til plattformen. Noen ganger er en enkel trussel nok til å få troll på nettet til å gå ned.
 • Hvis du ikke er interessert i en diskusjon, blokkerer du bare kontoen og rapporterer dem til plattformen du kommuniserer gjennom.
 • Hvis trakassering vedvarer eller eskalerer, og du frykter for din sikkerhet, må du rapportere dem til politiet. Selv om myndighetene ofte ikke reagerer tilstrekkelig på trakassering på nettet, kan det være verdt et skudd, og rapportering av en hendelse begynner i det minste en offisiell papirsti som kan bli nyttig på veien.   

Navigere i arbeidsplassen mens du er i kø 

Til tross for økende synlighet og aksept, møter noen LHBTQ-personer fortsatt diskriminering på arbeidsplassen.

I USA, i 28 stater, er det fortsatt lovlig å avfyre ​​noen basert på deres seksuelle legning, og oppsigelse på grunn av kjønnsidentitet er fremdeles tillatt i 30 stater.

"Jeg er bekymret for at min seksuelle identitet i det fri kan skade min fremtidige karriere," utbrøt Courtney, en bifil kvinne.

Disse tallene er virkelig sjokkerende, men de fremhever hvorfor det er så viktig å vite hvilke rettigheter du har.

Kontakt med kolleger på sosiale medier 

På ingen måte skal noen noen gang føle seg presset til å bli i skapet. Med det sagt, de som frykter trakassering eller diskriminering, bør vite hvordan de skal holde sitt personlige og profesjonelle liv atskilt hvis de velger det.

Men hva hvis en kollega venner deg på Facebook eller følger deg på Instagram? Blokkerer du dem eller ignorerer deres forespørsel, noe som potensielt kan føre til en vanskelig arbeidsdynamikk, eller til og med konfrontasjon?

Hvis du føler deg presset til et vennskap med noen du ikke er komfortabel med, er det måter å filtrere det de ser på. De fleste plattformer lar deg tilpasse hvem som kan se hvert innlegg, slik at du kan variere informasjonen du deler med visse mennesker. Slik gjør du det på populære sosiale nettverksnettsteder:

Hvordan endre personverninnstillingene dine på sosiale medier

Bekjempelse av trakassering & Fordommer på jobben

Hvis du opplever trakassering eller diskriminering på jobb, kan det være følelsesmessig overveldende. Spesielt med alt på nettet i dag, kan du oppleve trakassering på nettet fra dine kolleger. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan bruke deg. Her skal du starte:

 • Dokumenter hvert relevant samspill og samle bevis som kan tas til HR eller din advokat. 
 • Bruk telefonen til å spille inn potensielt problematiske samtaler, slik at du har førstehåndsbevis på hva som skjedde.
 • Hvis det foreligger bevis i din e-postkorrespondanse, må du huske å kopiere og lime inn eller skjermbilde innholdet andre steder - fordi arbeidsgiveren din kan slette eller redigere meldinger som finnes i selskapets interne system. Dette gjelder også Slack eller andre nettpratgrupper. 
 • Finn noen du stoler på som hjelper deg med å samle dokumentasjon. Å ha et vitne vil øke troverdigheten til påstandene dine.
 • Hvis HR ikke tar beskyldningene dine på alvor, finn en tredjepart du kan kontakte for å presse saken videre.
 • Kjenn dine rettigheter. Å kunne referere til spesifikk lovgivning og retningslinjer angående diskriminering vil hjelpe deg til å kjempe med selvtillit.

De fleste LGBTQ er Cyberbullied. Slik holder du deg trygg på nettet

Tips for foreldre til LHBTQ + ungdom

Hvis du er foreldre til et LGBTQ + barn, er det viktig å versere deg selv på nettet.

Queerungdom er spesielt utsatt for overgrep og depresjon, mest fordi de har mindre evne enn voksne til å organisere livet rundt å finne et støttende fellesskap.

Det er viktig å være involvert i ditt barns liv og være bevisst på deres mentale helse. Ved å opprettholde en åpen dialog og overvåke deres online aktivitet, kan du bidra til å holde dem trygge

På samme måte, hvis du oppdager at barnet ditt er queer, men ikke har gitt den informasjonen til deg, er det viktig at du ikke konfronterer dem om det. I stedet har du en åpen dialog og innlem uttalelser om LHBTQ-samfunnet som vil hjelpe barnet ditt å føle seg trygg.

Snakk med dem, men enda viktigere LYTT. Spør hvilken hjelp de trenger og hvilke taktikker de bruker for å beskytte seg på nettet. Det finnes mange ressurser for å støtte LHBTQ ungdom og deres foreldre, så ta gjerne kontakt og kontakt med andre.

Nedenfor er en liste over organisasjoner som tilbyr en mengde ressurser for LHBTQ-ungdommer og deres kjære.

Støtt organisasjoner for LGBTQ + ungdom og deres familier 

 • Det blir bedre: Opprettet av ekteparet Dan Savage og Terry Miller, Det blir bedre startet som en kampanje på sosiale medier for å gi håp for unge LHBTQ + mennesker som møter mobbing og fordommer. I dag er det et internasjonalt medienettverk med mange partnere.
 • GLAAD: GLAAD ble grunnlagt som svar på den baktale dekningen av AIDS-epidemien fra 1980-tallet. I dag spiller det en viktig rolle i å takle problematiske medierfortellinger og oppmuntre til essensiell samtale om LGBTQ + -spørsmål.
 • Født slik: Dette grunnlaget ble opprettet av Lady GaGa og moren hennes, etter suksessen til sangen med samme navn. Organisasjonen har som mål å støtte og styrke unge mennesker gjennom forskning og ved å koble dem til ressurser i mental helse.
 • FFLAG: Står for Familier og venner av lesbiske og homofile, Hovedfokus for denne registrerte ideelle organisasjonen er å støtte og dele informasjon med vennene og familien til LGBTQ +. I tillegg til å skaffe ressurser, forbinder de også medlemmer med lokale grupper og kontakter.

 

Nyttige blogger & Forums 

Du kan også finne et uendelig antall blogger og fora som brukes til å diskutere problemer og dele personlige erfaringer. Populære blogger for LGBTQ + ungdom og foreldrene deres inkluderer:

 • Gay Christian Network Forum
 • Transparenthood.net
 • Parentingjeremy.com
 • Raisingmyrainbow.com

Eksploitive forhold mellom LQBTQ + ungdom 

Studier viser at LGBTQ + ungdom blir presentert for mer relevante risikofaktorer enn noen annen gruppe unge mennesker.

Ofte skjer dette når barn eller ungdom kommer fra homofobe / transfobe familier som ikke gir dem den støtten de trenger og fortjener. Ungdommer som blir tvunget til å oppholde seg i skapet på grunn av frykt for tilbakeslag fra foreldrene, er spesielt utsatt for seksuell utpressing.

"Da jeg var yngre, og internett mer hensynsløs, hadde jeg en mann som truet med å komme hjem til meg for å fortelle foreldrene mine med mindre jeg sendte ham bilder," forteller Giselle, en aseksuell transkjønn kvinne. "Jeg hadde [ingen steder] å gå og tenkte at en fremmed ville fortelle foreldrene mine alt."

I ekstreme (men dessverre ikke uvanlige) tilfeller ender ungdom uten familiær støtte hjemløs og blir ofte tvunget til det henvende seg til sexarbeid som deres eneste middel til å overleve. I følge Gil Fishhof, direktør for Human Rights Youth Organization: "disse barna driver med sex som et middel til å skaffe oss de grunnleggende nødvendighetene som vi tar for gitt som mat, klær og husly." 

Og selv de som ikke driver med sexarbeid, kan være utsatt for utnyttelse fra voksne som søker å opprette et ‘sukker pappa / mamma’ forhold til en som er ung og lett manipulert. I forklaring på noen av de potensielle årsakene til at unge mennesker som identifiserer seg som LGBTQ + kan komme i ubehagelige forhold, sier Fishhof, "er det mindre sannsynlig at ungdom sier nei i disse situasjonene fordi de føler at de trenger å validere sin seksuelle identitet. Det skaper et fruktbart grunnlag for seksuelle overgrep. ”

I disse situasjonene faller ansvaret til foreldre og omsorgspersoner for å holde et våkent øye med ungdommene de bryr seg om. Det er spesielt viktig å holde en åpen dialog om internettbruk og sørge for at mindreårige holder seg borte fra voksen dating-fellesskapet.

Følgende er alle 18+ apper som de som er mindreårige ikke burde være på:

 • Tindr
 • Grindr
 • Zoosk
 • HENNE
 • Hotornot
 • Badoo
 • Skout

Hvis barnet ditt eller en ung person du bryr deg om, bruker en av disse appene, må du snakke med dem og sørge for at de forstår risikoen ved å bli intim med voksne.

Når det er sagt, mens åpen og ærlig dialog alltid er det beste alternativet for å lære barnet ditt om sikkerhet, hvis du synes det er nødvendig og har evnen til å gjøre det, kan du også blokkere bruken av disse appene helt.

En måte å gjøre dette på er å bruke programvare for foreldrekontroll.

Disse lar deg blokkere apper, samt spore aktivitet og meldinger. De kan være så påtrengende eller beskjedne som du vil at de skal være, så det kan du også finne balansen mellom å respektere barnets personvern og å holde dem trygge.

Følgende er alle høyt rangerte foreldrekontrollprogrammer:

 • Norton Family Premier: Denne kontrollappen gir deg tilgang til i seg selv eller som en utvidelse til Norton Security Suite. Du kan angi 'husregler' for hver enhet. Disse kan bestemme tidsgrenser, appbegrensninger og under 18 filtre.
 • Familie tid: FamilyTime er tilgjengelig på de fleste operativsystemer og lar deg overvåke og administrere barnas nettbruk - noe som gir deg tilgang til telefonlogger og plassering, og lar deg blokkere apper og implementere geofencing.
 • Qustodio: Dette alternativet lar deg angi individuelle tidsgrenser for hver app, eller blokkere dem fullstendig. Det er også enkelt å overvåke tekstene og samtalene til barnet ditt via administrasjonspanelet.
 • Nanny Nanny: Net Nanny er en prisbelønt programvare som tilbyr analyser i sanntid, og som overvåker aktivitet og forhindrer brukere i å få tilgang til aldrende upassende innhold.
 • Pumpic: Pumpic er målrettet mot mobiler, og gir deg ekstern tilgang til barnets enhet og muligheten til å blokkere eller moderere innholdet de ser. Den inneholder logger over deres aktivitet, kalender, kontakter og meldinger.

Vi håper dette hjalp 

I en perfekt verden ville ikke LGBTQ + mennesker ha en økt risiko på nettet og vil være fri til å uttrykke seg slik de måtte ønske det. Dessverre, sosiale normer endrer seg ikke raskt nok, og vi har fortsatt en lang vei å gå før den virkeligheten blir realisert. Dessverre betyr dette at LGBTQ + mennesker må være ekstra forsiktige, spesielt online.

Vi håper guiden vår hjelper deg med å ta kontroll over interaksjoner på nettet og at du skal føle deg tryggere, samtidig gi deg mulighet til å nyte de digitale aspektene av ditt personlige, intime og profesjonelle liv fullt ut.

 

* Alle navn er endret for å beskytte enkeltpersoners personvern.

** For undersøkelsens formål ble kategoriene bifil og pansexual kombinert.

*** For undersøkelsens formål ble kategoriene genderqueer og non-binær kombinert.

blindtarm

Trakassering på nettet

Respondentene ble spurt: "Har du noen gang blitt personlig angrepet eller trakassert på nettet?"

 Svar Resultat
Nei 27%
Ja 73%

 

Seksuell trakassering på nettet

Respondentene ble spurt: "Har du noen gang mottatt uønskede seksuelle tekster / meldinger / bilder / fremskritt på nettet?"

Seksuell orientering Resultat
Aseksuelle
Nei 57%
Ja 43%
Biseksuell / pansexual
Nei 50%
Ja 50%
Gay
Nei 49%
Ja 51%
lesbisk
Nei 51%
Ja 49%
Queer
Nei 41%
Ja 59%

 

Sikkerhet etter seksuell orientering

Respondentene ble spurt: ”Generelt sett, hvor trygg føler du deg på nettet? Svar på en skala fra 1-5, der 5 er ‘veldig trygge’ og 1 ‘slett ikke trygge.’ ”

Seksuell orientering Antall respondenter Gjennomsnittlig respons
Aseksuelle 37 3,49
lesbisk 138 3,50
Queer 58 3,52
Biseksuell / pansexual 248 3,56
Gay 112 3,63
Rett 4 3,75
Total 597 3,552763819

 

Sikkerhet etter kjønnsidentitet

Respondentene ble spurt: “Hvor trygg føler du deg på nettet? Svar på en skala fra 1-5, hvor 5 er ‘veldig trygge’ og 1 ‘slett ikke trygge.’ ”

Kjønnsidentitet Antall respondenter Gjennomsnittlig respons
Transkjønn kvinne 23 3,217391304
Transpersoner 43 3,441860465
Genderqueer / Non-binære 116 3.50862069
Cisgender Woman 276 3,565217391
Cisgender Man 138 3.65942029
Total 596 3,553691275

 

Utflukt etter kjønnsidentitet

Respondentene ble spurt: "Har du noen gang blitt utsatt for din vilje på nettet?"

Seksuell orientering Resultat
Cisgender Man
Nei 89%
Ja 11%
Cisgender Woman
Nei 88%
Ja 12%
Genderqueer / Non-binære
Nei 84%
Ja 16%
Transpersoner
Nei 79%
Ja 21%
Transkjønn kvinne
Nei 74%
Ja 26%

 

 

Del og kopier dette innlegget eller deler av det til nettstedet, bloggen eller sosiale nettverk. Alt vi ber om er at du tilskriver det til vpnMentor.com.

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me