Dragon Ball er på Netflix! Slik ser du på det i 2020


Den gode nyheten for Manga-fansen er det Dragon Ball er nå på Netflix. Den ikke så gode nyheten er at den er det foreløpig bare tilgjengelig på Netflix Japan. Dette betyr at du bare kan glede deg over eventyrene til Goku, Gohan, Vegeta og de andre hvis du har en japansk IP-adresse.

Dette er fordi Netflix har geoblokker på plass for å forhindre brukere i å få tilgang til innhold utenfor deres egen geografiske region.

Dette kan være veldig frustrerende, spesielt når du finner ut at et av favorittprogrammene dine endelig er tilgjengelig på Netflix, bare for å innse at det faktisk ikke er tilgjengelig i din region.

Ikke bekymre deg - vi kommer til å vise deg hvordan du får tilgang til Netflix Japan, selv om du er utenfor landet.

Bruker en premium VPN, du kan nyt det beste fra Dragon Ball uansett hvor i verden du er. En høypresterende VPN kan omgå Netflix geo-begrensninger, gir deg tilgang til streamingtjenestens kataloger fra andre regioner.

men, ikke alle VPN-er vil gjøre jobben. Les videre for å lære hvordan du bruker en VPN for å få tilgang til Netflix Japan, og til finn ut hvilke VPN-er vi anbefaler for streaming av Dragon Ball.

Rask guide: Slik ser du Dragon Ball på Netflix

Med en premium VPN kan du streame Netflix Japan (og andre regionale kataloger) både jevnt og sikkert. Bare følg disse enkle trinnene:

 1. Velg en VPN av topp kvalitet. Vi anbefaler NordVPNnår det blir forbi geo-begrensninger med letthet, og kombinerer avansert sikkerhet med lynrask hastigheter.
 2. Last ned og installer NordVPN-programvaren på enhetene dine.
 3. Koble til en server i Japan.
 4. Gå over til Netflix Japan, logg inn eller registrer deg, og nyt ditt favoritt Dragon Ball-eventyr.

Begynn å streame Dragon Ball nå!

Hvorfor du trenger en VPN for å se Dragon Ball

Netflix tilbyr forskjellige kataloger over programmer og filmer i forskjellige land. På grunn av lisensproblemer kan noe innhold være tilgjengelig i ett land, men ikke i et annet.

Netflix bruker anti-VPN-teknologi å oppdage VPN-er og blokkerer dem fra å omgå disse geobegrensningene.

Hvis du er utenfor Japan og vil se Dragon Ball, trenger du en VPN til masker plasseringen din, koble til en server i Japan, og gi deg en japansk IP-adresse.

Noen VPN-er klarer ikke å komme forbi Netflix geo-restriksjoner og anti-VPN-teknologi. I dette tilfellet ser du sannsynligvis feilmeldingen: "Whoops, noe gikk galt ... Stream Error.

Under vil du bli informert om at Netflix har oppdaget at du bruker en proxy eller opphever blokkering. Dette betyr at din VPN er blokkert, og serveren du er koblet til, er svartelistet.

Høytytende VPN-er, som NordVPN, har klart å finne måter rundt Netflix sofistikerte VPN-deteksjonsmetoder.

Ved å ha en stort servernettverk med tusenvis av IP-adresser, og stadig legge til nye IP-adresser, NordVPN klarer å forbli uoppdagelig.

Dessuten, VPN-er av topp kvalitet vil ofte bruke tilslørte servere, som maskerer det faktum at data mottatt av Netflix er kryptert av en VPN. Dette betyr at Netflix ikke kan skille mellom VPN-data og hverdagsdata.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

En VPN av topp kvalitet som NordVPN kan gjøre så mye mer enn bare å omgå Netflix geoblokker.

Ved å kryptere dataene dine vil en VPN holde deg sikker i all din online aktivitet, selv når du bruker usikrede offentlige wi-fi-nettverk.

Ved å bruke en VPN hver gang du går online kan du gjøre det skjerm din online aktivitet mot malware og hackere, pluss at du kan blokkere de irriterende popup-annonsene.

Med en VPN kan du glede deg ubegrenset innhold fra hele verden, vel vitende om at personvernet ditt er beskyttet.

Beste 3 VPN-er for å se Dragon Ball

Ta en titt på vår topp tre valg av VPN-er for å se Dragon Ball på Netflix:

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN er vårt topp valg for streaming på Netflix Japan takket være dets raske hastigheter og solide sikkerhetsfunksjoner som få andre kan slå. Med 145 høyhastighetsservere alene i Japan, streaming Dragon Ball blir sikker og problemfri.

Dess, NordVPN gir automatisk gode hastigheter og pålitelig tilgang når du kobler til Netflix og andre strømmetjenester, takket være det proprietære SmartPlay DNS-innstillinger.

Hastighet kommer ikke på bekostning av sikkerhet. NordVPN tar personvernet ditt veldig seriøst, og tilbyr kryptering av militær karakter, en streng null-logg politikk, lekkasjesikre apper, to forskjellige drepe brytere, og CyberSec suite som gir adblokkering og ekstra beskyttelse mot skadelig programvare.

Endelig har NordVPN kundeservice du kan stole på. Brukere setter pris på det raske svaret fra 24-timers live chat kundesupport.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Stream Dragon Ball med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

ExpressVPN tilbyr deg lynraske hastigheter og har serverplasseringer i Japan, noe som gjør det ideelt for streaming av Dragon Ball.

Videre takket være MediaStreamer-funksjonen kan du streame på plattformer som ikke støtter VPN-er for eksempel Smart TV, spillkonsoll eller Amazon Fire TV Stick.

ExpressVPN er kanskje dyrere enn andre tjenester, men det får du topp sikkerhet og ultrahurtige hastigheter.

Innovativ TrustedServer-teknologi betyr at det er umulig å lagre data på serveren etter omstart, og sikrer at hver server laster den samme oppdaterte, sikre programvaren.

Stor ytelse og robust sikkerhet har gjort ExpressVPN til et topp valg hos brukere. Du kan prøve det risikofritt med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Stream Dragon Ball med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost er en lett å navigere VPN, noe som gjør det til et godt valg hvis du kjøper en VPN for første gang.

Med 32 servere i Japan, har du ikke noe problem med å få tilgang til Netflix Japan, spesielt siden du automatisk er koblet til den raskeste serveren.

Mens CyberGhost ikke er like rask som NordVPN eller ExpressVPN, har den absolutt det nok fart for rask lasting og streaming av Dragon Ball, uten buffring.

Brukerne berømmer også CyberGhost for sikkerhetsfunksjonene, som inkluderer solid kryptering, lekkasjesikre apper, en ikke-logger-policy og en drepebryter for å forhindre at dataene dine blir utsatt med et plutselig fall i forbindelsen.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Stream Dragon Ball med CyberGhost!

Sammendrag og videre lesing

Ved å bruke en premium VPN vil du kunne omgå Netflix geo-begrensninger og strømme Dragon Ball på Netflix Japan.

Ikke bare vil du kunne streame innhold fra hele verden, men a VPN vil også holde din online aktivitet sikker og privat.

Ved å bruke en VPN hver gang du går online, kan du streame, laste ned, torrent, dele og bla gjennom, trygt vite om at dataene dine er beskyttet.

NordVPN er vårt # 1 valg av VPN for å se Dragon Ball på Netflix ettersom det har et imponerende nettverk av servere i Japan, og den perfekte blandingen av hastighet og sikkerhet.

Du kan prøve NordVPN gratis med 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Finne ut mer om bruk av NordVPN med Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me