Er 123movies lovlig og trygt i 2020? Ikke med mindre du gjør dette

Hvis du liker å streame filmer online gratis, er det en god sjanse for at du har hørt om 123 filmer. Streaming-filmtjenesten er kjent for sitt omfattende bibliotek med filmer og videoer som brukes av millioner av mennesker over hele kloden.

Selv om 123movies er populært, har tjenesten møtt juridiske utfordringer på grunnlag av copyright. I noen land er tjenesten geo-restricted. Dette har ført til en rekke klonede 123movie-nettsteder.

123movies omskiftet kort til GoMovies i 2017, men skiftet deretter navnet tilbake til 123movies innen 2018. Det er klonede 123movies-sider under begge domenenavnene. Noen av disse klonede nettstedene har blitt rapportert å være vert for virus og malware, noe som kan skade systemet ditt hvis enheten din blir utsatt.

De tryggeste måte å besøke 123film og strømme på nettet er å bruk en VPN. En VPN vil maskere IP-adressen din, slik at du kan omgå geo-begrensninger og få tilgang til innholdet du vil se.

VPN-er bruker sterk kryptering, som forhindrer tredjeparter og internettjenesteleverandører i å se din online aktivitet.

Mange VPN-er tilbyr også beskyttelse mot virus og malware, noe som holder deg trygg i tilfelle du besøker et streaming nettsted som har irriterende pop-ups, eller verre, farlig malware.

Det anbefales ikke å besøke 123 filmer uten VPN-beskyttelse. Men med en sikker VPN, kan du slappe av og glede deg over alt det 123movies har å tilby.

Les videre for å lære hvordan du kan hold deg beskyttet mens du bruker 123film.

Slik ser du på: Rask guide

  1. Velg en høyhastighets, sikker VPN som tilbyr sterk kryptering. For streaming av filmer, vil du at en VPN med globale servere skal omgå geografiske begrensninger. NordVPN er vårt topp valg.
  2. Last ned programvaren til datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen. Hvis 123movies er blokkert i hjemlandet ditt, velger du en NordVPN-server som er lokalisert i et annet land.
  3. Det er det! Du kan nå besøke 123filmer og glede deg over å se filmen du ønsker.

Begynn å se på nå!

Er 123movies lovlig?

De lovligheten av videostreamingstjenester som 123filmer avhenger av landet du for tiden bor i. Hvert land har sine egne føderale lover når det gjelder intellektuell eiendom, piratkopiering og brudd på opphavsrett.

I noen tilfeller er det ikke sikkert at strømmetjenester som 123movies eier all den riktige lisensen for filmene de tilbyr sine besøkende. I mange vestlige nasjoner er det streaming av filmer eller videoer fra disse nettstedene lovlig for brukere, uansett om nettstedet eier rett lisens eller copyright.

Noen juridiske fagpersoner mener imidlertid at nedlasting av filmer fra de samme strømningsnettstedene kan være ulovlig for sluttbrukere, fordi de selv kan komme i besittelse av et annet selskaps åndsverk. I de fleste tilfeller vil imidlertid nettstedet selv bli holdt ansvarlig, ikke sluttbrukeren.

Denne potensielle risikoen fremhever behovet for online personvern og verktøy som VPN-er. Tredjeparter kan være lurt å finne ut hvilke enkeltpersoner som streamer filmer og videoer fra nettsteder som ligner 123movies. Å få tilgang til 123 filmer eller andre streaming-nettsteder via en VPN vil beholde surfeloggen og personlige data trygt fra tredjepart.

Streaming av nettsteder som 123movies kan også møte geo-begrensninger. Med andre ord kan online tilgang blokkeres i ditt land. VPN-er hjelper deg med å omgå geografiske filtre og få tilgang til nettsteder som 123movies uansett hvilket land du er i.

Kan 123filmer skade datamaskinen min?

Det er en rekke klonede versjoner av nettstedet 123movies. Disse klonede nettstedene kan også inneholde virus og skadelig programvare, som kan ødelegge enheten din gjennom ondsinnede koblinger eller annonsevinduer.

Vi anbefaler å installere et sterkt antivirus- eller brannmurprodukt før du besøker nettstedet 123movies. Noen VPN-er, for eksempel NordVPN, inkluderer også en annonse og skadelig programvare.

En VPN kan holde deg trygg når du bruker 123film

Det er viktig å huske at bruk av VPN-er også vil forbedre sikkerheten til datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen. Alle våre anbefalte VPN-tilbud kraftig kryptering, som gjør det umulig for hackere eller tredjeparter å se din online aktivitet.

Selv om systemet hadde en bakdør, ville krypteringen gjøre det umulig for hackere å faktisk dechiffrere dataene dine.

VPN-er beskytter deg mot alle som ønsker å snuse inn din online aktivitet og private personlige data. Det kan være en hacker som installerer skadelig programvare på et klonet streaming-nettsted, eller en internettleverandør som ønsker å bestemme hvem som besøker nettsteder som 123movies.

Ved å bruke en VPN vil du ha komforten ved å vite at din online opplevelse er det helt privat og sikker.

Topp 5 VPN-er for 123filmer

1. NordVPN

NordVPN-enheter

Med 5 100+ servere over hele verden, og tilbyr samtidige tilkoblinger til 6 enheter om gangen, NordVPN er et godt valg for streaming av filmer. Det er kryptering av militær karakter vil bidra til å holde din online aktivitet trygg.

Tjenesten tilbyr CyberSec, en funksjon som automatisk blokkerer virus, malware og andre netttrusler.

Du kan prøve NordVPN selv med dets 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Eller les hva VPN-brukere sier om NordVPN.

Begynn å se på nå

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN har servere lokalisert i 94 land rundt kloden. Tjenesten bruker 256-bits kryptering og tilbud ubegrenset båndbredde, som er nøkkelen for å se film online.

ExpressVPN tilbyr total kompatibilitet for iOS, Mac, Windows, Android og Linux.  

Prøv ExpressVPN og dra nytte av tjenestens 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Les anmeldelser fra ExpressVPN-brukere og se hvorfor det er en av de beste VPN-tjenestene på markedet.

Begynn å se på nå

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost har over 5,700+ servere over hele verden, og lar deg koble til 7 enheter på en gang. Tjenesten har en streng no-logs policy, noe som betyr at det ikke er mulig å spore surfeloggen din.

CyberGhost s annonse-blokkering lar deg surfe på nettet uten å gå på akkord med opplevelsen din.

Du kan prøve CyberGhost VPN-produktet risikofritt, med det generøse 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette er hva CyberGhost-brukere har å si om plattformen.

 Begynn å se på nå

4. Surfshark

Er 123movies lovlig og trygt i 2020? Ikke med mindre du gjør dette

Surfshark bruker sin CleanWeb funksjon for å blokkere annonser, virus og skadelig programvare mens du surfer på internett. multihop gir deg muligheten til å koble til flere VPN-servere samtidig, noe som øker sikkerheten og kompleksiteten i krypteringen som tilbys.

Med Surfshark kan du koble deg til et ubegrenset antall enheter. Dette gjør at Surfshark skiller seg ut, fordi mange VPN-er har en begrensning på antall enheter du kan bruke til enhver tid.

Surfshark tilbyr alle brukerne sine a 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Lær mer om Surfshark og se hvorfor det regnes som en topp VPN.

Begynn å se på nå

5. IPVanish

ipVanish-enheter

IPVanish opererer over 1 200 servere over hele verden. Plattformen tilbyr ubegrenset båndbredde, null-trafikk logger, og ubegrenset serverbytte.

Denne tjenesten gir brukerne 24/7 kundestøtte, noe som kan være kritisk hvis du trenger hjelp til å komme i gang eller bytter til en ny enhet.

IPVanish tilbyr brukere a 7-dagers pengene-tilbake-garanti. Se hva IPVanish-brukere sier om VPN.

Begynn å se på nå

Konklusjon

Å bruke en VPN for å se videoer fra nettsteder som 123movies eller GoMovies er det tryggeste alternativet for online streaming. Uten VPN kan internettleverandører, hackere eller tredjeparter kunne se din online aktivitet og bestemme at du har besøkt 123movies.

VPN-ene som vi anbefaler vil holder deg beskyttet på nettet samtidig som du gir deg tilgang til strømming av nettsteder som kan være geobegrenset på det nåværende stedet ditt.

Fortsatt usikker på hva som er riktig VPN for deg? Vi anbefaler å prøve NordVPNa.

Videre lesning

Vil du spare penger på ditt neste VPN-abonnement? Besøk vår VPN-tilbud og kupongside for eksklusive tilbud.

Vil du lære mer om hva en VPN gjør og hvorfor du trenger å bruke en? Sjekk ut vår komplette VPN-guide for å få all informasjonen du trenger.

Er du interessert i å finne flere gratis strømmetjenester som 123movies? Besøk våre favoritt gratis streamingtjenester på nettet, og slutt å betale for strømming av abonnement.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me