Fjern blokkering av YouTube-videoer fra ethvert land, skole eller arbeid [& FAST]

Du finner endelig videoen du leter etter, klikker på tittelen, og ... du mottar den fryktede feilmeldingen: Videoen er ikke tilgjengelig: Opplasteren har ikke gjort denne videoen tilgjengelig i ditt land.

Hvis dette har du skriker på dataskjermen i frustrasjon, vi har noen gode nyheter for deg! Det er mange måter å omgå geoblokker og brannmurer, og vi har samlet en rask og enkel guide til tilgang til YouTube hvor som helst i verden.

youtube-error

Hvorfor blokkeres YouTube?

Det er mange grunner til at YouTube kan være begrenset eller blokkert i nettverket ditt.

Hvis du er kl skole eller jobb, kan en nettverksadministrator ha blokkert tilgang til YouTube i firmaet eller skolenettverket ved hjelp av en brannmur. Mange arbeidsplasser og skoler implementerer disse begrensningene for å fjerne distraksjoner og øke produktiviteten. Disse reglene er viktige og bør overholdes, men vi tror også på åpen tilgang til informasjon og frihet på nettet.

Hvis du bor i et land med streng sensur på nettet, kan det hende at myndighetene har blokkert din tilgang til YouTube. Sensur på nettet kan variere i alvorlighetsgrad. For eksempel, hele YouTube er blokkert i Kina, men i Sør-Korea har bare noen videoer blitt sperret.

Selv i land der YouTube ikke er sensurert, som Australia, betyr opphavsrettslover at YouTube bruker geoblokkeringsprogramvare til blokkerer noen videoer fra å bli spilt av brukere i regionen. For eksempel kan et TV-nettverk legge ut en forhåndsvisning som er lisensiert for å kun vises i USA, så YouTube vil forhindre brukere i andre land fra å spille den i tråd med lov om opphavsrett.

Akkurat som det er mange grunner til at YouTube kan bli blokkert, det er mange forskjellige måter å få tilgang til den på.

5 enkle måter å fjerne blokkering av YouTube

1. Bruk en VPN for å få tilgang til YouTube Når det er blokkert

Å bruke et VPN, eller et virtuelt privat nettverk, er den enkleste og sikreste måten å fjerne blokkeringen av YouTube.

VPN-er er et flott alternativ for online sikkerhet, anonymitet og avblokkering av innhold som har blitt begrenset av brannmurer, sensur eller geoblokkeringsteknologi. Dette sikre nettverket kobler enheten din via a høyhastighets, kryptert tilkobling til en ekstern server som vil tilordne datamaskinen din en virtuell IP til å maskere sin opprinnelige IP-adresse. For YouTube og brannmuren ser det ut som om du får tilgang til internett fra et annet sted.

VPN krypter alle dataene som overføres over tilkoblingen din, noe som betyr at nettverksadministratorene dine og ISP vil ikke kunne se innholdet du får tilgang til.

Slik bruker du en VPN for å oppheve blokkeringen av YouTube:

  1. Velg en VPN-leverandør som tilfredsstiller dine behov - CyberGhostis vår favoritt!
  2. Installer VPN-programvaren på enheten din.
  3. Koble til en server i regionen du prøver å fjerne blokkeringen. Hvis du bare prøver å omgå en brannmur på skolen eller på jobb, velger du en server i nærheten av det fysiske stedet ditt.
  4. Nyt ubegrenset tilgang til YouTube!

Begynn å se på nå!

En VPN er den enkleste måten å få tilgang til YouTube privat og sikkert og annet blokkert innhold fra hvilken som helst datamaskin i verden. Ta en titt på toppvalgene våre:

Rangeleverandør Vår poengsum Brukervurdering
Redaktørens valg 4.8 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
2 5.0 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
3 4.9 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
4 4.8 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
5 4.7 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet

2. Fjern blokkeringen av YouTube ved å endre URL-en

Endre nettadressen til et nettsted er en enkel måte å lure brannmuren på nettverket ditt. De fleste nettverksadministratorer blokkerer manuelt nettsteder ved å legge til URL-ene til en svarteliste. Hvis nettverksadministratoren bare har lagt til YouTubes hovednettadresse, http://www.youtube.com, til svartelisten kan du kanskje omgå dette ved å skrive inn https://www.youtube.com i adressefeltet i stedet.

Dessverre vil dette trikset bare fungere på lokale nettverksbrannmurer og vil ikke fungere på innhold som er sensurert eller geoblokkert i din region.

3. Bruk en YouTube-proxy eller tillegg for å få tilgang til YouTube når det er blokkert

En proxy ligner en VPN, men er langt mindre pålitelig og sikker. Når du kobler til en proxy, blir trafikken din filtrert gjennom serveren for å få den til å se ut som om du er på et annet sted, slik at du kan omgå brannmurer og geoblokker.

I motsetning til en VPN, fullmakter krypterer ikke dataene dine. Dette betyr at nettverksadministratorer, Internett-leverandører og sensurorganer på Internett vil kunne se hvilke nettsteder du besøker. Dette overlater også din personopplysninger som er åpne for ondsinnede angrep.

Det er tre hovedmåter å koble til en proxy: ved å bruke et proxy-nettsted, koble manuelt gjennom nettleseren og bruke et nettlesertillegg. Du kan finne mange proxy-nettsteder på nettet, og de er relativt enkelt å koble til. Imidlertid vil du vanligvis trenge å oppdatere proxy hver gang du laster inn en ny side som kan være veldig tidkrevende og frustrerende.

Alternativt kan du velge å konfigurere en egen proxy. Dette krever litt teknisk kunnskap, men når du er konfigurert, vil du kunne få tilgang til blokkerte innhold uten å oppdatere proxyen hver gang du laster inn en side. Et enklere alternativ til å sette opp en manuell proxy er å bruke et nettlesertillegg som Ultrasurf eller ProxTube. Disse tilleggsprogrammene oppretter en kobling mellom enheten din og en proxy-server, men valget av tjeneste vil være begrenset avhengig av enheten din og nettleseren.

4. Last ned YouTube-videoer direkte uten å fjerne blokkering av YouTube

Det er flere nettsteder som lar deg laste ned YouTube-videoer for å se lokalt på enheten din, men det kan ta litt prøving og feiling å finne en som passer for deg. Denne metoden kan være en god løsning hvis du vil se en bestemt video mens du er frakoblet. Du vil imidlertid bare kunne se videoene du lastet ned, og du trenger å vite hvilken du vil se før du laster ned den..

For å laste ned en video, må du først søke etter den på Google. En URL vises under videoens tittel i søkeresultatene dine, og du må kopiere denne og lime den inn på YouTube-nedlastingssiden du valgte. Derfra, vil du kunne laste ned den til enheten din. Selv om denne metoden er treg og tungvint, lar den deg lagre videoer på enheten din for å se senere eller offline.

5. Bruk Tor for å oppheve blokkeringen av YouTube-videoer

Tor er en sikker nettleser som skjuler brukernes IP-adresser for å tillate dem å gjøre det få tilgang til og dele online innhold anonymt. Du kan laste ned den gratis, men du trenger administrative rettigheter på enheten du bruker for å installere den.

Når du bruker Tor, blir dataene dine sendt gjennom nettverket av servere der datapakker vil hoppe gjennom flere reléer og forlate nettverket på deres destinasjon. Dette sikkerhetstiltaket forhindrer nettverksadministratorer, Internett-leverandører og hackere i å spore din online aktivitet, men siden Tor ikke krypterer dataene dine, er dataene dine synlige så snart de forlater nettverket.

Faktisk var Tor designet for holde tilgang til informasjon gratis i møte med autoritære og ondskapsfulle regjeringer. Det var ikke designet for streaming, og på grunn av de relativt lave hastighetene og den lave båndbredden vil videoen sannsynligvis laste veldig sakte. men, å bruke Tor med en kompatibel VPN kan være et kraftig sikkerhetsverktøy. Denne kombinasjonen kan gi en helt anonym nettverksløsning. En VPN vil kryptere dataene dine, og de vil ikke være synlige selv etter at de forlater nettverket, og sikrer at dataene dine er beskyttet selv om Tor er hacket eller på annen måte kompromittert.

Sammendrag

Hvis din tilgang til YouTube er begrenset av brannmurer eller geoblokkering, en VPN er den enkleste, raskeste og sikreste måten å få tilgang til blokkerte innhold. I tillegg vil en VPN holde tilkoblingen din privat og sikker slik at nettverksadministratorer, Internett-leverandører og sensurmyndigheter ikke vil kunne se innholdet du får tilgang til.

Du vil elske CyberGhosts lynraske hastigheter og ubegrensede båndbredde. Det beste av alt er at du kan prøve det risikofritt med det gratis 24-timers prøveversjon og 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Start din gratis CyberGhost-prøveversjon NÅ!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me