Gjør deg klar for Gulf Information Security Expo & Conference (GISEC) i januar 2020


Siden oppstarten har GISEC, organisert av Dubai World Trade Center (DWTC), utviklet seg og etablert seg som regionens eneste sanne konferanse og utstilling for informasjonssikkerhet. Den sjette utgaven av GISEC, som går fra 1. mai på DWTC, vil samle cybersecurity-eksperter fra regionale og globale regjeringer, nasjonale etater og selskaper under ett tak for å diskutere, debattere og dele innsikt om de siste cybertruslene og hvordan takle dem.

Hva er hovedmålene og oppdraget til GISEC?

  • For å fremheve viktigheten av kunnskapsdeling midt i den stadig økende utbredelsen av cybertrusler og angrep globalt og gi et forum for bransjeledere demonstrerer de nyeste løsningene og beste praksis for å beskytte mot angrep.
  • Å gi regionen og den globale informasjonssikkerhetssektoren en strategisk peer-to-peer kunnskapsdelingsplattform
  • Tilrettelegge for unike muligheter for besøkende å møte og nettverke med ledende IT-sikkerhetsselskaper og likesinnede fagpersoner over hele spekteret av bransjens vertikaler som nasjonal sikkerhet, bank og finansielle tjenester, styring, olje & gass, IT og legemidler.
  • Å gi utstillerne en skreddersydd plattform for å vise frem de nyeste innovasjonene og gi lettere tilgjengelighet for deres målgruppe, inkludert utviklere, leverandører av sikkerhetsløsninger og beslutningstakere fra hele regionen som utenfor.
  • Å sette målestokken i regionen for å utvikle IT-sikkerhetsstrategier for industrien og fagfolk.
  • Bekreft GISECs rykte som et must-delta-arrangement for alle som er tilknyttet informasjonssikkerhet og cybersikkerhet.

Hvem skal delta på GISEC?

Som den fremste cybersikkerhetskonferansen i Asia, Midt-Østen og Afrika, vil det tre dager lange showet inneholde mer enn 120 utstillere fra 80 pluss land, med fire dagers læring og mer enn 40 konferansesesjoner ledet av 60 pluss industrieksperter.

GISEC 2018 vil gi besøkende uovertruffen tilgang til de nyeste trender og teknologi som former cybersikkerhet over hele kloden. Showet vil tiltrekke mer enn 7500 fagfolk i industrien til nettverk, dele kunnskap og handel.

Showet appellerer til alle som er tilknyttet cybersecurity-bransjen og de som er interessert i cybersecuritys fremtid. Mens hovedsakelig en handelsspesifikk hendelse, er GISEC 2018 åpen for publikum. Alle som ønsker å utvide kunnskapen sin om cybersikkerhet og lytte fra globale eksperter på området, kan registrere seg for å delta på utstillingen for AED100.

Hvilke interessante samtaler / aktiviteter kan vi forvente å se på arrangementet?

Den tre dager lange begivenheten og pre-show masterclasses vil tilby en rekke engasjerende aktiviteter, funksjoner, grunntoner og diskusjoner, og fremheve verdensledende praksis og løsninger for å minimere effekten av nettangrep. GISEC 2018 vil skinne lyset på spillendrende innovasjoner og konsepter som er satt til å transformere verden i denne digitale æra. En slik funksjon er den nye dagen AI samtaler - med innovatører og teknisk guruer som tar for seg virkningen av AI på bedrifter og samfunn midt i å øke vedtakelsen av omdefinerende teknologi.

BFSI Cyber ​​Focus Day, enda et nytt tilskudd til arrangementet, vil trekke frem utfordringene bank-, finansielle tjenester og forsikringssektoren står overfor. I en spesiell forhåndsvisning av hovedarrangementet, 30. april, vil tidligere CISOs fra BP og Shell levere en grundig økt og dele beste praksis for å beskytte olje- og gassindustrien i løpet av Oil and Gas Masterclasses.

I mellomtiden, som løper sammen med GISEC, er Internet of Things Expo (IoTX) 2018 et tre-dagers toppmøte med fokus på smarte byer, og tar opp spørsmål rundt hvordan man kan gjøre en by virkelig smart, effektiv og effektiv. Inspirer samtaler gir en plattform for nye aldre oppfinnere fra hele verden for å dele innsikt og deres spillendrede oppfinnelser som skal transformere måten vi lever på. I tillegg gratis-til-delta økter kl X-Labs vil belyse den siste utviklingen innen AI, blockchain og IoT.

Blant de viktigste globale foredragsholderne som leder konferansen er NG Hoo Ming, viseadministrerende direktør (Operations), Cyber ​​Security Agency, Singapore; David Cass, CISO, Cloud & Saas, IBM; Jarrko Rautula, Group CISO, IKEA Group; Rudra Murthy, CISO, Amazon Pay; Alejandro Becerra Gonazalez, Group CISO, Telfonica; Pierre Barreau, administrerende direktør, Aiva Technologies; Amer Sharaf, CEO - Compliance Support and Alliances, Dubai Electronic Security Center; Oberst Saeed M. Al Hajri, direktør, Cybersecurity Department, Dubai Police blant andre.

Datoer, beliggenhet og hvor du kan skaffe billetter

Organisert av Dubai World Trade Center (DWTC), GISEC og IoTX forenes under paraplyen av Future Tech Week 2018. De samlokaliserte begivenhetene vil koble sammen verdensledende teknologiselskaper, myndighetspersoner og bransjepersoner fra regionen og over hele kloden.

Arrangementet må delta 1. til 1. mai 2018. Interesserte besøkende kan forhåndsregistrere seg online. Besøkende som deltar i utstillingshallene, må kjøpe billetter for å delta på arrangementene.

De samlokaliserte showene vil være åpne for besøkende fra 10.30 til 18.00 1. mai; 10.00 til 18.00 2. og 3. mai.

For mer informasjon, besøk www.gisec.ae og www.iotx.ae

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me