Hvordan få en georgisk IP-adresse fra hvor som helst i 2020 [+ VIDEO]


Ser på Rustavi 2 eller å bruke din georgiske bankkonto kan ikke være mulig hvis du er utenfor Georgia. Enkelte nettsteder leser IP-adressen din, og hvis den ikke er i Georgia, stenger de deg ute. Det kalles geoblokkering, og det er en problemfri.

Hvis du vil se georgiske nettsteder uten begrensninger, trenger du en IP-adresse i landet. Du kan få en georgisk IP-adresse ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN). Det er enkelt å gjøre på bare noen få minutter.

Å finne en VPN som fungerer for Georgia er imidlertid ikke så lett. Så ekspertene våre har gjort forskningen, og du finner anbefalingene nedenfor. Du vil bli nyter den siste episoden av My Wife's Girlfriend før du vet ordet av det!

Rask guide: Hvordan få en Georgia IP-adresse med en VPN

 1. Velg en VPN med servere i Georgia. ExpressVPNer vårt # 1 valg.
 2. Last ned VPN-programvaren og installer den på datamaskinen eller andre enheter.
 3. Start programvaren og koble til en server i Georgia.
 4. Sjekk din nye georgiske IP-adresse ved hjelp av vårt spesialverktøy.

Innholdsfortegnelse

 • Hvordan en VPN kan skaffe deg en IP-adresse fra Georgia
 • En VPN holder deg også trygg & Lar deg strømme nesten hva som helst
 • Hva du skal se etter i en VPN
 • De beste VPN-ene for å få en IP-adresse fra Georgia

Hvordan en VPN kan skaffe deg en IP-adresse fra Georgia

En høy kvalitet VPN gir deg umiddelbar tilgang til sikre servere over hele verden. Når du har valgt serverplassen du vil bruke, Alle dine Internett-trafikk vil gå gjennom denne serveren før den når et nettsted.

Serveren markerer trafikken din med sin egen IP-adresse og skjuler posisjonen din. Bare velg en server i Georgia, og nettsteder vil se en georgisk IP-adresse. Det vil ser ut som om du surfer på nettet fra landet.

Fordi nettsteder tror du er i Georgia, forsvinner geoblokkene, og det kan du også få tilgang til alt georgisk innhold du trenger. Trikset er å sørge for at VPN-en din har georgiske servere - de fleste av dem ikke.

Den gode nyheten er at VPN-ene som har servere i Georgia er noe av det beste i bransjen. De kan gjøre mye mer enn bare å gi deg en IP i Georgia.

En VPN holder deg også trygg & Lar deg strømme nesten hva som helst

I tillegg til å låse opp geobegrensede nettsteder, lar en georgisk IP fra en god VPN deg bla gjennom lokale nettverk og få tilgang til regionale søkeresultater. Hvis du driver virksomhet i Georgia, kan du se det samme innholdet som innbyggere i landet gi deg en stor fordel i forhold til konkurrentene.

Dessverre kan bruk av en IP-adresse i Georgia også bety å miste tilgang til noe av favorittinnholdet ditt. Sensur er et tema i landet; en gang pålagt regjeringen a landsdekkende forbud mot YouTube til en kontroversiell video ble fjernet.

En VPN med servere i mange land og ubegrenset serverbytte er en kraftig verktøy for å omgå sensur. Bruk en georgisk server for å få tilgang til bare innhold i Georgia, og bytt deretter til en server i et lite sensurland for å bruke nettsteder filtrert av den georgiske regjeringen.

Hvis du bruker den nye IP-en din til å se begrenset innhold eller gjennomføre forretnings- eller banktransaksjoner, er internettsikkerhet avgjørende. En god VPN bruker kryptering og sporing forebygging av militær karakter for å sikre at dataene og aktiviteten din forblir privat til enhver tid.

Selv om det er mulig å få en georgisk IP-adresse ved hjelp av en gratis IP-veksler, er disse proxy-tjenester og såkalte gratis VPN-er setter deg i unødvendig risiko. Svak kryptering eller dårlig beskyttelse mot lekkasjer kan tillate nettkriminelle og overvåkingsagenter å avskjære dataene dine.

De beste VPN-ene tilbyr høyhastighetsforbindelser over hele verden, beskyttet av de sterkeste sikkerhetsfunksjonene som er tilgjengelige i dag. Deres imponerende unblocking kraft vil gi deg nesten ubegrenset tilgang til innhold rundt om i verden.

Hva du skal se etter i en VPN

 • Servere i Georgia: Du trenger minst en for å få en georgisk IP-adresse.
 • Fjern blokkering av muligheter: En VPN som kommer forbi de tøffe geoblokkene på streaming-nettsteder som Netflix, vil gi deg tilgang til hva du trenger i Georgia.
 • Retningslinjer uten logging: Hvis leverandøren ikke holder oversikt over din bruk av VPN, kan ikke aktiviteten din spores tilbake til deg.
 • Sikkerhet: Velg en VPN med AES-kryptering og ytterligere beskyttelsestiltak som drepe-bryter, dobbel VPN og DNS-lekkasjebeskyttelse.
 • Høy hastighet: VPN-er med store servernettverk, raske tilkoblinger og ubegrenset båndbredde lar deg streame uten forsinkelse.

De beste VPN-ene for å få en georgisk IP-adresse

1. ExpressVPN

Generell vurdering: 4.9 - Den raskeste VPN-en vi testet for Georgia

ExpressVPN-enheter

Ikke gå glipp av det: Få 49% av VPN-nummer 1 & prøv det i 30 dager risikofritt

ExpressVPN tilbyr serveralternativer i Georgia og over 3000 servere globalt. Brukere elsker ExpressVPN for det supersnelle hastigheter og fjerne blokkering av muligheter, som lar deg streame geobegrenset innhold i høy kvalitet hvor som helst.

Internett-aktiviteten din er beskyttet av militær klasse AES-kryptering. Lagt funksjoner som delt tunneling, en kill switch og DNS-kunnskap uten DNS gir deg fullstendig anonymitet og total kontroll over din online sikkerhet.

Apper for alle større plattformer er lett å bruke, og 24/7 live chat support teamet er et av de beste i virksomheten.

ExpressVPN er ikke den billigste VPN-en som er tilgjengelig, men du kan prøve det uten risiko for å se om det er verdt prisen. Alle nye abonnenter får spørsmål uten spørsmål, 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Trenger du mer info? Her er vår detaljerte ekspertanmeldelse av ExpressVPN.

Få ExpressVPN nå!

2. NordVPN

Generell vurdering: 4.9 - Vår totale VPN-nummer 1

NordVPN-enheter

SPESIELT TILBUD: Grip 70% RABATT for å få en georgisk IP-adresse med NordVPN NÅ!

NordVPN tilbyr deg stor trygghet, med kryptering av militær klasse og et multi-hop Onion-nettverk for å beskytte deg mot hackere og internett-spioner. For å gi deg en bedre online opplevelse, CyberSec-suiten blokkerer skadelige nettsteder og irriterende popup-annonser.

Med mer enn 5000 servere verdensomspennende, gjelder også 4 i Georgia, NordVPN gir deg trygg, rask tilgang til de georgiske nettstedene du ønsker. Fast tilkoblingshastigheter betyr jevn strømming av Erovnuli Liga-kamper.

NordVPN brukere elsker spesielt SmartPlay funksjon, som velger automatisk den beste serveren for å komme seg rundt hvilken som helst geoblokk på din måte.

Familier setter pris på at en enkelt NordVPN-konto lar deg gjøre sikre 6 enheter samtidig, det meste av en hvilken som helst premium VPN med georgiske IP-er.

Du kan prøve tjenesten med et 30-dagers pengene-tilbake-garanti på hvert nytt abonnement.

Trenger du mer info? Her er vår detaljerte ekspertanmeldelse av NordVPN.

Få NordVPN nå!

3. HMA VPN

Generell vurdering: 4.6 - Den beste globale dekningen blant alle premium VPN-er

hidemyass enhet

SPESIELT TILBUD: Grip 70% RABATT for å få en georgisk IP-adresse med HMA NÅ!

Med servere i nesten alle land, gjelder også 2 i Georgia, HMA gir deg tilgang til geobegrenset innhold nesten hvor som helst. Det er et flott alternativ for VPN-nybegynnere, med et brukervennlig grensesnitt med forhåndsinnstilte modus for vanlig VPN-bruk.

Bare velg posisjonsmodus, så får du den nye georgiske IP-adressen din på få sekunder. Hvis du får problemer med sensur, bytter du til Frihetsmodus for å koble øyeblikkelig til en server i et land med ytringsfrihet.

HMA har servere dedikert for streaming for å gi deg bufferfri tilgang til alt fra georgisk TV til Hulu og amerikanske Netflix.

Kontakt kundestøtte for å sette opp en gratis prøveperiode, eller abonnere med beskyttelse av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Trenger du mer informasjon? Her er vår detaljerte ekspertanmeldelse av HMA

Få HMA nå!

Videre lesning

Sjekk ut de siste tilbudene på tilbudssiden vår for å spare penger på VPN-en din!

Ser du etter en pålitelig VPN for dine kjære i Georgia? Lær om de beste VPN-ene våre eksperter har funnet for Georgia.

Få de siste nyhetene om verdens sensur på internett og hva du kan gjøre for å unngå det.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me