Hvordan få en IP-adresse fra Kroatia fra hvor som helst i 2020 [+ VIDEO]


Hvis du har problemer med å se på Oyo eller få tilgang til dine kroatiske bankkontoer fra utenfor Kroatia, kan det hende du må endre IP-adressen din. Mange tjenester og nettsteder bruker IP-adresseinformasjon for å bestemme hvilket innhold du vil vise deg.

Hvis du vil komme forbi disse filtrene, kalt geoblokker, du trenger en ny IP-adresse i Kroatia. Det tryggeste, enkleste verktøyet å bruke er en høykvalitets VPN med kroatiske servere.

Med riktig VPN kan du gjøre det få en sikker kroatisk IP-adresse med noen få klikk. Les videre for å finne ut hvordan det gjøres, og hvilke VPN-leverandører vi anbefaler basert på vår uavhengige testing.

Rask guide: Hvordan få en kroatisk IP-adresse med en VPN

 1. Velg en VPN med servere i Kroatia. Vi anbefaler NordVPN for hastighet og sikkerhet.
 2. Last ned VPN-programvaren og installer den på datamaskinen eller andre enheter.
 3. Start programvaren og koble til en server i Kroatia.
 4. Sjekk din nye IP-adresse ved hjelp av vårt spesialverktøy.

Innholdsfortegnelse

 • Hvordan en VPN kan skaffe deg en Kroatia IP-adresse
 • Hva annet kan en VPN gjøre for deg? Lås opp nettsteder & Hold deg trygg på offentlig Wi-Fi
 • Hvordan velge den beste VPN-en for deg: Se etter disse funksjonene
 • De beste VPN-ene for å få en IP-adresse fra Kroatia

Hvordan en VPN kan skaffe deg en Kroatia IP-adresse

EN VPN oppretter en kryptert forbindelse, kjent som en VPN-tunnel, mellom datamaskinen og en privat server. Når Internett-trafikken blir omdirigert via serveren du velger, vil den tar på seg serverens IP- og posisjonsinformasjon.

Denne prosessen skjuler din egen IP-adresse og faktiske plassering. Nettsteder blir lurt til å tro at du er i Kroatia fordi trafikken din viser den kroatiske IP-adressen til VPN-serveren.

Med den nye IP-en din, har du det ubegrenset tilgang til innhold vanligvis bare tilgjengelig for brukere i Kroatia. Det er en flott ting, men det er bare begynnelsen på hva en topp VPN gjør for deg.

En VPN holder deg også trygg & Lar deg strømme nesten hva som helst

I tillegg til å låse opp geobegrensede kroatiske nettsteder, bruker premium VPN-er de beste tilgjengelige sikkerhetsfunksjonene til beskytt dine sensitive data, selv på offentlige wi-fi-nettverk. Ingen, ikke engang Google eller Internett-leverandøren din, vil kunne spore aktiviteten din.

En premium VPN med mange servere over hele verden lar deg bytt den tilsynelatende plasseringen din enkelt og sikkert. Med dette trikset kan du fjerne blokkering og strømming av innhold som er begrenset til forskjellige regioner rundt om i verden.

Amerikanske Netflix, Hulu, og BBC iPlayer er bare noen av de populære strømmetjenestene du kan nå med riktig VPN. Australsk tennisdekning og det beste fra japansk anime vil også være til hånden.

Det er andre måter å endre IP-adressen din på, men vi anbefaler dem ikke på grunn av sikkerhetsrisiko og ytelsesproblemer. Free VPN-er og proxyer er ikke pålitelige valg for streaming. Populære streamingnettsteder bruker proxy-IP-blokkerere som bare de beste VPN-ene kan omgå.

Det er mange andre grunner til å være forsiktig med hvilken VPN du velger. Streamingnettsteder er ikke de eneste tjenestene som bestemmer hva du skal vise deg basert på IP-en. Din sosiale medier feeds, søkemotorresultater, og tilgang til finansielle tjenester er alt påvirket av plasseringen din.

Så hvis du er å lære kroatisk, har regninger å betale i landet, eller er forsker på kroatiske bedriftsmarkeder, du trenger en kroatisk IP fra en god VPN. Det er den eneste sikre måten å få ufiltrert tilgang til lokalt innhold og tjenester.

Hva du skal se etter i en VPN

 • Servere i Kroatia: For å få en kroatisk IP-adresse, trenger du tilgang til minst en VPN-server i Kroatia.
 • Høyhastighetsforbindelser: Hvis du vil streame og laste ned videoer, kan du se etter ubegrenset båndbredde og raske servere.
 • Sterk kryptering: Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering er den sikreste formen for databeskyttelse tilgjengelig i dag.
 • Programmer på tvers av plattformer: De beste VPN-ene tilbyr brukervennlige apper for alle større plattformer. Du trenger ikke å lære om hvordan du bruker VPN hver gang du henter en ny enhet.
 • Avanserte sikkerhetsfunksjoner: En drepebryter, en annonseblokkering og forebygging av lekkasjer mot DNS og IPv6 legger til flere lag med beskyttelse du ikke kan få med en avansert tjeneste.

De beste VPN-ene for å få en kroatisk IP-adresse

1. NordVPN

Generell vurdering: 4.9 - Vår totale VPN-nummer 1

NordVPN-enheter

SPESIELT TILBUD: Grip 70% RABATT for å få en kroatisk IP-adresse med NordVPN NÅ!

NordVPN har et enormt og voksende nettverk, nå med over 5500 servere i 62 land over hele verden. De 12 servere i Kroatia er raske og ultra-pålitelige. Alle NordVPN-apper inkluderer en brukervennlig kartgrensesnitt som gjør det enkelt å endre steder med ett klikk.

Hvis du ikke vet hvilken server du skal bruke, kan NordVPN gjøre det harde arbeidet for deg. Quick Connect og SmartPlay-funksjoner velg automatisk den beste serveren for ditt formål, til og med å bytte plassering umiddelbart når det er nødvendig for strømming.

NordVPN tilbyr også noen av de beste sikkerhetsfunksjonene på markedet. CyberSec-funksjonen blokkerer annonser og malware, og en avansert kill switch-funksjon stopper umiddelbart alle overføringer og låser dataene hvis tilkoblingen din faller.

Hvis du vil prøve NordVPN ut, kan du registrere deg under 30-dagers pengene-tilbake-garanti, å vite at du ikke har risikert noe.

Trenger du mer info? Her er vår detaljerte ekspertanmeldelse av NordVPN.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Få NordVPN nå!

2. ExpressVPN

Generell vurdering: 4.9 - Den raskeste VPN-en vi testet for Kroatia

ExpressVPN fordeler

Ikke gå glipp av det: Få 49% AVSLAG på VPN-nummer 1 & prøv det i 30 dager risikofritt

ExpressVPN har et godt fortjent rykte for hastighet og fjerne blokkering, gjør det til topp valg for streaming. Basert på våre egne tester, omgår alle ExpressVPN-apper enkelt de berømte lure Netflix- og BBC iPlayer-blokkene.

For å beskytte brukernes personvern frigjør ikke ExpressVPN detaljert informasjon om servernettverket. Vi har imidlertid bekreftet at nettverket inkluderer minst ett serverplassering i Kroatia, med flere kroatiske IP-adresser å velge fra.

Native ExpressVPN-apper er tilgjengelige for iOS, Mac, Android, Windows, Linux, spillkonsoller og mer. Det er enkelt å velge en kroatisk server og koble til, og 24/7 kundestøtte er tilgjengelig via live chat hvis du noen gang har noen problemer.

ExpressVPN bruker AES-kryptering i militær klasse, en av mest pålitelige drepebrytere i bransjen, og minst tre former for lekkasjebeskyttelse. Nye brukere kan dra nytte av 30-dagers pengene-tilbake-garanti, med refusjonspolicy uten spørsmål.

Trenger du mer info? Her er vår detaljerte ekspertanmeldelse av ExpressVPN.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Få ExpressVPN nå!

3. Surfshark

Generell vurdering: 4.7 - Topp ti VPN for hastighet, verdi og sikkerhet

Hvordan få en IP-adresse fra Kroatia fra hvor som helst i 2020 [+ VIDEO]

Surfshark er en nylig ankomst til VPN-markedet, men det har allerede tiltrukket seg lojale brukere over hele verden med flammende serverhastigheter og brukervennlige apper. Nettverket på 500 servere over hele verden inkluderer a serverplassering i Zagreb.

Som de fleste nye VPN-er, gjør Surfshark store påstander om å fjerne blokkering av streaming-nettsteder. Men mens mange konkurrenter ikke klarer å gjøre det de sier, beviser våre interne tester Surfshark leverer alle løfter. Den låser pålitelig Netflix, Hulu, og mange flere populære tjenester.

Surfshark bruker AES 256-bit kryptering og tilbyr en dobbelt VPN (flerlags kryptering) for ekstra beskyttelse. Legg i en drepebryter og lekkasjebeskyttelse, så har du en flott VPN-valg hvis du bruker offentlige wi-fi-nettverk eller foreta betalinger på nettet.

Ett rimelig abonnement beskytter et ubegrenset antall enheter, en enorm bonus i premium VPN-verdenen. Nye brukere kan registrere seg med tryggheten til a 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Trenger du mer informasjon? Her er vår detaljerte ekspertanmeldelse av Surfshark.

Surfshark kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Få Surfshark nå!

Videre lesning

Få det beste tilbudet på ditt VPN-abonnement med disse eksklusive kupongkodene

Lær om de raskeste og sikreste VPN-ene å bruke i Kroatia

Er en VPN det riktige valget for deg? Alt du trenger å vite i vår nybegynnerguide

Hvorfor en Kill Switch er en av de viktigste VPN-funksjonene

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me