Hvordan få en sørafrikansk IP-adresse hvor som helst i 2020 [+ VIDEO]


Hvis du er utenfor Sør-Afrika, kan du støte på det problemer med tilgang til bankkontoer på nettet eller TV-kanaler som SABC eller Soweto TV. Noen sørafrikanske nettsteder begrenser tilgangen for alle som prøver å nå nettstedene fra andre deler av verden.

Denne prosessen er kjent som geoblokkering, og den eneste veien rundt det er ved å endre IP-adressen din til en i Sør-Afrika.

Dette kan høres ut som en vanskelig ting å gjøre, men det er faktisk veldig enkelt. Alt du trenger for å få en sørafrikansk IP-adresse er et virtuelt privat nettverk (VPN). Du trenger aldri å gå glipp av en annen episode av Skeem Saam.

Vi vil vise deg hvordan en VPN oppretter din nye Sør-Afrika IP, og hvordan du kan fortelle en pålitelig VPN fra en du bør unngå.

Rask guide: Hvordan få en sørafrikansk IP-adresse med en VPN

 1. Velg en VPN med servere i Sør-Afrika. ExpressVPN er vårt # 1 valg.
 2. Last ned VPN-programvaren og installer den på datamaskinen eller andre enheter.
 3. Start programvaren og koble til en server i Sør-Afrika.
 4. Klikk her for å bruke verktøyet vårt for å sjekke den nye sørafrikanske IP-adressen din.

Innholdsfortegnelse

 • Hvordan en VPN kan skaffe deg en sørafrikansk IP-adresse
 • En VPN holder deg også trygg & Lar deg strømme nesten hva som helst
 • Hva du skal se etter i en VPN
 • De beste VPN-ene for å få en sørafrikansk IP-adresse

Hvordan en VPN kan skaffe deg en sørafrikansk IP-adresse

Når du bruker en VPN, har du et valg av sikre servere å koble til på forskjellige steder i hele verden. Hvis du velger en server i Sør-Afrika, blir internetttrafikken din dirigert gjennom den serveren, få det til å vises på nettsteder som om du fysisk er i landet.

En god VPN kan gjøre mye mer enn bare å skjule plasseringen din og erstatte den med en sørafrikansk IP. Les videre for å finne ut hvilke andre fordeler det er ved å bruke en VPN.

En VPN holder deg også trygg & Lar deg strømme nesten hva som helst

Når du surfer på internett, etterlater du biter av informasjon som nettsteder, Internett-leverandøren din eller til og med nettkriminelle kan spore, høste eller selge. En god VPN krypterer dataene dine, noe som gjør det umulig for noen å se din online aktivitet eller få tilgang til forbindelsen din.

Å bruke en VPN kan også spare deg for penger når du bestiller hotell. Innkvarteringsavgiftene varierer avhengig av hvor hotellnettstedet tror du er. Hvis du ønsker å bestille hotell i Cape Town, kan en sørafrikansk IP-adresse hjelpe deg med å unngå oppblåste priser.

Gratis fullmakter er en annen måte å endre IP-adressen din på. De er imidlertid ikke så pålitelige eller sikre som en premium VPN. De fleste gratisfullmektiger bruker svak kryptering, og mange høster og selger data.

En annen ulempe med å bruke en gratis VPN er begrenset nettverksstørrelse. Når mange brukere kobler seg til samme server, er det det bremser forbindelsen, noe som er veldig frustrerende hvis du prøver å følge et Springboks-spill.

Du vil ikke ha noen av disse problemene med et VPN av høy kvalitet. Topp VPN-er holder dataene dine trygge og omgår enkelt geoblokker, sensurfilter og til og med VPN-screening-programvare for å gi deg nesten ubegrenset tilgang til innhold fra hele verden.

Hva du skal se etter i en VPN

 • Servere i Sør-Afrika: Du trenger minst en for å få en sørafrikansk IP.
 • Avansert sikkerhet: Se etter VPN-er som har AES-kryptering og ekstra funksjoner som en kill switch, DNS-lekkasjebeskyttelse eller dobbel VPN (multihop-kryptering).
 • Avblokkering av muligheter: Velg en VPN med et rykte for å få tidligere geoblokker på nettsteder som Netflix og BBC iPlayer.
 • Høy hastighet: En VPN med servere over hele verden, ubegrenset båndbredde og raske tilkoblinger, lar deg streame innhold jevnt og enkelt.
 • Brukervennlig: En VPN med brukervennlige apper og god kundestøtte tilgjengelig via 24/7 live chat gjør at du blir raskt og bekymringsfri.

De beste VPN-ene for å få en sørafrikansk IP-adresse

1. ExpressVPN

Generell vurdering: 4.9 - Den raskeste VPN-en vi testet for Sør-Afrika

ExpressVPN-enheter

Ikke gå glipp av det: Få 49% av VPN-nummer 1 & prøv det i 30 dager risikofritt

ExpressVPN er en populær VPN med brukere for sine raske hastigheter og fjerne blokkering av muligheter. Du kan enkelt omgå geo-begrensninger å se spill på SuperSport eller favorittprogrammene dine på DSTV uten konstant buffering.

Med servere i 94 land, inkludert Sør-Afrika, ExpressVPN gir deg tilgang til innhold over hele verden. Du får 256-bit AES-kryptering samt DNS-lekkasjebeskyttelse, delt tunneling og en kill switch, slik at din online aktivitet alltid vil være sikker.

Prøv ExpressVPN selv med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Trenger du mer info? Her er vår detaljerte ekspertanmeldelse av ExpressVPN.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Få ExpressVPN nå

2. NordVPN

Generell vurdering: 4.9 - Vår totale VPN-nummer 1

NordVPN-enheter

SPESIELT TILBUD: Grip 70% RABATT for å få en sørafrikansk IP-adresse med NordVPN NÅ!

Med tilgang til 21 servere i Sør-Afrika og over 5000 over hele verden, har du ingen problemer med å få en sørafrikansk IP ved å bruke NordVPN. Denne leverandøren er et flott alternativ for familier, da den lar deg koble opptil 6 enheter under ett abonnement.

NordVPNs toppnotch-kryptering, kombinert med en Løk nettverk og CyberSec sikkerhetssuite, sikrer at du blir beskyttet mot skadelig programvare, spyware og hacking. Og med SmartPlay-teknologi, Det er en lek å komme forbi geoblokker på strømningsnettsteder.

EN 30-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig når du abonnerer på NordVPN, slik at du kan prøve risikofritt.

Trenger du mer info? Her er vår detaljerte ekspertanmeldelse av NordVPN.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Få NordVPN nå!

3. CyberGhost

Generell vurdering: 4.8 - VPN med beste verdi / Beste VPN for Mac / Intuitivt utformet grensesnitt for direktestrømming

cyberghost flere enheter

KUN i begrenset tid - Få 73% AVSLAG på CyberGhost nå

CyberGhost har et enormt nettverk med over 5 700+ servere, inkludert 10 i Sør-Afrika. Glade brukere stoler på CyberGhost kryptering av militær karakter og streng no-logs policy for å holde sin online aktivitet privat.

Alle appene til CyberGhost har a brukervennlig grensesnitt, med forhåndsinnstilte profiler som automatisk finner servere som er optimalisert etter dine behov. Men hvis du noen gang har problemer, a Hjelpelinje for live chat 24/7 er et klikk unna.

CyberGhost har også en effektiv blokkering av annonser og malware for å holde surfingen trygg. Du kan prøve det med en gratis 24-timers prøveversjon. Tilbyderen tilbyr også regelmessige rabatter med begrenset tid, samt en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Trenger du mer informasjon? Her er vår detaljerte ekspertanmeldelse av CyberGhost.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Få CyberGhost nå!

4. Surfshark

Generell vurdering: 4.5 - Topp ti VPN for hastighet, verdi og sikkerhet

Hvordan få en sørafrikansk IP-adresse hvor som helst i 2020 [+ VIDEO]

Surfshark VPN er en ny tjeneste, men den har allerede fått et stort rykte hos brukerne. Det har nå over 61+ serverplasseringer, med alternativer i Sør-Afrika, og det tallet vil helt sikkert vokse med Surfsharks popularitet.

Denne leverandøren tar sikkerheten din veldig alvorlig, med en privat DNS på hver serverplassering, kryptering i militær klasse og en multihop dobbel VPN-kjede. Surfshark lett kommer forbi amerikanske Netflix geoblocks, så du har ingen problemer med å få tilgang til noe innhold du trenger i Sør-Afrika.

Gi Surfshark en tur selv med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for nye abonnenter.

Trenger du mer informasjon? Her er vår detaljerte ekspertanmeldelse av Surfshark.

Surfshark kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Videre lesning

Hvorfor ikke spare penger på VPN ved å sjekke ut tilbudssiden vår?

Vil du ha noe av den beste engelskspråklige dekningen av idretter som rugby og cricket? Finn ut hvordan du får tilgang til Sky Sports fra hvor som helst.

Hold deg oppdatert med den siste serien på Netflix ved å bruke VPN-er som kommer forbi de tøffe geoblokkene.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me