Hvordan få tilgang til Bing fra Kina i 2020 – Rask og sikker hack

Søkemotoren Bing er en av siste holdouts fra det vestlige internett som generelt er fremdeles tilgjengelig i Kina. Bing kom aldri nær Googles popularitet i USA, men har et lite fotfeste i Kina. Microsoft valgte å overholde Kinas sensurlov for å opprettholde sin tilstedeværelse i det kinesiske markedet.

Imidlertid i januar 2019, Bing opplevde et strømbrudd over hele Kina som lot mange brukere få panikk. Det var frykt for at Bing hadde meldt seg på listen over forbudte nettsteder, til tross for at den var tilbake i tjeneste dagen etter.

I stedet for å bekymre deg for å miste det siste slaget til vestlige medier i Kina, er det det en enkel løsning for brukere ønsker å sikre at de alltid kan få tilgang til Bing. EN VPN vil hjelpe deg med å omgå streng sensur samtidig som du gjør tilkoblingen tryggere.

Ikke alle VPN-er kan omgå Great Firewall of China, men NordVPN støtter opp til oppgaven.

Rask guide: Hvordan få tilgang til Google fra Kina

  1. Velg en VPN som fungerer i Kina. Vi anbefaler NordVPN
  2. Last ned og installer VPN FØR du reiser til Kina
  3. Koble til en utenlandsk server før du begynner å bla
  4. Åpne Bing og søk fritt

Hvorfor trenger du en VPN for å få tilgang til Bing i Kina

I motsetning til Google, blokkerer ikke Kina nødvendigvis Bing fra brukere i landet. Det forhindrer ikke at nettstedet fra tid til annen blokkeres. Microsoft ville ikke bekrefte hva som forårsaket avbruddet, men til tross for at tjenesten kom tilbake et døgn senere, var mange brukere forståelig nok bekymret.

En god VPN kan sikre at din tilgang til et gratis og ubegrenset internett forblir åpen, selv om Kina velger å blokkere Bing igjen i fremtiden. De gjør dette ved å la deg gjøre det koble til en server i et fremmed land. Denne handlingen vil masker IP-adressen din, skjule den virkelige plasseringen din fra Internett-leverandøren din (Internett-leverandør).

Når du ruter trafikken din gjennom et VPN, vil det også krypter dataene dine når den beveger seg gjennom en sikker kanal mellom enheten din og VPN-serveren. Slik er du også beskyttet mot hackere og myndighetsovervåking. 

Så hvorfor kan du ikke bare bruke noen VPN til å fjerne blokkering av nettsteder i Kina? Da den kinesiske regjeringen økte svartelistingen på internett, begynte den målrette VPN-er i tillegg til vestlige nettsteder som Facebook, YouTube og Whatsapp. Det er noen få metoder Kina bruker for å forhindre brukere i å få tilgang til VPN-er. De sporer og blokkerer kjente IP-adresser, eller de bruker dyp pakkeinspeksjon.

Hvis du vil lære mer om Great Firewall of China, kan du sjekke ut vår guide til de beste VPN-ene for Kina som faktisk fungerer.

NordVPN er et av de beste alternativene til forbedre sikkerheten din og omgå Great Firewall. For å komme rundt Kinas blokker, bruker tjenesten tilslørte servere, som er spesielt konfigurert for å komme rundt et begrenset internett. Likevel, du MÅ laste ned NordVPN før du ankommer i Kina.

Nå vil vi gi deg en trinnvis guide til hvordan du bruker NordVPN i Kina.

Hvordan bruke en VPN i Kina

1. Last ned og installer NordVPN på enheten din. Når du er i Kina, åpner du appen og se på spesialitetsserverne dine.

Hvordan få tilgang til Bing fra Kina i 2020 - Rask og sikker hack

2. Gå til Innstillinger øverst i venstre hjørne. Det vil være en liste på venstre side av skjermen som inkluderer avansert. Dette vil åpne alternativet for å slå på Skjult servere. Klikk på bryteren for å slå dem på. Den blir også blå når den er aktivert.

Hvordan få tilgang til Bing fra Kina i 2020 - Rask og sikker hack

3. Gå tilbake til Server-siden. Nå ser du obfuscated-servere oppført under spesialitetsservere. Det er mest sannsynlig at du får optimal service hvis du velger en server som er nærmere Kina. Singapore eller Hong Kong er gode alternativer, men enhver utenlandsk server vil fjerne blokkerte nettsteder.

Hvordan få tilgang til Bing fra Kina i 2020 - Rask og sikker hack

Hvis du vil gå tilbake til vanlige servere på et senere tidspunkt, kan du enkelt slå av obfuscated-servere ved å gå tilbake til avanserte innstillinger.

Sammendrag

Bing kan det være et av få vestlige nettsteder som fremdeles er tillatt av den kinesiske regjeringen, men som vi så i januar, kan det når som helst endre seg. Til holde tilgangen åpen og for å beskytte forbindelsen din ytterligere, er det lurt å bruke en VPN når du surfer på nettet i Kina.

Ikke alle VPN fungerer i Kina, men NordVPN bruker tilslørte servere for å komme seg rundt VPN-blokkene regjeringen har satt på plass. Ingen tjenester er imidlertid 100% idiotsikre. Hvis du har problemer med å bruke internett med NordVPN i Kina, vil kundeservice deres hjelpe deg med å komme i kontakt.

Med en VPN som sikrer forbindelsen din, kan du ha det gratis og enkel tilgang til internett, selv i Kina.

Videre lesning

Her er en fullstendig liste over nettsteder som er blokkert av Great Firewall of China. Du kan også bruke verktøyet vårt til å sjekke om et nettsted er tilgjengelig i Kina.

For flere spesialtilbud på NordVPN, sjekk ut de eksklusive kupongkodene dine.

For å lære mer om VPN-er og hvorfor du alltid bør bruke en, har vi skrevet en omfattende guide til VPN-er for nybegynnere.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me