Hvordan fjerne blokkering av Spotify på skolen eller hvor som helst – Easy Hack 2020

Det er frustrerende å betale for et Spotify-abonnement, bare for å finne at tilgangen din er blokkert på grunn av geobegrensninger. I noen regioner er Spotify ikke en gang tilgjengelig.

Selv i hjemlandet kan du oppleve at Spotify er blokkert på din lokale skole eller arbeidssted.

Den gode nyheten er at du kan hvordan du gjør det tilgang til Spotify uansett hvor du er. En VPN er perfeksjonsløsningen for reisende og for lokalbefolkningen som ønsker å utnytte alle funksjonene som tilbys av Spotify.

Ved bruk avNordVPNeller andre høyhastighets VPN-er, kan du lytte til favorittmusikken din hvor som helst i verden.

VPN-er fungerer ved å maskere IP-adressen din, slik at du kan omgå geo-restriksjoner. VPN-er er en enkel og sikker måte å unngå innholdsblokker.

I avsnittet nedenfor, Vi viser deg nøyaktig hvordan du kan bruke en VPN til å fjerne blokkering av Spotify på skolen eller hvor som helst ellers!

Slik lytter du: Hurtigguide

  1. Velg en VPN med servere basert i USA - NordVPN er vår topp anbefaling for å fjerne blokkering av Spotify slik at du kan høre på hva du vil, når du vil.
  2. Last ned VPN etter eget valg og installer programvaren på enheten din.
  3. Koble til en USA-basert server.
  4. Slå på Spotify-appen din og logg på. Nå kan du gjøre det begynn å strømme favorittmusikken din!

Begynn å streame med NordVPN!

Hvorfor du trenger en VPN for å fjerne blokkering av Spotify

På lokalt nivå kan du oppleve at skolen din eller arbeidsstedet ditt blokkerer tilgangen til Spotify. Reisende kan også oppleve at Spotify er blokkert i destinasjonslandet.

USA-baserte brukere har full tilgang til Spotifys musikkatalog, og det samme gjør brukere i de fleste vestlige land. Hvis du bor eller reiser utenfor USA eller Europa, kan du bruke en VPN for å få tilgang til Spotifys tjeneste og alle funksjonene. Alt du trenger å gjøre er å koble til en VPN-server i et land med Spotify-tilgang. Spotify er for øyeblikket tilgjengelig i landene som er oppført her.

Spotify kan blokkere tilgang for brukere i bestemte land eller regioner. Dette kan skyldes problemer med åndsverk eller lov om opphavsrett.

Spotifys plattform blokkerer brukere i disse landene ved å identifisere hvilke IP-adresser som ligger innenfor landets geografiske grenser. Når en IP-adresse i et land der Spotify er blokkert prøver å koble seg til tjenesten, vil tilgangen deres bli nektet. Av maskering av IP-adressen din med en VPN, Du kan unngå disse begrensningene uavhengig av hvor du befinner deg.

En høy kvalitet VPN vil gjøre mer enn bare å tillate deg å omgå geobegrensninger. Det vil også tilby kraftig kryptering for å opprettholde ditt personvern på nettet og holde dine personlige data trygge mot hackere og tredjeparter.

Vi anbefaler velge en VPN med ubegrenset båndbredde slik at du har streamingopplevelse av høyeste kvalitet uten problemer med buffer eller lasting.

Forsikre deg om at du bare bruker en VPN med sterke sikkerhetsfunksjoner. Dette er de viktigste VPN-anbefalingene våre for å fjerne blokkering av Spotify.

Konklusjon

Ved å velge en høyhastighets, sikker VPN, vil du kunne omgå geo-begrensninger og få tilgang til Spotify uansett hvor du er i verden.

Ikke sikker på hvilken VPN du vil velge for streaming av musikk fra Spotify? Vi anbefaler å velge NordVPN for ubegrenset båndbredde, kraftig kryptering og tilgang til amerikanske servere.

Rangeleverandør Vår poengsum Brukervurdering
Redaktørens valg 5.0 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
2 4.9 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
3 4.8 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
4 4.8 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
5 4.7 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet

Videre lesning

Vil du spare penger på ditt neste VPN-abonnement? Finn eksklusive tilbud, kuponger og VPN-tilbud på denne siden.

Er du interessert i å lære mer om hvorfor du trenger å bruke et VPN? Vi har laget en VPN-guide med alt det grunnleggende.

Ser du etter gratis strømmetjenester? Sjekk ut vår liste over gratis streamingalternativer som ikke krever abonnement.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me