Hvordan jeg møtte moren din er på Netflix! Slik ser du i 2020


HIMYM er kanskje ferdig for godt, men det trenger ikke å hindre deg i å glede deg over eventyrene til Ted og vennene hans igjen (eller dykke inn og binge for aller første gang)!

Den gode nyheten er det du kan se How I Met Your Mother på Netflix. Den dårlige nyheten er at det er det bare tilgjengelig for seere i Storbritannia og Canada.

Vil du se HIMYM fra et annet sted? Alt du trenger er en VPN som er sterk nok til å omgå Netflix geoblokker. Siden en VPN lar deg geo-spoof plasseringen din, kan det hjelpe deg lure Netflix til å tro at du ser på fra et annet område.

Hvordan se hvordan jeg møtte moren din på Netflix: hurtigguide

 • Abonner på a VPN som kan fjerne blokkering av Netflix og det har det servere i Storbritannia eller Canada. NordVPN er vår favoritt.
 • Last ned og installer VPNs app for enheten din.
 • Koble til en server i Storbritannia eller Canada.
 • Registrer deg for eller logg deg på Netflix og begynn å strømme. Self-fem!

Begynn å streame hvordan jeg møtte moren din nå!

Hvorfor trenger du en VPN for å se hvordan jeg møtte moren din

Netflix må geoblokkere noe av innholdet for å overholde internasjonale lover om opphavsrett. Den bruker IP-adressen din til å oppdage posisjonen din og vil forhindre deg i å se innhold som det ikke er tillatt å vises i ditt land.

Den eneste måten å omgå disse geobegrensningene er å bruk en VPN for å forfalske plasseringen din.

En VPN fungerer ved å omdirigere Internett-trafikken din via en av sine egne servere. Når du kobler deg til Netflix gjennom en VPN, vil streamingområdet se IP-adressen og plasseringen til VPN-serveren i stedet for din reelle informasjon.

I dette tilfellet, hvis du kobler til en VPN-server i Storbritannia eller Canada, vil Netflix tro at du er basert i det landet og koble deg til Netflix der. Det vil du kunne stream HIMYM med en gang.

Du må imidlertid finne en VPN som er i stand til å fjerne blokkering av Netflix. Streamingsiden bruker sterk anti-VPN-programvare til svarteliste VPN-servere. Bare en VPN med et kontinuerlig oppdatert nettverk vil kunne unngå å bli fullstendig svartelistet.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

I tillegg til å hjelpe deg med å fjerne blokkering av geobegrenset innhold, gir en VPN deg en helt trygg og privat måte å surfe på internett.

Uansett hva du gjør på nettet, er du alltid sårbar for sporing. selskaper logg din online oppførsel å selge deg produkter gjennom målrettet annonsering. Din egen internettleverandør kan overvåke tilkoblingen din; hvis de oppdager datatung aktivitet som streaming eller torrenting, kan de til og med gassbåndbredden din.

Når du bruker en VPN, tredjeparter kan ikke overvåke og spore deg.

VPN-trafikk er helt kryptert, noen ganger til og med dobbeltkryptering for å forhindre at noen oppdager at du bruker VPN i det hele tatt. Alt du gjør på nettet mens du bruker en VPN vil være helt privat og ikke sporbar.

De 3 beste VPN-ene for å se hvordan jeg møtte moren din

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN er vår høyest rangerte VPN for streaming av Netflix. Den unike kombinasjonen av streamingoptimaliserte servere og SmartPlay DNS-teknologi gjør det enkelt å se på HIMYM. Bare klikk på landet du vil koble til, og NordVPN vil gjøre det velg automatisk den beste serveren for Netflix.

Et konstant oppdatert nettverk av 5700+ servere i 60 land betyr at NordVPN kan fjerne blokkering av Netflix raskt og enkelt, mens lynraske hastigheter vil forhindre irriterende buffring.

Avanserte sikkerhetsfunksjoner som kryptering av militær karakter, retningslinjer uten logger og CyberSec-teknologi som blokkerer skadelig programvare vil ivareta ditt privatliv.

Du kan til og med teste ut NordVPNs muligheter risikofri, med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Stream hvordan jeg møtte moren din med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Det er ikke noe mer irriterende enn å prøve å se favorittprogrammet ditt, bare å måtte sitte gjennom bufring og lange lastetider. ExpressVPN avslutter alt det: vi fant ut til å være det den raskeste VPN-en av alle tjenestene vi har testet.

ExpressVPNs enorme nettverk av 3000+ servere i 94 land betyr at hver Netflix-region er dekket - inkludert Canada og Storbritannia. VPN har utmerkede unblocking evner og mange tilpasningsalternativer, slik at du kan optimalisere den for streaming.

Sikkerhet blir ivaretatt av AES 256-bit kryptering, en kill switch, DNS og IP lekkasjebeskyttelse, og no-logs policy med TrustedServer teknologi. Ikke rart at VPN er så populær blant ekte brukere. Se hvorfor selv med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Stream hvordan jeg møtte moren din med ExpressVPN!

3. Surfshark

Surfshark-enheter

Hvis du bare vil ha en billig VPN som lar deg se How I Met Your Mother, velger du Surfshark - og la deg ikke lure av de lave prispunktene. Dette er en rask, brukervennlig og pålitelig VPN som kan skryte av mange funksjoner.

Surfsharks nettverk er mindre enn andre tjenester, men det er det fortsatt som er i stand til å fjerne blokkering av Netflix. Hastighetene er gode nok til å unngå irriterende etterslep, og du vil glede deg ubegrensede enhetstilkoblinger under en profil.

Du trenger ikke å gå på akkord med sikkerhet for pris: Surfshark har gjort det privat DNS på hver server, i tillegg til en drepsbryter, DNS-lekkasjebeskyttelse og retningslinjer for ikke-logger. CleanWeb-programvaren vil ta seg av alt skadelig programvare, annonser, trackere eller phishing-forsøk. Se hva ekte Surfshark-kunder synes, eller prøv det ut nå med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Surfshark kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Stream Hvordan jeg møtte moren din med Surfshark!

Sammendrag og videre lesing

Når det gjelder å omgå geo-restriksjoner og fjerne blokkering av Netflix, kan riktig VPN legges ... vent på det ... meieri! Har du møtt NordVPN ennå?

Hvis du ønsker å gå videre og abonnere på vår favoritt VPN, kan du få 70% avslag med dette NordVPN-rabatthacket.

Vil du se deg om? Du kan glede deg over penger på hvilken som helst VPN du velger med vår gjennomgang av de beste VPN-tilbud og kupongkoder.

For å vite mer om hvordan du ser HIMYM, sjekk den komplette guiden for å fjerne blokkering av Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me