Hvordan laste ned Torrenter anonymt og trygt i 2020

Nedlasting av torrenter kan være en farlig oppgave, og ved å bruke en ubeskyttet internettforbindelse risikerer du juridiske problemer og cyberangrep.

Hvis du vil torrent anonymt og uten å sette enheten i fare, må du gjøre det bruk en høy kvalitet VPN.

VPN kryptere internetttrafikken din slik at ingen kan se hva du gjør på nettet. Hvis du tilfeldigvis laster ned en opphavsrettsbeskyttet fil mens du bruker et VPN, vil du ikke motta bestillinger i posten.

Fordi IP-adressen din er synlig for andre BitTorrent-brukere, det er enkelt for troll og hackere å målrette enheten din. VPN-en din vil masker IP-adressen din for å få det til å se ut som om du har tilgang til internett fra et annet sted. Hvis angripere kan ikke se den virkelige IP-en din, de kan ikke skade deg.

IP-maskering vil også hjelpe deg omgå sensur og få tilgang til blokkerte nettsteder og tjenester. Så hvis lokale myndigheter forbyr din favoritt torrentkilde, vil du fortsatt kunne få tilgang til den.

Hvis du er ny i verden av torrenter og P2P-fildeling, denne artikkelen er noe for deg. Men til og med hvis du er en erfaren torrenter, finner du noen nyttige triks for å holde forbindelsen trygg.

Hurtiginnføring: Hvordan laste ned Torrents trygt

 1. Installer en VPN med P2P-optimaliserte servere. Vi anbefaler NordVPN for den beste sikkerhet.
 2. Åpne VPN-appen din og koble til en høyhastighetsserver i ditt land.
 3. Last ned en rask, pålitelig BitTorrent-klient.
 4. Gå til et av våre anbefalte torrentnettsteder, last ned filen og nyt!

Start Torrenting med NordVPN NÅ!

Hvordan fungerer P2P fildeling?

BitTorrent fildelingsteknologi er forskjellig fra konvensjonell filoverføring. I motsetning til nettsteder, som er avhengige av en sentral server for å lagre filer, lagrer BitTorrent filer på datamaskinene til alle menneskene i et fildelingsnettverk. Dette er kjent som peer-to-peer computing.

Datamaskinene i nettverket - noen ganger kalt en sverm - bryter filer ned i veldig små biter, som deretter kan rekonstitueres av den som vil laste ned en bestemt fil.

Med andre ord, alle filer som lastes ned blir lastet opp samtidig som andre kan bruke.

Det faktum at arbeidsmengden er fordelt på et helt nettverk av datamaskiner - heller enn en enkelt server - så vel som det faktum at du ikke trenger å vente på at en hel fil skal lastes ned før du begynner å laste den opp, gjør torrenting et utrolig raskt middel til fildeling.

Hvorfor du trenger en VPN for å laste ned Torrenter trygt

Online sikkerhet

Enhver BitTorrent-bruker kan se IP-adressen din når du deler en fil. En eksponert IP-adresse gjør det enkelt for troll og spioner for å oppdage din beliggenhet, overvåke surfeaktiviteten din, og til og med angrip enheten din.  

VPN masker IP-en din slik at jevnaldrende, spioner og nettsteder kan ikke se den virkelige adressen din.

Unngå juridiske konsekvenser 

Hvis du laster ned en opphavsrettsbeskyttet fil, selv ved en tilfeldighet, kan du være i strid med de lokale opphavsrettslovene. Avhengig av hvor du bor, kan dette resultere i en bot, en rettsdato, eller til og med fengsel.

En VPN krypterer dataene dine så din ISP og andre myndigheter kan ikke se internettaktiviteten din. Kryptering gjør også din personlige informasjon uleselig for hackere og angripere. 

For høyeste nivå på anonymitet, bruk bare en VPN som tilbyr 256-bits kryptering, en streng no-logs policy, og en automatisk drepe bryteren med alle appene sine.

Få tilgang til blokkerte nettsteder

Hvis favorittnettstedet ditt har vært blokkert i landet ditt, fortvil ikke! Ved å maskere IP-adressen din, en VPN kan hjelpe deg med å omgå denne blokken. Alt du trenger å gjøre er å koble til en server i et land der nettstedet fremdeles er tilgjengelig.

Du kan også gjøre det omgå geobegrensninger for å få tilgang til tjenester som Netflix og Hulu.

For dette trenger du en VPN som tilbyr ubegrenset båndbredde høyhastighetsservere over hele kloden.

De beste VPN-ene for å laste ned Torrenter trygt

1. NordVPN

NordVPN-enheter

Hhøyhastighetsforbindelser, ubegrensede data, og imponerende sikkerhetsfunksjoner gjøre NordVPN til et av de beste valgene for torrenting. Du kan bare ikke gå galt med det sterk P2P-støtte

For vanlig surfing og streaming, har du valget mellom 5000+ servere i 60 land.

Når du torrent, vil NordVPN omdirigere tilkoblingen din automatisk til den best tilgjengelige P2P-serveren for å holde nedlastningene dine raske og trygge. Du kan koble opptil seks enheter samtidig for å beskytte hele husholdningen.

Prøv NordVPN risikofri med a 30-dagers pengene-tilbake-garanti å se hva det kan gjøre for deg. 

 NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se NordVPN-tilbud

2. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost blir feiret for sitt avanserte sikkerhetsfunksjoner og supersnelle tilkoblinger. Dette er bare to av tingene som gjør det til en favoritt blant det stormende samfunnet.

Det har den til og med P2P-optimaliserte servere, designet for å øke hastigheten og beskytte nedlastningene.

Når du ikke sprenger, har du valget mellom over 3600 servere i 60 land. Dette betyr at du har høyhastighets, global tilgang til geobegrensede tjenester som Netflix US og HBO GO

Med CyberGhost får du glede av det ubegrenset båndbredde og apper for alle større plattformer.

Du kan prøve det risikofritt med a 24-gratis prøveperiode og 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Det er også gratis studier på opptil 7 dager for brukere av Android, iOS og Windows.

 CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Vis CyberGhost-tilbud

3. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN er en funksjonspakket VPN som gjør torrenting trygt, anonymt og enkelt.

Det er brukervennlige apper for perfekt for nybegynnere, og tilbyr også den typen tilpasning som erfarne brukere vil elske. Den opererer 3000+ servere i 94 land, så du vil aldri gå tom for ting å se på nettet. 

ExpressVPN bruker avanserte sikkerhetsfunksjoner som 256-bits kryptering og en automatisk drepebryter for å beskytte dataene dine 24/7. EN streng no-logs policy garanterer deg fullstendig anonymitet.

Som ExpressVPN-bruker vil du ha glede av det ubegrenset båndbredde til opptil tre av enhetene dine samtidig.

Du kan bruke dens 30-dagers pengene-tilbake-garanti å teste det ut risikofri. Det er også gratis forsøk på opptil 7 dager på Android- og iOS-enheter.

 ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Vis ExpressVPN-tilbud

4. VyprVPN

VyprVPN-enhet

VyprVPN s raskt og sikkert tjenesten inkluderer P2P-kompatibilitet og førsteklasses sikkerhetsfunksjoner, for eksempel kryptering av militær karakter og NAT-brannmuren.

VyprVPN jobber veldig for å sikre at forbindelsen din er sikker og anonym. Den påtok seg nylig en uavhengig sikkerhetsrevisjon, og passerte med flygende farger! 

Det beste av alt er at VyprVPN er ekstremt enkel å bruke og tilbyr apper for de fleste enheter. Den imponerende tjenesten har VPN-brukere over hele verden som sier gode ting!

Når du registrerer deg med VyprVPN, liker du a 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve det risikofritt. 

VyperVPN kan oppheve blokkeringen: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Støtter torrenting: 

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

VyperVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Routere, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Vis VyprVPN-tilbud

5. PrivatVPN

PrivateVPN-enheter

drifts~~POS=TRUNC over 80 servere i mer enn 57 land, PrivateVPN er kjent for sin ultrahurtige hastigheter og konkurransedyktige priser

Med dens ZERO policy for datalogging, IPv6 lekkasjebeskyttelse og drepe bryteren, det overrasker ikke at denne leverandøren markedsfører seg som verdens mest pålitelige VPN-tjeneste.

Du kan beskytte opptil 6 enheter med PrivateVPN, og det er det apper for alle plattformer. Med alle disse flotte funksjonene er det lett å se hvorfor kundene deres vurderer det så høyt.

Du kan prøve PrivateVPN helt risikofritt takket være det 7-dagers gratis prøveperiode og 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

 PrivateVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimaliserte servere tilgjengelig via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Vis PrivateVPN-tilbud

Sammendrag

En VPN er sikreste, enkleste måte å beskytte deg selv og enheten din mens du laster ned torrenter.

En høy kvalitet VPN vil masker IP-adressen din og krypter dataene dine for å beskytte deg mot cyberkriminelle, spioner og juridiske problemer.

Hvis du ikke er sikker på hvilken VPN som er den beste matchen for deg, vi anbefaler CyberGhost.Du kan til og med prøve det gratis!

Ansvarsfraskrivelse: vi anbefaler ikke å bruke VPN-er for å laste ned noe copyright-eller ulovlig materiale. Hovedhensikten med å torrentere med en VPN er å holde din identitet og personvern trygt, og ikke å maskere ulovlig aktivitet.

Start Torrenting med CyberGhost NÅ!

Videre lesning

Vil du spare noen av dine hardt opptjente kontanter? Våre eksperter med budsjettkyndige har samlet en liste over de beste VPN-tilbudene som for tiden er tilgjengelige.

Interessert å se hva Pirate Bay har å tilby? Disse topp VPN-ene kan hjelpe!

Hvis du vil beskytte mer enn en enhet, kan du se på de beste VPN-ene for flere tilkoblinger.

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me