Hvordan se A Christmas Carol (Peaky Blinds) gratis hvor som helst på nettet!


En julesang har blitt tilpasset hundrevis av ganger, men med Peaky Blinders 'forfatter Steven Knight ved roret, det nye tredelte dramaet er kanskje det beste - og definitivt det gritteste ennå.

Guy Pearce tar hovedrollen som Ebenezer Scrooge og får selskap av slike som den briljante Andy Serkis som Ghost of Christmas Past og Stephen Graham som Jacob Marley. Med så stort talent bak og foran kamera, det kommer til å bli episk!

Oppdateringen av den klassiske julefortellingen er viser i Storbritannia på BBC og i USA med co-produsent FX.

Du kan streame A Christmas Carol gjennom Hulu med Live TV, fuboTV, Sling TV og noen få andre USA-baserte strømmetjenester. Imidlertid kommer de alle med en månedlig abonnementsavgift. Men i ånden til Scrooge selv, har du det bedre streaming med BBC iPlayer, siden det ikke vil koste deg en krone.

Men, hva om du er utenfor Storbritannia hvor BBC iPlayer er geografisk begrenset til? Ikke få panikk. Julespøkelsene kan fortsatt besøke deg hvis du bruk en VPN.

Geoblokkene til BBC iPlayer stemmer ikke overens med en premium VPN, som kan tildele deg en britisk IP-adresse, slik at du kan se A Christmas Carol fra absolutt hvor som helst.

Fortsett å lese for å finne ut av det mine beste anbefalinger for tilgang til A Christmas Carol på BBC iPlayer.

Rask guide - Hvordan se A Christmas Carol på BBC iPlayer

 1. Velg en topprangerte VPN. NordVPN er mitt valg, for sine raske hastigheter, sterke sikkerhetsfunksjoner og et imponerende nettverk av britiske servere.
 2. Last ned og installer VPN på enhetene dine.
 3. Koble til en britisk server ved hjelp av VPN-en.
 4. Registrer deg eller logg inn på BBC iPlayer og begynn å streame A Christmas Carol!

Når du registrerer deg for BBC iPlayer, kan det hende du ber om et postnummer i Storbritannia. Bruk SW1A 2AA, postnummeret til den britiske statsministeren!

Begynn å streame A Christmas Carol nå!

Hvorfor du trenger en VPN for å se A Christmas Carol

Bare seere i Storbritannia har tilgang til BBC iPlayer, da den geoblokkerer innholdet for dem over hele Storbritannias grenser. Forsøk å få tilgang til BBC iPlayer uten en IP-adresse i Storbritannia, og geografiske begrensninger vil skuffe deg. du er blokkert fra streaming A Christmas Carol eller annet innhold på BBC iPlayer.

En premium VPN kan overvinne disse geobegrensningene. VPN-er skjuler din virkelige plassering med maskering av IP-adressen din, kryptering av dataene dine og sending av dem via en sikker server på et globalt sted etter eget valg.

Få deg en IP-adresse fra Storbritannia ved å bruke VPN-en til å koble til en server i Storbritannia. Nå kan du fjerne blokkering av BBC iPlayer og strøm av alle de fantastiske TV-programmene, inkludert A Christmas Carol hvor enn du er.

Ikke alle VPN-er har muligheten til å komme seg forbi geoblokkene for strømmetjenester. Du forbedrer sjansene dine ved velge en premium VPN med et stort globalt nettverk av raske servere.

Jo flere servere en VPN har, jo mer regelmessig oppdaterte IP-adresser du har tilgang til. 

Premium-tjenester har også den beste evnen til omgå anti-VPN-teknologi, hvorav mange strømmetjenester benytter og oppdager VPN-er av lav kvalitet med.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

Det er mye mer som premium VPN-er kan gjøre, annet enn å fjerne blokkering av innhold som A Christmas Carol fra BBC iPlayer og annet innholds- og strømmetjenester over hele verden.

La oss bli ekte, nettkriminelle blir mer og mer sofistikerte når det gjelder å avskjære sensitive online data. I tillegg kan tredjeparter, som internettleverandøren din (ISP), sannsynligvis spore deg på nettet og kan se hva du gjør.

Ja, det er skummelt og direkte skummelt, og det fremhever viktigheten av å sørge for at dataene og aktiviteten din er trygg hver gang du logger på. Dette er viktig ikke bare når du streamer, men for alt annet du gjør på internett.

En VPN gir deg beskyttelsen og tryggheten du trenger, av sikre dine sensitive data og identitet bak en vegg av militærkryptering. Dette, sammen med skjulingen av din faktiske IP-adresse, forhindrer at selv de mest uhyggelige av hackere stjeler dataene dine.

I tillegg er den sterke krypteringen av en VPN hindrer Internett-leverandøren din, målrettede annonsører, markedsførere eller andre fra å spore dine online fotspor.

jeg anbefaler deg bruk et VPN hver gang du går online for fullstendig beskyttelse av din anonymitet. Dette holder hackere, trackere, inntrengning av malware og all annen kompromitterende aktivitet langt fra deg. 

En VPN sikrer ditt personvern på nettet, selv når du surfer eller streamer mens du er i kaffebarer eller i andre offentlige wi-fi-nettverk, som er som kattemynte for hackere.

3 beste VPN-er for å se på A Christmas Carol

1. NordVPN

NordVPN

Overvinne geografiske blokkeringer fra BBC iPlayer med en av NordVPNs nesten 600 britiske servere. Ved å tilby denne servervarianten, er det 100% sjanse for at du kan finne en britisk IP-adresse som får tilgang til strømmetjenesten. Se A Christmas Carol hvor som helst!

Denne premium VPN-en er en raskest tilgjengelig og du er garantert ingen båndbreddestrømming. Du vil ikke gå glipp av et sekund av de tre spøkelsesbesøkene i Scrooge.

Med støtte for et bredt spekter av enheter inkluderer hver NordVPN-app SmartPlay-teknologi som standard. Teknologien hjelper deg omgå geoblokker for en pålitelig forbindelse til strømmetjenester, inkludert BBC iPlayer.

En uknuselig vegg av AES 256-bit kryptering beskytter din identitet og online aktivitet fra hackere og andre trusler utenfor.

Det er Dobbelt VPN tilbyr dobbelt kryptering, ved å sende dataene dine gjennom ikke en, men to sikre servere.

Hvis lenken din til NordVPN plutselig synker, en automatisk drepebryter starter for å hindre at sensitive data blir synlige på det usikrede internett.

Å være registrert i Panama betyr at NordVPN kan operere en streng policy for ikke-logger. Som et resultat, ingen av dataene dine forblir på serveren, så den har ingen informasjon å overlate eller selge til tredjepart.

Ikke bare forblir kjærligheten din til The Christmas Carol en hemmelighet, sammen med den andre aktiviteten din på nettet, men enhetene dine beskytter også med CyberSec suite. CyberSec blokkerer virus, malware og annet som inneholder innhold fra å komme til enhetene dine, så vel som de irriterende popup-annonsene.

Støtte for live chat er tilgjengelig døgnet rundt hvis du har spørsmål eller problemer du ikke kan løse på egen hånd.

Sett hastigheten, sikkerheten og ytelsen til NordVPN på prøve seks enheter med 30 dagers pengene-tilbake-garanti. Dra nytte av en måneds tjeneste uten risiko.

Hvis du ikke har noe annet enn ros for NordVPN, kan du holde på pengene dine som Scrooge, og gjøre store besparelser med våre abonnementsavtaler.

Ta en titt på vår detaljert ekspertgjennomgang av NordVPN for å lære mer om premium VPN.

NordVPNs hovedfunksjoner

 • 5 400+ servere i 59 land, 550+ i Storbritannia
 • Ingen throttling og SmartPlay for jevn streaming
 • Brandende hastigheter og ubegrenset båndbredde
 • Kryptering av militær karakter
 • Streng policy for null logger
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Seks samtidige enheter
 • 24/7 live chat support
 • Jobber med: BBC iPlayer, Shudder, Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Crunchyroll
 • Kompatibel med: Windows, Android, Linux, Chrome, iOS, macOS, smarte TV-er, Amazon Fire TV, rutere

Stream A Christmas Carol With NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN er en alvorlig rask tjeneste, og lar deg ta farvel med frosne piksler, buffering og etterslep når du streamer A Christmas Carol.

Fjern enkelt blokkering av BBC iPlayer og andre strømmetjenester, med et globalt nettverk på 3000+ servere, inkludert mange steder i Storbritannia.

De Med MediaStreamer-funksjonen kan du streame A Christmas Carol på alle enhetene dine, selv de som ikke har VPN-apper, for eksempel visse spillkonsoller og smarte TV-er.

Du kan streame så mye du vil med ubegrenset båndbredde og ingen gasspådrag. Se Scrooge forvandle seg til en ny mann om og om igjen.

Cyberkriminelle eller Internett-leverandøren din kan ikke spore deg online eller avskjerm dataene dine, da ExpressVPN beskytter dem med robust kryptering av militær karakter. Plus, DNS-lekkasjebeskyttelse forhindrer tap av personvern fra DNS-spørsmål når du endrer nettverksgrensesnitt.

ExpressVPNs ekstra sikkerhetsfunksjoner inkluderer multiplattformstøtte for OpenVPN krypteringsprotokoll og drepe bryterbeskyttelse.

Premium VPN overleverer ikke dataene dine til regjeringen eller andre tredjeparter, slik de fungerer en streng policy for ikke-logging. Derfor, ingen av nettleser- eller aktivitetsloggene dine lagres på serverne.

Responsiv 24/7 live chat er alltid tilgjengelig hvis du trenger et serverforslag eller andre råd.

EN 30-dagers, ingen spørsmål-stilte, pengene-tilbake-garanti gir deg god tid til å prøve ut premium VPN. Og uansett hva slags plan du velger, har du lov til å bruke fem enheter samtidig. Christmas Carol venter deg på din telefon, nettbrett og mer!

Hvis ExpressVPN er tjenesten for deg, må du sørge for at du får beste avtale på abonnementet ditt.

Få grundig informasjon om ytelsen og funksjonene til ExpressVPN i vår omfattende gjennomgang.

ExpressVPNs viktigste funksjoner

 • Mer enn 3000 servere i 94 land, Storbritannia inkludert
 • Strøm på alle enheter med MediaStreamer
 • Ingen gasspådrag, raske hastigheter og ubegrenset båndbredde
 • Sterk AES 256-bit kryptering
 • Retningslinjer for ikke-logger
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Fem samtidige enheter
 • 24/7 live chat
 • Jobber med: BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, ITV Hub, HBO GO, Shudder
 • Kompatibel med: Android, Windows, iOS, macOS, Amazon Fire TV, Chrome, Linux, Firefox, spillkonsoller, rutere

Stream A Christmas Carol With ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

Med 440+ britiske servere, geoblokkene til BBC iPlayer vil ikke være et problem for CyberGhost.

Streaming er jevn og forsinkelsesfri takket være raske hastigheter, optimaliserte streaming-servere og ubegrenset båndbredde.

Oppsettet er enkelt, og de intuitive appene er enkle å bruke, noe som gjør CyberGhost til et godt valg for de som bruker en VPN for å streame globalt innhold for første gang.

Stream bekymringsfri med støtte fra militær kvalitetskryptering og støtte for industristandard krypteringsprotokoll, OpenVPN. Denne 256-biters kryptering holder personvernet og dataene dine låst og nøkkelen. 

Ingen stealthy cyber-kryp kan snuse på aktiviteten din på nettet. De kan ikke en gang se at du er en stor fan av A Christmas Carol.

Lekkasjesikre apper og en automatisk drepebryter hindre sensitiv informasjon fra eksponering på det åpne nettet. Med CyberGhost, du har gitt beskyttelse 100% av tiden!

Du trenger ikke å bekymre deg for at noen av dataene dine eller surfeloggene havner i regjeringens hender, som CyberGhost bruker en streng policy for ikke-logger. 

Ikke alle klarer seg bra med teknologi, men med CyberGhost støtte for live chat ansatte, er du i trygge hender hvis det oppstår et problem.

Testkjør VPN selv for opp til syv enheter til enhver tid, mens du utnytter 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du liker turen, før du registrerer deg, sjekk ut vår nåværende avtaler på abonnementsplaner.

Noe annet du trenger å vite om CyberGhost? Vi har dekket det i vårt fullstendig ekspertanmeldelse.

CyberGhosts nøkkelfunksjoner

 • 5 700+ servere i 90 land, over 400 i Storbritannia
 • Dedikerte streaming-servere
 • Rask hastighet og ingen grenser for båndbredde
 • Solid kryptering av militær karakter
 • Retningslinjer uten logging
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Syv enhetstilkoblinger
 • Live chat tilgjengelig
 • Jobber med: BBC iPlayer, Disney +, Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, CBS All Access
 • Kompatibel med: Linux, Firefox, Android, iOS, macOS, Windows, Chrome, rutere, spillkonsoller

Stream A Christmas Carol With CyberGhost!

For å konkludere

Fjern blokkering av BBC iPlayer og se A Christmas Carol hvor som helst med en premium VPN.

Toppvalget mitt er NordVPN for streaming A Christmas Carol. Det er vanskelig å slå med det imponerende britisk nettverk av høyhastighetsservere, solid kryptering og sikkerhetsfunksjoner på topphylla. Velg det for sikker og problemfri visning.

Sikkerhetsfunksjonene til en premium VPN, inkludert kryptering av militær karakter, sikre dine sensitive data og anonymitet på nettet fra de snikeste nysgjerrige øynene.

Hvis du vil vite mer om streaming med BBC iPlayer hvor som helst, kan du sjekke artikkelen vår om beste VPN-er for streaming av BBC iPlayer til utlandet.

Hvis du vil lære mer om VPN-er generelt, kan du ta en titt på bloggen vår på beste VPN-er: klarert, trygg og rask.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me