Hvordan se ABC iview Australia Online fra hvor som helst – 2020


For det beste innen australsk TV-drama og komedie, sammen med 24-timers global nyhet med et Down Under-perspektiv, er det ikke noe bedre sted å se på enn Australias nasjonale kringkaster, ABC.

Du kan få tilgang til utdrag av ABCs nyhetsstrøm direkte på nettverkets hjemmeside. Flere andre programmer - for eksempel 7.30-rapporten, aktualitetsprogrammet Four Corners og panelvisningen The Drum - er fritt tilgjengelig utenfor Australia via sine respektive nettsteder..

For alle andre programmer, ABC tilbyr en gratis streamingtjeneste kalt ABC iview, men innholdet er geoblokkert. Hvis du prøver å se på utenfor Australia, vil du få en "teknisk feil" -melding.

De begrenset innhold inkluderer ABC 24-timers live-nyheter strøm, dedikerte statlige og lokale nyhetsbulletiner, og populære serier som Rake, The Warriors, and Get Krack! N. Den eneste måten å se på disse programmene er å overbevise iview-spilleren om at du er i Australia.

Ved å skjule din sanne beliggenhet og erstatte den med en australsk IP, a VPN gir deg tilgang til hele ABCs utvalg på iview. Her er en trinn-for-trinn-guide for å se fra hvor som helst over hele verden, sammen med valgene våre for de beste VPN-ene for pålitelig og jevn streaming.

Slik ser du på: Rask guide

 1. Velg VPN med høy hastighet servere i Australia. Vi har listet opp toppresultatene våre nedenfor; NordVPNis ultra-pålitelig.
 2. Registrer deg for VPN-tjenesten, last ned appen, og logg deg på.
 3. Koble til en server i Australia.
 4. Gå til ABCs nettsted (abc.net.au) og klikk på iView.
 5. Se alt det beste fra ABC iview i sanntid, uansett hvor du er!

Begynn å se på nå

Hvorfor du trenger en VPN for å se ABC iview - Australia

Enten du er Aussie på en global walkabout eller bare er fan av flott australsk TV, du får problemer med geoblokkering hvis du prøver å få tilgang til ABCs mest populære programmer fra et annet land.

Mange ABC-programmer kan bare vises i Australia på grunn av globale lisensbegrensninger. Som et resultat, selv om noen programmer som tilbys på iview-spilleren ikke faktisk er geobegrenset, hele iview-strømmen er blokkert for brukere utenfor Australia.

Geoblokkeringsprogramvare fungerer ved å identifisere serverens IP-adresse, som igjen avslører posisjonen din. Av omdirigere internettrafikken gjennom sitt eget nettverk, en VPN erstatter din sanne beliggenhet med IP-en til en av serverne.

De beste VPN-ene lar deg velge land og til og med den eksakte serveren du vil koble til, så hvis du vil se ABC, er det bare Velg en server i Australia.

Siden ABC iview-spiller er en gratis, ubegrenset tjeneste, trenger du ikke abonnement eller innloggingsinformasjon, bare en VPN for å maskere din plassering.

Imidlertid, hvis VPN du velger har langsomme, inkonsekvente tilkoblinger - og det er det du får med de fleste gratis VPN-er - vil ditt favoritt ABC-innhold være et haltende, frysende rot. Se etter en tjeneste med en stort, lynraskt globalt nettverk, pålitelige tilkoblinger, og enkel serverbytte.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

Dessverre, når du utvider din online verden ved å låse opp geobegrenset innhold, øker du også eksponeringen din for spionering og nettkriminalitet. I tillegg til å gi deg streaming-tilgang over hele verden, topp VPN-er tilbyr den beste online sikkerhet og personvern at pengene kan kjøpe.

En god VPN vil tilby kryptering av militær karakter, slik at dataene dine er sikre når de reiser fra enheten din til den eksterne serveren. Du kan enkelt skjule trafikken for Internett-leverandøren din. Å bruke den sikre kanalen opprettet av en VPN vil også hjelpe deg beskytt dataene dine mot hackere og skadelig programvare. 

Når Internett-leverandøren din ikke kan se trafikken din, vil de heller ikke vite hvor mye båndbredde du bruker. Hvis du noen gang har funnet ut at søkehastigheten din falt i det øyeblikket du begynte å strømme, kan det hende du har vært i den mottatte slutten av ISP-throttling. I dette tilfellet, en VPN kan til og med øke hastigheten på tilkoblingen.

De beste VPN-ene for å se ABC iview utenfor Australia

1. NordVPN

NordVPN-enheter

Med et gigantisk nettverk av 5000 servere i mer enn 60 land, inkludert 226 i Australia, NordVPN er et kraftverk for å omgå geo-begrensninger på ABC-bekker, slik at du kan se hvor du enn er.

Enda bedre, mye av NordVPN nettverket er optimalisert for streamingmedier - noe som betyr ingen problemer med buffring eller etterslep. Og du kan glede deg over disse strømningene på opptil 6 enheter samtidig.

NordVPN tilbyr militær, 2048-bit SSL-kryptering, har en strenge retningslinjer for ikke-logging, og tilbyr doble VPN- og Tor VPN-tilkoblinger. CyberSec-funksjonen gir en annonseblokker og malware-detektor for ekstra trygghet.

NordVPN har hevdet vår beste VPN Overall-pris to år på rad, og har glødende brukeromtaler for å sikkerhetskopiere sitt elite rykte. Alle NordVPN-abonnementer er også støttet av a 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Fordi NordVPNs nettverk er så stort, vil du ikke alltid se hvilken eksakt server du er koblet til. Det kan du imidlertid bytt enkelt til en annen server i samme land, så denne tilsynelatende begrensningen vil ikke ha noen innvirkning på din evne til å se ABC iview-spilleren.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se med NordVPN

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Våre tester bekrefter at ExpressVPN virkelig er den raskeste premium VPN på markedet, og dens mange entusiastiske brukere er enige. Bare av den grunn, ExpressVPN er et ideelt valg for tilgang til ABC iview fra Australia.

ExpressVPN tilbyr 5 samtidige enhetstilkoblinger, som er færre enn andre premium VPN-er, men det gjør opp for denne begrensningen med ekstremt brukervennlige applikasjoner og de mest kunnskapsrike, responsive 24/7 kundestøtteteam i virksomheten.

Denne britiske Jomfruøyene-baserte leverandøren holder deg anonym med en streng no-logs-policy og sikrer all trafikken din med 256-bit kryptering i militær klasse og en automatisk drepebryter. Avanserte alternativer som delt tunneling og valg av protokoller gir enda større sikkerhet.

ExpressVPN tilbyr over 3000 servere i 94 land, inkludert supersnelle enheter i Melbourne, Brisbane, Sydney og Perth. Hvis du ikke er overbevist, kan du prøve ut tjenesten i 30 dager under de spørsmålene vi ikke stiller pengene tilbake-garanti. Mobilbrukere får også en 7-dagers gratis prøveperiode.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Se med ExpressVPN

3. CyberGhost

cyberghost flere enheter

CyberGhost s løpende forpliktelse til forbedring av tjenester har gjort det til en bransjeleder. Takket være nylige utvidelser og oppgraderinger av nettverket til brukergrensesnittet (nå blant de mest brukervennlige på markedet), er det en av våre best rangerte VPN-er i alle kategorier.

Hvis du vil se ABC, er CyberGhost et godt valg, med 50 av de imponerende 2900 serverne over hele verden med base i Australia. De veldig intuitive appene gjør det enkelt å bytte server også, slik at du kan koble deg til forskjellige byer til få ditt lokale favorittinnhold.

CyberGhost, som er kompatibel med alle hovedplattformer, har en automatisk kill switch, holder ikke logger og lar deg beskytte opptil 7 enheter samtidig på ett abonnement.

Hvis du vil prøve det før du gjør en langsiktig forpliktelse, CyberGhost tilbyr en 45-dagers pengene-tilbake-garanti for nye abonnenter. Du kan også få en 7-dagers gratis prøveversjon for iOS og Android, eller ordne en gratis prøveperiode for Windows-skrivebordet ditt.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Se med CyberGhost

4. PrivatVPN

privatevpn-enheter

Privat VPN har funksjoner vi virkelig elsker, inkludert intuitive og enkle apper som er enkle å installere på flere plattformer. Omsorgsfull kundeservice inkluderer fjernhjelp for nye brukere via TeamViewer-funksjonen, som tillater teknisk team for å konfigurere appen for deg.

Private VPN-tilbud robust 2048-biters og AES-256-kryptering og beholder ikke brukerlogger. Du kan beskytte opptil 6 enheter samtidig med en konto.

Rask hastighet, topnotch nettverkssikkerhet og en rask server i Sydney gjør Private VPN til et solid valg for å låse opp ABC. Men ikke bare tro oss - ta en titt på brukeranmeldelser for å se hva andre sier, eller prøv tjenesten under 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

PrivateVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimaliserte servere tilgjengelig via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Se med PrivateVPN

5. HMA

hidemyass enhet

Med mye mer å tilby enn bare et av de morsomste navnene i VPN-virksomheten, inkludert 13 raske australske servere, HMA vil levere ABC iview-strømmer i pålitelig høy kvalitet.

HMAs apper er superenkle å bruke, og inkluderer en forhåndskonfigurert posisjonsmodus for enkelt servervalg for å fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder og tjenester.

Hvis du lurer på om det er servere overalt du trenger dem, tilbyr HMA et smilende "Ingen bekymringer, kompis!" Som svar. Med en Nettverk som spenner over 190 land, denne VPN-en kan ta deg dit du vil gå på nettet.

HMAs sikkerhet er sterk, bygget rundt 256-biters kryptering og en kill switch, og selv om leverandøren opprettholder delvise tilkoblingslogger for diagnostiske formål, beholdes ingen data som gjør at noen kan spore aktiviteten din tilbake til deg.

Få alle enhetene dine sikret med 5 tillatte tilkoblinger per lisens, og prøv tjenesten med en 7-dagers gratis prøveperiode og 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

HMA kan fjerne blokkeringen: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 •  Ja, utpekte P2P-servere tilgjengelig.

HMA fungerer på disse enhetene:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Routere.

Se med HMA

Sammendrag

Hvis du prøver å se dine favoritt australske show fra utlandet, har du følelsen av at du er strandet i en internettbillabong, a god VPN vil omgå blokkene og få iview-strømningene dine til å renne igjen. Om kort tid vil du være klar til å se ABC fra hvor som helst i verden.

Med gratis prøvelser og tilbakebetalingsgarantier som tilbys av våre anbefalte leverandører, kan du ta deg tid til å finne VPN som fungerer best for deg for ABC.

Prøv NordVPN risikofri i dag!

Videre lesning

Når du er klar til å kjøpe, kan du gå over til vår eksklusive kupongkodeside for å holde lommeboken lykkelig!

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du streamer begrensede tjenester, kan du sjekke guidene våre om de beste VPN-ene for streaming av online innhold.

Vi har tips for å låse opp bestemte regioner og nettsteder, sammen med nyttige tips for å koble deg raskt og enkelt til strømmetjenestene du ønsker deg mest, her.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me