Hvordan se den nye paven i 2020


Hvis du ikke kunne få nok av miniseriene i 2016, The Young Pope, er du inne på en godbit. Du kommer til slutt få svar på de etterlengtede spørsmålene opprettet fra miniseries cliffhanger. Oppfølgerserien, The New Pope, er ankommet på HBO, og Jude Law kommer tilbake med slike som John Malkovich.

HBO er bare tilgjengelig i USA. Så hva om du ikke er innenfor USAs grenser? Du får problemer med geoblokkering, fordi HBO sporer IP-adresser og begrenser seere fra andre land. Ikke bekymre deg. Du er her for en grunn, og jeg er her for å hjelpe.

Hvis du er utenfor USA, kan du gjøre det fortsatt nyte The New Pope ved å bruke en VPN. Hvordan, spør du?

Med en VPN kan du velge en amerikansk server, som gjør at HBOs geoblokkeringsteknologi kan tro at det er din faktiske plassering, og du omgå enkelt geo-begrenset innhold som The New Pope. En VPN er et enkelt verktøy som tar bare minutter å konfigurere.

Jeg har forsket mye og har kommet frem til de beste VPN-ene for å se The New Pope, og mitt topp valg er NordVPN. Det har alt: hastighet, en enorm amerikansk serverliste og muligheten til å bryte gjennom geoblokkert innhold.

Rask guide - Slik ser du på den nye paven på HBO NÅ

 1. Velg en VPN med servere i USA. jeg anbefaler NordVPN for sin brukervennlighet, hastighet og sikkerhet.
 2. Last ned og installer VPN og koble til en amerikansk server.
 3. Gå til HBO NÅ og registrer deg / logg deg på (du trenger en amerikansk betalingsmetode eller et HBO Now-gavekort for å registrere deg).
 4. Nå er du klar til å glede deg over The New Pope!

Begynn å streame den nye paven nå!

Kort tid?

 • Se hvilke 3 VPN-er som er best for streaming av The New Pope
 • Hva annet kan en VPN gjøre? La meg vise deg!

Hvorfor du trenger en VPN for å se på den nye paven

Jeg vet hvor frustrerende det kan være. Du har ventet i over tre år på å få svar på spørsmålene dine om Den unge paven, og nå som svarene er innen rekkevidde, du har geoblokker på din måte.

På grunn av strenge lisensordninger bruker HBO NOW geolocation-teknologi for å blokkere brukere utenfor USA. Den enkleste måten å omgå disse geobegrensningene er med en VPN.

Med en VPN har du muligheten til å endre IP-adressen din ved å dirigere trafikken gjennom en sikker server i det landet du velger. Dette er også kjent som geo-spoofing.

Når du kobler til en server i USA, VPN tildeler deg en amerikansk IP-adresse slik at du kan oppheve blokkeringen av HBO NÅ og streame The New Pope og alle de andre gode showene som HBO NOW tilbyr.

3 beste VPN-er for å se på den nye paven

1. NordVPN

Hvordan se den nye paven i 2020

NordVPNs hovedfunksjoner

 • 5 500+ servere i 59 land, 1600+ i USA
 • Lynraske hastigheter for strømming
 • SmartPlay for å omgå geoblokkert innhold
 • CyberSec for å blokkere annonser, phishing og malware
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Jobb med: HBO NÅ, Netflix, YouTube TV, Sling TV, Hulu, BBC iPlayer, Sky TV, Showtime, Amazon Prime Video
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Firefox, Android TV, Raspberry PI, rutere

NordVPN er mitt # 1 valg for å se The New Pope på HBO NÅ for sin sikkerhet, hastighet og det store antallet servere.

Et nettverk av over 5 500 servere i 59 land og 1600+ i USA alene sørger for at du vil ha mange servervalg å se på The New Pope.

NordVPNs SmartPlay-teknologi garanterer at du har det tilgang til geobegrenset innhold og vil ikke ha noen problemer med å fjerne blokkeringen av HBO NÅ for å komme til The New Pope. Og det er en enkel funksjon som ikke krever noen manuell konfigurasjon for deg.

Denne premium VPN-en er den raskeste jeg har testet og det er ingen båndbreddegrenser. Når du streamer The New Pope, trenger du ikke å takle frustrasjonen med å buffe eller gå glipp av et sekund av Malkovichs pavelige regjeringstid som den nye paven.

Når det gjelder sikkerhet og personvern, har NordVPN deg dekket. AES 256-bit kryptering, som er vern av militær karakter, holder din beliggenhet og aktivitet skjult fra nysgjerrige øyne som cybertyver, regjeringer og andre tredjeparter.

Med NordVPNs unike CyberSec funksjonen, gleder du deg over ytterligere beskyttelse blokkerer enhetene dine fra å få tilgang til ondsinnede nettsteder og holder irriterende annonser i sjakk fra å avbryte den overstadige økten til The New Pope.

En streng policy for null logger sikrer at nettleserhistorikken din er privat og aldri tilgjengelig for eksterne parter, og en automatisk drepebryter logger deg på internett hvis VPN-tilkoblingen mislykkes.

Med evnen til å koble seg opp til seks enheter på en gang, kan du streame den nyeste HBO-serien hvor og når du vil og dele med andre, hvis du føler deg generøs.

Hvis du ikke er teknisk erfaren i det minste, ikke bekymre deg, hjelpen er alltid tilgjengelig. Ta kontakt med live chat 24/7 og få all teknisk assistanse du trenger, når som helst på dagen.

En 30-dagers pengene-tilbake-garanti betyr at du kan prøve ut NordVPN selv uten risiko og ta en hel måned å utforske funksjonene. Hvis du bestemmer deg for at du elsker det, kan du spare litt penger med kupongkoden vår.

Vil du vite mer? Utforsk vår NordVPN anmeldelse for å se alle resultatene av vår forskning og testing.

Se Den nye paven med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPNs viktigste funksjoner

 • Over 160 serverplasseringer i 94 land, 25+ amerikanske serverplasseringer
 • Rask strømningshastighet
 • Delet tunneling for VPN-fleksibilitet
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Jobb med: HBO NÅ, Amazon Prime Video, Hulu, Netflix, Disney +, BBC iPlayer, Sling TV, YouTube, Showtime
 • Kompatibel med: Chrome, Linux, Windows, macOS, iOS, Android, Kindle Fire, Nook, Firefox, smarte TV-er, spillkonsoller, rutere

ExpressVPN er en av de raskeste VPN-ene, og dets imponerende nettverk på mer enn 3000 servere inkluderer over 160 globale lokasjoner med 25+ i USA. Dette betyr at det enkelt kan Fjern blokkering av HBO NÅ så vel som mange andre strømmetjenester.

Hvis du streamer mye, kan du elske split-tunneling-funksjonen, som lar deg rute noen enheter og trafikk gjennom VPN-en mens du lar resten for å få tilgang til internett normalt. Strøm den siste episoden The New Pope mens du surfer på internett for en bursdagsgave.

Med kraftig kryptering, garanti uten logging og automatisk drepebryter, din personlige informasjon, beliggenhet og hva du gjør på nettet helt sikker mens du er tilkoblet, og hvis du mister forbindelsen. Ingen andre vil vite om besettelsen din av Den nye paven.

ExpressVPN-funksjoner TrustedServer-teknologi, noe som sikrer at de aldri skriver dataene dine til en harddisk. Denne sikkerhetsprotokollen betyr at dataene dine blir slettet hver gang det er omstart. Dette gir deg økt trygghet at skruppelløse internett-snoops ikke har tilgang til dataene dine.

Med et enkelt abonnement har du lov fem samtidige enhetstilkoblinger slik at du og din familie kan se The New Pope i separate rom.

Live chat er alltid tilgjengelig 24/7. Finn ut hvilke andre strømmetjenester du kan fjerne blokkeringen foruten HBO NÅ og mer med nyttig og responsiv kundeservice.

Vurderer du ExpressVPN som streamingpartner? Her er litt hjelp. Dra nytte av 30-dagers pengene-tilbake-garanti og gi deg selv god tid til å prøve det uten risiko.

Ta en titt på vår ExpressVPN-kupongside for et lite insentiv og spar penger på abonnementet ditt.

Vil du vite mer? Utforsk vår ExpressVPN anmeldelse for å se alle resultatene av vår forskning og testing.

Se den nye paven med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhosts nøkkelfunksjoner

 • 5 900+ servere i 89 land, inkludert 1 000+ i USA
 • Superrask streaming
 • Streaming-dedikerte servere
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Jobb med: HBO NÅ, Netflix, Sling TV, Hulu, Disney +, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu, YouTube
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV Stick, Android TV, rutere, spillkonsoller

CyberGhost har alt du trenger i en premium VPN og kan fjerne blokkering av HBO NU med letthet. Høye hastigheter og ubegrenset båndbredde sikrer at du kan se The New Pope uten forsinkelse i veien for dramaet.

Du er bortskjemt med valg når det gjelder amerikanske servere å streame The New Pope. Det er over 1 000 servere i USA, og globalt har CyberGhost mer enn 5.900 servere.

Med CyberGhosts enorme serverliste er det enkelt å finne den ideelle serveren for å streame HBO NÅ optimalisert serverfunksjon. Det automatisk kobler deg til den beste serveren når du velger din beliggenhet og strømmetjeneste. Og ja, det er en server dedikert til strømmen din av The New Pope - en HBO NOW-server.

Det er enkelt å sette opp og bruke, og dets Smarte regler -fanen lar deg konfigurere dine egne oppstartsregler for å sikre at du alltid har den beskyttelsen du trenger og til og med kobler til en bestemt server.

CyberGhost sikrer at du er sikker på nettet mens du er opptatt med å streame den nye HBO-serien, med 256-bits kryptering. Denne krypteringen på militærnivå gjør jobben sin for å forhindre at cybertyver kan hacke inn dataene dine.

VPN sikrer også din anonymitet med en policy for null-logging og en automatisk drepebryter. Det garanterer å ikke oppbevare noe av internetthistorikken på serverne sine, og det kutter internettforbindelsen din, hvis VPN skulle slippe, holde dataene dine fra det usikrede internett og vekk fra snuskere.

Hvis du vil prøvekjør den risikofri, den generøse 45-dagers pengene-tilbake-garanti gir deg god tid til å utforske. Men før du registrerer deg, gå til vår CyberGhost-kupongside for å se hva slags avtale du kan finne.

Hvis du har noen problemer, støtte for live chat er bare noen få klikk unna. Få all hjelpen du trenger med responsive kundeserviceagenter.

Vil du vite mer? Utforsk vår CyberGhost-anmeldelse for å se alle resultatene av vår forskning og testing.

Se den nye paven med CyberGhost!

Spørsmål og svar

Hva annet kan en VPN gjøre?

En premium VPN gjør mer enn å omgå geo-begrenset innhold på HBO NÅ. Det er også et flott sikkerhetsverktøy når du er online, da det hjelper med å holde informasjonen din privat og aktiviteten din sikker.

En VPN krypterer dataene dine når informasjonen din passerer gjennom en sikker tunnel, og krypteringen er militært nivå. Dette hindrer nettkriminelle i å få tilgang til dine online data eller tredjeparter fra å se det slik at de kan sende deg målrettede annonser eller phishing-forsøk.

Dette er spesielt viktig hvis du handler eller banker på nettet, eller hvis du bruker offentlig WiFi på steder som kaffebarer, restauranter og hoteller. Offentlige nettverk er ofte usikret og enkle steder for cybersnoops å stjele dataene dine.

Ved å kryptere dataene dine, kan en VPN også hjelpe deg med å unngå opplevelsen ISP-throttling. Internett-leverandøren din kan smøre hastigheten din, spesielt med aktiviteter med høy båndbredde som streaming av TV-serier. De fleste VPN-er av kvalitet har ubegrenset båndbredde, så mens dataene dine er kryptert, gir ubegrenset båndbredde deg høyhastighetsforbindelser, noe som betyr ingen buffering.

En VPN kan også hjelpe deg med å omgå sensurlover. Hvis du bor i et land som UAE, Kina eller Saudi Arabia, kan en VPN gi deg mye mer online frihet.

Er VPN-er lovlige?

VPN-er er lovlige de fleste steder, inkludert USA, Storbritannia og Canada. Noen land som Kina, Russland og Nord-Korea har imidlertid forbudt VPN-er. Hvis du er usikker på om en VPN er lovlig på ditt sted, kan du sjekke innlegget vårt på lovligheten av VPN-er. Husk også at selv om en VPN er lovlig i landet ditt, er alt du gjør som er ulovlig fortsatt ulovlig med en VPN.

Bremser en VPN Internett når du strømmer?

Å bruke en VPN kan påvirke streamingforbindelsen din litt. Men premium VPN-er, som de tre som er listet over, forårsaker minimale avmatninger som du kanskje ikke en gang legger merke til. Du trenger ikke å takle treg lastetid eller bufring når du ser på The New Pope. Hvis du vil se om VPN-en din forårsaker en avmatning, kjører du en hastighetstest før du kobler deg til VPN og deretter igjen etter at du har koblet til VPN.

Kan en VPN blokkeres?

Streamingsider som HBO NU blokkerer ofte VPN IP-adresser hvis de finner dem. Men med premium-tjenester er det vanligvis ikke noe problem. Hvis du prøver å se på The New Pope og finne VPN-serveren din blokkert, løser du vanligvis serveren problemet. Og med VPN-ene på listen min, har du mange serveralternativer å bytte til.

Bunnlinjen

Ikke gå glipp av å se The New Pope på HBO NÅ og se hva som skjedde siden cliffhanger-endelsen av The Young Pope.

Hvis du ikke er USA, kan du være i fare for å savne den nye serien. Men med en premium VPN, du kan låse den opp og være fri for geobegrensninger. Stream The New Pope og andre HBO NU-show med en VPN av høy kvalitet.

Du har flere valg, men hvis spør meg, Jeg anbefaler NordVPN på grunn av hastighet, sikkerhet og enorme amerikanske serveralternativer. Det er også enkelt å sette opp og bruke, noe som gjør det til det ideelle valget for nye og erfarne VPN-brukere.

Med alt dette snakk om VPN-er og internettfriheten de tilbyr, må du være nysgjerrig på å lære mer om hvordan du bruker en VPN for strømming av annet online innhold. Ta en titt på innlegget vårt på hvordan du kan se Sling TV utenfor USA.

Hvis alle programmene dine strømmer på Hulu, kan du se artikkelen vår om beste VPN-er for Hulu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me