Hvordan se FBI sesong 2 hvor som helst gratis online!

FBI er tilbake for en andre sesong og det er en emosjonell berg- og dalbane av en reise du vil være med på.

FBI vender tilbake til CBS All Access, som du kan strøm i USA, Canada og Australia.

Hvis du reiser eller bor et annet sted, du vil ha en irriterende feilmelding på skjermen din hindrer deg i å strømme.

Ved å installere en premium VPN, kan du omgå CBSs geobegrensninger og se på FBI uansett hvor du er. Du må imidlertid registrere deg for et CBS-abonnement, siden du ikke kan streame FBI gratis.

Les videre for å se hvilke 3 VPN-er jeg anbefaler for streaming av FBI sesong 2, og hvordan sette opp en CBS-konto.

Rask guide - Slik ser du FBI sesong 2 på CBS

 1. Velg VPN - Jeg anbefaler NordVPN for rask HD-streaming.
 2. Last ned og installer VPN på enheten din.
 3. Koble til en server i USA, Canada eller Australia.
 4. Gå over til CBS All Access, registrer deg / logg inn, trykk på play!

Begynn å streame med NordVPN nå!

Hvordan registrere seg på CBS

For å se FBI sesong 2, trenger du et CBS-abonnement.

CBS vil bare la deg registrere deg hvis du bruker en betalingsmetode fra USA. Men jeg har funnet en vei rundt det! Følg trinnene nedenfor for å komme i gang.

 1. Gå over til MyGiftCardSupply å kjøpe et CBS All Access-gavekort. Forsikre deg om at du velger et beløp som dekker kostnadene for lengden på abonnementet du trenger.
 2. Når du er ferdig, kan du gå til CBS-nettstedet for å løse inn gavekortet ditt.
 3. Skriv inn PIN-koden på gavekortet ditt (det er på baksiden, over strekkoden).
 4. Opprett en konto.
 5. Logg deg på VPN og Velg en server i USA, Canada eller Australia.
 6. Besøk nettstedet til CBS igjen, logg inn og trykk på play!

Hvorfor du trenger en VPN for å se FBI sesong 2

Hvis du prøver å gjøre det se noe innhold på CBS utenfor USA, Canada eller Australia, geo-restriksjoner vil komme i veien. Dette er fordi CBS All Access sporer plasseringen din.

Når du er det utenfor disse tre landene blokkerer CBS innholdet. Så du trenger en premium VPN for å streame hvor enn du er.

Du installerer en VPN på enheten din og den kobles til en sikker server i et land du ønsker. For å se FBI sesong 2, må du velge en server i USA, Canada eller Australia.

For å koble deg til en server, VPN-en din passerer IP-adressen din gjennom en svært kryptert tunnel, som er helt usynlig. Dette holder IP-adressen din skjult og betyr CBS All Access kan ikke spore plasseringen din.

Når forbindelsen er fullført, har du det ubegrenset tilgang til CBS-innhold. Og det betyr at du igjen vil være klar til å følge kriminalsakene til New York FBI, uansett hvor du er.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

En VPN er den beste måten å komme forbi geoblokkert innhold og strømme fra hvor som helst i verden. Men det er ikke alt det gjør.

Som en VPN bruker høyt nivå kryptering å maskere IP-adressen din, er det også en av de beste måtene å være sikker på mens du strømmer og surfer.

Alt du gjør passerer gjennom en usynlig kryptert tunnel. All din aktivitet og data er helt ikke sporbare. Det er spesielt viktig hvis du er koblet til usikret offentlig wi-fi der du ikke kan være sikker på at hackere ikke fanger opp og stjeler dataene dine.

VPN-er også slå ned vanskelige sensurvegger. Hvis du er i et land der myndighetene legger begrensninger på nettstedene du kan besøke, som Google, Facebook eller YouTube, en VPN vil enkelt komme deg inn på disse nettstedene.

Da det ser ut som om du er i et annet land enn det du faktisk er i, kan ingen spore den virkelige IP-adressen din. Det betyr ubegrenset tilgang til alle nettstedene du trenger.

En VPN kan til og med forbedre internettforbindelsen din. Når du velger ditt målland, vil du være det koblet til supersnelle servere som vil gi deg den aller beste streamingopplevelsen, med minimal lagging og buffering.

3 beste VPN-er for å se på FBI sesong 2

1. NordVPN

Hvordan se FBI sesong 2 hvor som helst gratis online!

NordVPN er min # 1 anbefaling for streaming av FBI sesong 2, takket være det enorme globalt nettverk, lynraske hastigheter, og evnen til å omgå geo-begrensninger.

Med over 5.300 servere i mer enn 50 land, det vil du kunne se CBS hvor enn du er.

Det er ikke noe mer irriterende enn buffer og uklare bilder når du prøver å følge med i New Yorks største saker. Men med NordVPN trenger du ikke bekymre deg for det.

Superraske hastigheter betyr at du kan streame i HD, uten irriterende bufring. Plus, ubegrenset båndbredde betyr at det ikke er noen caps på hvor mye du kan se på, slik at du kan strømme fra start til slutt problemfritt.

Hvis du vil se FBI sesong 2 mens du er på farten, har NordVPN deg dekket. Du kan koble opptil 6 enheter samtidig. Start en episode hjemme og avslutt med den daglige pendlingen.

I tillegg til kvalitetsstrømming leverer NordVPN sikkerhetstiltak. Med 256-AES bit kryptering, en automatisk drepebryter, og streng no-logs policy, kan du være sikker på at du er privat mens du streamer. Og i sjeldne tilfeller serveren mislykkes og kobler deg fra VPN, vil drepebryteren forhindre at du blir funnet.

NordVPN tilbyr a innebygd annonseblokker, CyberSec, til stoppe irriterende pop-ups ødelegger for streamingøkten. Det også forhindrer skadelig programvare i å infisere enheten din ved å blokkere mistenkelige nettsteder.

Når det gjelder premium VPN-er blir det ikke mye bedre enn NordVPN. Med hastighet, pålitelighet og sikkerhet alt sammen pakket sammen, er det et populært valg blant brukere.

Prøv det selv med a 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Og hvis du registrerer deg, bruk vår eksklusive rabatt for å spare penger på abonnementet ditt.

70% avslag

Spar 70% på NordVPN-planen din i dag!

Få en 3-årig NordVPN-plan for $ 3,49 / måned!

Penger-tilbake-garanti: 30 dager

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Hulu, Showtime, Sling TV, og mange andre strømmetjenester.

Støtter torrenting:

 • Ja, NordVPN har mange P2P-servere tilgjengelig.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, iOS, Android, Android TV og Linux. Den støtter også nettlesere av Chrome og Firefox. NordVPN er også kompatibel med mange rutere.

Se FBI sesong 2 med NordVPN nå!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN kjenner virkelig til tingene sine når det gjelder hastigheter. Det har noen av de raskeste serverne på markedet, som betyr at du kan stream i ultra-HD uten avbrudd som får deg til å savne de neglebittende øyeblikkene.

Du kan til og med bruke ExpressVPN-er hastighetstest for å spore hvilke servere som presterer best og finn deg den raskeste.

ExpressVPN har 3000 servere på 160 lokasjoner å strømme fra hvor du enn er. Det er kompatibel med de fleste enheter, så bare last ned appen til den valgte enheten din, og gå rett inn på CBS nettsted for å bli med i dramaet.

Beste i klassen kryptering, en streng no-logs policy, og DNS-lekkasjebeskyttelse vil holde deg sikker enten du er hjemme, på din lokale kafé eller på farten.

Du kan også bruke dens delt tunneling funksjon til surfe på internett lokalt bruker din virkelige IP-adresse og stream krypterte favoritt-serien din med din nye IP-adresse.

Prøv ExpressVPN risikofritt med det 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Husk å bruk kupongen vår til å barbere penger på abonnementet ditt hvis du registrerer deg.

Hvis du vil finne ut mer om ExpressVPN, kan du lese vår grundig gjennomgang. Jeg har testet alt fra hastigheter til kundeservice slik at du kan bestemme om det er VPN for deg.

49% avslag

Beste hastigheter på markedet med god rabatt - spar opptil 49% med ExpressVPN!

Spar 49% på ExpressVPN-planen din i dag!

Penger-tilbake-garanti: 30 dager

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Amazon Prime Video, Netflix, Sling TV, Hulu, Showtime, HBO, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle ExpressVPN-servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Chrome og Firefox nettlesere. Den har også en app for bruk med noen rutere.

Se FBI sesong 2 med ExpressVPN nå!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

Med mer enn 5000 servere fordelt på 103 lokasjoner og raskt oppsett, CyberGhost leverer ikke bare global dekning, men også brukervennlighet. EN brukervennlig grensesnitt og enkelt å sette opp gjør CyberGhost til et flott alternativ hvis du leter etter rask og enkel konfigurasjon.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen til enheten din, velge CBS som streamingplattform, og CyberGhost vil automatisk finne deg den raskeste serveren som er tilgjengelig.

CyberGhost tilbyr raske hastigheter og ubegrenset båndbredde for en streamingopplevelse av høy kvalitet med minimal buffering og etterslep, og ingen begrensninger for databruk.

Kraftig kryptering holder IP-adressen din skjult, så du er beskyttet uansett hvor du er.

Det er også en no-logs policy, automatisk drepebryter, og en valgfri NoSpy-server for den ultimate personverngarantien.

Med det brukervennlige grensesnittet og topphemmelige sikkerhetsfunksjonene er CyberGhost en populært valg hos brukere.

Prøv ut CyberGhost risikofritt med det 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Sjekk ut kupongen vår for å spare penger på abonnementet ditt.

79% avslag

Spar 79% på din CyberGhost VPN-plan i dag!

Få en 3-årig CyberGhost-plan for $ 2,75 / måned!

Penger-tilbake-garanti: 45 dager

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, HBO NÅ, Sling TV og mange andre, bruker en dedikert streamingprofil med optimaliserte servere.

Støtter torrenting:

 • Ja, CyberGhost har servere optimalisert for P2P-aktiviteter.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome. Det fungerer også med mange rutere.

Se FBI sesong 2 med CyberGhost Now!

Sammendrag

Som et hemmelig FBI-oppdrag, holder CBS innholdet skjult for alle utenfor USA, Canada eller Australia. Men med en VPN kan du koble til en server i et av disse landene for å omgå geobegrensninger og låse opp hver episode.

Ikke bare vil du ha alle episoder av FBI ved fingertuppene, men en VPN vil holde deg anonym og trygg mens du streamer med toppkryptering for å skjule din IP-adresse og aktivitet.

Jeg anbefaler NordVPN for streaming av FBI sesong 2 på CBS, med de beste hastighetene, sikkerhetsfunksjonene og streamingopplevelsen på markedet.

Videre lesning

Nå har du sett hvordan du kan fjerne blokkering av CBS-innhold, hvorfor ikke se på hvordan du kommer forbi Netflix's anti-VPN-programvare? Les vår guide til beste VPN-er for Netflix.

Hvis du er i Kina og vil lære mer om å omgå strenge digitale sensurlover, kan du lese vår guide til de åtte best fungerende VPN-er i Chinen. Jeg har til og med funnet to gratis!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me