Hvordan se PBS fra hvor som helst Strøm uten kabel i 2020!


Har noen gang reist utenfor USA og prøvd å få tak i Family Pictures på PBS, bare for å se: “Vi beklager, men denne videoen er ikke tilgjengelig i din region på grunn av rettighetsbegrensninger“?

Eller prøvde å laste ned PBS-appen fra App Store eller Play Store bare for å bli blokkert av, “Denne varen er ikke tilgjengelig i ditt land“?

Mareritt, ikke sant?

Ikke nødvendigvis. PBS geoblokkerer innholdet utenfor USA men det betyr ikke at du ikke kan glede deg over favorittprogrammene dine hvis du er andre steder.

Du kan enkelt omgå PBS 'geobegrensninger og fjerne blokkeringen av innholdet utenfor USA ved hjelp av en VPN.

Hurtigguide: Hvordan se PBS fra hvor som helst

 1. Finn et VPN med USA-baserte servere. ExpressVPN er vår favoritt for å fjerne blokkering og streaming.
 2. Last ned og installer riktig VPN-app for enheten din.
 3. Velg en server i USA - enhver stat vil fungere.
 4. Gå over til PBS-nettstedet og nyt!

Se PBS nå!

Hvorfor du trenger en VPN for å se på PBS

PBS 'ansvarsfraskrivelse sier at det blokkerer seere utenfor USA på grunn av rettighetsbegrensninger. Dette betyr vanligvis at en kringkaster har betalt for strømmerettighetene til et show bare i ett land - i dette tilfellet USA.

Alle seere som ser på show utenfor USA bryter PBS 'kontrakt. For å forhindre dette, PBS bruker geoblokkering.

Geoblocks oppdage plasseringen din ved hjelp av IP-adressen din. Hvis PBS-nettstedet ser at du ikke er basert i USA, hindrer det deg fra å få tilgang til innholdet.

For å komme deg rundt geobegrensninger, må du gjøre det bruk en VPN for å få deg til å se ut som om du ser på PBS fra USA.

VPN-er kan lure streaming-nettsteder av geo-spoofing av IP-adressen din. Når du kobler til en VPN-server, VPN maskerer din virkelige IP-adresse med en av sine egne.

Hvis du kobler til en VPN-server i USA, du får en amerikansk IP-adresse. PBS vil tro at du følger med fra USA og fjerne blokkering av alt innholdet.

Det er verdt å merke seg det ikke alle VPN-er kan fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder. Du må velge en VPN med et stort servernettverk og gode blokkeringsfunksjoner.

Gode ​​tilkoblingshastigheter er også viktig hvis du ikke vil sitte fast på buffer!

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

Har du noen gang lagt merke til at målrettede annonser vises på sosiale medier etter at du har besøkt visse nettsteder?

Dette er fordi sosiale mediesider og andre tredjeparter spore deg over internett ved hjelp av informasjonskapsler. Denne informasjonen blir deretter solgt til annonsører som bruker den til å målrette deg mot annonser.

En VPN hindrer tredjeparter i å spore og overvåke din online oppførsel.

VPN-er bruker sikre ‘tunneler’ for å koble deg til serverne deres. Fordi disse tilkoblingene er kryptert og IP-adressen din er skjult, trafikken din kan ikke bli oppfanget eller tolket.

Dette forhindrer snooping av noen fra trackers i sosiale medier til ISP-er og hackere.

Sikkerheten som tilbys av en VPN er spesielt nyttig hvis du kobler deg til en offentlig wi-fi mens du er ute og er.

Åpne, offentlige hotspots er ikke sikret. En VPN gir deg et ekstra lag med beskyttelse når du bruker offentlig wi-fi. Det vil forhindre at andre nettverksbrukere kan avskjære dataene dine eller infiltrere enheten din.

4 beste VPN-er for å se på PBS

1. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN er den raskeste VPN-en, den kom på topp i VPN-hastighetstestene våre, noe som betyr rask, uavbrutt streaming for deg.

Tjenesten har også mer enn 30 forskjellige serverlokasjoner i USA, så å fjerne blokkering av PBS er ikke noe problem.

ExpressVPNs sikkerhet er i verdensklasse. Funksjonene inkluderer AES 256-bits kryptering, en kill switch og DNS- og IPv6 lekkasjebeskyttelse som lover å holde dataene dine private. Du kan beskytt opptil 5 enheter under en profil.

Den eneste ulempen med ExpressVPN er at det kan være dyrere enn andre tjenester. VPNs kunder synes det er verdt det, men du kan prøve det selv med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Se PBS med ExpressVPN!

2. Surfshark

Surfshark-enheter

Billig, men funksjonell, Surfshark har amerikanske servere, pålitelige hastigheter og en nyttig Quick Connect-funksjon som kobler deg automatisk til den beste serveren for streaming av PBS.

Kryptering av militær karakter, DNS-lekkasjebeskyttelse og en automatisk drepebryter gjør Surfshark til en sikker VPN. Ekte brukere er imidlertid mest imponert over tjenestens ekstra funksjoner som programvare for blokkering av malware, annonse, sporing og phishing, CleanWeb.

Et annet høydepunkt er ubegrensede enhetsforbindelser under en lisens. Test Surfsharks strømmeevner på enhetene dine med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Surfshark kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Se PBS med Surfshark!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost er en av anmeldernes favoritt VPN-er for streaming. Det har dedikerte streamingprofiler som kobler deg til de beste strømningsoptimaliserte servere for det valgte stedet. Koble med ett trykk gjør streaming raskt og enkelt, og det har du over 1000 amerikanske servere å velge fra.

Du og hele husholdningen din kan glede deg over å se PBS hvor som helst, med opptil 7 samtidige tilkoblinger. EN innebygde ad-, malware og sporingsblokkeringsvakter mot cybertrusler og angrep.

Det beste av alt, du får en 24-timers gratis prøveperiode og 45-dagers pengene-tilbake-garanti å sørge for at CyberGhost passer for deg før du gjør noen forpliktelser.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja, den dedikerte profilen viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Se PBS med CyberGhost!

4. NordVPN

Hvordan se PBS fra hvor som helst Strøm uten kabel i 2020!

 

Streaming er enkelt med NordVPN. SmartPlay-teknologi kobler deg automatisk til den beste streamingoptimaliserte serveren for den valgte regionen. VPN har også noen av de raskeste tilgjengelige hastighetene.

Du kan bruk NordVPN på opptil 6 enheter samtidig. Hver enhet vil være beskyttet av kryptering av militær karakter og CyberSec skadelig programvare og programvare for blokkering av annonser.

Hvis du foretrekker å teste ting før du kjøper dem, kan du sjekke guiden vår for å få en gratis prøveversjon av NordVPN med tjenestene 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se PBS med NordVPN!

Sammendrag og videre lesing

PBS er fullpakket med gode show, og du bør ikke gå glipp av det bare fordi du er utenfor USA. En VPN kan fjerne blokkeringen av alt PBS 'innhold og mer.

Bare husk å velge en tjeneste som har raske og pålitelige hastigheter, gode blokkeringsfunksjoner og mange servere i USA. ExpressVPN har alle disse funksjonene og mer.

Vil du vite mer om geobegrensninger og hvordan VPN-er kommer seg rundt dem? Sjekk ut vår komplette guide til geoblokkering.

Eller ønsker du tilgang til mer utmerkede amerikanske show og filmer utenfor USA? Slik blokkerer du Netflix US for en start.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me