Hvordan se sesong 8 av American Horror Story Online

Apokalypsen kommer, og den har en offisiell dato! Den sinnevridende antologien med redsel og spenning - vil ha premiere på FX, og lover å bringe friske mareritt til fans over hele verden.

Det som er enda mer spennende er at Jessica Lange kommer tilbake etter flere års fravær som den uhyggelige naboen Constance Langdon. Så gjør popkornet ditt klart og klar opp et sinnssykt show som ingen andre.

Mens FXNOW bare er tilgjengelig fra USA, kan du det bruk en VPN for å se sesong 8 av American Horror Story online hvor som helst på kloden. Les videre mens vi viser deg hvordan.

Hvordan se sesong 8 av American Horror Story på nettet

  1. Velg en VPN som er optimalisert for streaming (du vil elske CyberGhost).
  2. Koble til en server i USA.
  3. Kjøp et Hulu-gavekort med PayPal. Hvis du ikke har en USA-adresse, kan du fremdeles kjøpe et gavekort på MyGiftCardSupply.
  4. Følg instruksjonene på MyGiftCardSupply for å løse inn gavekortet ditt og opprette en Hulu-konto.
  5. Gå til Hulu og begynn å se på!

Begynn å se NÅ!

Nyt sesong 8 av American Horror Story med en VPN

Til omgå sikker geo-begrensninger og få tilgang til en hvilken som helst blokkert webside eller streamingtjeneste, en VPN lar deg endre din virkelige IP-adresse og bruke en annen på ønsket sted.

På denne måten vil du kunne fjerne blokkering av FXNOW uoppdaget og se American Horror Story på nettet. Ikke bare det, men VPN-en din vil sikre all din online aktivitet og beskytte deg mot hackere og andre trusler på internett.

For å streame sesong 8 av American Horror Story online uten buffring, vil du ha en veldig rask, stabil VPN som tilbyr ubegrenset hastighet og båndbredde.

Utallige VPN-er hevder å ha disse evnene, men VPN-ene på denne listen vil virkelig gi deg en eksepsjonell online streamingopplevelse. Vi har testet dem selv, og nå kan du dra nytte av dem gratis prøvelser eller pengene-tilbake-garantier og bestem selv.

De beste VPN-ene for å se sesong 8 av American Horror Story:

1. CyberGhost

cyberghost flere enheter

Hvis du har et stramt budsjett, men fortsatt ønsker en VPN av høy kvalitet for utmerket streaming, er CyberGhost den for deg. Dets tilpassede, brukervennlige apper kan fungere på syv forskjellige plattformer samtidig.

Du får også 7 dager til prøv det gratis og en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Det er utmerket for nybegynnere og brukere elsker det.

Få CyberGhost NÅ

2. NordVPN

NordVPN fordeler Infographic

NordVPN er populær blant brukerne for sin hurtighet og sikkerhet en alt-i-ett pålitelig VPN.

Du kan kjøre den på seks forskjellige enheter samtidig og velge mellom 1 800+ servere i USA alene for å streame American Horror Story. Test det selv i 3 dager gratis.

Få NordVPN NÅ

3. ExpressVPN

ExpressVPN fordeler

Dette er en av de raskeste - hvis ikke DE raskeste - VPN-er rundt. Ideell for HD-streaming, ikke rart at den funksjonsrike ExpressVPN har så mange positive brukeruttalelser.

Med tusenvis av servere i mer enn 90 land og sterk kryptering, kan denne VPN fjerne blokkeringen av ethvert nettsted fra hvor som helst. Bruk deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti og prøv det selv.

Få ExpressVPN NÅ

4. IPVanish

ipVanish-enheter

Vil du se American Horror Story med familien eller vennene dine? IPVanish gir deg det 10 tilkoblinger per konto! Det kommer også med sterk kryptering og over 1000 servere for streaming uten begrensninger.

Med 7-dagers pengene-tilbake-garanti, kan du prøve det før du kjøper det. Les brukeranmeldelser her.

Få IPVanish NÅ

5. VyprVPN

Hvordan se sesong 8 av American Horror Story Online

VyprVPN er funksjonspakket og imponerende når det gjelder sikkerhet. Det er veldig enkelt å konfigurere og videostreaming er også raskt og stabilt, i følge brukeranmeldelser.

I tillegg til et imponerende tilbud av over 700 servere, du kan bruke den på alle større plattformer med 5 tilkoblinger per konto. Hvis du er i tvil, kan du prøve det gratis i 3 dager.

Få VyprVPN NÅ

Se sesong 8 av American Horror Story på FX fra utenfor USA

Selv om den amerikanske TV-kanalen FX bare er tilgjengelig fra USA, kan vi ikke la alle fans fra utlandet henge. Derfor tok vi utfordringen og fant en måte å gjøre det på få tilgang til FX og nyt skrekknatten hvor som helst i verden med VPN. Her går vi:

1. Hvis nettleseren din er åpen, lukker du den.

2. Åpne VPN-applikasjonen din og klikk på knappen “Surf anonymt”.

cyberghost-skjermbilder (1)

3. Velg USA fra listen over anbefalte serverplasseringer. Du kan velge “lanseringsalternativet” hvis du ønsker det.

cyberghost-skjermbilder (2)cyberghost-skjerm (3)

4. Klikk på knappen "Start anonym surfing" og vent til VPN-tilkoblingen blir opprettet.

cyberghost-skjermdump (3,1)cyberghost-skjerm (4)cyberghost-skjerm (5)

5. Åpne nettleseren din og gå over til FXNOW-nettstedet. På dette tidspunktet vil du kunne få tilgang til nettstedet normalt, som om du var i USA.

mericanhorrorstory-expressvpn (5)

Vi vet nå hvordan vi får tilgang til nettstedet hvor som helst i verden, men før vi søker etter showet; vi må abonnere på tjenesten. La oss se hvordan vi faktisk kan abonnere fra hvor som helst i verden.

En av leverandørene som er vert for FXNOW er Hulu, som enkelt kan abonneres på ved å kjøpe et Hulu-gavekort gjennom PayPal. Her er en artikkel som viser deg hvordan du gjør det.

Nå skal det være enkelt å logge på FXNOW.

6. Klikk på for å åpne menyen fra øverste venstre hjørne av hovedsiden. Bla nedover og klikk på "TV Provider Sign In".

American Horror Story-expressvpn (6)

7. Klikk på “Se alle leverandører”.

Hvordan se sesong 8 av American Horror Story Online

8. Bla gjennom listen over leverandører og velg Hulu (eller skriv "Hulu" i søkefeltet)

American Horror Story-expressvpn (8)

9. Logg inn med Hulu-legitimasjonen din, så er du god til å gå!

American Horror Story-expressvpn (9)

Du kan bruke denne metoden til få tilgang til FXNOW og mange andre tjenester. I mellomtiden kan du glede deg over å se denne kjølige sesongen med American Horror Story. Hvis det som virkelig skremmer deg er kostnadene for denne prosessen, kan du definitivt gjøre det spar litt penger på noen av de beste VPN-tilbudene.

Start din gratis CyberGhost-prøveversjon nå!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me