Hvordan se sneglen og hvalen hvor som helst gratis på nettet!

Ser for å holde barna underholdt i noen få øyeblikk av fred over juleferien? BBC sender kringkasting den siste tilpasningen til Julia Donaldson og Axel Schaffer, Sneglen og hvalen.

Den herlige historien om en eventyrlig snegl som fanger en tur på en hval slik at hun kan se verden har vokalalentene til Sally Hawkins, Rob Brydon og Dame Diana Rigg.

Det høres fantastisk ut, men hva om du ikke er i Storbritannia hvor BBC sender? Vil du og de små gå glipp av det? Selvfølgelig ikke!

Med en premium VPN kan du få tilgang til BBCs innhold hvor som helst gjennom sin strømmetjeneste, BBC iPlayer. Bedre ennå, strømme med BBC iPlayer er helt gratis.

En premium VPN lar deg se The Snail and The Whale ved å gi deg en britisk IP-adresse, som er nøkkelen til å låse opp BBC iPlayer fra hvor som helst i verden. Jeg foreslår NordVPN for å fjerne blokkeringen av strømningsnettstedet. Den har også de raskeste hastighetene som er tilgjengelige for streaming av innhold.

Klikk her for å komme rett til de andre VPN-ene jeg anbefaler for å streame sneglen og hvalen på BBC iPlayer.

Rask guide - Slik ser du sneglen og hvalen på BBC iPlayer

 1. Velg en premium VPN. Jeg anbefaler NordVPN for sitt enorme nettverk av høyhastighetsservere og utmerkede sikkerhetsfunksjoner.
 2. Last ned og installer VPN på enhetene dine.
 3. Koble til en britisk server ved hjelp av VPN-en.
 4. Registrer deg eller logg inn på BBC iPlayer og strøm The Snail and the Whale.

PRO TIPSTrenger du en britisk TV-lisens for å oppheve blokkeringen av BBC iPlayer? Egentlig nei, BBC iPlayer driver et æresystem. Før Sneglen og hvalen begynner å spille, spør en popup om du har en TV-lisens. Klikk på "Jeg har en TV-lisens" og så begynner showet å streame, uansett hvor du er.

Du kan bli bedt om å få et britisk postnummer når du registrerer deg for BBC iPlayer, som ser ut som denne for Buckingham Palace: SW1A 1AA.

Begynn å streame sneglen og hvalen nå!

Hvorfor trenger du en VPN for å se sneglen og hvalen

Bare brukere i Storbritannia har tilgang til BBC iPlayer, ettersom geo-begrensninger er på plass for å forhindre at noen utenfor landet streamer innholdet.

Forsøk å bruke en IP-adresse utenfor Storbritannia for å få tilgang til BBC iPlayer og geoblokker vil stå fast på din måte. Du er blokkert fra å streame noe på BBC iPlayer, inkludert Sneglen og hvalen.

Spreng gjennom disse geografiske blokkene med en premium VPN. En topp VPN maskerer din virkelige beliggenhet etter skjuler IP-adressen din, krypterer dataene dine og sender dem gjennom en sikker server i et land du ønsker.

Med en VPN er det enkelt å skaffe en britisk IP-adresse. Bare bruk den til å koble til en britisk server, og det er du i stand til Fjern blokkeringen av BBC iPlayer hvor som helst, til og med fra land med strenge sensurlover.

Ikke hver VPN kan overvinne geobegrensningene til strømmetjenester, som BBC iPlayer.

Du kan øke sjansene dine ved å velge en topprangerte VPN med et stort nettverk av høyhastighetsservere. Dette er fordi jo flere servere en VPN har for deg å velge mellom, jo ​​mer regelmessig oppdaterte IP-adresser er innenfor hånden.

Bare premium VPN-er som kan slå anti-VPN-teknologi, som mange strømmetjenester bruker for å blokkere de som bruker VPN-er. Denne teknologien kan vanligvis oppdage VPN-er av lav kvalitet, og da er du heldig.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

Premium VPN-er tilbyr den ideelle løsningen for å streame blokkert globalt innhold hvor som helst i verden. Men det er mer VPN enn muligheten til å strømme uten grenser.

Den beste måten å garantere at sikkerheten din online er med en VPN. Med slike som malware-troll, nettkriminelle og identitetstyverier blir mer avanserte i sine metoder, VPN-er gir deg et ekstra lag med sikkerhet.

VPN-er legger dataene dine utenfor rekkevidde for ondsinnede tredjeparter ved å beskytte dem med kryptering av militær karakter det er ukrevelig, selv for de dyktigste hackere.

Ditt personvern og anonymitet på nettet får også den beste beskyttelsen, noe som er optimalt hvis du bor i et land med strenge sensurlover, eller du vil ikke at internettleverandøren din (ISP), regjeringen eller andre tredjeparter sporer deg på nettet.

Du er jevn beskyttet når du streamer eller surfer på kafeer eller puber på usikrede offentlige WiFi-nettverk, som cybertyver elsker å målrette.

3 beste VPN-er for å se sneglen og hvalen

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN tilbyr stort server utvalg for å overvinne BBC iPlayer sine geoblokker med over 550 lokasjoner i Storbritannia. Med denne premium VPN-en kan du se The Snail and the Whale hvor som helst!

Blærehastigheter og ingen throttling av båndbredde garanterer jevn strømming slik at du ikke går glipp av et øyeblikk av The Snail and the Whale's fantastiske reis.

Støtter et bredt spekter av enheter, hver NordVPN-app inkluderer SmartPlay-teknologi, som hjelper deg med å overvinne de tøffeste av geografiske blokker. Forvent en pålitelig forbindelse med en strømmetjeneste, inkludert BBC IPlayer og andre, for eksempel HBO GO og Hulu.

AES 256-bit-kryptering i militær klasse beskytter din identitet og online aktivitet, skape et ugjennomtrengelig skjold mot hackere og nettkriminelle. NordVPN tilbyr to ganger krypteringen med sin unike Double VPN, ved å tunnelere dataene dine gjennom to sikre servere. Ikke en, men to!

NordVPN er registrert i Panama, som langt fra ligger i lovene om oppbevaring av data. Dette betyr at den kan fungere en policy for null-logging. Som et resultat, ingen av dine personlige data eller nettleserlogger blir liggende på serveren, så det er ingenting å overlate eller selge til tredjepart.

Ikke bare din online aktivitet, inkludert din hemmelige kjærlighet til barnas animasjon, forblir privat, men din enheter får beskyttelsen av CyberSec-pakken. Den blokkerer virus og annen skadelig programvare, samt alt annet kompromitterende innhold fra å infisere enhetene dine. I tillegg gjør CyberSec de forferdelige popup-annonser en saga blott.

Med live chat tilgjengelig 24/7, støttepersonell kan løse alle spørsmål du måtte ha raskt.

Strøm med NordVPN til ditt hjerte innhold opp til seks samtidige enheter, og dra nytte av 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Det er en hel måned med en premium-tjeneste, helt risikofri.

Hvis du vurderer NordVPN så høyt som jeg og vil registrere deg, må du først sjekke ut våre kuponger for å spare.

Vil du vite mer om NordVPN? Se på vår omfattende omfattende gjennomgang.

NordVPNs hovedfunksjoner

 • 5400+ servere i 59 land, over 550 i Storbritannia
 • SmartPlay for problemfri streaming og ingen throttling
 • Ingen grenser for båndbredde og lynets hastighet
 • AES-236-bit-kryptering i militær klasse
 • Streng politikk uten logging
 • Risikofri, 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Opptil seks samtidige enhetstilkoblinger
 • Live chat support tilgjengelig 24/7
 • Jobber med: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, YouTube TV, Netflix, Hulu, Sling TV, Crunchyroll, HBO GO
 • Kompatibel med: rutere, macOS, Android, Windows, iOS, Linux, Chrome, Amazon Fire TV

Stream sneglen og hvalen med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Stream sneglen og hvalen med ExpressVPN, og dens lynraske hastigheter gjør at puffer, etterslep og frosne piksler ikke eksisterer. Ubegrenset båndbredde og ingen throttling lar deg gjøre det stream så mye du vil.

Et imponerende globalt nettverk på mer enn 3000 servere - med mange lokasjoner i Storbritannia - merker blokkerer BBC iPlayer og andre strømmetjenester en lek.

Strøm på enheter uten en ExpressVPN-app ved å bruke MediaStreamer-funksjonen. Det lar deg gjøre det strømmen sikkert på noen enheter som ikke støtter VPN-er.

Ingen parter utenfor kan spore hva du er opptatt av på nettet aktiviteten gjemmer seg bak en vegg av robust kryptering av militær karakter. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for tap av personvern fra DNS-henvendelser utenfor VPN-tunnelen din, takket være DNS-lekkasjebeskyttelse.

Ekstra avanserte sikkerhetsfunksjoner inkluderer plattformsstøtte for OpenVPN og en streng policy for ikke-logger. Pluss en automatisk drepebryter forhindrer at dataene dine blir synlige på det åpne nettet ved å kutte internettforbindelsen din hvis lenken din til ExpressVPN plutselig synker.

Hvis du har et problem som du ikke kan løse selv, kan du få hjelp døgnet rundt med ExpressVPN-er 24/7 live chat kundesupport.

Sett ExpressVPN gjennom tempoene med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og gjør det videre til fem samtidige enhetstilkoblinger. Hele familien kan streame sneglen og hvalen på nettbrett, smarttelefoner, smarte TV-er og mer!

Hvis ExpressVPN klarer testen på hastighet, ytelse og sikkerhet, få en god rabatt på abonnementet ditt.

Sjekk ut vår grundige ekspertanmeldelse av ExpressVPN å lære alt det er å vite om premium VPN.

ExpressVPNs viktigste funksjoner

 • 3000+ servere i 94 land, inkludert Storbritannia
 • MediaStreamer tillater jevn streaming på alle enheter
 • Rask hastighet, ubegrenset båndbredde og ingen gasspådrag
 • Splitt tunnelfunksjon
 • Robust kryptering av militær karakter
 • Streng policy for null logger
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Opptil fem samtidige enheter
 • Responsiv 24/7 live chat
 • Jobber med: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub, Crunchyroll, Netflix, Hulu, HBO GO
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox, Linux, rutere, spillkonsoller

Stream sneglen og hvalen med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

Geografiske begrensninger fra BBC iPlayer stemmer ikke overens med CyberGhost nesten 700 servere i Storbritannia.

Høye hastigheter, servere optimalisert for streaming og ingen begrensninger for båndbredde garantere jevn strømming av sneglen og hvalen hvor som helst. Ingen etterslep, ingen buffering og ingen lange lastetider.

Strøm med sinnsro du er helt beskyttet med kraft av kryptering av militær karakter og støtte for OpenVPN - bransjestandard krypteringsprotokoll.

Du trenger aldri å bekymre deg for sikkerheten til dine personopplysninger. 256-biters kryptering i militær klasse legger det langt utenfor rekkevidden til hackere.

Til og med den snikeste av nettkriminelle kan ikke spionere på deg. Historien om steaming, surfing og nedlasting er bare for øynene dine.

Med CyberGhost, dine data og identitet finner aldri veien til det åpne, usikrede nettet, Takk til en automatisk drepebryter og lekkasjesikre apper.

Du kan streame og surfe uten tanker om at CyberGhost overlater dine online data eller surfer logger til myndighetene eller noen andre, som det driver en null-loggføringspolicy.

CyberGhost s enkelt oppsett og intuitive, brukervennlige apper gjør det til et valg VPN for førstegangsbrukere. Test ut hvor brukervennlig CyberGhost er for deg selv med det sjenerøse 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du liker det du ser, kan du spare penger på CyberGhost-abonnement.

Uansett hva slags plan du velger, får du strømme og surfe videre syv enheter samtidig! Del abonnementet ditt med alle, slik at de kan fortsette sneglens hvalridende opplevelser.

Live chat er tilgjengelig for å hjelpe, bare i tilfelle du får problemer med tilkoblingen, eller du trenger å finne ut hvilke andre streaming-nettsteder den blokkerer, foruten BBC iPlayer.

Lær mer detaljert informasjon om funksjonene til CyberGhost i vår omfattende ekspertanmeldelse.

CyberGhosts nøkkelfunksjoner

 • 5 800+ servere i 89 land, 650+ i Storbritannia
 • Servere dedikert for streaming
 • Ubegrenset båndbredde og raske hastigheter
 • Sterk kryptering av militær karakter
 • Nullloggingspolitikk
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Syv enhetstilkoblinger
 • Live chat support tilgjengelig
 • Jobber med: BBC iPlayer, CBS All Access, Amazon Prime Video, Disney +, Netflix, Hulu, Shudder
 • Kompatibel med: macOS, iOS, Windows, Android, Linux, Chrome, spillkonsoller, rutere

Stream sneglen og hvalen med CyberGhost!

Bunnlinjen

Fjern blokkering av BBC iPlayer og strøm The Snail and the Whale fra hvor som helst med en førsteklasses VPN.

Med hastighet og ytelse som er vanskelig å slå, Min Anbefaling nr. 1 er NordVPN for streaming av sneglen og hvalen. Du er trygg robuste sikkerhetsfunksjoner og et stort nettverk av britiske servere for sikker og jevn strømming.

Den øverste hylle sikkerhetsfunksjonene til en premium VPN, inkludert uknuselig kryptering av militær karakter, beskytte personvernet og sensitiv informasjon fra nysgjerrige øyne.

Hvis du vil vite mer om fordelene med en premium VPN, sjekk den informative artikkelen vår.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me