Hvorfor intelligens er nøkkelen til å sikre merkevaren din


Hvorfor bestemte du deg for å investere i en cybersikkerhetssatsing av alle andre felt?

Da jeg gikk sammen med min partner, Dov Brahav, lette vi sammen etter en lovende investering. Vi var begge enige om at cyber var et interessant felt å dykke i, spesielt i Israel, som er en oppstartsnasjon med mange spennende innovasjoner som stadig utvikles. Vi begynte å forske på bransjen, og siktet ikke etter et nisjeprodukt, men et fundament som kan bli den neste Amdocs eller IBM. CyberInt hadde den rette blandingen av flott teknologi, fantastiske mennesker, og fremfor alt, en robust omfattende løsning med potensial til å bli en global bransjeleder.

Hva gjør CyberInt unikt?

CyberInt er fokusert på å beskytte virksomheter "utenfor omkretsen", og oppdage alt som kan skade en organisasjon utenfra bedriftens brannmur. Mens de fleste løsninger omhandler nettverksbasert deteksjon og forebygging, tar vi en proaktiv tilnærming og ser utover omkretsen og tar angriperens perspektiv. Vi utviklet en plattform som kombinerer noen få modeller for å gi sanntids trusselintelligens. Systemet vårt er designet for å lokalisere tidlige indikasjoner og beskytte eiendeler på nettet som nettsteder og kontoer på sosiale medier. Vi tilbyr også en analyse av sikkerhetsrisikoer som kan avledes fra en tredjepart som et selskap har å gjøre med. Vi skanner det elektroniske fotavtrykket og overflaten til potensielle partnere for å vurdere deres risikonivå, og kapsler all informasjon til cybersimuleringer utenfra i.

amir ofek CEO @ CyberInt

Hvem kan bruke CyberInt? Tar det en IT-person? Kan jeg bruke det fra hjemmekontoret mitt?

Løsningen vår er ikke rettet mot enkeltpersoner, men for bedrifter. Vi arbeider normalt med enten IT / IS-teamet eller markedsavdelingen, av den enkle grunn at merkevarebeskyttelse har mye å gjøre med markedsførings- og forretningssiden av ting i stedet for bare med IT-miljøet. For de større selskapene er merkevarebeskyttelse navnet på spillet.

Ta for eksempel TalkTalk-gruppen; For noen måneder siden ble de angrepet og mistet verdifulle data. Det er en enorm skade på TalkTalk-merket, som kunne vært forhindret hvis de hadde brukt en tjeneste som vår. Med vår tidlige oppdagelsesmekanisme ville vi ha vært i stand til å forhindre hele hendelsen, for eksempel ved å varsle dem om potensielle phishing-kampanjer på sosiale medier og det mørke nettet.

Hva må til for å distribuere CyberInt ?

CyberInt er en skybasert løsning som er enkel å implementere. Det krever ikke noe på forutsetningsinstallasjoner eller maskinvareenheter.

Vi tilbyr vår tjeneste på noen få måter:

  1. Å gi tilgang til et kontrollpanel der online eiendomsintelligens kontinuerlig blir overvåket. Kunder kan følge simuleringene våre og analysere rapportene våre uavhengig av hverandre.
  2. Alternativt kan analytikerne våre tjene som et blikk på operasjonen slik at kunden ikke trenger å gjøre det.
  3. Vi har også en mellomløsning for saker der en potensiell trussel krever spesiell oppmerksomhet fra våre eksperter.

Hva er de vanligste truslene du finner "utenfor omkretsen"?

De vanligste truslene er lekkasjeopplysninger som passord og e-post, gjort av phishing-kampanjer og nettfiskingsider som ber om påloggingsinformasjon og kredittkortnummer..

Målrettede angrep på sosiale medier er også en økende trend, der angripere prøver å phish eller plante malware ved hjelp av twitter eller Instagram. Vi ser også sett som truer aktører bruker for å innta skadelig programvare for å stjele kontanter eller bryte inn brukerens private kontoer.

Angrep på sosiale medier begynner vanligvis med svakheter, dårlig munnhending og negative kampanjer som er rettet mot et bestemt selskap, og inviterer folk til å bli med på saken og dele informasjon. Trusselaktører fortsetter til neste trinn ved å legge inn en lignende konto eller fellesskapsside, prøve å få kundedata, påloggingsinformasjon og hva annet de kan legge hendene på. Det er også en urovekkende økning i ondsinnet skadelig programvare som blir plantet i kommentarer, med titler som "Trykk her for å få rabatt", og deretter laste ned skadelig programvare til brukerens enhet.

Hvilke næringer er mest utsatt for angrep?

Generelt sett, jo større online avtrykk, desto mer utsatt er du for angrep. Sårbare bransjer er selvfølgelig online detaljhandel, som handler mye med kundedata, og banker, som alltid har vært et lukrativt mål for tyveri, lenge før nettkriminalitet oppsto. Et annet mål er telekomfirmaer, som også har mye kundedata.

Hvilke beste fremgangsmåter vil du anbefale for å sikre et merke på nettet?

Først og fremst må du bli etterretningsledet; i stedet for å samle sikkerhetsinnsats overalt, fokuserer du på hot spots som er de mest følsomme. Gode ​​og solide etterretningsverktøy som gir tidlig oppdagelse kan holde deg utenfor trøbbel, slik at du kan forsvare organisasjonen der trusler er overhengende. Ikke vent til trusler treffer deg; gå utover omkretsen og vokt dine online eiendeler, da de er de mest utsatte for angrep. På den annen side er også en rask respons ekstremt viktig. Forsikre deg om at teamet er bevisst og våken for å reagere raskt når trusler oppdages ved å bevisstgjøre i organisasjonen.

Cybersikkerhet er super spennende; den økende koblingen mellom sikkerhet og merkevarebeskyttelse gjør det avgjørende å håndtere trusler fra forretningssiden av ting og ikke bare fra IT-perspektivet. Selskaper som oss hjelper til med å beskytte organisasjoner ved å sørge for at de administrerer angrep på en mest mulig effektiv måte, ved å bevare deres gode navn mens de kjemper for å forsvare dataene sine.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me