IKKE LAT USAs regjering hakk våre datamaskiner – stoppe endringene til regel 41

Hva er regel 41, og hvordan påvirker det deg, bor utenfor USA?

Regel 41 bemyndiger føderale sorenskriverdommere til å utstede warrants for rettshåndhevelsessøk og beslag. Men den inneholder en viktig begrensning: den krever at regjeringen skal få en befaling fra en dommer i jurisdiksjonen der de ønsker å gjennomføre ransakingen, unntatt under visse begrensede omstendigheter. Endringene til regel 41 ville vanne ned denne begrensningen, som lar regjeringen søke om tegningsretter i en jurisdiksjon å utføre eksterne søk på datamaskiner som befinner seg i en annen. Endringene vil gjelde:

  1. Når noen bruker “teknologiske midler” for å skjule plasseringen av datamaskinen sin; eller
  2. Når du undersøker botnett, hvor skadede datamaskiner ligger i 5 eller flere distrikter.

50 organisasjoner - inkludert offentlige interessegrupper, leverandører av personvernverktøy og internettbedrifter - har forent seg for å uttale seg mot endringene til regel 41. vpnMentor i koordinering med noglobalwarrants.org leder den globale innsatsen for å oppheve de foreslåtte endringene til regel 41. Mens noglobalwarrants.org er fokusert på amerikanske borgere, og oppfordrer dem til å kontakte sine kongressrepresentanter, det er stor betydning av global bevissthet for regelen, siden den amerikanske regjeringen vil også kunne hacke globale brukere ved hjelp av en VPN- eller Tor-nettleser. Dette er grunnen til at vi har oversatt den opprinnelige "oppfordringen til handling" til 26 språk og tar store anstrengelser for å dele den globalt.

avvis endring av regel 41

Hva er så galt med endringene til regel 41?

Regelendringene kan dramatisk øke frekvensen av at lovhåndteringsagenter hacker seg inn i datamaskiner. Det er fordi endringene vil gi nesten enhver føderal sorenskriverdommer i landet fullmakt til å utstede disse tegningsretter. Rettshåndhevelse kan forum handle, og finne den mest påtalevennlige eller teknisk usofistiserte sorenskriveren i USA for å melde seg ut på disse farlige tegningsretter.

Under disse regelendringene kan dommere i nesten hvilket som helst amerikansk distrikt autorisere lovhåndhevelse til eksternt å søke eller hacke inn datamaskiner til mennesker i tilfeller der personvernbeskyttelsesteknologien skjuler datamaskinens plassering. Dette betyr at de mest bekymrede for personvern sannsynligvis vil bli uforholdsmessig påvirket av denne regelendringen.

I mange tilfeller, sorenskriverdommere ville sannsynligvis ubevisst signert på tegningsretter for datamaskiner som er lokalisert over hele verden, ikke bare i USA, uavhengig av andre lands rettslige beskyttelse.

Regelendringene inviterer også lovhåndhevelse til å søke en enkelt garanti for å eksternt søke i tusenvis av datamaskiner- i strid med beskyttelsen av den fjerde endringen av den amerikanske grunnloven og internasjonal menneskerettighetslov.

Å hacke - uønsket innbrudd i datamaskiner, kopiering av data, sletting av data eller kjøring av kode - kan ha alvorlige konsekvenser for brukere og deres enheter. En myndighetsagent kan faktisk gjøre mer skade på datamaskiner til uskyldige brukere under en botnet-undersøkelse enn selve botnet. Hvis kongressen noen gang tar det ekstreme skritt for å autorisere regjeringshacking, må den ha strenge begrensninger for når slik handling er tillatt og sterk beskyttelse for brukere i samsvar med den amerikanske grunnloven og folkeretten.

Hvis den amerikanske kongressen ikke opptrer, vil denne nye regeloppdateringen ganske enkelt trer i kraft 1. desember 2016. Det er grunnen til at vi må uttale oss og avvise denne regelendringen. Del dette innlegget på sosiale nettverk og på bloggen din. Del på Facebook! eller Tweet

Rangeleverandør Vår poengsum Brukervurdering
Redaktørens valg 5.0 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
2 4.9 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
3 4.8 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
4 4.8 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
5 4.7 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me