Jobber NordVPN med Amazon Fire Stick i 2020? Bare hvis du gjør dette


Plugg en Amazon Fire Stick inn i HDMI-sporet på TV-en og på et blunk TV-en din er omgjort til en smart-TV. Men med mange av appene som er tilgjengelige gjennom Amazon Fire Stick, er det det geografiske begrensninger for hvilket innhold du kan få tilgang til.

For eksempel, hvis du er utenfor USA, vil du ikke kunne få tilgang til Hulu og ganske mye innhold fra andre strømmetjenester. Hvis du ikke er i Storbritannia, vil du ikke kunne streame med BBC iPlayer.

Uansett hvor du er i verden, vil du sannsynligvis gå glipp av mye innhold på grunn av geoblokkering. Det kan du imidlertid lett komme deg rundt disse blokkene ved å bruke en VPN.

Ettersom Amazon Fire Stick er en enhet, kan du det installer en VPN på den og nyt alt innhold du vil hvor som helst i verden.

I denne artikkelen viser vi deg enkle trinn du må ta for å installere og betjene NordVPN på Amazon Fire Stick, slik at du får tilgang til alle favorittprogrammene og filmene dine.

Slik bruker du NordVPN på Amazon Fire Stick 

Streaming på Amazon Fire Stick med NordVPN-appen gjør det enkelt å få tilgang til hele katalogene over favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst i verden.

Følg disse enkle trinnene, og i løpet av få minutter vil du glede deg over innholdet du tidligere ikke kunne:

 1. På 'Hjem'Skjermbildet til din Fire Stick, velg forstørrelsesglassikonet (søk) og skriv inn “NordVPN“.
 2. Velg NordVPN app og installer den på Fire Stick-enheten din.
 3. Etter installering, start NordVPN-appen og skriv inn påloggingsdetaljene dine.
 4. Du kan nå gå til ‘Alle landsseksjoner og koble til en server i et bestemt land eller velg en av deres spesialtjenere. MERKNAD: Første gang du logger deg på NordVPN-appen, blir du bedt om tillatelse til å koble til VPN og opprette en VPN-profil til enheten din.
 5. Når du er tilkoblet, blir den valgte serverflisen grønn og du ser tilkoblingen din blinke oppe til høyre på TV-skjermen.
 6. Len deg tilbake, slapp av og nyt underholdning fra hele verden.

Få NordVPN i dag!

Hvorfor velge NordVPN for å fjerne blokkering av innhold på Amazon Fire Stick?

nordvpndevices_optimized

NordVPN er ikke den eneste tjenesten som har en egen app for Amazon Fire Stick, men det er definitivt et av de beste valgene.

Det har et imponerende nettverk med over 5000 servere i 60 land, slik at du kan få tilgang til geoblokkert innhold fra hele verden gjennom Fire Stick.

Dessuten, med NordVPN er du garantert raske strømningshastigheter, kryptering av militær karakter for å holde dine data og online aktiviteter privat, og en bevist evne til å omgå geografiske begrensninger.

I tillegg er NordVPNs servere optimalisert for streaming, noe som gjør det til en ideell VPN for Fire Stick.

Brukere av NordVPN er veldig gratis om tjenesten og om 24/7 live chat kundesupport.

Hvis du har problemer med å få tilgang til innholdet gjennom en bestemt app (Disney Channel kan noen ganger være problematisk å få tilgang til), vil en kundeservicemedlem advisere serverne som vil gi deg tilgang, med en gang.

Navigere i NordVPN på First Generation Fire Sticks

Du har ingen problemer med å navigere i NordVPN-appen med den nyere generasjonen Fire Sticks, som har responsive, stemmeaktiverte fjernkontroller.

Imidlertid, hvis du har en av de første generasjon Fire Sticks, vil du finne det som en utfordring å navigere i appen med TV-fjernkontrollen.

Ingen grunn til å bekymre deg, for det er en Fjernkontroll for Fire TV-appen som kan lastes ned til dine mobile enheter som tilbyr god funksjonalitet for å navigere i kontrollene til NordVPN-appen.

Flere fordeler ved å bruke NordVPN med Amazon Fire Stick

Med et abonnement på NordVPN vil du ha fordelen med så mye mer enn bare rask strømming gjennom favorittjenestene dine.

Det er mange flere grunner til at du bør bruke NordVPN hver gang du går online, enten på Amazon Fire Stick eller andre enheter:

 • Kryptering av militær karakter og avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert en streng policy for ingen logger, Double VPN, to forskjellige drepe brytere og CyberSec-pakken, som gir ekstra skadelig programvare og annonseblokkering.
 • Dedikerte servere for streaming, torrenting og P2P.
 • Brukervennlige apper for alle større plattformer og enheter.
 • Uovertruffen 24/7 kundeservice og en imponerende kunnskapsbase om oppsett og servere.
 • En 30-dagers pengene-tilbake-garanti uten spørsmål.

NordVPN er en av de beste VPN-ene på markedet, med alt du trenger for sikker strømming på alle enhetene dine, inkludert Amazon Fire Stick.

Det er ingen overraskelse at det er et av de beste valgene våre med VPN-er å bruke til Fire Stick. Sjekk ut våre andre anbefalinger i vår artikkel om de beste VPN-ene for Fire Stick.

Strøm med NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me