NordLocker Review januar 2020 (Hvordan du kan prøve det GRATIS)

Det er mye spenning rundt utgivelsen av NordLocker - men er ryktene sanne? Skal NordLocker revolusjonere din digitale sikkerhet?

Jeg bestemte meg for å teste NordLocker selv for å se hva den kan - og ikke kan - gjøre.

  • Hva er NordLocker?
  • NordLocker-funksjoner
  • Brukererfaring
  • kompatibilitet
  • Pris
  • Sammendrag

Hva er NordLocker?

NordLocker er et program som krypterer filene dine.

Kryptering stopper nettkriminelle som får tilgang til din personlige informasjon. Du kan lese mer om kryptering i kollegaens artikkel her.

Du kan bruk NordLocker for å kryptere bilder og andre dokumenter før du lagrer dem på datamaskinen din, laster dem opp til skyen eller deler dem med andre.

Kryptering lar deg:

  • Del bildene og videoene dine privat med familie og venner. I motsetning til sosiale medier og andre plattformer for deling av bilder, er det bare personer du stoler på, som kan se bildene og videoene du deler.
  • Lagre dokumenter og personlig informasjon sikkert. Du kan krypter kopier av pass, ID eller andre viktige dokumenter. På denne måten vil du alltid ha tilgang til dem i nødstilfeller og når du er borte hjemmefra.
  • Del filer med kollegaene dine uten å måtte bekymre deg for informasjon fra kunder ved et uhell.

Funksjoner

Sikkerhet

NordLocker bruker kryptering fra ende til ende. Dette betyr at selv selskapet ikke kan se filene du krypterer. Den bruker avanserte chiffer og prinsipper, inkludert Argon2, AES256, ECC (med XChaCha20, EdDSA og Poly1305).

Den er designet og eid av NordVPN, en anerkjent VPN-tjenesteleverandør. Du kan lese vår detaljerte anmeldelse for å lære mer om NordVPN.

Deling

Du kan også bruk NordLocker til å dele krypterte filer. Personen du deler med, må også være NordLocker-medlem.

Brukererfaring

NordLockers app er enkel å installere og bruke. Den er klar til å gå på mindre enn fem minutter.

Jeg testet den på min Windows 10 bærbare datamaskin. Jeg oppsto en feil da jeg først prøvde å bruke den, men dette ble raskt løst ved å installere appen på nytt.

Da jeg først logget inn, ble jeg bedt om å opprette et hovedpassord. Dette passordet brukes til å få tilgang til alle filene dine. Jeg fant ut at NordLocker sender ikke passordet ditt via e-post, så du må huske det.

På neste skjermbilde fikk jeg en gjenopprettingsnøkkel til å bruke hvis jeg mister passordet. NordLocker anbefaler deg å lagre denne nøkkelen sikkert. Hvis du glemmer passordet og gjenopprettingsnøkkelen, vil du ikke ha tilgang til filene dine.

NordLocker Review januar 2020 (Hvordan du kan prøve det GRATIS)Appen var klar til å gå så snart jeg logget inn. Den bruker en enkel slipp- og dra-metode for å laste opp filer. Klikk på filen du vil kryptere, dra den over til det åpne NordLocker-vinduet og slipp museknappen. Ferdig!

NordLocker Review januar 2020 (Hvordan du kan prøve det GRATIS)

Jeg så på innstillingsmenyen, men det er veldig få tilpasningsalternativer. Du kan imidlertid konfigurere appen til å åpne når datamaskinen starter opp.

Det tok omtrent seks sekunder for NordLocker å kryptere og dekryptere testfilen min.

Deretter prøvde jeg å dele filen med en venn. Det er lett. Alt du trenger å gjøre er å oppgi e-postadressen til personen du vil dele med, og NordLocker gjør resten. Hvis vennen din ikke er medlem, vises filen som "ventende" til de blir med.

NordLocker Review januar 2020 (Hvordan du kan prøve det GRATIS)

kompatibilitet

NordLocker har apper for macOS og Windows.

Pris

NordLocker tilbyr en gratis konto med 5 GB data. Når du har brukt 5 GB, vil du ikke kunne kryptere nye filer. Men, Du kan fremdeles få tilgang til filene du allerede har kryptert, og filer som har blitt delt med deg.

Oppgradering vil gi deg ubegrenset data og prioritert live support 24/7. Det tilbyr rimelige planer som spenner fra en måned til tre år. Lengre planer tiltrekker en høyere rabatt, og det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

NordLocker Review januar 2020 (Hvordan du kan prøve det GRATIS)

Sammendrag - er NordLocker verdt det?

NordLocker er et av de beste datakrypteringsprogrammene jeg har brukt. Det er enkelt å bruke, trygt og rimelig.

Appene er pålitelige og enkle. Du trenger ikke å konfigurere det eller endre noen innstillinger; NordLocker er klar til å gå så snart du logger inn.

Det tilbyr også 5 GB gratis data. Hvis du overskrider denne grensen, kan du oppgradere til den rimelige premiumplanen for ubegrensede data. Selv om du ikke oppgraderer, vil du fortsatt kunne få tilgang til alle de krypterte filene dine.

NordLocker er helt ny, og jeg er spent på å se hvor det går fremover. Jeg håper at vi ser noen mobilapper som gjør det lettere å ta, laste opp og kryptere bilder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me