Psiphon jobber ikke med Netflix? Her er hva du skal gjøre


Hvis du noen gang har prøvd å få tilgang til Netflix-kontoen din mens du er på reise, har du ingen tvil om å finne ut om strømmetjenestens strenge geobegrensninger.

Innhold som TV-serier og filmer er ofte underlagt forskjellige lisenser i forskjellige land. Netflix må geblokkerer dette innholdet til unngå å bryte lovene om copyright.

Den irriterende bivirkningen for brukere er det har du ikke tilgang til et annet lands versjon av Netflix utenfor sine grenser.

Dette kan være spesielt frustrerende når favorittprogrammene dine er gitt ut tidligere på en annen versjon av Netflix. Geoblokkeringen kan også forårsake problemer for de som reiser utenlands og har ikke tilgang til sin egen Netflix-konto.

Den gode nyheten er at a pålitelig VPN vil hjelpe deg omgå Netflix geo-begrensninger.

En VPN vil skjul IP-adressen din og rute trafikken din gjennom en alternativ server. Hvis du velger en server i riktig land, dette lurer Netflix til å tro at du logger inn fra det landet. Du kan fjerne blokkering og tilgang til geobegrenset innhold med bare noen få klikk.

Den dårlige nyheten er det ikke alle VPN-er er i stand til å fjerne blokkering av Netflix.

I følge testene og forskningen vår er Psiphon en av disse VPN-ene og fungerer ikke med Netflix.

Hvorfor kan ikke Psiphon Unblock Netflix?

Mange mennesker blir fristet til å bruke Psiphon fordi det er det helt gratis og har et stort rykte for å være det ekstremt enkelt å laste ned og bruke.

Psiphon er også designet nøyaktig med det formål tilgang til geobegrenset innhold. Nettstedet Psiphon sier: "Vi er unikt egnet til å hjelpe deg med å komme til innholdet du ønsker, når og hvor du vil."

Så hvorfor kan ikke Psiphon fjerne blokkeringen av Netflix?

Problemet er at Psiphon er rettet mot brukere i det den kaller ‘Frihetsbegrensede land’. Den er designet for å la folk i undertrykkende områder gjøre det få tilgang til innhold som er sensurert av deres regjering.

Psiphon er ikke designet med strømming i tankene og generelle hastigheter er rapportert som veldig lave. Det også har ikke servernettverket eller ressursene for å omgå Netflix geo-begrensninger.

Psiphon har alltid vært veldig på forhånd om sine begrensninger. På hjemmesiden heter det at VPN, “skal ikke betraktes eller brukes som et online sikkerhetsverktøy.”

Dette betyr sannsynligvis at Psiphon også gir ikke det nødvendige krypteringsnivået å lure Netflix sofistikert VPN-blokkeringsteknologi.

Det er ikke å si at Psiphon ikke er flink til å gi brukerne tilgang til sensurert innhold. VPN virker helt bra hvis du vil ha tilgang til geobegrensede nettsteder. Imidlertid, det har ikke ressurser, strømningshastigheter eller sikkerhet å jobbe med Netflix.

NordVPN blokkerer Netflix

Heldigvis kan en større og kraftigere VPN som NordVPN gi deg akkurat det du trenger.

NordVPN klarer å fjerne blokkering av Netflix på grunn av flere viktige funksjoner.

For det første har NordVPN en stort antall servere - 5.200+ ved siste telling. Dette store nettverket lar NordVPN unngå deteksjon som de legge til nye servere hele tiden.

Hvis noen av disse serverne blir oppdaget og svartelistet av Netflix, kan NordVPN ganske enkelt erstatt den med en ny server som ikke er blokkert.

NordVPNs servere er også automatisk tilslørt. Dette betyr at all trafikk som blir dirigert gjennom dem vil være forkledd.

Netflix identifiserer VPN-servere av oppdage kryptert informasjon. Tilslørt servertrafikk kan ikke oppdages på denne måten, så NordVPN bruker denne teknologien til vellykket unngå svartelisting.

Til slutt er NordVPNs innovative SmartPlay-teknologi konstruert spesielt for streaming. SmartPlay kobler deg automatisk til en server som er optimalisert for streaming av Netflix - ingen oppsett kreves.

Andre fordeler med NordVPN

  • 5 200+ servere i 61 land garantere noe av raskeste strømningshastigheter tilgjengelig.
  • Ubegrenset båndbredde betyr ingen throttling.
  • Blokker annonser og malware med CyberSec-teknologi.
  • Strøm i sikkerhet med 256-bit AES-kryptering, automatisk drepebryter, og DNS-lekkasjebeskyttelse.
  • Rimelig, greit planer.
  • Brukervennlige apper på tvers av alle større operativsystemer og enheter.
  • 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Konklusjon og videre lesing

Det er ikke rart at brukerne våre bare har gode ting å si om NordVPN. Enten du vil fjerne blokkering av Netflix, strømme fra et annet nettsted, eller bare surfe på Internett med ro i sjelen - NordVPN kan gjøre alt.

Finn ut hvilke andre VPN-er som blir med NordVPN på listen over de beste VPN-ene for Netflix.

Eller sjekk ut oversikten over de beste VPN-ene totalt sett.

Se Netflix med NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me