Se Davis Cup Finals Online fra hvor som helst i 2020


Atten nasjoner kjemper om tennisherlighet fra 18. til 24. november i Davis Cup-finalen. Tennis den ultimative lagsportutfordringen er verdens beste mot hverandre for nasjonal stolthet. Men hvis du er ute av landet under turneringen, kan du savne den.

Med en VPN trenger du ikke gå glipp av en eneste servering. Min hurtigguide viser deg hvordan du kan se all handlingen fra La Caja Magica i Madrid.

Hurtigveiledning - Se Australia Broadcast på Channel 9

Kanal 9 viser Davis Cup-finalen i Australia. Følg disse trinnene for å se Davis Cup på Channel 9:

  1. Velg en VPN-leverandør med høye hastigheter og servere i Australia. jeg foreslår NordVPN for sin SmartPlay-funksjon, som får deg forbi geoblokker for å streame tennis.
  2. Registrer og last ned VPN-appen, kjør appen, logg deg på og velg en server i Australia.
  3. Gå til www.9now.com.au registrer deg. Det er gratis!
  4. Når det er på tide å se turneringen, logg inn og nyt!

Se Davis Cup-finalen nå!

Hurtigguide - Se Frankrike-sendingen på Frankrike TV Sport

France TV Sport viser Davis Cup-finalen i Frankrike. Følg disse trinnvise instruksjonene for å se turneringen på France TV Sport:

  1. Velg en VPN-tjeneste med høye hastigheter og servere i Frankrike. NordVPN har gode strømningshastigheter for å se på tennis.
  2. Registrer deg for en VPN, installer appen, logg deg på og velg deretter en Frankrike-server.
  3. Gå til sport.francetvinfo.fr/directs.
  4. Stream turneringen!

Se Davis Cup-finalen nå!

Hvorfor trenger du en VPN for å se Davis Cup-finalen

Den største årlige turneringen i lagtennis skjer i Madrid i år, og du vil ikke gå glipp av det. Men hvis du er utenfor landet, risikerer du å gå glipp av kampene. Dette er fordi kringkastere har ikke lov til å vise sine strømmer utenfor deres beliggenhet.

Du kan ikke la Davis Cup gå forbi deg. Hvis du er i utlandet, er du blokkert fra strømmer. Det du trenger er en måte å virker som du er i samme land som kringkasteren.

En VPN kan gjøre dette for deg. Når du kobler til, du velger stedet som trafikkrutene dine skal gjennom. Så når du kobler deg til kringkasteren, ser den VPN-plasseringen som din beliggenhet og fjerner blokkeringen av innholdet.

Internett-frihet er din med en VPN. Og det er det også nettverksikkerhet.

VPN-er krypterer dataene dine når det går gjennom sikre tunneler på internett. Dette betyr at alle som avleverer nettverkstrafikken din ikke kan åpne den og se hva du gjør.

Dette beskytter deg mot hackere, myndigheter eller cybertyver som prøver å se din online aktivitet og gi deg det trygghet i en farlig internettverden.

Bare husk å gjøre det Velg en topprangerte VPN. En premium VPN forkledning seg godt, og hjelper deg å unngå både geoblokkering og anti-VPN-programvare. Den bruker den beste krypteringen til beskytt dine data og identitet mot spionasje på nettet.

Alt innholdet du ønsker, sikkerheten du trenger og internett du fortjener. Det er det en VPN gir deg. Registrer deg i dag til stream Davis Cup og så mye mer!

3 beste VPN-er for å se på Davis Cup-finalen

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Utmerkede funksjoner og et raskt nettverk til en fornuftig pris gjør NordVPN til et godt valg for å se på Davis Cup-finalen.

NordVPN s SmartPlay-funksjonen hjelper deg å bryte gjennom geoblokker og opprettholde en jevn forbindelse til strømmen din. Du holder deg tilkoblet nettsteder som Channel 9 i Australia uansett hvor du er i verden.

Appen til NordVPN er veldig enkel å bruke. Bare velg et land på nettverkskartet, så kobler du deg gjennom det landet. Du kan bruker opptil seks enheter på en av NordVPNs over 5.100 servere.

AES 256-biters kryptering i militær klasse beskytter dataene dine på NordVPN-nettverket. Du kan til og med kjøre dataene dine gjennom to krypteringstunneler med dobbelt VPN-funksjonen.

CyberSec-funksjonen hjelper deg med å forsvare enheten din mot annonser og skadelig programvare, holde det trygt mot skadelige annonser og innhold.

Du får også støtte av en automatisk drepebryter og en streng policy for ikke-logger–Funksjoner som forhindrer at dataene dine faller i gale hender.

Support er tilgjengelig enten via e-post eller med 24/7 live chat-alternativ. Hvis du ombestemmer deg om tjenesten innen 30 dager kan du få full refusjon.

Lær mer om NordVPN når du leser vår grundig ekspertgjennomgang.

Pengene tilbake-garanti: Når som helst innen 30 dager.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:
Eurosport, Sportsnet, ESPN, BBC iPlayer, YouTube, Sling TV, Amazon Prime Video, HBO GO og Hulu.

Støtter torrenting:
P2P spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:
Firefox, Windows, macOS, Linux, Chrome, iOS, Android, Android TV og noen rutere.

Se Davis Cup-finalen med NordVPN nå!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Å følge med en HD-strøm krever mye fart. ExpressVPN har noen av de beste tilkoblingshastighetene på VPN-markedet.

Hastighetene i ExpressVPN-nettverket hjelper deg unngå bufferproblemer mens du streamer tennisturnering og mye mer. Dens evne til bryte gjennom geoblokker gjør det enkelt å koble til nettsteder som Frankrike TV Sport.

Du kan holde kontakten med lokale enheter med ExpressVPN. Den delte tunnelfunksjonen lar deg for å dele trafikken din mellom VPN og din lokale forbindelse. Du kan til og med velge mellom fem nettverksprotokoller.

AES 256-bit kryptering beskytter dataene dine når de kobles til noe av det overliggende 3000 servere i 94 land. Denne kryptering av militær karakter forhindrer hackere og andre snoops i å få tilgang til dataene dine, slik at du kan være anonym online.

Network Lock, ExpressVPNs drepebryter, tillater ikke dataene dine eksponering hvis internettforbindelsen mislykkes. Dette er imidlertid ikke tilgjengelig på mobile enheter.

Kos deg med tennisturneringen den opptil fem enheter samtidig med ditt ExpressVPN-abonnement.

Hvis du får problemer, kan du stole på 24/7 live chat support. Prøv denne premium VPN-risikofri med 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Vår grundig gjennomgang tilbyr enda mer informasjon om ExpressVPN og hva den kan gjøre for deg!

Pengene tilbake-garanti: Innen 30 dager etter abonnement.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:
Sportsnet, ESPN, Eurosport, DAZN, Sling TV, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video, Netflix og YouTube.

Støtter torrenting:
Alle servere støtter P2P.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:
Visse rutere, Android, macOS, iOS, Windows, Firefox, Android TV, Linux og Chrome.

Se Davis Cup-finalen med ExpressVPN nå!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost gjør det enkelt å koble til ved å tilby spesialtjenere for streaming og torrenting. Med syv samtidige tilkoblinger tillatt for bruk med CyberGhost over 5 700 servere i 89 land, du kan gå nesten hvor som helst hvor som helst.

Hver streaming dedikert server gir en tilkobling som er optimalisert for en bestemt kringkaster. Bare koble til serveren for en kringkaster og du unngå geografiske begrensninger og hold en jevn strøm på nettsteder som Sportsnet eller Eurosport. Du savner aldri et øyeblikk av Davis Cup!

CyberGhost-nettverket holder din informasjon sikker med AES 256-bit kryptering. For enda mer beskyttelse, appen blokkerer annonser, sporingsprogramvare og skadelig innhold fra systemet ditt.

Det er ingen logger-policyer ingen av surfe- eller streamingaktivitetene dine forblir på serveren når du logger av. Dette gir deg ekstra ro i deg CyberGhosts online sikkerhet.

Hvis du har et problem, er supporten til CyberGhost live chat tilgjengelig.

Du kan få full refusjon innen 14 dager eller 45 dager, basert på planen din.

Ta en titt på vår omfattende ekspertgjennomgang for å finne ut mer om CyberGhosts sikkerhets- og streamingfunksjoner.

Pengene tilbake-garanti: Korte planer tilbyr 14 dager, 6 måneder eller lengre planer tilbyr 45 dager.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:
ESPN, Eurosport, Sportsnet, Netflix, Hulu, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:
Torrenter-dedikerte servere er tilgjengelige.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:
iOS, Linux, Amazon Fire TV Stick, Windows, Firefox, Android TV, macOS, Chrome, Android og noen rutere.

Se Davis Cup-finalen med CyberGhost nå!

Sammendrag

Den største turneringen innen herretennis er tilbake 18. november. Nasjonale forhåpninger rir på hver servering og volley gjennom 24. november. Med en VPN kan du det se hvert slips og gummi fra Madrid.

Har du problemer med å velge et VPN som passer for deg? jeg anbefaler NordVPN for sin sikkerhet og hastighet. Det er valget mitt # 1 for å streame Davis Cup.

Hvis du vil ha litt mer insentiv, kan du spare på abonnementet ditt ved å bruke et av våre VPN-kuponger.

Videre lesning

Vi kan hjelpe deg med å finne beste VPN-er for Frankrike.

Vil du se mer britisk fjernsyn? Ta en titt på vår guide for beste VPN-er for Storbritannia.

Superenkle og raske måter å (virkelig) skjule IP-en din hjelper deg med å skjule IP-adressen din med et VPN.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me