Se SonyLIV Online fra hvor som helst | Easy Streaming Hack i 2020

Vil du ta igjen #LoveBytes eller Sinhasan Battisi?

Begge disse showene (og mye mer) er på SonyLIV. Men Hvis du bor utenfor India, vil du ikke kunne stille inn til denne fastpakket internett-TV-kanalen.

Det vil si med mindre du bruker en VPN.

SonyLIV geblokkerer innholdet utenfor India. Selv om du betaler for en premiumkonto og er ut av landet midlertidig, vil du ikke kunne få tilgang til Sony LIV-strømmer. I stedet vil du se en melding som "SonyLIV er ikke tilgjengelig i geografien din."

En VPN kan omgå disse geobegrensningene, slik at du kan streame SonyLIV fra hvor som helst i verden. Les videre for å finne ut hvordan VPN-er fungerer, hvordan du kan bruke dem til å fjerne blokkering av SonyLIV, og som er den beste VPN-en for streaming.

Slik ser du SonyLIV fra hvor som helst: Hurtigguide

 1. Finn et VPN som har servere i India. NordVPN har over 20 og er vår topp valg for streaming.
 2. Last ned og installer VPN-en din.
 3. Koble til en server i India.
 4. Gå over til SonyLIV-nettstedet og nyt!

Se SonyLIV nå!

Hvorfor du trenger en VPN for å se på SonyLIV

Bare prøv å se på SonyLIV fra hvor som helst utenfor India, og du vil se hvorfor med en gang. Det finner du du er blokkert fra å se nesten alt innholdet.

Men hvordan vet streaming nettstedet hvor du er?

Når du besøker nettstedet SonyLIV, det oppdager plasseringen din ved hjelp av IP-adressen din. Hvis den ser at IP-adressen din ikke er koblet til en India-basert server, vil den blokkere deg.

For å komme deg rundt dette, må du gjøre det slik at det ser ut som om du får tilgang til SonyLIV fra India, det er der en VPN kommer inn.

En VPN maskerer din sanne IP-adresse ved å omdirigere trafikken din gjennom en av de mange private serverne. Nettsteder du besøker vil bare se VPN-serverens IP-adresse - i dette tilfellet i India. SonyLIV vil tro du ser fra India og Fjern umiddelbart blokkeringen av alt innholdet.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

VPN-er også kryptere trafikken når de omdirigerer det, sender og mottar dataene dine gjennom en sikker tunnel.

Dette betyr at ingen vil kunne overvåke deg mens du blar. Sosiale medier kan ikke spore bevegelsene dine på nettet, og reklamefirmaer vil ikke kunne samle inn dataene dine.

Det er selvfølgelig ikke bare legitime selskaper som spionerer etter deg på nettet. Hackere og andre ondsinnede skuespillere vil det også være blokkert fra å avskjære trafikken din. Dette er spesielt nyttig hvis du bruker usikrede nettverk som offentlig wi-fi på en kafé, eller hotellet ditt.

5 beste VPN-er for å se på SonyLIV

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN er ikke bare vårt topp valg for streaming, det er også vårt anmeldernes favoritt VPN generelt. Streamingoptimaliserte servere møte SmartPlay-teknologi for å garantere deg enkel, uavbrutt visning.

Denne VPN har et omfattende nettverk med mer enn 20 servere i India. Den har også spektakulære avblokkeringsfunksjoner— Flott for å se på SonyLIV.

De sikkerhet den gir er vanntett, med kryptering av militær karakter, dobbel VPN, beskyttelse mot lekkasjer, to drepebrytere og en innovativ CyberSec malware- og annonseblokkeringsfunksjon.

NordVPN lar deg gjøre det koble til 6 enheter samtidig. Prøv det selv med a 30-dagers, pengene tilbake-garanti.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se SonyLIV med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Med sine indiske servere og lynraske hastigheter er ExpressVPN et flott alternativ for å se på SonyLIV. Det er faktisk den raskeste VPN vi kunne finne, som er veldig gode nyheter hvis du vil rask streaming uten konstant buffering.

ExpressVPN tilbyr et stort utvalg av imponerende sikkerhetsalternativer som du kan konfigurere til dine behov, hvis du ønsker det, for eksempel en forskjellige sikre protokoller. I alle fall, du blir beskyttet med AES 256-bit kryptering, delt tunneling, en kill switch og DNS og IPv6 lekkasjebeskyttelse.

Du vil kunne streame SonyLIV på opptil 5 enheter under en lisens. Se hva ekte brukere synes om ExpressVPN, eller gjør deg opp en mening med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Se SonyLIV med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost er perfekt for streaming. Det har dedikerte streamingprofiler og vil automatisk koble deg til den beste serveren for å se på SonyLIV. Det gir pålitelige nok hastigheter for streaming, mens jeg er mindre kostbar enn noen av våre andre anbefalinger.

Denne VPN er også ekstremt sikker. Dine data vil bli beskyttet av kryptering av militær karakter, en automatisk drepebryter og en streng nullloggpolicy. Du vil til og med glede deg over innebygd annonse, malware og sporingsblokkering.

Det beste av alt er at CyberGhost gir deg god tid til å teste den ut før du forplikter deg til en betaling. Du vil like a 24-timers gratis prøveperiode og et stort, 45-dagers, pengene tilbake-garanti. Det er ikke rart at CyberGhost får så gode anmeldelser.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Se SonyLIV med CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark-enheter

Hvis du ikke er for bekymret for super raske hastigheter og bare vil ha en billig måte å streame SonyLIV, velger du Surfshark. Dette budsjettvennlig VPN er høyt rangert for å tilby rimelig verdi.

Surfshark er flott for streaming. Det er Quick Connect-funksjonen kobler deg automatisk til den raskeste serveren i India, og hastighetene er raskt og pålitelig nok for lett å se på.

Denne VPN-en har flere nyttige funksjoner sammen med den militær sikkerhet. Vi liker spesielt den innebygde CleanWeb malware, annonse, sporing og phishing-blokkering.

Det beste av alt er at Surfshark gir alle brukere ubegrensede samtidige tilkoblinger. Du kan komme i gang nå med en 30-dagers, pengene tilbake-garanti.

Surfshark kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Se SonyLIV med Surfshark!

5. PrivatVPN

PrivateVPN-enheter

PrivateVPNs virkelige brukere beskriver det som sikre og lett å bruke. Til tross for sin enkelhet, tilbyr imidlertid denne VPN en utmerket service for seere som ønsker å streame SonyLIV.

Hastighetene er raske og jevne, og det har den dedikerte streamingprofiler for hvert land. Sikkerhetsfunksjonene inkluderer AES 256-bit kryptering, sikre protokoller, og DNS og IPv6 lekkasjebeskyttelse.

PrivateVPN krever ikke noe komplisert oppsett - bare velg en server i India, så er du god til å gå.

Ta all tiden du trenger for å teste den ut med a 7-dagers gratis prøveperiode og 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

PrivateVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimaliserte servere tilgjengelig via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Se SonyLIV med PrivateVPN!

Sammendrag og videre lesing

Få en pålitelig VPN, så vil du kunne streame SonyLIV til ditt hjertes innhold. Bare husk å velge en med lynraske hastigheter, god sikkerhet og mange servere i India. For alt dette er vår toppanbefaling NordVPN.

Som lyden av nummer 1-plukket vårt? Her er et hemmelig hack for å få penger på NordVPN.

Spar penger på hvilken tjeneste du velger med de beste VPN-tilbudene og tilbudene.

Hvis du vil vite mer om å låse opp begrensninger for strømming av innhold, kan du lese guiden vår for geoblokkering.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me