Se TVB Online fra hvor som helst | Rask, sikker hack for 2020

Hvis du bor i Hong Kong, men reiser på jobb eller ferie, kan du ha hatt problemer med å få tak i de siste episodene av Justice Bao eller As Time Goes By.

Problemet er at TVB og dets Internett-strømmetjeneste, myTV SUPER, geoblokk innhold for seere utenfor Hong Kong.

Så hva kan du gjøre?

Vel, du kan abonnere på TVBAnywhere +, som lar deg se på TVB utenfor Hong Kong. Men dette koster penger, noe som kan være irriterende hvis du vanligvis streamer TVB gratis.

Det avhenger også av hvor du skal: TVBAnywhere + er for øyeblikket geoblokkert i fastlands-Kina, Taiwan, Macau, Malaysia, Vietnam og USA.

Heldigvis er det en annen måte. En VPN kan hjelpe deg med å omgå geobegrensninger og streame TVB fra hvor som helst i verden.

Hvordan se TVB fra hvor som helst: Hurtigguide

 • Velg en VPN som har servere i Hong Kong. NordVPN er vår anbefaling som nummer én.
 • Last ned og installer VPN-en din.
 • Koble til en server i Hong Kong.
 • Gå over til myTV SUPER og kos deg med ubegrensede TVB-show gratis!

Se på TVB nå!

Hvorfor du trenger en VPN for å se på TVB

Med mindre du vil betale for TVBAnywhere +, vil du ikke kunne se TVB utenfor Hong Kong.

Det er fordi TVB geobegrenser innholdet for seere i andre land. Selv TVBAnywhere + er geoblocked i fastlands-Kina, Taiwan, Macau, Malaysia, Vietnam og USA.

En VPN kan hjelpe deg å se på TVB gratis, uansett hvor du er. Det gjør dette ved å lure TVB til å tro at datamaskinens IP-adresse er i Hong Kong.

Når du besøker TVB ved hjelp av et VPN, passerer trafikken din gjennom en VPN-server før den når nettstedet. TVB vil bare se IP-adressen til VPN-serveren, og din sanne IP-adresse blir skjult. Alt du trenger å gjøre er koble til en VPN-server i Hong Kong,

TVB vil tro du er i Hong Kong og alt innholdet vil bli opphevet.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

Hvis du prøver å se TVB fra fastlands-Kina, ting blir enda vanskeligere. Kinas Great Firewall er formidabel og sensurerer mye mer enn bare TVB-innhold - inkludert bruken av VPN-er i seg selv.

Heldigvis er det VPN-er som fungerer i Kina. Ved å bruke en av disse kan du gjøre det få tilgang til TVB samt alt innholdet som for tiden er geobegrenset av den kinesiske regjeringen.

De beste tjenestene kommer seg rundt Kinas VPN-forbud ved å bruke tilslørte servere som er i stand til å unngå oppdagelse, i tillegg til å omgå Great Firewall.

Like viktig, all din online aktivitet vil være helt skjult og privat. Når du kobler til et VPN, blir trafikken automatisk kryptert. Dette betyr at selv om en tredjepart er i stand til å oppdage VPN-bruken din, vil de ikke kunne se hva du gjorde mens du koblet til VPN.

Dette gjør VPN-er utrolig nyttige for journalister, aktivister eller andre som jobber med sensitivt innhold hvor som helst i verden - ikke bare i Kina. Det betyr også at du vil være det skjult for andre spionerende øyne som reklamefirmaer, sosiale medier og internettleverandøren din.

5 beste VPN-er for å se på TVB

1. NordVPN

NordVPN-enheter

Ikke bare har NordVPN det 80 tilslørte servere i Hong Kong, det er også den best rangerte VPN-en for streaming.

NordVPN vil gi deg super raske hastigheter må du raskt og enkelt strømme alle favoritt-TVB-programmene dine. Det har også nyskapende SmartPlay-teknologi som vil kobler deg automatisk til den beste Hong Kong-serveren for streaming.

VPN leverer kryptering av militær karakter, DNS-lekkasjebeskyttelse, to drepe brytere, og malware- og annonseblokkering.

Du kan koble deg til opptil 6 enheter under en lisens. Det beste av alt er at NordVPN tilbyr mange rimelige abonnementsalternativer som er enda mer hvis du bruker en NordVPN rabatt-kupong. Du vil ha en hele måneden for å prøve ut tjenesten risikofri med en pengene-tilbake garanti.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se TVB med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN er kanskje litt dyrere enn kollegene, men det er verdt det for det raskeste VPN-tjeneste vi har testet noen gang.

Hastighetene gjør det utmerket for streaming av TVB, og det har den 6 separate serverplasser i Hong Kong alene. Det er også en av de beste VPN-ene for sikkerhet, med en kill switch, AES 256-bit kryptering og TrustedServer-teknologi.

Prøv ExpressVPN nå på tvers 5 samtidige tilkoblinger. Vil du ikke ta steget med en gang? Les virkelige brukeranmeldelser først, eller få mest mulig ut av 30-dagers, pengene tilbake-garanti.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Se TVB med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

Med 46 servere i Hong Kong, CyberGhost er mer enn i stand til å fjerne blokkering av TVB. Den er også designet for streaming, med dedikerte streamingprofiler at kobler deg automatisk til en strømningsoptimalisert server.

Denne VPN-hastigheten er god nok for pålitelig streaming, og sikkerhetstiltakene er imponerende. Funksjoner spenner fra kryptering av militær karakter til en automatisk drepe bryteren og innebygd annonse, malware og sporingsblokkering.

Det vil du kunne koble til 7 enheter samtidig under en CyberGhost-profil. Du kan også glede deg over et veldig sjenerøst 45-dagers pengene-tilbake-garanti og 24-timers gratis prøveperiode. Se hva ekte CyberGhost-brukere har å si om denne utmerkede allrounderen.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Se TVB med CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark-enheter

Liker ideen om en billig VPN som lar hele familien se TVB på samme tid? Da er Surfshark noe for deg. Denne tjenestens mest populære funksjonen er sannsynligvis den ubegrenset enhetstilkobling som følger med hvert abonnement.

Denne VPN-en er også flott for streaming med Quick Connect-teknologi kobler deg automatisk til den raskeste Surfshark-serveren i Hong Kong.

Vi liker spesielt Surfsharks sikkerhetsfunksjoner, inkludert CleanWeb-teknologi, som blokkerer skadelig programvare, annonser, trackere og phishing, og Camouflage Mode, med sin tilslørte servere som skjuler VPN-bruken din- perfekt hvis du er i Kina!

Prøv Surfshark med a 30 dager, pengene tilbake garanti.

Surfshark kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Se TVB med Surfshark!

5. PrivatVPN

PrivateVPN-enheter

Hvis begreper som "AES 256-bit kryptering" og "IPv6 lekkasjebeskyttelse" har du forvirret, er du sikker på å elske enkel og brukervennlig PrivateVPN. Tjenesten har blitt høyt vurdert sikkerhetsegenskaper at alle kommer som mislighold, altså trenger du ikke konfigurere hva som helst.

Til tross for enkelhet gir PrivateVPN gode hastigheter og fjerne blokkering av muligheter. Det er dedikerte streamingprofiler kobler deg til en server i Hong Kong med bare ett klikk.

Det beste av alt er at PrivateVPN er en av de eneste tjenestene som fortsatt tilbyr en 7-dagers gratis prøveversjon så vel som en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

PrivateVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimaliserte servere tilgjengelig via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Se TVB med PrivateVPN!

Sammendrag og videre lesing

Du trenger ikke å betale for TVBAnywhere+ å se på TVB utenfor Hong Kong. Du trenger bare en god VPN - som NordVPN - som har servere i Hong Kong, kraftige blokkeringsfunksjoner og lynraske hastigheter.

Hvis det høres bra ut for deg, ikke glem å sjekke ut våre NordVPN-rabattkuponger.

Vil du spare penger på andre VPN-er? Vi har en eksklusiv liste over de beste VPN-tilbud og kupongkoder.

Prøver du å se TVB fra fastlands-Kina? Her er en liste over de beste gratis VPN-ene som fungerer i Kina.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me