Se verdensmesterskapet i snooker fra hvor som helst i 2019

De beste snookerspillerne i verden kommer til Crucible for the Verdensmesterskapet i snooker. Hvem vil regjere øverste i en konkurranse om dyktighet, fokus og ro under press? Hvis du ikke er i Europa, har du ikke sjansen til å finne ut av det.

Eurosport sender verdensmesterskapet i snooker. Men Eurosport-strømmetjenesten er blokkert utenfor Europa. Så hvis du er i utlandet, må du overbevise Eurosport om at du er i Europa.

Ved å bruke en VPN vil Eurosport Player behandle deg som om du kobler deg inn fra Europa. Det vil tillate deg å se de 32 beste spillerne i verden konkurrere om snookers ultimate pris. Registrer deg nå og se hvert øyeblikk av den beste snookerturneringen i verden.

Rask guide: Slik ser du verdensmesterskapet i snooker

For å se World Snooker Championship hvor som helst i verden, trenger du et VPN og et Eurosport-abonnement:

  1. Velg en VPN-leverandør med høye hastigheter og britiske servere (vi anbefaler ExpressVPN for streaming av snooker). Registrer deg og last ned appen.
  2. Åpne appen, logg deg på og velg en serverplassering i Storbritannia.
  3. Gå til eurosportplayer.com og kjøp et abonnement. Du kan bruke PayPal.
  4. Logg inn og se på hvert øyeblikk av handlingen!

Se verdensmesterskapet i snooker NÅ!

Hvorfor trenger du en VPN for å se verdensmesterskapet i snooker

Det er et begrenset antall kringkastingsalternativer for snooker-fans. Det betyr a abonnement på Eurosport er nødvendig når det er tid for verdensmesterskapet i snooker. Dessverre, som mange andre kringkastere, Eurosport er pålagt å blokkere noen utenfor hjemmet fra å strømme sin telecast.

Det du trenger er en måte å få Eurosport til å tro at du er i Europa når du vil se strømmen deres. En VPN kan hjelpe deg her: ved å koble til en VPN-server i Europa, blir det din virtuelle beliggenhet. Så alle de geoblokker forsvinner og du kan se innholdet du ønsker.

Når du velger VPN, bør du gjøre det Velg en service av høy kvalitet. I tillegg til å være raskere, mer stabile og sikrere, er de også ofte bedre for å unngå geobegrensninger. Tross alt, hvis du skal bruke en VPN, bør VPN-en din gjøre det du trenger å gjøre!

Streamingtjenester kan ofte gjenkjenne trafikk fra VPN-er av lav kvalitet og blokkere disse tilkoblingene. VPN-er av høy kvalitet skifter seg bedre og sikrer det kan du få tilgang til favorittstrømmene dine.

Og det er andre fordeler ved å bruke en VPN. Online sikkerhet er en annen stor grunn. VPN-er krypterer nettverkstrafikken din og sikrer den mot alle som prøver å se hva du gjør på internett. Det hjelper deg holde trafikken din trygg fra hackere, myndigheter og datainnsamlere.

Du kan få alle disse fordelene med en gang! Registrer deg for en VPN nå og du vil kunne dra nytte av alt de har å tilby.

Beste VPN-er for å se verdensmesterskapet i snooker

1. ExpressVPN

ExpressVPN fordeler

Du ser ikke snooker bare for å se noen baller bevege seg rundt et bord. Du passer på se de fine punktene for vinkler, spinn og nøyaktig kontroll. For det trenger du mye fart for å levere en sømløs, skarp feed som viser alle detaljene du ønsker. Og ExpressVPN er det en av de raskeste VPN-ene som er tilgjengelige.

ExpressVPNs nettverk leverer båndbredde du trenger for HD-strømmer som snooker krever. Og med et enormt nettverk som spenner over hele kloden, kan de tilby forbindelser dit du måtte reise.

Vil du vite mer om hvorfor ExpressVPN er et godt valg for deg? Les brukeranmeldelser!

Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Se verdensmesterskapet i snooker på ExpressVPN NÅ!

2. NordVPN

NordVPN fordeler

Når du prøver å omgå geoblokker, er NordVPN et godt valg. Med et av de største tilgjengelige VPN-nettverkene, NordVPN tilbyr mange serveralternativer i 61 land. Alle disse serverne mener at det vil være så mye vanskeligere for nettsteder å gjenkjenne at du bruker en VPN.

Dess, NordVPNs SmartPlay-teknologi er designet for å finne tilkoblinger som unngår geoblokkering og leverer innhold til deg. Og takket være deres avanserte sikkerhetsfunksjoner, du vil være trygg fra alle som snuser seg inn på internettbruk.

NordVPN er et pålitelig og pålitelig navn i VPN-er. Men ikke bare ta ordet for det. Se hva brukerne våre har å si!

Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Se verdensmesterskapet i snooker på NordVPN NÅ!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Basert i Romania gir CyberGhost et vell av forbindelser over hele Europa og rundt om i verden. En konsekvent topputøver, CyberGhost tilbyr kryptering av militær karakter som holder deg tilkoblet og sikker på internett.

Og for å gjøre opplevelsen din enda bedre, inkluderer CyberGhost-nettverket strømningsoptimaliserte servere designet for dine behov. Disse serverne er spesielt konfigurert for å gi den slags konsistente, raske tilkoblinger som trengs når du ser på en sending.

Hvis du vil vite mer om hva som gjør CyberGhost til et godt valg, kan du lese brukeranmeldelser!

Pengene tilbake-garanti: 45 dager

Se verdensmesterskapet i snooker på CyberGhost NÅ!

4. Surfshark

Se verdensmesterskapet i snooker fra hvor som helst i 2019

Når du trenger å streame et arrangement, hjelper Surfshark deg gjerne. Nettverket deres er spesielt konfigurert til ikke bare låse opp geoblokkert innhold, men gir også en flott streamingopplevelse.

Å være relativt ny, tilbyr Surfshark en bredt spekter av tjenester for å hjelpe deg med å holde deg trygg på internett. For eksempel inkluderer de en hvitelister og en annonse blokkerer med standardpakken. Og med ubegrensede samtidige tilkoblinger, kan du gjøre det bruk Surfshark uansett hvor du går.

Hvis du vil finne ut mer om Surfshark, husk å se på hva brukerne våre sier!

Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Se verdensmesterskapet i snooker på Surfshark NÅ!

5. Hotspot Shield

hotspot-skjoldenheter

Mens mange VPN-er skryter av antall land der de har servere, gjør Hotspot Shield ting annerledes. De fokuserer på å gi en mange servere og god service i et utvalg av land.

Hotspot Shield gir deg hastigheten du trenger og sikkerheten du stoler på. Mens de begrenser antall land i nettverket sitt, tilbyr de mange servere i disse landene. Og det hjelper deg unngå geobegrensninger som hindrer deg i å se innholdet du ønsker.

Hvis du vil vite hva Hotspot Shield kan gjøre for deg, kan du se hva brukerne våre har å si!

Pengene tilbake-garanti: 45 dager

Se verdensmesterskapet i snooker på Hotspot Shield NÅ!

Sammendrag

Verdensmesterskapet i snooker er tilbake i Crucible Theatre fra 20. april til 6. mai. Sørg for at du kan se hvert skudd og hver pott ved å registrere deg på et VPN i dag!

Hvis du ikke er sikker på hvilken VPN som passer for deg, Vi anbefaler ExpressVPN til verdensmesterskapet i snooker. Og husk å se på tilbuds- og kupongsiden for å se hvordan du kan spare enda mer!

Videre lesning

Hvis du vil lære mer om VPN-er, kan du se på disse sidene:

  • Beste VPN-er for Europa - For sikkerhet, streaming & hastigheter
  • Beste VPN-er for å se BBC iPlayer Abroad
  • Beste (testet) VPN-er uten logg | Forbli anonym & Privat
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me