Se WOW – Women of Wrestling sesong 2 fra hvor som helst i 2020!

Turneringen starter igjen da Women Of Wrestling (WOW) kommer tilbake for en andre sesong. Som den eneste profesjonelle brytningsserien for alle kvinner som treffer skjermene våre, er det ikke en man går glipp av.

WOW er eksklusivt for kanal AXS TV, som kan være strømmet gjennom Sling TV. Dessverre er Sling TV bare tilgjengelig i USA.

I andre land, geo-restriksjoner vil hindre deg i å se på den siste serien. Ikke bekymre deg, det er en vei rundt det - ved å installere en premium VPN.

En VPN lar deg omgå geo-restriksjoner ved å kryptere dataene dine og skjule posisjonen din. Dette gir deg fullstendig ubegrenset tilgang til internett du kan se alle de 24 episodene av WOW hvor som helst.


Rask guide: Slik ser du WOW - Women Of Wrestling på Sling TV

 1. Velg et VPN - vi anbefaler ExpressVPN for rask og sømløs strømming.
 2. Last ned og installer VPN-programvaren.
 3. Koble til en server i USA.
 4. Gå over til Sling TV, logg inn / registrer deg, kos deg!

Se med ExpressVPN nå!

Slik registrerer du deg for Sling TV

Å se WOW, må du registrere deg og betale for Sling TV. Det fine er at du ikke trenger et kabelabonnement for å kunne registrere deg på Sling TV.

Følg disse trinnene for å få deg selv satt opp:

 1. Koble til VPN og Velg en server i USA—Dette er det eneste stedet der Sling TV er tilgjengelig.
 2. Lag deg en Sling TV-konto, så blir du bedt om å velge en pakke.
 3. Velg mellom en av de tre tilgjengelige pakker. De grunnleggende “Sling Orange” -pakke gir deg tilgang til AXS TV å se WOW, men hvis du foretrekker flere kanaler, kan du vurdere alternativet “Sling Blue”. Du kan også tilpasse pakken din slik at den inkluderer spesifikke kanaler.
 4. Last ned Sling TV-appen til den valgte enheten din.
 5. Logg på og kom i gang med sesong 2 av WOW.

Hvorfor du trenger en VPN for å se WOW - Women Of Wrestling

Selv om sesong 2 av WOW er klar og venter på deg, AXS TV er bare tilgjengelig i USA, og det samme er streamingplattformene der du kan se den.

Sling TV sporer plasseringen din og geoblokkerer innholdet, så når du er utenfor USA, kan du ikke engang gå inn på nettstedet, og husk å se favorittprogrammet ditt. Selv om du betaler for et abonnement i USA og reiser andre steder.

En premium VPN kobler den valgte enheten til en sikker server, sender dataene dine gjennom krypteringstunneler. Disse krypteringstunnelene holde din faktiske IP-adresse skjult og lure internettleverandøren din til å tro at du er i et annet land.

Når IP-adressen din er skjult og den ser ut som om du er i USA, vil du ha fullført, ubegrenset tilgang til geoblokkert innhold, og du vil kunne se WOW uansett hvor du er.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

En VPN er den beste måten å omgå geobegrensninger og få tilgang til favorittprogrammene dine over hele verden. Men en premium VPN gjør så mye mer enn det.

Premium VPN-er holder deg trygg mens du streamer, med maksimal sikkerhet. Alle premium VPN-er bruker kryptering av militær karakter som holder din beliggenhet og all sensitiv data privat, for eksempel kredittkortinformasjon når du registrerer deg på Sling TV.

Ettersom IP-adressen din forblir skjult, Internett-leverandøren din kan ikke spore deg, noe som betyr at det ikke kan overlate eller selge noen av dataene dine til tredjepart.

Enda bedre, ingen hackere vil ha tilgang til informasjonen din, slik at du vet at du er helt trygg.

Nå som du vet hvorfor du trenger en VPN, fortsett å lese for å finne ut hvilke 3 VPN-er vi anbefaler for streaming av WOW på Sling TV.

3 beste VPN-er for å se WOW - Women Of Wrestling

1. ExpressVPN

Se WOW - Women of Wrestling sesong 2 fra hvor som helst i 2020!

Med raskeste hastigheter rundt, ExpressVPN tilbyr den ultimate streamingopplevelsen for WOW. Du kan glede deg HD-kvalitet uten buffring eller lasting, sørg for at du følger med hvert sekund av handlingen når den utspiller seg.

Hvis du strømmer på en Windows- eller Mac-enhet, kan du bruke ExpressVPN-er hastighetstest for å se hvilke amerikanske servere som yter raskest, og som lar deg streame WOW i Ultra-HD.

ExpressVPN har over 3000 servere på 160 lokasjoner, inkludert USA. Alt du trenger å gjøre er å installere ExpressVPN på enheten din, velge en server i USA, så er du klar til å streame. Så enkelt er det!

ExpressVPN skjuler IP-adressen din med best-i-klassen kryptering og DNS-beskyttelse. I tillegg er det en no-logs policy for å forhindre aktivitetsløype, og to automatiske drepebrytere for å holde deg sikker mens du streamer.

Det gir til og med delt tunneling, som gir deg kontroll og fleksibilitet over hvilke nettsteder du besøker kryptert gjennom VPN-en din. Dette betyr at du også kan surfe på internett lokalt ved å bruke din virkelige IP-adresse samtidig.

Kos deg med ExpressVPN med en gratis prøveversjon og 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Du kunne til og med spar penger på abonnementet ditt ved å sjekke ut kupongsiden vår.

Hvis du vil lese mer om ExpressVPN, må du lese gjennomgangen vår.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Begynn å streame WOW med ExpressVPN!

2. NordVPN

Se WOW - Women of Wrestling sesong 2 fra hvor som helst i 2020!

Med et imponerende globalt nettverk, og over 1880 servere i USA alene, vil du bli bortskjemt med valg av tilgjengelige IP-adresser med NordVPN.

Ultrasnelle hastigheter og ubegrenset båndbredde betyr at du kan stole på NordVPN for å forsikre deg om at du ikke går glipp av de helt viktige brytestundene.

Det er SmartPlay-teknologi gjør omgåelse av geobegrensninger til en problemfri oppgave. Ett klikk tar deg til Sling TV for å få deg til å strømme på kort tid.

NordVPN tilbyr også det aller beste innen sikkerhetstiltak, med AES 256-bit kryptering, en no-logs policy, og en automatisk drepebryter, for å sikre din beliggenhet og private data.

Du kan til og med sett opp NordVPN på opptil 6 enheter å se hvor du enn er, med hvilken enhet du har tilgang til.

Med personvern, sikkerhet og topp streamingkvalitet alt sammen, er NordVPN et populært valg blant brukerne.

Prøv det ut selv med en gratis prøveperiode og 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og spare penger med vår kupongkode.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Begynn å streame WOW med NordVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

Hvis du er ute etter et enkelt oppsett, kan CyberGhost være den riktige VPN-en for deg. Med dens brukervennlig grensesnitt og trinn med ett klikk, det er et populært valg blant brukere, spesielt de som er nye med å bruke VPN-er.

CyberGhost tilbyr 5 000 servere fordelt på 112 lokasjoner, inkludert USA. Det er ingen grunn til å velge fra listen, slik CyberGhost vil finner deg automatisk den raskeste serveren. Bare velg Sling TV som den valgte streamingplattformen, så ser du WOW på kort tid.

Maksimal sikkerhet tiltak hold IP-adressen din skjult og dataene dine borte fra tredjeparter eller hackere. Du kan også dra nytte av a no-logs policy, innebygd annonseblokker, og et valgfritt NoSpy-server, for den ultimate, trygge streamingopplevelsen.

Du vil bli automatisk beskyttet hver gang du kobler til et nytt offentlig nettverk eller wi-fi, så det er ingen grunn til å bekymre deg om du er hjemme, reiser eller drar ned til din lokale kaffebar.

Med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, CyberGhost tilbyr også en sjenerøs pakke. Prøv den 24-timers gratis prøveperioden og bruk kupongen vår til spar penger på abonnementet ditt.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, Sling TV og andre, ved hjelp av en dedikert streamingprofil med optimaliserte servere.

Støtter torrenting:

 • Ja, den dedikerte profilen viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Begynn å streame WOW med CyberGhost!

Sammendrag

Ved å bruke en VPN kan du omgå geobegrensninger og nyt WOW på Sling TV uansett hvor du er.

Dessuten vil du være med VPN sikker hver gang du streamer, og det er ingen grunn til å bekymre deg for at dataene dine blir solgt eller lekket til noen andre. I tillegg tilbyr de aller beste serverne deg raskeste hastigheter tilgjengelig slik at du ikke går glipp av noe.

ExpressVPN er vår topp anbefaling for å streame WOW på Sling TV, takket være det lynraske hastigheter og imponerende blokkeringsfunksjoner.

Videre lesning

Kan du ikke velge ExpressVPN og NordVPN? Les vår sammenligning av begge VPN-ene for å hjelpe deg med å bestemme.

Hvis du lurer på hvordan du får tilgang til Netflix samt Sling TV med VPN-en din, kan du lese guiden vår om de beste VPN-ene for Netflix..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me