Slik bruker du Outlook og Microsoft Office 365 med en VPN


Office 365 brukere har lagt merke til problemer med å koble til Outlook og Office-skyen mens VPN-ene er aktive. Våre brukere rapporterte om pågående problemer når de prøvde å bruke Office-appene sine og OneDrive når de ble koblet til en VPN.

Dette er en pågående problem med noen VPN-klienter. Det er spesielt frustrerende hvis du, som mange mennesker i 2018, lagrer dine personlige og profesjonelle filer i skyen.

Hvis du er en ekstern arbeider, må du få tilgang til skyen for å kunne fungere. Virksomheter kan bli spesielt berørt, ettersom de krever reise, mobilitet og fleksibilitet, og må administrere et stort antall filer.

I tillegg ser alle Office 365-produktene som bruker skyen til lagring ut til å være sårbare - inkludert viktige tjenester som Outlook-postappen.

Under våre interne tester hadde vi også problemer med koblingen til skyen med noen VPN-er. Det ser ikke ut til å være et problem med andre skytjenester. Vi nådde support fra Microsoft for å se om de planlegger å løse problemet i fremtiden.

De fortalte oss at Microsoft anser problemet for å være hos VPN-leverandørene, og at de kan ikke garantere at OneDrive og andre Office 365 skybaserte tjenester vil fungere mens en VPN er tilkoblet.

Vi hadde imidlertid ingen problemer med å koble til andre skytjenester med en VPN-tilkoblet. Vi har heller ikke funnet noen signifikante brukerrapporter om lignende problemer med andre skytjenester, som antyder at problemet er med Microsoft.

Les videre for å lære hvordan du bruker en VPN for problemfri tilgang til Office.

Hvordan bruke Microsoft OneDrive med en VPN - hurtigveiledning

Husk at de fleste bedre VPN-er tilbyr pengene-tilbake-garantier for nye brukere. Mange tilbyr også gratis forsøk. Det betyr kan du teste hvordan Office-skyen fungerer med VPN før du forplikter deg til et lengre abonnement.

  1. Registrer deg for en VPN med et rykte for å gi enkel tilgang til Office Cloud. For denne artikkelen vil vi bruke NordVPN som eksempel. Under våre interne tester hadde vi ingen problemer med å koble oss til Office mens VPN var aktiv.
  2. Registrer deg for et abonnement med en 30-dagers pengene tilbake-garanti eller dra nytte av NordVPNs gratis prøveversjon.vpnoutlook (1)
  3. nedlasting VPN-appen til enheten din og start.
  4. Bruk knappen "hurtigkobling" for å koble deg til den raskeste serveren, avhengig av hvor du befinner deg.vpnoutlook (2)
  5. Start Office og gå til OneDrive.
  6. Bla gjennom filene dine som normalt.vpnoutlook (3)

Konklusjon

Microsoft Office, OneDrive og andre apper ser ikke ut til å fungere med alle VPN-er. Dette er et problem hvis du vil jobbe sikkert og eksternt.

Vi foreslår følgende løsninger:

  1. Bruk en VPN som har et rykte for å koble til Microsoft 365 skytjenester og OneDrive. Vi anbefaler NordVPN og CyberGhost basert på våre egne tester og brukerrapporter.
  2. Prøv før du kjøper! Noe av det beste med 30-dagers pengene tilbake-garantier som tilbys av bedre VPN-leverandører, er at du kan prøve ut produktet før du forplikter deg. Last ned og start VPN du vil registrere deg på og test at det fungerer med OneDrive og Microsoft Office.
  3. Hvis du har problemer med å koble deg til Outlook-appen - Du kan alltid bruke versjonen i nettleseren.

Her hos vpnMentor er vi opptatt av å teste, feilsøke og gjennomgå hvordan VPN-leverandører jobber med produkter og som er best for spesielle behov.

Hvis du vil vite hvilke VPN-er som tilbyr gratis studier, kan du lese mer om det her.

Start din gratis NordVPN-prøveperiode nå

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me