Slik kan du kreve gratis prøveperiode for NordVPN [GJENNOM ARBEID I januar 2020]

Klar til å prøve en av de beste VPN-ene på markedet GRATIS? Vi beskylder deg ikke - NordVPNs imponerende ytelse og pålitelighet har gjort det til verdens VPN-valg nr. 1.

Før du går inn på et langt abonnement, er det alltid lurt å gjøre det se selv hva en VPN-tjeneste kan gjøre for deg.

Jeg slipper deg inn på en hemmelighet: det kan du bruk NordVPNs 30-dagers pengene-tilbake-garanti som en måned-lang, risikofri prøve. På bare noen få enkle trinn kan du utforske NordVPNs brede utvalg av servere og funksjoner uten absolutt risiko.

Med 30 dager med gratis service, bør du ha god tid til å teste om NordVPN opphever blokkeringen av nettstedene du vil nå, leverer strømningshastighetene du trenger, og mer!

Vi skal fortelle deg hvordan du enkelt kan dra nytte av NordVPNs prøvetilbud slik at du kan glede deg over 30 dager premium VPN-tjeneste risikofri. Bli værende!

NordVPN kansellerte nylig sin 7-dagers gratis prøveperiode. Vi anbefaler å bruke deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å teste tjenesten i stedet. Hvis du ikke er fornøyd, er det enkelt å få full refusjon.

NordVPN gratis prøveversjon: oversikt

Det er vanskelig å avgjøre om en VPN er riktig for deg uten å teste den selv. Mens NordVPN ikke tilbyr en tradisjonell gratis prøveperiode, Det er enkelt å prøve ut full service uten risiko med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Mange gratis VPN-studier setter begrensninger for databruken din eller hvilke servere du kan bruke i VPNs nettverk. Med en begrenset gratis prøveperiode kan du ikke virkelig fortelle hvor bra VPN ville fungere hvis du kjøpte et fullstendig abonnement.

Når du registrerer deg for et NordVPN-abonnement, kan du gjøre det bruk den ubegrensede VPN-tjenesten i 30 hele dager og får fortsatt full refusjon. Denne sjenerøse risikofrie prøveperioden gir deg tilgang til mer enn 5.200 servere, de CyberSec suite, og drepe brytere for både internettforbindelsen din og selve appen.

Som det er NordVPNs standardpraksis med alle betalte planer, får du også en proxy-tjeneste gratis. Du kan sjekke hva denne tjenesten handler om i løpet av den 30-dagers prøveperioden!

Vi har undersøkt alle mulighetene for NordVPN i detalj i vår VPN-gjennomgang. Hvis du vil lære mer om denne premium VPN-tjenesten slik at du kan få mest mulig ut av prøveperioden, kan du gjerne sjekke den ut.

Start din gratis prøveperiode nå!

Krev refusjon fra NordVPN

Å be om refusjon er veldig greit, og - i motsetning til mange tilbydere - legger NordVPN ingen begrensninger eller begrensninger for hvem som er kvalifisert til å motta refusjon. Ganske enkelt be om pengene tilbake innen 30 dager etter kjøpet et NordVPN-abonnement for å få full refusjon.

Vi har testet refusjonspolitikken selv, og det fungerer virkelig som annonsert.

NordVPN gratis prøveversjon: hurtigoppsettguide

Å innløse NordVPN-prøveperioden er raskt og enkelt. Vi skal lede deg gjennom prosessen med å kjøpe et abonnement risikofritt, og deretter forklare hvordan du enkelt kan få full refusjon. Her er trinnene:

1. Gå til NordVPNs nettsted og klikk på "Få det nå" eller "Priser" for å se NordVPNs abonnementsplaner.

NordVPN hjemmeside

2. Bla nedover og velg en av NordVPNs fire abonnementsplaner i forskjellige lengder. Alle abonnementene dekkes av risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan føle deg fri til å velge det beste alternativet for dine behov. Klikk her for eksklusive besparelser på NordVPN-planen din.

nordvpn gratis prøveversjon 1

3. Skriv inn e-post- og betalingsinformasjonen din, og klikk deretter Fortsett. Du blir bedt om å sjekke e-posten din.

nordvpn gratis prøveversjon 11

4. Se etter en e-post fra NordVPN. Åpne e-posten og følg lenken for å aktivere kontoen din.

nordvpn gratis prøveversjon 2

5. Lag et passord for kontoen din.

nordvpn gratis prøveversjon 3

6. Du er nesten der! Nå er alt du trenger å gjøre nedlasting NordVPN til enheten din. Du får en lenke til riktig versjon for din nåværende enhet.

Screen-Shot-2019-02-17-at-4.58.24-PM-1024x332

7. Når du har åpnet NordVPN-appen, blir du bedt om å gjøre det legg inn påloggingsinformasjonen.

Slik kan du kreve gratis prøveperiode for NordVPN [GJENNOM ARBEID I januar 2020]

Det er det - du kan nå begynne å bruke NordVPN!

Som du kan se nedenfor, har du tilgang til alle innstillinger, lokasjoner og spesialtjenere.

Slik kan du kreve gratis prøveperiode for NordVPN [GJENNOM ARBEID I januar 2020]

Du har brukt gratis prøveversjon fra NordVPN - Hva er det neste?

En vanlig bekymring med tilbakebetalingsgarantier er at å be om refusjon vil være et stort problem, eller - enda verre - du ikke får pengene tilbake i det hele tatt.

Dette er ikke noe problem med NordVPNs 30-dagers prøveperiode siden leverandøren lager det superenkelt å slå av fremtidige betalinger og be om refusjon.

Hvis du prøver ut tjenesten og bestemmer at den ikke stemmer for deg, følger du disse enkle trinnene for å kansellere kontoen din og be om refusjon:

1. Gå til NordVPN-nettstedet, klikk på “Min konto” og skriv inn påloggingsinformasjon.

nordvpn gratis prøveversjon 10

2. Under “Mine tjenester” klikker du på de tre prikkene ved siden av der det står “Endre plan” og en kobling dukker opp som sier "Avbryt automatiske betalinger."

nordvpn gratis prøveversjon 9

3. Klikk på "Avbryt automatiske betalinger" og klikk deretter "Bekreft avbestilling" på boksen som dukker opp.

NordVPN avbryter tilbakevendende betalinger

4. Du har nå kansellert automatiske betalinger! Dette betyr at du ikke blir belastet i fremtiden. En boks vil vises som bekrefter at du har slått av autobetalinger.

nordvpn gratis prøveversjon 5

5. Neste, det er på tide å kansellere kontoen din og be om refusjon. Du må komme i kontakt med kundesupport.

Klikk på talebobleikonet nederst til høyre på skjermen.

nordvpn gratis prøveversjon 6

I boksen som dukker opp, Du kan velge å kontakte NordVPN support via e-post eller live chat.

nordvpn gratis prøveversjon 7

Vi fullførte denne prosessen via e-post, men du kan se hvordan du kan be om refusjon via live chat her.

6. Klikk på "E-post" og fyll ut det korte skjemaet som vises. Velg "Betalinger" som avdelingen du ønsker å kontakte. Du må også oppgi betalingsmåte, abonnementsplan, beløpet du har betalt og datoen du foretok betalingen.

nordvpn gratis prøveversjon 8

Der det står “Beskrivelse”, oppgir du ganske enkelt at du har bestemt at tjenesten ikke passer for deg, og at du vil be om refusjon. Du trenger ikke å sitere en spesifikk årsak eller problem med tjenesten for å få pengene tilbake.

7. Len deg tilbake og vent på å bli kontaktet av kundesupport. Du vil vanligvis motta en e-post fra kundesupport i løpet av en time.

8. Bare bekreft at du vil be om refusjon, og at du er ferdig! Du bør motta pengene dine innen 1-2 dager.

Sammendrag

Uansett hvor mange eksperter som sier at NordVPN er en av de beste VPN-tjenestene i verden, kan du fremdeles ikke vite med sikkerhet om det passer dine behov før du prøver det. NordVPNs 30-dagers pengene-tilbake-garanti gir deg sjansen til å gjøre nettopp det.

Du kan spare på ditt NordVPN-abonnement ved å bruke våre eksklusive kupongkoder.

Hvis du er ute etter en virkelig gratis VPN, anbefaler vi å prøve Hotspot Shield.

Hvis du er ny på VPN-er, kan det være lurt å ha noen tips om hva du kan se etter i løpet av prøveperioden, slik at du kan være sikker på at NordVPN gjør alt du trenger at en VPN kan gjøre. Vi har guider som leder deg gjennom alle de grunnleggende, slik at du kan ta en informert beslutning.

Start din gratis NordVPN-prøveversjon nå!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me