Slik kan du se Grey’s Anatomy Season 15 online GRATIS


Er du avhengig av suset fra operasjonssalen og det saftige sykehusdramaet i Gray Sloan Memorial? Det er vi også!

Den andre delen av primetime TV-hit, Grey's Anatomy sesong 15 kommer snart tilbake. Nye episoder vil være tilgjengelige når de sendes på ABCs livestream, og like etter på deres oppsamlede strømmetjeneste.

dessverre, ABC bruker geoblokkering for å forhindre at ikke-amerikanske seere får tilgang til innholdet. Hvis du bor utenfor USA eller er en amerikaner som reiser utenlands, må du bruke et virtuelt privat nettverk, eller VPN, å hente inn dine favorittkirurger hver uke.

Å bruke en VPN vil maskere din plassering og låse opp geoblokkert innhold fra hele verden, noe som gir deg ubegrenset tilgang til Grey's Anatomy uansett hvor du er.

Det er avgjørende for streamingopplevelsen din og online sikkerhet at du velger en av de beste VPN-ene tilgjengelig. Bare følg vår raske og enkle guide til de beste VPN-ene, og du vil ikke gå glipp av et øyeblikk med handling på sykehusavdelingen. Her er alt du trenger å vite om å se de siste episodene av Grey's Anatomy online.

Slik ser du på: Rask guide

 1. Velg en VPN-tjeneste som tilbyr lynraske hastigheter, amerikanske servere, ubegrenset båndbredde og flere lag med personvern. (Våre anbefalinger er nedenfor - NordVPNer vårt # 1 valg.)
 2. Følg leverandørens guide til installer og konfigurer VPN og du vil være klar til å gå om noen minutter. Koble til en VPN-server i USA.
 3. Naviger til abc.com og opprette en konto. Velg "Live" for å se den gjeldende episoden av Grey's Anatomy når den sendes, eller finn Grey's Anatomy på "Show" -siden for å få tak i nyere episoder..
 4. Nyt litt kvalitetstid med dine favorittkirurger på Gray Sloan Memorial Hospital!

Begynn å se på nå!

MERK: ABCs direktesendinger av nye Grey’s Anatomy-episoder er også tilgjengelig gjennom mange USA-baserte flerkanals streamingplattformer, inkludert Sling TV, YouTube TV og Hulu med Live TV - som alle også er geobegrenset til USA.

Hvorfor trenger du en VPN for å se Grey's Anatomy

ABCs livestream- og fangsttjenester bruker geolokeringsprogramvare for å blokkere seere utenfor USA. Så hvis du er utenfor USAs grenser midlertidig eller permanent, trenger du en VPN for å se de siste Grey's Anatomy-episodene online.

VPN-er bruker kryptering til masker din IP-plassering, slik at det ser ut som om du får tilgang til ABCs strømmetjeneste fra USA. Du kan se hvilket som helst geoblokkert innhold fra hvor som helst i verden mens du omgår overbelastede lokale nettverk for å strømme på topphastigheter. Bruker en VPN beskytter også forbindelsen din mot ondsinnede angrep.

For den jevneste streamingopplevelsen, bør du se etter en VPN med de riktige funksjonene. Du vil trenge en leverandør som driver servere i USA og tilbyr ubegrenset båndbredde over høyhastighetsforbindelser. Det er ingenting som er verre enn at forbindelsen din dropper når du skal finne ut om Meredith overlever, bare fordi du er tom for båndbredde!

Hvis du ønsker å holde resten av husholdningen stille og underholdt mens du ser på Grey's Anatomy-maraton, trenger du også en VPN som lar deg koble til flere enheter samtidig.

De beste VPN-ene for å se Grey's Anatomy fra hvor som helst

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPNs imponerende tjeneste kombinerer høye hastigheter og ubegrenset båndbredde med a sterkt fokus på din online sikkerhet og anonymitet. AES-256 og 2048-bit kryptering og løk over VPN-obfuskering er bare to av de bransjeledende personvernbeskyttelsesfunksjonene.

Med 4.879 servere i 62 land, NordVPN er en av de beste VPN-ene tilgjengelig for streaming, og du kan glede deg over en kvalitets seeropplevelse på opptil seks enheter samtidig.

Den imponerende tjenesten har oppnådd NordVPN gode kundevurderinger, og med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, du kan teste det ut selv.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se NordVPN-tilbud

2. ExpressVPN

ExpressVPN fordeler

Med ExpressVPNs ekstremt raske og enkle konfigureringsprosess, vil du streame Grey's Anatomy på kort tid. Og snakker om rask, hvis det er jevn strømming du ønsker, vil du elske det denne VPN er vår hastighetstestmester!

ExpressVPN tilbyr 24/7 kundestøtte via live chat og en 30-dagers, ingen spørsmål-stilte, pengene-tilbake-garanti på alle sine tjenester. Du kan også prøv det gratis i syv dager på Android- og iOS-enheter. Som ExpressVPN-bruker vil du kunne glede deg over ubegrenset båndbredde med opptil tre av enhetene dine samtidig. Sjekk hva ekte brukere har å si om denne topp VPN-en.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Vis ExpressVPN-tilbud

3. Hotspot Shield

hotspot-skjoldenheterHotspot Shield er et topp valg for streaming, og det er lett å se hvorfor!

Det er supersnelle hastigheter og ubegrenset båndbredde eliminere etterslep og buffering, og det er enkelt å gjøre det omgå geoblokker med dens globalt servernettverk.

Hotspot Shield tilbyr 256-bits kryptering i tillegg til malware og phishing-beskyttelse. Det vil varsle deg hvis nettstedet du besøker er kjent for å inneholde skadelig programvare, og deretter blokkere det.

Det er apper for alle enhetene dine slik at du kan streame hjemme og på farten. Du kan teste Hotspot Shield med en 7-dagers gratis prøveperiode, og 45-dagers pengene-tilbake-garanti på alle abonnement.

Hotspot Shield kan fjerne blokkering:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Støtter torrenting: 

 • Ja, P2P tillatt på alle servere.

Hotspot Shield fungerer på disse enhetene

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Se Hotspot Shield-tilbud

4. Surfshark

Slik kan du se Grey's Anatomy Season 15 online GRATIS

Surfshark er en av de mest fleksible VPN-tjenestene som er tilgjengelige, kompatibel med de fleste store plattformer. Du kan til og med installere det på din FireTV! Med høyhastighetsforbindelser og ubegrensede nedlastinger, det er en flott kamp for streaming.

Den er enkel å bruke, og alle appene har a innebygd ad tracker og blokkering av skadelig programvare. Surfshark bruker noen av de beste tilgjengelige sikkerhetsprotokollene, inkludert AES-256-GCM-kryptering, en streng ingen logger politikk, og en automatisk drepebryter.

Du kan prøve det risikofritt takket være det 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Det tilbyr også en 7-dagers gratis prøveperiode for Android-brukere. Dette er hva brukerne våre sier om Surfshark.

Surfshark kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Vis tilbud på Surfshark

5. HMA VPN

hidemyass enhet

HMA er kjent for sin høykvalitets brukeropplevelse og raske tilkoblingshastigheter, og er en favoritt blant brukerne. Det er ingen datarestriksjoner å komme i veien for din binge-watching, og du kan koble til to enheter samtidig for å holde familien underholdt og stille mens du ser på Grey's.

HMA har servere i fantastiske 190 land og tilbyr en standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti og gratis 7-dagers prøveversjon for deg å prøve tjenestene. Og til sitt navn, prioriterer denne VPN-personvern høy prioritet.

HMA kan fjerne blokkeringen: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 •  Ja, dedikerte P2P-servere tilgjengelig

HMA fungerer på disse enhetene:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Routere.

Vis HMA-tilbud

Sammendrag

Hvis du er utenfor USA, men ikke kan vente et sekund lenger med å sjekke hva legene ved Sloan Memorial Hospital har gjort, er en VPN den enkleste, sikreste og beste måten å få den tilgangen du trenger. Med en premium VPN, kan du omgå geoblokker og få tilgang til innhold fra hele verden på en sikker og anonym måte. Vær der hvor som helst i verden når Greys Anatomy-episoder har premiere på livestreamen til ABC og aldri går glipp av et øyeblikk igjen.

Hvis du vil lære mer om hvorfor noen VPN-er kan stole på, slik at du får tilgang til det beste streaminginnholdet mens andre ikke kan, kan du se hva ekspertene våre hadde å si i vår rapport om beste VPN Awards fra 2019..

Du kommer kanskje også til å like:

 • Slik ser du Brooklyn Nine-Nine Online fra hvor som helst
 • Topp 6 VIRKELIG GRATIS VPN-tjenester - som er trygge å bruke
 • De 5 beste VPN-ene for BBC iPlayer som faktisk fungerer
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me