Slik kan du se hans mørke materialer sesong 1 hvor som helst gratis online!

Philip Pullmans populære trilogi His Dark Materials har kommet seg til TV-skjermer. Du kan følge Lyra på eventyrene hennes BBC iPlayer hvis du er i Storbritannia og HBO hvis du er i USA.

Men hvis du prøver å streame hans mørke materialer fra andre steder i verden, vil du være ute av hell. Det er fordi både BBC iPlayer og HBO spore brukerplasseringer og geoblokkering alle som prøver å streame fra utenfor de tillatte landene.

Jeg kjenner en løsning som lar deg se på hans mørke materialer på enten streamingtjeneste fra hvor som helst i verden. Ved å bruke en VPN kan du fjerne blokkeringen Hans mørke materialer på BBC iPlayer og se His Dark Materials hvor som helst gratis. Finn ut hvilke VPN-er jeg anbefaler for å streame His Dark Materials online.

Hurtigveiledning - Hvordan se mørke materialer på BBC iPlayer

 1. Velg VPN. jeg anbefaler NordVPN for hastighet, sikkerhet og bredt spekter av serveralternativer.
 2. Last ned og installer VPN-programvaren.
 3. Koble til en server i Storbritannia.
 4. Registrer deg eller logg inn på BBC iPlayer-nettsiden.
 5. Begynn å streame His Dark Materials.

Begynn å strømme hans mørke materialer nå!

BBC iPlayer vil be om et postnummer i Storbritannia. Du kan bruke noe som EC3N 4AB. Den vil også be deg om å bekrefte at du har en TV-lisens.

Hvorfor du trenger en VPN for å se på hans mørke materialer

Strømmetjenester må overholde strenge internasjonale lisensloven. Som sådan er mange tjenester og show bare tilgjengelige for seere i visse land.

BBC iPlayer bruker geoblokkeringsteknologi for å spore IP-adressen din og bestemme plasseringen din.

Hvis du prøver å streame fra et land der tjenestene ikke er tilgjengelige, blokkeres du og ser denne feilen. BBC iPlayer fungerer bare i Storbritannia på grunn av kringkastingsrettigheter. Ikke i Storbritannia? Her er noen råd.

BBCiPlayer fungerer bare i Storbritannia. Beklager at det skyldes rettigheter. I Storbritannia? Her er noen råd.

En VPN kan omgå disse geobegrensningene. Når du kobler til en VPN, viderekobler den trafikken din gjennom en kryptert tunnel til en privat server. Dette erstatter IP-adressen din med IPN-adressen til VPN-serveren.

Hvis du velger en server i Storbritannia for BBC iPlayer, vil den se ut som om du er i Storbritannia.

Når du kobler deg til strømmetjenesten du ønsker, vil den gjøre det se VPN-serverens IP-adresse i stedet for ditt eget og ikke vil blokkere innholdet.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

Å kunne omgå geo-begrensninger og strømme hans mørke materialer hvor som helst er en flott grunn til å bruke en VPN. Men de kan gjøre så mye mer.

VPN-er gir deg også privatliv og sikkerhet når du er online. 

Dette betyr at ingen kan spore eller overvåke hva du gjør. Dette forhindrer sosiale mediesider, annonsører, potensielle hackere og andre tredjeparter fra å stjele eller snuse på dataene dine.

De beste VPN-ene har flere sikkerhetsfunksjoner, som kryptering av militær karakter, strenge retningslinjer uten loggføring og drepebrytere for å holde deg beskyttet mot netttrusler.

Selv om det kan være fristende å velge et gratis VPN, må du være veldig forsiktig med at tjenesten gir alt du forventer. En VPN som lagrer surfedataene dine er farlig fordi den informasjonen kan bli hacket, beslaglagt av myndigheter eller til og med solgt.

Følgende rimelige, VPN-er av høy kvalitet er de beste valgene mine for å streame His Dark Materials online basert på testene mine for hastighet, båndbredde og sikkerhetsfunksjoner.

5 beste VPN-er for å se på hans mørke materialer

1.NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN er mitt topp valg for å streame His Dark Materials. Med mer enn 5000 servere over hele verden og rikelig i Storbritannia, er det perfekt for å omgå geoblokker.

Alle appene til NordVPN bruker kryptering av militær karakter, og selskapet har en streng no-logs policy for å sikre at informasjonen din forblir privat.

NordVPN tilbyr også dedikerte streamingprofiler og SmartPlay-teknologi for å gjøre det enkelt og raskt å stille inn sine mørke materialer på BBC iPlayer eller HBO. Rask serverhastighet betyr også at du kan glede deg over streaming uten buffring.

En av favoritt tingene mine med NordVPN er det CyberSec-teknologi. Denne unike funksjonen blokkerer annonser, malware og botnet-kontroll for økt sikkerhet. Andre funksjoner inkluderer en automatisk kill switch og DNS lekkasjebeskyttelse.

Finn ut hvorfor NordVPN er mitt topp valg i vårt dybde anmeldelse. Eller prøv det selv med 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

NordVPN nøkkelfunksjoner

 • 5000+ servere i 58 land, inkludert 575 i Storbritannia og 1 640 i USA
 • Kryptering av militær karakter
 • Retningslinjer for ikke-logger
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Opptil seks samtidige tilkoblinger
 • 24/7 assistanse via live chat, e-post eller brukerstøtten
 • Jobber med: Netflix, BBC iPlayer, HBO NÅ, Hulu, Amazon Prime Video, og mange flere
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Chrome, Firefox og Linux

Stream His Dark Materials med NordVPN!

2.ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Selv om ExpressVPN ikke er mitt topp valg, er det den raskeste VPN jeg har testet og tilbyr hastigheter som ikke er takket være Med over 3000 globale servere i 94 land, det er mitt andre valg for å se på hans mørke materialer hvor som helst.

ExpressVPN er også lastet med toppfunksjoner, inkludert AES-256-kryptering, en ikke-logg-policy, VPN delt tunneling og en kill switch.

ExpressVPN forstår at personvern er viktig og tilbyr TrustedServer-teknologi, noe som sikrer at den aldri skriver data til en harddisk og gir fullstendig anonym surfing. Du kan også betale via Bitcoin og bruke Tor til å bla gjennom det skjulte løkstedet ditt.

Den lynraske hastigheten, ubegrenset båndbredde, bruksevnen seks enheter samtidig, og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti er bare noen av grunnene til at ExpressVPN er mitt andre valg. Finn ut mer i vår detaljert gjennomgang.  Hvis du er klar til å prøve, se etter en ExpressVPN-kupong som kan hjelpe deg å spare på abonnementskostnaden.

ExpressVPN viktige funksjoner

 • 3000+ servere i 94 land
 • AES-256-kryptering
 • Streng policy for ikke-logger
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Bruk opptil fem enheter samtidig
 • 24-timers live chat support
 • Jobber med: Netflix, Hulu, Spotify, BBC iPlayer, HBO NÅ, Amazon Prime Video, og mange flere
 • Kompatibel med: Window, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox og mange rutere

Strøm hans mørke materialer med ExpressVPN!

3.CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost er en av enkleste VPN-er Jeg har testet. Med dedikerte streamingprofiler og servere optimalisert for streaming, Det er enkelt å se His Dark Materials på HBO NÅ eller BBC iPlayer.

Med over 5 700 servere i 89 land, inkludert 749 i Storbritannia og 1100 i USA, sørger VPN for at du ikke trenger å bekymre deg for trafikkstopp.

Cyberghost er fullpakket med sikkerhetsfunksjoner som f.eks automatisk drepebryter, DNS- og IP-lekkasjebeskyttelse, en streng no-logs-policy og 256-bit AES-kryptering. Disse fordelene lar deg streame videoer eller surfe på internett og vite at informasjonen og dataene dine er trygge.

Hvis du noen gang har spørsmål, har Cyberghost en omfattende FAQ-seksjon, pluss 24/7 assistanse på flere språk via live chat eller e-post.

Med alle disse funksjonene, sin brukervennlighet og en sjenerøs 45-dagers pengene-tilbake-garanti, er Cyberghost et flott alternativ. Finn ut mer om funksjonene i vår anmeldelse.

CyberGhost viktige funksjoner

 • 5 700+ servere i 89 land
 • Automatisk drepebryter
 • Ubegrenset båndbredde
 • DNS og IP lekkasjebeskyttelse
 • Retningslinjer for ikke-logger
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Opptil syv samtidige tilkoblinger
 • 24/7 live chat eller e-postassistanse
 • Jobber med: BBC iPlayer, HBO NÅ, Disney +, Netflix, Hulu og mange andre
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Fire Stick, Fire TV, Android TV, Chrome og Firefox

Strøm hans mørke materialer med Cyberghost!

4.PrivateVPN

PrivateVPN-enheter

PrivateVPN er en ganske ny VPN, men den vokser raskt. Det har for øyeblikket over 150 servere i 60 land, med flere i både USA og Storbritannia, og mer kontinuerlig lagt til.

En av favoritt tingene mine med PrivateVPN er det ett-klikks oppsett. Det er ingen kompliserte konfigurasjoner å gjøre på noen av appene sine, så du vil se Hans Mørke Materiale på kort tid.

Det er mange tilgjengelige personvern- og sikkerhetsfunksjoner også, inkludert streng no-logs policy, IPv6 lekkasjebeskyttelse, kryptering av militær karakter og en automatisk drepebryter. 

Privat VPN tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode, slik at du kan teste den før du forplikter deg, samt en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Les vår fullstendig gjennomgang for å finne ut mer om hvorfor du bør prøve det.

Private VPN-nøkkelfunksjoner

 • 150+ servere i 60 land, inkludert Storbritannia og USA
 • Retningslinjer for ikke-logger
 • Kryptering av militær karakter
 • Ubegrenset hastighet og båndbredde
 • Automatisk drepebryter
 • Opptil seks samtidige tilkoblinger
 • 7-dagers gratis prøveperiode
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Jobber med: HBO NÅ, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Hotstar, og mange flere
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Android, iOS og Kodi

Strøm hans mørke materialer med PrivateVPN!

5.VyprVPN

VyprVPN-enheter

VyprVPN har over 700 servere over hele verden og over 200 000 IP-adresser, så det er et godt valg for å omgå geoblokker og se på hans mørke materialer. Vypr-appen er enkel å installere og konfigurere, og den velger automatisk den beste serveren for deg.

VyprVPN har alle sikkerhetsfunksjonene du kan forvente deg av en premium VPN: en personlig drepebryter, retningslinjer uten logger og avansert kryptering. 

Men det har også noen unike funksjoner som Chameleon, som hjelper deg å omgå begrensede nettverk i alle land som prøver å kontrollere internettilgang. Et annet unikt tilbud er VyprDNS, som gir økt beskyttelse mot ethvert midt-angrep.

De ekstra funksjonene, brukervennlighet, 24/7 support og 30-dagers pengene-tilbake-garanti har tjent det en plass på listen min. Sjekk ut vår grundig gjennomgang for å finne ut mer. Hvis du har bestemt at det er riktig for deg, bruk a VyprVPN-kupong for å spare penger.

VyprVPN viktige funksjoner

 • Serverplasser over hele verden, inkludert store byer i USA og Storbritannia
 • VPN uten logg
 • Avansert kryptering
 • Automatisk drepebryter
 • Kameleon for å omgå begrensede nettverk
 • VyprDNS for økt beskyttelse
 • 24/7 support
 • Opptil fem samtidige tilkoblinger
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Jobber med: BBC iPlayer, HBO NÅ, Netflix, Hulu, DAZN, Amazon Prime Video
 • Kompatibel med: Windows, macOS, QNAP, Android, iOS, noen rutere og noen TV-er

Strøm hans mørke materialer med VyprVPN!

For å konkludere

Du kan se His Dark Materials på enten BBC iPlayer eller HBO NÅ. Men å se fra utenfor USA eller Storbritannia, trenger du en premium VPN. Mitt topp valg er NordVPN for sine raske hastigheter, førsteklasses sikkerhet og lett tilgjengelig støtte.

Hvis du fremdeles er usikker på om en VPN er riktig for deg, kan du se på vår VPN 101 artikkel. Den er full av nyttig informasjon. Hvis du vil finne ut mer om mine favoritt VPN-er, kan du sjekke ut våre Beste VPN-tjenester artikkel. VPN-er er fantastiske for å streame His Dark Materials og de andre favorittprogrammene dine, men det er ikke alt de kan hjelpe med. Hvis du deler filer, vil du se at de er det flott for torrenting også.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me