Slik ser du 2020 Miss America-konkurransen hvor som helst på nettet!

2020-konkurransen i Miss America er nesten her, og dens blanding av talentprogrammer, dommerintervjuer og konkurransen “red carpet” sørger for en spennende kveld. Hvis du har NBC eller en Sling TV-konto, får du se hvilken av de 15 finalistene som etterfølger 2019-vinneren, Nia Franklin. 

Men hvis du bor utenfor USA, du får problemer med geo-begrensninger og vil ikke kunne være vitne til den storslåtte hendelsen.

men, det er fortsatt en måte å se på og se hvem som er kronet Miss America!

Med en topp VPN, kan du omgå enhver geoblokk Sling TV (som bærer NBC-kanalen) har på plass. En VPN skjuler den virkelige IP-adressen din når du kobler deg til en av USAs servere, og Sling TV tror du er i USA.

Det da låser opp kanalene, og du kan gå til NBC og glede deg over konkurransen!

Jeg kjørte tester på de tre beste VPN-er for å streame 2020 America's-konkurransen og omgå Sling TVs geo-restriksjoner. De er alle veldig pålitelige for hastighet og sikkerhet. 

Rask guide - Slik ser du Miss America-konkurransen fra 2020 på Sling TV

 1. Velg VPN. jeg anbefaler NordVPN for å omgå Sling TV geoblokker.
 2. Last ned og installer VPN-en.
 3. Koble til en amerikansk server der Sling TV er tilgjengelig.
 4. Logg deg på / registrer deg på Sling TV og få dommerens kort klare!

Begynn å streame 2020 America's-konkurransen nå!

Rask guide - Slik registrerer du deg for Sling TV

Sling TV er en USA-basert strømmetjeneste som inkluderer NBC. Den bruker geobegrensninger på alle kanalene hvis du bor eller jobber utenfor USA og prøver å få tilgang til den fra andre regioner. Videre trenger du et USA-basert kredittkort for å ha en Sling TV-konto. Ikke noe problem. Det er en løsning. Les guiden min, så har du en Sling TV-konto på kort tid, uansett hvor du tilfeldigvis er.

 1. Koble VPN til en amerikansk server.
 2. Logg deg på eller registrer deg for en PayPal-konto.
 3. Gå til butikksiden for gavekort i USA på PayPal-siden.
 4. Skriv inn "Sling TV" i søkefeltet, og kjøp deretter et Sling TV-gavekort.
 5. PayPal sender deg et virtuelt gavekort til PayPal e-postadressen din.
 6. Gå til Sling TV.
 7. Gå ned til "Få tilbud" og klikk på "Innløs gavekort."
 8. Les instruksjonene for hvordan du registrerer deg på en konto og innløs gavekortet ditt.
 9. Registrer deg for Sling Blue-pakken, som fører NBC.
 10. Gå til NBC-kanalen og ta popcornet ditt!

Hvorfor du trenger en VPN for å se Miss America-konkurransen i 2020

Sling TV har lisensbegrensninger på plass, noe som betyr at den bruker geografiske blokker for alle seere som er utenfor USA. Ingen FX. Ingen matnettverk. Ingen NBC.

Du kan omgå noen av disse geobegrensningene og nyt det store antallet Sling TV-kanaler med en premium VPN.

Når du får et VPN, har du det et stort antall amerikanske servere til fingerspissene. Når du kobler til en amerikansk server, VPN skjuler din eksakte IP-adresse, og den krypterer den gjennom den sikre tunnelen. 

Sling TV ser at din "nye" adresse er i USA og fjerner blokkeringen av alt innholdet, inkludert en natt Miss America-arrangementet.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

Sling TV er en ypperlig streamingtjeneste for filmer, sport og TV-serier du kan kos deg med en solid VPN, uansett IP-adresse. 

Men det er bare starten på alle ting en VPN kan gjøre for deg.

Takk til et omfattende antall globale servere, en VPN åpner døren for ubegrensede strømmer rundt om i verden. Du kan hoppe fra Rai TV til BBC World News på kort tid.

Du vil ikke gå glipp av et notat om Miss Alabamas operasang siden en pålitelig VPN har ubegrenset båndbredde som forhindrer buffering og båndbredde gasspådrag.

Å være på internett betyr at du er åpen for popup-annonser, eller enda verre, hackere. En robust VPN holder alle disse farene og irritasjonene i sjakk med ypperlige cybersecurity-funksjoner. 

Online snoops kan ikke komme forbi sikkerhetstiltak som kryptering av militær karakter og DNS-lekkasjebeskyttelse.

Hvis du har spørsmål, for eksempel en VPNs torrenting-evner, kan du beste VPN-tjenester gir deg live chat support samt en omfattende kunnskapsbase på nettet.

3 beste VPN-er for å se Miss America-konkurransen i 2020

Akkurat som Miss America-konkurransen, legger vi hver VPN gjennom strenge tester for å se hvem som er best. Se hvem vinnerne er under.

1. NordVPN

NordVPN

Og vinneren er ... NordVPN.

Denne VPN-en er min # 1 valg fordi det fra topp til bunn tilbyr de beste samlede funksjonene. Det har i overkant av 1 500 amerikanske servere slik at du kan finne den mest optimale forbindelsen for Sling TV og Miss America-konkurransen i 2020.

Min hastighetstester for NordVPN er på topp for konsistens og ingen dråper. Det er ubegrenset båndbredde fordriver all buffering, og det eliminerer trusselen om ISP-throttling.

Det er globalt servertall på 5 300+ lar deg streame ikke bare Sling TV, men de fleste av Netflix regioner som Netflix US og Netflix UK.

Hvis du løper bak for å starte 2020-Amerika-konkurransen i tide, er det SmartPlay-funksjonen–Tilgjengelig på alle appene sine som standard–finner deg den raskeste amerikanske serveren for Sling TV.

Adware og malware er aldri morsomt, og NordVPN CyberSec-funksjonsblokker noen av deres forsøk på å krasje Miss America-partiet. Hvis du er en online spiller, CyberSec forhindrer også DDoS-angrep i tilfelle din spillrival spiller urettferdig.

NordVPN s cybersecurity-funksjoner som AES 256-bit kryptering holder alle hackere og trackere unna online dataene dine.

VPN er basert i Panama, som er borte fra 14 Øyneovervåking. NordVPN trenger ikke å utlevere dataene dine, selv om du blir bedt om det.

Det er streng no-logs policy betyr det etterlater ikke spor av internetthistorien din for enhver regjering eller tredjepart å se.

Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer en automatisk kill switch og en dobbel VPN. Innstillingen for LAN-usynlighet holder enheten maskert på lokalnett.

Live chat er tilgjengelig 24/7 for å svare på spørsmål, fra tilgjengelige strømmetjenester til å koble til en masete ruter. NordVPN gir deg seks samtidige enhetstilkoblinger! 

Jeg tror NordVPN er den mest solide VPN, og du finner ut hvorfor i vår oppdatert gjennomgang. Prøv det selv før du tar en endelig beslutning ved å dra nytte av de 30-dagers pengene-tilbake-garanti. 

Vi har til og med en NordVPN-kupong for besparelser på abonnementet ditt.

NordVPNs hovedfunksjoner

 • 1 500+ amerikanske servere, 5 300+ globale servere
 • AES 256-bits kryptering, SmartPlay-funksjon, CyberSec-funksjon
 • Retningslinjer for ikke-logger
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Seks samtidige tilkoblinger
 • 24/7 live chat
 • Jobber med: Sling TV, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, ESPN, YouTube TV
 • Kompatibel med: macOS, iOS, Windows, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, rutere

Stream 2020 Miss American Competition With NordVPN!

2. ExpressVPN

ekspressleverandørbilde

Dommernes endelige spørsmål kommer raskt hos Miss America-finalistene, men ikke så raske som ExpressVPN. Det er lynraske hastighetstilkoblinger får deg på Sling TV på få sekunder, og ExpressVPN støtter det med ubegrenset båndbredde og innebygd hastighetstest.

ExpressVPN har en solid antall amerikanske servere for slynge-TV-tilkoblinger. Når Miss America-konkurransen er over, kan du finne mange andre live streaming-arrangementer du kan se ved å koble deg til en av ExpressVPNs 3.000+ globale servere.

Hvis du beveger deg rundt på globale servere med høy hastighet, ønsker du beskyttelse til enhver tid. ExpressVPN s TrustedServer-teknologi er på hver server og tørker hver server minne når du først er i gang.

Det dobler ned på denne beskyttelsen med delt tunneling og perfekt taushetsplikt som bruker en ny krypteringsnøkkel hver gang du kobler til en server.

ExpressVPN holder alle dine online data trygge bak cybersecurity-slottet. Den første hindringen for enhver cybertyv er dens AES 256-bit kryptering. Din onlineinfo er aldri i faresonen med null-kunnskap DNS, en innebygd kill switch og en policy for null logger.

Høflig og informativ 24/7 live chat support er rask til å svare. Ulempen med det nå er at det ikke er telefonsupport, men dette kan ikke være noe problem hvis nettprat er en raskere løsning for deg.

ExpressVPN koster litt mer enn konkurrentene, men du kan bestemme om det er verdt utgiftene i vår full gjennomgang. Plus, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som inkluderer fem enhetstilkoblinger om gangen (med hvilket som helst abonnement) kan hjelpe deg med å avgjøre om ExpressVPN passer riktig for deg.

Grip en ExpressVPN-kupong i dag og spar når du registrerer deg.

ExpressVPNs viktigste funksjoner

 • 3000+ servere på 160 steder
 • AES 256-bits kryptering, TrustedServer-teknologi, perfekt hemmelighold fremover
 • Streng policy for ikke-logger
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Fem enhetstilkoblinger
 • 24/7 live chat kundesupport
 • Jobber med: Sling TV, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Showtime, HBO GO, BBC iPlayer, YouTube, Sky TV
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Kindle Fire, Linux, Chrome, Firefox, rutere

Stream 2020 Miss American-konkurransen med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

Til tross for det nifs navnet, er CyberGhost en tilgjengelig VPN med en lav prislapp og nybegynnervennlige funksjoner og apper som kan tilpasses. 

CyberGhost har raske hastigheter på tvers av nesten alle 1000 amerikanske servere, og det tilbyr ubegrenset båndbredde, så du ikke går glipp av et trinn i frøken New Yorks ballettrutine.

Jeg liker Smart regler-funksjonen. Den finner deg den raskeste forbindelsen på en av de 5 500 globale serverne, i tilfelle du trenger en fotballstrøm på BBC Sport i en fart.

Adressen i Bucuresti, Romania, setter CyberGhost utenfor jurisdiksjonen til 5 og 14 Eyes Alliance, så det er ingen bekymring for etterretningsdeling.

En streng policy for ikke-logger holder all data anonym, alltid. Det er lekkasjesikre apper og 256-bit AES-kryptering forhindre nettangrep mens du er online.

De NoSpy-servere–En premiumfunksjon med CyberGhost–gir deg enda raskere hastigheter og mer båndbredde enn de vanlige serverne.

Hvis du torrent mye, tilbyr CyberGhost servere optimalisert for torrenting. Det er innebygd annonseblokkering og automatisk kill switch er på plass for å beskytte deg når du streamer, torrent eller spiller.

CyberGhost har live chat tilgjengelig, og den tilbyr et omfattende kunnskapsgrunnlag sammen med en grundig FAQ.

Hvis du vil vite hver eneste detalj i CyberGhost, kan du gå til vår grundig gjennomgang. Hvis du har det bra med CyberGhost etter gjennomgangen, kan du prøve det med komforten til en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Du får også glede deg syv enhetstilkoblinger per konto.

Du sparer enormt på CyberGhost hvis du abonnerer på et år, og du kan spare enda mer med vår kupong.

CyberGhosts nøkkelfunksjoner

 • 5 500 globale servere, 1000 amerikanske servere
 • Brukervennlig grensesnitt og apper som kan tilpasses
 • Kryptering av militær klasse, NoSpy-servere
 • Streng policy for null logger
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Syv samtidige enhetstilkoblinger
 • Live chat
 • Jobber med: Sling TV, ESPN, DAZN, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Showtime, HBO, Amazon Prime Video, Hotstar
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV, Linux, Chrome, Firefox, rutere

Stream 2020 Miss American Competition With CyberGhost!

For å konkludere

Hvem har det som trengs for å vinne Miss America-konkurransen i 2020? Vil Miss New York gjenta seg, eller vil Miss Louisiana endelig vinne for første gang?

Lag inn alt dramaet på NBC og Sling TV. Hvis du er utenfor USA, kan du gjøre det omgå geoblokkene enkelt med en av mine anbefalte VPN-er.

Med en robust VPN får du alt den online beskyttelsen du trenger mens du streamer Miss America med cybersecurity-funksjoner som politikk for kryptering og ikke-logging av militær karakter.

Hvis du vil den raskeste VPN-en som også har topphylle-sikkerhet når jeg streamer Miss America-konkurransen fra 2020, anbefaler jeg å gå med NordVPN.

Vil du gjøre mer research på VPN-er og hvordan du kan streame favoritt-TV-programmene dine på Hulu? Ta en titt på artikkelen vår om beste VPN-er for Hulu som konsekvent fungerer.

Lær mer om VPN-sikkerhet i vår informative blogg på hvilke VPN-er som skal velges for sikkerhet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me