Slik ser du Mandalorian sesong 1 hvor som helst på nettet!

Hvis du er spent på eventyrene til en Boba Fett-inspirert intergalaktisk dusørjeger, har dagen kommet.

Mandalorian Season 1 er tilgjengelig på streamingtjenesten Disney +. men, Det er bare tilgjengelig for abonnenter i USA, Canada, Nederland, New Zealand og Australia.

TV-nettverk, til og med digitale tjenester som Disneys, sette geo-begrensninger på innhold. De blokkerer brukere fra å se på show og filmer når IP-adressen din ikke kommer innenfor det godkjente området.

Jeg har noen gode nyheter! Hvis du har meldt deg på Disneys splitter nye streamingtjeneste og du tilfeldigvis reiser utenfor landet, du kan fremdeles se episoder av The Mandalorian med en VPN.

Hurtigguide - Slik ser du Mandalorian på Disney Plus

 1. Velg VPN. jeg anbefaler NordVPN for sin konsistente evne til å omgå restriksjoner på geo-blokkert innhold.
 2. Last ned og installer VPN-programvaren på enheten din.
 3. Koble til en server i USA.
 4. Åpne Disney +, logg inn og nyt!

Begynn å streame The Mandalorian Now!

Rask guide - Slik registrerer du deg for Disney+

 1. Gå til Disney Plus-siden.
 2. Bestem mellom et månedlig eller årlig abonnement.
 3. Skriv inn e-postadressen din og klikk på enig.
 4. Lag et passord.
 5. Angi faktureringsinformasjonen. Du kan for øyeblikket bruke PayPal eller et kredittkort for å registrere deg.
  1. Merk: Hvis du registrerer deg fra en amerikansk server, trenger du et amerikansk kredittkort med mindre du først kjøper et gavekort fra Amazon.com eller Google Play i USA, eller du registrerer deg gjennom Hulu.
 6. Nyt en 7-dagers gratis prøveperiode.

Hvorfor du trenger en VPN for å se The Mandalorian

Innholdsprodusenter som Disney beskytter når og hvor det slipper innhold. Selv når produsenten eier den aktuelle kanalen, er det fortsatt lisenser og lov om opphavsrett som legger begrensninger for hvor innholdet kan vises og når.

Internett-leverandøren din rapporterer IP-adressen din hver gang du logger deg på internett. Hvis en streamingtjeneste for innhold oppdager at IP-adressen din er utenfor det godkjente distribusjonsstedet, gjør den det blokkerer TV-showet eller filmen.

Den prosessen kalles geo-blokkering. Det vil påvirke deg selv om du er en nåværende abonnent som bor eller reiser utenfor hjemlandet.

Mange VPN-er kan fjerne geoblokker fordi de lar deg logge på en server innenfor det godkjente området for det showet. Når du har koblet deg opp, rapporterer VPN at IP-adressen din kommer fra det landet.

Jeg har testet alle VPN-ene jeg anbefaler nedenfor, og alle fjerner geo-blokker for Disney+.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

Din digitale informasjon er verdifull, ikke bare for deg, men også for nettkriminelle.

Når du surfer eller jobber i et offentlig wi-fi-nettverk, dine personlige opplysninger er sårbare for hackere og phishing-programvare.

EN VPN oppretter en tunnel som beskytter din personlige informasjon mens du er online. Hvordan? Så snart du skriver inn noen tastetrykk, krypterer VPN dem. Når tastetrykkene dine er kryptert, er det ingen som kan tyde hva du har skrevet, og holde din online atferd hemmelig og privat.

Dette personvernnivået kommer også borgere eller midlertidige innbyggere i strenge land som Kina og Saudi-Arabia til gode. Disse landene begrenser din internettfrihet og setter blokker på nyhets- og innholdssider som tjenestemenn ikke vil at du skal lese.

VPN-kryptering gjenoppretter muligheten til å få tilgang til nyhets- og innholdssider, selv i land som innfører strenge sensurlover.

Beste VPN-er for å se på Mandalorian

1. NordVPN

nordvpn

NordVPN er en av verdens største og raskeste VPN-er. Dette, blant mange andre grunner, er grunnen til at jeg rangerer det som min favoritt VPN i 2020. Du kan sjekke ut vår full gjennomgang her.

NordVPN har et globalt nettverk på over 5 100 servere i 59 land. Med mer enn 1500 i USA vil du kunne streame The Mandalorian uten buffer eller etterslep.

Med en liste over servere på forskjellige steder, kan NordVPN fjerne Disney + geo-restriksjoner. Også når jeg testet det, Jeg kunne omgå de plagsomme sensurbegrensningene i Kina.

NordVPN har en tydelig uttalt retningslinjer for ikke-logger, noe som betyr at den ikke registrerer eller lagrer noen av dine online aktiviteter.

Militær-grade 256-bit AES-kryptering sikrer at dataene dine er beskyttet. NordVPN bruker også a DoubleVPN-protokoll, noe som betyr at den krypterer dataene dine ikke en gang, men to ganger, ettersom det kanaliserer internettrafikken din.

DNS-lekkasjebeskyttelse og en automatisk drepebryter begge sørger for at ingenting du gjør online noensinne gjør det til hendene til en tredjepart. Kill switch-funksjonen slår av internettforbindelsen din hvis VPN-økten blir avbrutt.

NordVPN er basert i Panama, altså den trenger ikke å overholde 5/9/14-Eyes allianse.

Hvis du leter etter rabatter, oppdaterer vi alltid våre NordVPN rabattkoder her.

NordVPN nøkkelfunksjoner:

 • 5 100+ servere
 • Panama-baserte
 • Ubegrenset månedlig båndbredde
 • Hvert abonnement tillater opptil seks tilkoblede enheter samtidig
 • 24/7 live chat support
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Servere optimalisert for sikker fildeling / P2P
 • Jobber med: Disney Plus, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO, Showtime, Netflix og mer
 • Kompatibel med: Mac, Android, Windows, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox og de fleste rutere

Stream Mandalorian med NordVPN

2. ExpressVPN

ekspressleverandørbilde

Hastighet er spesielt viktig hvis du bruker en VPN for å streame og laste ned HD-videoinnhold. Jeg var så imponert over ExpressVPNs hastigheter, jeg ga den navnet den raskeste VPN-en av 2020.

Så langt det gjelder globale servernettverk, har ExpressVPN et stort ett med over 3000 servere på 160 lokasjoner. Foruten a klar og pålitelig retningslinjer for ikke-logger, ExpressVPN tar et nytt skritt for å beskytte personvernet ditt.

Firmaet kjører alle serverne ved bruk av RAM eller flyktig minne. Det betyr at alt minnet blir slettet hver gang hver server går gjennom en kraftsyklus. Dette ekstra trinnet videre sikrer at det ikke lagrer noen personlige eller sensitive data.

DNS-lekkasjebeskyttelse gir en ekstra mislykket sikkerhet fra tredjeparts gjenkjenning.

en automatisk kill-switch innstillingen kutter enhetens internettøkt hvis du av en eller annen grunn mister forbindelsen til VPN.

256-biters kryptering skjuler dataene dine fra nysgjerrige øyne, enten det er en ISP eller en potensiell hacker.

Siden ExpressVPN er på De britiske jomfruøyene, er det langt utenfor jurisdiksjonen til 5/9/14-Eyes Alliance. Jeg har brukt VPN til å omgå tøffe brannmurer, inkludert Kinas.

Du får ubegrenset båndbredde, ideell for streaming av video og nedlasting av store filer. Delet tunneling lar deg velge hvilke enheter og applikasjoner som ikke skal gå gjennom VPN.

Sjekk ut det mest oppdaterte ExpressVPN-kuponkoder for flere måter å lagre!

ExpressVPN viktige funksjoner:

 • 3000 servere på 160 globale lokasjoner
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Tillater P2P-aktivitet
 • 24/7 live chat
 • Fem direkte, samtidige enhetstilkoblinger
 • Jobber med: Amazon Prime, WhatsApp, Hulu, Netflix, YouTube / Google Suite, Showtime, HBO, Disney +, Sky Go og Sling
 • Kompatibel med: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox og mange rutere

Stream Mandalorian med ExpressVPN

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost er min tredje favoritt VPN. Nettverkshastigheter, sikkerhet, støtte og brukervennlighet ble alle målt når jeg vurderte tjenesten.

Registrert i Romania er det langt utenfor riket til 5/9/14-Eyes Alliance. Teamet er også rumensk-basert, med praktisk ansatte som overvåker nettverket på stedet.

Selskapet har et stort servernettverk å vedlikeholde, med 5 700 servere i 90 land. Størrelsen på nettverket gir deg mange steder å logge deg på, ideell for streaming av video fra nettverk som Disney+.

CyberGhost tilbyr også en 14-dagers gratis pengene-tilbake-garanti med en månedlig tjeneste. Det er en utmerket verdi for en VPN for denne klassen. Hvis du forplikter deg til en lengre kontrakt, støter garantien opp til en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Med alle betalte nivåer, selskapet pålegger ikke båndbreddekapsler. Mellom det raske nettverket og den ubegrensede båndbredden: du kan se mange HD-videoer.

Hvis du ikke vil forplikte deg med det første, kan du dra nytte av a gratis 24-timers prøveversjon. Sjekk ut disse andre kjempebra rabatter for den beste verdien.

DNS lekkasjer og en automatisk drepebryter gi deg gjennomsiktigheten og sikkerheten du trenger for å sikre at hele Internett-økten er privat.

Når det gjelder kryptering og datasikkerhet, bruker CyberGhost det best tilgjengelige 256-bit AES-kryptering. De private nettleserinnstillingene er sterke nok til å komme deg rundt brannmurer i Kina og andre strenge land.

CyberGhost viktige funksjoner:

 • Massivt globalt servernettverk på 5 700 servere i 90 land
 • Dedikert P2P-aktivitet på merkede servere
 • 24/7 live support
 • Koble opptil syv enheter samtidig
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti for abonnement lenger enn 30 dager
 • 256 AES-kryptering
 • Drepe bryteren
 • DNS-lekkasjebeskyttelse
 • Jobber med: Disney +, Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Showtime, HBO, BBC One and Two, og Hulu
 • Kompatibel med: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Sticks og Fire TV, Linux, Firefox og Chrome

Stream Mandalorian med CyberGhost

For å konkludere

Det er en spennende tid å være en hardcore Star Wars-fan! Den legendariske sagaen tar seg til den lille skjermen under den høye TV-æraen.

Du vil ikke gå glipp av et øyeblikk av den nye sesongen til The Mandalorian. Min anbefaling nr. 1 for å sjekke ut sesong 1? NordVPN er min favorittkjede for hastighet, personvern, support og sikkerhet.

Er du nysgjerrig på å sjekke ut flere VPN-er for Android-enhetene dine? Sjekk ut vår oversikt over beste VPN-er for Android.

Vil du spare mer på VPN-abonnementene dine? Disse oppdaterte VPN-kupongkoder gi deg enda mer langsiktig verdi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me