Slik ser du testserien til asken fra hvor som helst i 2020


England og Australia møtes igjen for å se som kan holde på asken til 2022. Men hvis du er utenfor Storbritannia eller Australia, du kan ikke se denne legendariske serien. Vi er her for å hjelpe.

Med en VPN kan du se hver testkamp som vil avgjøre serien. Bruk vår hurtigguide til stream asken fra hvor som helst i verden.

Rask guide: Se Storbritannias kringkasting på Sky Sports

Sky Sports kringkaster The Ashes i Storbritannia. For å streame kamper på Sky Sports, må du være Sky TV-kunde. Slik ser du The Ashes on Sky Sports:

 1. Velg en høyhastighets VPN-leverandør med britiske servere (vi anbefaler ExpressVPNfor cricket). Registrer deg og last ned appen.
 2. Kjør appen, logg deg på og velg en server i Storbritannia.
 3. Gå til www.skysports.com og opprett en konto på nettstedet.
 4. Gå til www.sky.com og lenk Sky-kontoen din til din webside-konto. Du trenger ditt Sky-kontonummer.
 5. Når du er klar, logg deg på Sky Sports og nyt!

Se på asken NÅ!

Rask guide: Se den britiske sendingen på NÅ TV

Du kan bruke NÅ TV å streame Sky Sports uten Sky-konto. For å streame kamper på NÅ TV, må du oppgi en britisk adresse. Slik ser du asken på NÅ TV:

 1. Velg en VPN-leverandør med høye hastigheter og servere i Storbritannia (ExpressVPNservice er vår anbefaling). Abonner og installer appen.
 2. Åpne appen, logg deg på og velg en server i Storbritannia.
 3. Gå til nowtv.com og kjøp et dag- eller månedspass for Sky Sports (hvis du ikke har et UK-kredittkort, kjøp et NU-TV-gavekort på currys.co.uk og følg instruksjonene for å innløse til gavekort).
 4. Logg deg på NÅ TV og stream kampene!

Se på asken NÅ!

Rask guide: Se Australia Broadcast på Channel 9

Kanal 9 sendes The Ashes i Australia. Slik ser du Asken på Channel 9:

 1. Velg en høyhastighets VPN-leverandør med servere i Australia (vi anbefaler ExpressVPNfor streaming cricket). Registrer deg og last ned appen.
 2. Start appen, logg deg på og velg en server i Australia.
 3. Gå til www.9now.com.au og registrer deg.
 4. Gå til 9Now og stream asken!

Se på asken NÅ!

Hvorfor trenger du en VPN for å se på asken

Asken er den mest prestisjefylte pokalen i testkricket. Du vil se hvordan serien utspiller seg. Men geoblokker hindrer deg i å streame kampene.

Dette er fordi kringkastere er ofte pålagt å blokkere strømmer fra noen utenfor landet deres. Så for å se på asken, må du virke som om du er i samme land som kringkasteren. Det er en måte en VPN kan hjelpe.

Når du kobler til et VPN, kan du gjøre det Velg stedet nettverkstrafikken går gjennom. Så når du kobler deg til en kringkaster, ser de VPN-serveren som din beliggenhet. Da vil de tillate deg det se strømmen deres.

Men det er ikke alt en VPN kan gjøre for deg. Det beskytter også dataene dine mens du er online.

VPN-er krypterer trafikk mellom systemet ditt og deres server. Det beskytter dataene dine fra alle som prøver å spionere på din online aktivitet. Når så mange mennesker og byråer prøver å stjele informasjonen din, er det noe betryggende rolig til sinns.

Bare husk å gjøre det Velg en service av høy kvalitet. Kringkastere kan ofte gjenkjenne VPN-er av lav kvalitet og blokkere dem. En service av høy kvalitet forkledd seg mer effektivt og hjelper deg unngå geobegrensninger. Og gode tjenester gir også bedre kryptering for dataene dine, og holder deg tryggere også.

Når du registrere deg for en VPN du får både internettfrihet og sikkerhet på nettet. Da får du alt det beste internett har å tilby.

Beste VPN-er for å se på asken

1. ExpressVPN

ExpressVPN fordeler

Med noen av beste tilkoblingshastigheter på VPN-markedet er ExpressVPN et godt valg for streaming. ExpressVPN-nettverket gir all båndbredden du trenger for å følge med live-sport i HD. Og den omfattende serverlisten sikrer ExpressVPN kan tilby mange steder, også.

ExpressVPN er elsket av brukere og respektert av sikkerhetseksperter en flott opplevelse. Det har vist seg å være i stand til å låse opp innhold over hele kloden. Du kan koble til opptil 5 enheter samtidig med en konto.

Du kan til og med del trafikken mellom VPN og din lokale forbindelse, holder deg koblet til lokale enheter. I tillegg kan du velge protokollen du bruker for å koble til serveren. Og hvis du får problemer 24/7 live chat support er klar til å hjelpe.

Du kan lære mer om ExpressVPN ved å lese brukeranmeldelser!

Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Gratis prøveperiode: 7-dagers prøveversjon for iOS og Android

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Dedikert torrenting-profil:
Nei, men alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Se på asken på ExpressVPN NÅ!

2. NordVPN

NordVPN fordeler

En fullverdig VPN til en fornuftig pris, NordVPN er vår # 1 generelle VPN. NordVPN er først og fremst fokusert på sikkerhet, personvern og blokkering av innhold, og er en industriledende innen databeskyttelse. Og den omfattende serverlisten sikrer at du kan få tilkoblingene du trenger.

NordVPN inkluderer et bredt sett med funksjoner. De SmartPlay -funksjonen forbedrer strømmen din. De Dobbelt VPN -funksjonen lar deg dobbeltkryptere trafikken. Og CyberSec -funksjonen beskytter deg mot annonser og skadelig programvare.

Du kan til og med bruke din NordVPN-konto til koble til opptil 6 enheter samtidig. Så, selv etter at du koblet fra, er NordVPN streng no-logs policy holder anonymiteten din trygg.

For å lære mer om NordVPN og hvorfor det er et godt valg for deg, kan du lese brukeranmeldelser!

Pengene tilbake-garanti: 30 dager

NordVPN kan fjerne blokkeringen:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Dedikert torrenting-profil:
Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se på asken på NordVPN NÅ!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

For alle som er nye i å streame over en VPN, gjør CyberGhost det enkelt. CyberGhost gir streaming dedikerte servere som hjelper deg å velge den beste serveren for dine behov. Det sikrer at du får en rask, jevn tilkobling som kan fjerne blokkering av innhold.

CyberGhost sin serverliste er lang og omfattende. Appen holder deg trygg på nettet av blokkering av online trackere, annonser og skadelig innhold. Du kan til og med koble deg på opptil 7 enheter samtidig.

Er du også interessert i torrenting og fildeling? CyberGhost tilbyr også dedikerte servere for disse aktivitetene. Hvis du trenger hjelp til å vite hvor og hvordan du kobler deg til, CyberGhost er der for deg.

Vil du vite mer? Les brukeranmeldelser for å se hvorfor CyberGhost er et godt valg å være din VPN!

Pengene tilbake-garanti: 30 dager på korte planer; 45 dager på 6 måneders eller lengre planer

Gratis prøveperiode: 7-dagers prøveversjon for mobil; 1-dagers eller 3-dagers Windows-prøveversjon tilgjengelig

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:
Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Dedikert torrenting-profil:
Ja; viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Se på asken på CyberGhost NÅ!

Sammendrag

Australia og England er tilbake i aksjon for asken. Men hvis du ikke er i Australia eller Storbritannia, kan du savne cricket sin største testserie. Registrer deg for en VPN i dag og du kan se hver omgang på hver dag av hver kamp gjennom hele serien.

Ikke sikker på hvilken VPN som passer for deg? Vi anbefaler ExpressVPN for cricket. Og besøk vår side om tilbud og kuponger for å finne ut hvordan du kan spare enda mer!

Videre lesning

Slik lærer du mer om VPN:

 • Beste VPN-er for Australia
 • Hvordan se britisk TV i utlandet
 • Beste VPN-gratisforsøk
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me