Slik streames svensk TV utenfor Sverige enkelt i 2020


Med sensasjoner som Broen og Modus, Svensk TV har hatt en økning i popularitet de siste årene. Enten du ikke kan få nok av Nordic Noir eller om du er en svensk utvandrer som føler deg hjemlengsel til favorittkomediene dine eller nyhetssendingene, vi burde være glad for å kunne stream SVT, TV4 og andre fantastiske svenske kanaler.

Hvis du prøver å få tilgang til svenske TV-kanaler utenfra, vil du imidlertid finne ut at de er det geoblokkert på grunn av lov om opphavsrett.

Men bekymre deg ikke! Med en pålitelig VPN er det mulig for å se alle dine svenske TV-serier fra hvor som helst. Følg vår trinn-for-trinn-guide, så ser du på kort tid!

Slik ser du svensk TV utenfor Sverige: hurtigguide

 1. Velg en VPN med servere i Sverige (CyberGhost er et utmerket valg.)
 2. Last ned og installer VPN-appen på enheten din.
 3. Bruk VPN for å koble til en server i Sverige.
 4. Gå til nettstedet eller appen du foretrekker, og velg showet du vil se.
 5. Kos deg med å se ditt svenske TV-innhold!

Begynn å se NÅ!

Hvorfor du trenger en VPN for å streame svensk TV fra hvor som helst

Svensk TV har mye å tilby, fra spillprogrammer som På Spåret til dramaer som Bonus Family - og hvis psykologiske thrillere er din greie, er du inne på en skikkelig godbit. Men uheldigvis, store nettverk som SVT og TV4 er bare tilgjengelige for publikum i Sverige.

Disse geobegrensningene som er pålagt på grunn av lisensavtaler gjør dine svenske favorittprogrammer nesten utenfor grensen. Heldigvis, ved hjelp av en god VPN, kan du omgå geoblokkene og lett tilgang til det beste fra svensk TV.

Ved å bytte IP-adresse til en lokalisert i Sverige, får en VPN deg til å se ut som om du er en seer som sparker tilbake på en sofa i Stockholm, som lar den låse opp hvert svenske nettverks strømmetjeneste for uendelige timer med å se glede.

Foruten å løfte geoblokker, en VPN beskytter også identiteten din ved å kryptere dataene dine og lar deg surfe på internett anonymt. De beste VPN-ene har også sporingsforebyggende funksjoner, slik at du kan være sikker på at aktiviteten din er skjermet fra nysgjerrige øyne fra tredjepart..

Når du velger en VPN for å streame svensk TV, se etter en med servere i Sverige og rask tilkoblingshastighet for å forhindre etterslep. Noen leverandører tilbyr til og med optimaliserte servere for videostreaming og andre aktiviteter med høy båndbredde som P2P-deling. Hvis du planlegger å overvåke, vil du definitivt ønske ubegrenset båndbredde.

Når det gjelder internettsikkerhet, må du sørge for at VPN-enheten din har en streng policy for ikke-logger samt sterk kryptering og lekkasjebeskyttelse for å sikre at dataene dine ikke blir kompromittert.

Med disse standardene i bakhodet, er her de beste VPN-ene for tilgang til svensk TV i utlandet.

De beste VPN-ene for streaming av svensk TV utenfor Sverige

1. CyberGhost

cyberghost flere enheter

Er du ny i verden av VPN-er? CyberGhost er den perfekte introduksjonen - en omfattende VPN-leverandør med en enkel installasjonsprosess og et greit grensesnitt, skreddersydd for både nybegynnere og proffe VPN.

Med 50 optimaliserte servere i Sverige, denne Romania-baserte leverandøren gir deg pålitelig tilgang til alle de beste svenske TV-programmene.

CyberGhost tilbyr ubegrenset båndbredde og støtter også P2P-aktiviteter, inkludert torrenting. Det beskytter også brukernes personvern på nettet med funksjoner som inkluderer en anonym surfeprofil som ikke bare skjuler IP-adressen din, men også automatisk starter nettleseren din i inkognitomodus. En automatisk drepebryter hindrer datatrafikk i å lekker inn i ISP-tilkoblingen din hvis VPN-tilkoblingen noen gang faller.

Med den verifiserte ikke-loggpolicyen og forpliktelsen til streaming av høy kvalitet og online sikkerhet, er det lett å se hvorfor CyberGhost har steget til å bli et topp valg for VPN-brukere. Se selv ved å dra nytte av 7-dagers gratis prøveversjon for mobile enheter og 30-dagers pengene-tilbake-garanti for alle brukere.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Se med CyberGhost nå

2. NordVPN

NordVPN-enheter

Med lynraske hastigheter og 168 servere lokalisert i Sverige, NordVPN er lett en av de beste VPN-ene for streaming av innhold utenfor landets grenser. Det gir viktige funksjoner for strømming som ubegrenset båndbredde og SmartPlay-teknologi, som både eliminerer buffering og hjelper deg med å komme forbi VPN-blokkeringsinnsats.

Som for online personvern, NordVPN har en dobbel VPN-funksjon som krypterer dataene dine ikke en gang, men to ganger! Ytterligere sikkerhetstiltak som 256-biters og 2048-biters AES-kryptering, en kill switch og Onion over VPN obfuscation forhindrer sporing av din online aktivitet. Gjennom årene har NordVPN blitt et pålitelig navn i bransjen, med fornøyde brukere som berømmer sin utrolige ytelse.

NordVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se med NordVPN nå

3. ExpressVPN

ExpressVPN fordeler

Hvis du er ute etter en VPN med brennende hastigheter som er perfekte for HD-streaming, da er ExpressVPN et flott alternativ. ExpressVPN løfter geoblokker på svensk TV og hjelper deg å bekjempe båndbreddestrømming med den delte tunnelfunksjonen.

ExpressVPN tilbyr også sterk online sikkerhet, med 256-biters AES-kryptering i militær klasse, en pålitelig drapbryter og en frittstående DNS-funksjon. Det er sterkt anbefalt av brukere for streaming av video og musikk, og er også kjent for eksepsjonell responsiv og vennlig 24/7 kundeservice gjennom live chat eller e-post.

ExpressVPN er ikke den billigste VPN-leverandøren, men den er enkel å bruke og kompatibel med alle større enheter, slik at du kan glede deg over å se svensk TV hvor som helst og når som helst. Du kan prøve tjenesten risikofri takket være a 30-dagers pengene-tilbake-garanti og en 7-dagers gratis prøveperiode for Android og iOS.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Se med ExpressVPN nå

4. VyprVPN

Slik streames svensk TV utenfor Sverige enkelt i 2020

VyprVPN eies av internettkonglomeratet Golden Frog, som lar den drifte sin egen utrolig raske servere i over 70 land, inkludert Sverige. Vi er ikke klare til å si at VyprVPN lever opp til kravet om å være verdens mektigste VPN, men det er en service på toppnivå med ubegrenset båndbredde og jevn forbindelse.

VyprVPN har også Chameleon-protokollen, en funksjon eksklusiv for den Sveits-baserte leverandøren som lar deg få tilgang til mye av det mest begrensede innholdet i verden. OpenVPN-protokollen og en kill switch er to av leverandørene som har mange personvernstiltak.

VyprVPN tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Selv om leverandøren ikke lar abonnenter torrent, gir brukerens anbefalte ytelse for streaming og 24-timers live support deg definitivt god valuta for pengene.

VyperVPN kan oppheve blokkeringen: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Støtter torrenting: 

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

VyperVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Routere, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Se med VyprVPN nå

Sammendrag

Så snart du abonnerer på noen av VPN-tjenestene ovenfor og kobler til en server i Sverige, vil alle feilmeldingene om geobegrensninger bli borte, og du vil kunne stream sømløst hvert svensk TV-program du elsker uansett hvor du er.

Bare husk å velge en VPN med ubegrenset båndbredde, ultrahurtige hastigheter, svenske servere og utmerkede sikkerhetsfunksjoner.

Hvis du fortsatt prøver å finne ut hvordan VPN-er fungerer, og hvorfor du bør ha en tilgjengelig hver gang du går online, kan du sjekke nybegynnerguiden vår for VPN-tjenester.

For å gjøre det så mye enklere for deg å starte dine svenske TV-streamingeventyr, har vi samlet alle de beste rabattene og kupongkodene på disse og andre topp VPN-er, slik at lommeboken din blir beskyttet sammen med personvernet ditt!

Start din gratis CyberGhost-prøveversjon nå

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me