Stream Foxtel GO Online fra hvor som helst i 2020 | Safe Fast Hack

Mens Foxtel GO er et flott gratis tillegg til ditt Foxtel-abonnement som lar deg se på alt ditt favorittinnhold mens du er på farten, hvis du vil reise utenfor Australia, kommer du til å stoppe.

Foxtel geoblokkerer alt streaminginnholdet for seere som ikke er i Australia.

Hvis du forlater landet, vil du ikke ha tilgang til Foxtel GO i det hele tatt, selv om du fortsatt betaler abonnementet.

Dette kan være ganske irriterende, men det er noe du kan gjøre. Du kan se Foxtel GO hvor som helst i verden ved hjelp av en VPN.

Rask guide: Hvordan se Foxtel GO fra hvor som helst

 1. Velg en VPN med gode hastigheter og servere i Australia. NordVPN er vår favorittjeneste for streaming av Foxtel GO.
 2. Last ned og installer VPN-appen for enheten du bruker til streaming.
 3. Koble til en server i Australia.
 4. Logg på Foxtel GO bruker din Foxtel-ID og begynn å se på!

Se Foxtel GO Now!

Hvorfor du trenger en VPN for å se Foxtel GO

Siden Foxtel streamer en rekke forskjellige kanaler, må den betale for en strømningslisens for dette innholdet. Disse lisensene dekker bare seere i Australia.

Så snart du reiser ut av landet, finner du det alt Foxtel GO-innhold er geoblokkert.

Foxtel kan fortelle hvor du er basert på IP-adressen din. Hvis du kan forfalske IP-adressen din slik at den ser ut som om du er i Australia, kan du gjøre det lure Foxtel GO til å fjerne blokkeringen av seg selv.

Måten å gjøre dette på er med en VPN.

En VPN fungerer ved å avlede all Internett-trafikken din via en av sine egne servere. Når du kobler deg til Foxtel GO via en VPN-server i Australia, IP-adressen din er skjult - streamingtjenesten ser bare IP-adressen tilknyttet VPN.

Det vil du selvfølgelig trenger å velge en VPN som har mange servere i Australia for å få dette hacket til å fungere. Du vil også ha en VPN med raske hastigheter, så visningen din ikke blir avbrutt av lange perioder med buffering.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

Australia er for tiden oppført som et ‘Country Under Surveillance’ av Reporters Without Borders.

Australia er en del av 5/9/14 Eyes Alliance - land som har vært kjent for å spionere mot sivile. Regjeringen har også blitt kritisert for å ha svartelistet nettsteder, fjerne innhold og innført obligatoriske nettfilter.

Den eneste måten å surfe på internett privat og anonymt i Australia, eller hvor som helst i verden, er å bruke en VPN.

Når en VPN omdirigerer trafikken din, går dataene gjennom en kryptert tunnel. Dette betyr at ingen kan spionere på deg eller overvåke din online oppførsel.

Selv om en tredjepart - for eksempel et myndighetsorgan - avskjærer trafikken din, vil de ikke kunne dekryptere den.

Reklamefirmaer og internettleverandøren din er på samme måte forhindret i å spore deg over hele nettet.

En VPN hjelper deg også fjerne blokkering av innhold som er sensurert av myndighetene, på samme måte som det kan hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av Foxtel GO.

5 beste VPN-er for å se på Foxtel GO

1. NordVPN

Stream Foxtel GO Online fra hvor som helst i 2020 | Safe Fast Hack

NordVPN er ikke bare vår favoritt VPN for streaming, det er også topprangerte VPN totalt av ekte VPN-brukere.

SmartPlay-teknologi kobler deg automatisk til den beste serveren for streaming. Tjenesten har også 240+ servere i Australia, så du har ingen problemer med å fjerne blokkeringen av Foxtel GO.

Hvis du er bekymret for ditt personvern på nettet når du kommer hjem, har NordVPN fått deg dekket. Kryptering av militær kvalitet, dobbel VPN, beskyttelse mot lekkasje og to drepebrytere vil beskytte dataene dine. CyberSec-programvare vil blokker malware og annonser.

Få mest mulig ut av Foxtels funksjoner for flere enheter med opptil 6 samtidige tilkoblinger. Prøv NordVPN nå med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se Foxtel GO med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

En rask tilkobling er avgjørende for uavbrutt strømming, og du finner ikke en VPN raskere enn ExpressVPN. Hvis du er villig til å betale litt mer for abonnementet ditt, vil du bli belønnet med den raskeste VPN-en vi har testet.

ExpressVPN har også seks forskjellige serverlokasjoner i Australia.

I tillegg til lynraske hastigheter og australske servere, tilbyr ExpressVPN en rekke sikkerhetsfunksjoner i militær klasse. Disse inkluderer delt tunneling, en kill switch, AES 256-bit kryptering, og både DNS og IPv6 lekkasjebeskyttelse.

Du kan beskytte opp til fem forskjellige enheter under en ExpressVPN-profil. Se hva ekte anmeldere synes om denne raske tjenesten, eller test den ut selv med a 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Se Foxtel GO med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost har 75+ servere over tre forskjellige byer i Australia, så du kan streame Foxtel GO uten problemer. Dedikerte streamingprofiler kobler deg til en streamingoptimalisert server med bare ett klikk.

CyberGhost blir ofte hyllet for sine sikkerhetsfunksjoner. 256-bits kryptering og en automatisk drepebryter beskytter dataene dine mens den innebygde anti-malware programvaren blokkerer annonser, malware og trackere.

Du kan bruke CyberGhost på sju enheter samtidig - se om du liker det først, med en 24-timers gratis prøveperiode og en enorm 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja, dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Se Foxtel GO med CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark-enheter

Ser du etter en budsjettvennlig måte å se på Foxtel Go når du er hjemmefra? Surfshark kan være lite, men anmelderne våre sier at det er et pålitelig og rimelig tjeneste for streaming.

Surfshark gir deg tilgang til 5 serverplasser over hele Australia. Den smarte Rask tilkobling -funksjonen kobler deg automatisk til den raskeste serveren for streaming av Foxtel GO. Det får du også ubegrensede enhetstilkoblinger under en profil.

Surfsharks sikkerhetsfunksjoner er like smarte. Camouflage Mode er spesielt designet for omgå brannmurer og fjerne blokkering av sensurert innhold mens CleanWeb-programvare beskytter deg mot skadelig programvare, annonser, sporing og phishing.

Se om denne tjenesten passer for deg med en gratis prøveversjon av Surfshark eller 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Surfshark kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Se Foxtel GO med Surfshark!

5. PrivatVPN

PrivateVPN-enheter

Noen ganger ønsker vi bare å streame favorittprogrammene våre og beskytte enhetene våre uten å bekymre oss for den kompliserte teknologien bak kulissene. Hvis du liker å holde ting enkelt, bør PrivateVPN passe deg fint.

PrivateVPN gir dedikerte streamingprofiler for rask og enkel tilkobling. Du og resten av husholdningen din kan streame Foxtel GO når du vil seks samtidige tilkoblinger.

Alle sikkerhetsinnstillinger for PrivateVPN kommer som standard på alle tilkoblinger, inkludert kryptering av militær klasse og både lekkasjebeskyttelse for DNS og IPv6.

Du kan lese hva PrivateVPN-kunder synes om tjenesten eller prøve den ut nå med en 7-dagers gratis prøveversjon eller 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

PrivateVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimaliserte servere tilgjengelig via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Se Foxtel GO med PrivateVPN!

Sammendrag og videre lesing

Du skal ikke være forhindret fra å få tilgang til en tjeneste du har betalt for, bare fordi du reiser. Finn en rask, pålitelig VPN med servere i Australia - som NordVPN - og du kan logge deg på Foxtel GO-kontoen din hvor som helst i verden.

Nå som du vet at du kan streame alt du liker med en VPN, hvorfor ikke sjekke guiden vår for å fjerne blokkering av amerikanske Netflix også?

Hvis du liker lyden av vår topp VPN-anbefaling, la oss gi deg en liten hemmelighet: du kan få en NordVPN-rabatt her ...

PS! Du trenger ikke stole på det vi har å si om NordVPN, vet du. Det ble funnet å være den beste VPN-en ifølge Reddit-brukere.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me