Topp 10 (VIRKELIG GRATIS) VPN-tjenester som fremdeles fungerer i januar 2020


Selv om det er enkelt å finne en gratis VPN, kan du finne en pålitelig uten skjulte kostnader som faktisk lar deg gjøre tilgang til Netflix og Torrenter, og holde deg sikker? Dette er mye mer utfordrende. Jeg testet og rangert over 45 VPN-tjenester som hevdet å være gratis, for å bringe deg den ultimate listen over de 10 beste gratis VPN-ene.

Nesten hver gratis VPN kommer med en fangst. I de fleste tilfeller vil leverandører begrense dataene dine, båndbredde, tilkoblingshastighet, tilgjengelige serverplasseringer og til og med blokkere deg fra strømmetjenester. Faktisk noen gratis VPN-er kan skade personvernet ditt. Og dette er grunnen til at jeg har forsket på så mange; listen du skal lese har bare sikre gratis VPN-er, med ingen skjulte kostnader, risiko eller hodepine.

Klar? la oss dykke inn!

Kort tid? Her er et sammendrag av de beste gratis VPN-ene

 1. ExpressVPN: Nyt den dyreste VPN risikofri i en måned med en pengene-tilbake-garanti. Sikkerhet i verdensklasse og raske hastigheter uten datagrenser.
 2. Hotspot Shield: Bruk raske og pålitelige tilkoblinger på en USA-basert server med 500 MB gratis data hver dag. Det er nok til å sjekke e-post eller oppdatere Facebook, men det er det ikke bra for strømming.
 3. Windscribe: Dra nytte av Windscribes sterke sikkerhet og brukervennlige grensesnitt med 10 GB gratis data per måned. Det er 10 gratis servere å velge mellom, men ingen av dem kan fjerne blokkering av Netflix.
 4. ProtonVPN: Sikker VPN med ubegrensede data og avanserte sikkerhetsfunksjoner, men bare tre serverplasseringer.
 5. Gjem meg:- Trygt og pålitelig valg som tilbyr 2 GB per måned på sin gratis plan. Det er nok til å streame en episode av et TV-show, men ikke en film.
 • Pluss ytterligere 5 virkelig gratis VPN-er
 • Mer om VPN-forskningsmetodikken min

Beste gratis VPN-er (Oppdatert 2020)

Jeg testet 45 gratis VPN-er og fant bare 10 som vil gi deg raske hastigheter, flott streaming og sikkerhet du kan stole på. Selv om gratis VPN-er alltid vil ha begrensninger sammenlignet med en premium-tjeneste, har gratis VPN-er på denne listen bevist sin evne til å holde deg trygg og hjelpe deg å bla anonymt uten å bremse deg ned.

1. ExpressVPN

Få den dyreste VPN-en gratis i 30 dager - ubegrensede servere, streaming og torrent-nedlastinger ExpressVPN-enheter

 • Få 30 dager ubegrenset data med ExpressVPN ved å bruke pengene-tilbake-garantien
 • 3000+ servere på 160 steder
 • 256-biters kryptering, kill switch og DNS lekkasjebeskyttelse
 • Opererer utenfor 5/9/14-Eyes Alliance for total anonymitet
 • Jobber med: Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Showtime, Amazon Prime Video, Sling TV, og hundrevis mer
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Firefox, Chrome, rutere

ExpressVPN er vanligvis ikke gratis. Det er faktisk en premium VPN fullpakket med noen av de mest avanserte funksjonene. Så hvorfor oppgir vi det her med våre topprangerte gratis VPN-er? Med ExpressVPN-er 30-dagers pengene-tilbake-garanti, kan du bruke den dyreste VPN-tjenesten i en hel måned uten risiko.

Jeg testet garantien selv - det er ingen fangst. Dette er et flott alternativ hvis du bare trenger en VPN i en kort periode mens du reiser, eller å strømme.

ExpressVPNs sikkerhet er vanskelig å slå. Den strenge ikke-logg-policyen er sikkerhetskopiert av TrustedServer-teknologi, som regelmessig tørker hver server slik dataene dine kan ikke lagres eller selges. I motsetning til de fleste gratis VPN-er som vil begrense streaming, lar ExpressVPN deg streame favorittprogrammene dine hvor som helst.

Denne VPN kan få tilgang til geoblokkert innhold fra hundrevis av streamingplattformer. ExpressVPN finner aktivt måter å omgå stadig utviklende geoblokker og jobber til og med i Kina.

Andre nyttige funksjoner inkluderer torrenting support og split-tunneling. ExpressVPN er selvfølgelig ikke gratis for alltid, men det er mye du kan gjøre med det på 30 dager.

Vil du vite mer? Les hele anmeldelsen for å se forskning og testing av ExpressVPN.

Start GRATIS med ExpressVPN!

2. Hotspot Shield

En gratis VPN med 500 MB data hver dag - torrentvennlig, men ikke det beste valget for streaming Hotspot Shield-enheter

 • 500 MB gratis data hver 24-timers periode, som betyr 15 GB per måned
 • Enkelt, brukervennlig grensesnitt gjør det enkelt å komme i gang
 • Kryptering i militær klasse beskytter internettaktiviteten din
 • Stabile tilkoblinger sikrer etterslepfri surfing
 • Jobber med: YouTube og Spotify
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome

Hotspot Shield tilbyr pålitelige forbindelser og kryptering av militær karakter. Testene mine avslørte ingen DNS-lekkasjer, noe som betyr at den effektivt maskerer IP-adressen din for å beskytte personvernet ditt på nettet. Hotspot Shield er kompatibel med alle større operativsystemer, har en no-logs policy for å beskytte din anonymitet, og tilbyr dedikert teknisk support.

Det tilbyr også P2P-støtte for både gratis og premium brukere. Dets brukervennlige, dedikerte apper tilbyr ett-klikk koble til, slik at du kan komme i gang uten problemer. Gratisversjonen kommer med begrensninger. Det støttes av annonser og gir deg bare 500 MB data per dag. Selv om dette er altfor lite til å laste ned store filer, har du ingen problemer med å sjekke e-posten din eller bla gjennom sosiale medier. dessverre, du kan ikke bruke gratisversjonen for streaming.

Selv om Hotspot Shield har 3200 servere i mer enn 70 land, gir gratisversjonen bare tilgang til den virtuelle plasseringen i USA. Du blir blokkert av en Premium Payment Wall hvis du prøver å få tilgang til streaminginnhold med VPN aktivert.

Selv med bare ett virtuelt sted, kan Hotspot Shield fremdeles hjelpe deg unnslippe myndighetensensur og omgå innholdsfiltre på skole eller jobb slik at du kan få tilgang til favorittnettstedene og sosiale medieappene dine hvor som helst.

Hvis du liker Hotspot Shield Free og vil prøve premiumversjonen, kan du teste den ut med en 7-dagers gratis prøveperiode.

Vil du vite mer? Les hele anmeldelsen for å se forskning og testing av Hotspot Shield.

Start GRATIS med Hotspot Shield!

3. Vindavskrift

En sikker, gratis VPN med 10 GB gratis data per måned, men begrensede serverplasseringer Topp 10 (VIRKELIG GRATIS) VPN-tjenester som fremdeles fungerer i januar 2020

 • 10 GB gratis data hver måned
 • Få tilgang til blokkerte innhold i 10 land
 • Robust kryptering, malware-beskyttelse og annonseblokkering
 • Forrykende støtte
 • Jobber med: Netflix, Hulu, HBO
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Firefox, Chrome, Linux

Windscribe s sjenerøs datafradrag gjør det til et av de beste gratis VPN-ene mine. Det er nok å strømme i høy definisjon i litt over tre timer. Du kan få ytterligere 5 GB ved å tweete selskapet. Du kan også “vinne” 1 GB ekstra data hver måned ved å henvise venner.

Windscribe skryter topp moderne sikkerhet, med robust AES-kryptering og støtte for flere VPN-protokoller. Både betalte og gratis brukere har tilgang til alle Windscribe-funksjoner, inkludert dens blokkering av annonser og malware. Det er ganske sjelden å finne en gratis VPN med denne funksjonen, så dette er en stor bonus.

Windscribe kommer også med en brannmur som blokkerer all trafikk utenfor VPNs sikre tunnel for å forhindre uventede lekkasjer. Andre nyttige funksjoner inkluderer port forwarding og delt tunneling. Selskapet har en detaljert personvernpolicy som tydelig forklarer hvilke data de lagrer, samt en ikke-logger politikk for å beskytte personvernet ditt.

Windscribe tilbyr a desktop app og nettleserutvidelse. Programmet har et brukervennlig grensesnitt, med et utvalg av kundestøttealternativer inkludert live chat, og oppsettveiledninger. Enkeltklikk tilkobling gjør det superenkelt å komme i gang. I tillegg til å begrense dataene dine, en gratis Windscribe-konto begrenser deg til servere i bare USA, Storbritannia, Canada, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Nederland, Norge, Romania og Sveits. Et begrenset utvalg av servere betyr at du ikke kan bruke Windscribe til å fjerne blokkering av innhold fra utenfor disse regionene.

Vil du vite mer? Les hele anmeldelsen for å se forskning og testing av Windscribe.

Start GRATIS med Windscribe!

4. ProtonVPN

En sikker, gratis tjeneste med ubegrenset data, men bare tre steder protonvpn-enheter

 • Ubegrenset gratis data
 • No-log-policy og sveitsiske personvernlover for å beskytte din anonymitet
 • Robust kryptering og en automatisk drepebryter
 • Jobber med: YouTube, Spotify, Kodi
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

ProtonVPN tilbyr en begrenset gratis versjon av sin sterke premium-tjeneste. En av de største fordelene i forhold til de fleste gratis VPN-er er det det kommer med ubegrensede data. Den er også annonsefri, noe som er et stort pluss. Med gratisplanen får du tilgang til servere i bare Japan, Nederland og USA.

Med alle gratis brukere fra ProtonVPN koblet til ett av bare tre steder, er serverne ofte overbelastet og tilkoblingshastigheten din kan være treg. Du må oppgradere til en betalt plan for å streame eller torrent med ProtonVPN, men du kan fremdeles bruke de gratis virtuelle stedene til omgå sensur og få tilgang til geoblokkerte sosiale medier-plattformer og meldingsapper.

ProtonVPN-funksjoner et brukervennlig, intuitivt grensesnitt og kompatibilitet med flere plattformer. De Quick Connect-funksjonen kobler deg til den raskeste serveren i nærheten. VPN tilbyr også sterk sikkerhet, inkludert kraftig AES-kryptering og en automatisk drepebryter. Andre funksjoner inkluderer DNS-lekkasjebeskyttelse og delt tunnelstøtte.

En ting jeg likte med ProtonVPN var hvor grei personvernreglene er. Denne VPN-en har en klar nullregistreringspolicy som strengt håndheves. Selskapet er basert i Sveits, utenfor jurisdiksjonen til 5/9/14-Eyes Alliance, som er flott for privatliv.

Vil du vite mer? Les hele anmeldelsen for å se forskning og testing av ProtonVPN.

Start GRATIS med ProtonVPN!

5. skjule

En enkel, gratis tjeneste med god sikkerhet - 2 GB månedlig datagrense skjult enheter

 • 2 GB gratis data per måned
 • Gratis servere i 5 land
 • Sterk kryptering og flere tilgjengelige protokoller
 • Gode ​​tilkoblingshastigheter for rask lasting og surfing
 • Jobber med: Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video, HBO GO
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome Firefox, Amazon Fire TV, rutere

hide.me tilbyr a strippet tilbake, pålitelig gratis service. Du vil få 2 GB gratis data hver måned og alle fordelene med hide.mes brukervennlige dedikerte apper og tøff sikkerhet. Denne VPN-en sterk AES-kryptering, automatisk kill switch og strenge retningslinjer for ikke-logg vil sørge for at surfingen din forblir både privat og sikker.

Med hide.me kan du koble til usikrede offentlige WiFi-nettverk uten å bekymre deg for å spionere øynene. Gjem meg støtter flere VPN-protokoller slik at du kan optimalisere tilkoblingen din og velge den beste passformen for enheten. Andre funksjoner inkluderer IP-lekkasjebeskyttelse og støtte for delt tunneling. Du har også 24/7 tilgang til teknisk support og annonsefri surfing.

Gratis servere er bare lokalisert i Singapore, Canada, Nederland, USA øst og USA vest. Du vil ikke kunne få tilgang til geoblokkert innhold fra andre land, for eksempel BBC iPlayer. Du kan bruke denne VPN til komme rundt innholdsfiltre på arbeidsplassen din eller på skolen, og til og med omgå tøff regjeringssensur.

dessverre, hide.me vil ikke gi deg tilgang til Netflix. men, det støtter torrenting for både gratis og betalte brukere. Du vil ikke være i stand til å gjøre for mye fildeling med 2 GB månedlig datapakke, men alternativet er fremdeles fint. En gratis konto begrenser deg også til en enhetstilkobling om gangen. Så hvis du surfer på den bærbare datamaskinen din, blir ikke telefonen eller nettbrettet ditt beskyttet aktivt.

Vil du vite mer? Les hele anmeldelsen for å se forskning og testing av hide.me.

Start GRATIS med hide.me!

6. TunnelBear

Brukervennlig gratis VPN med god sikkerhet, men bare 500 MB gratis data per månedtunnelbear-enheter

 • 500 MB gratis data hver måned
 • Servere i over 22 land
 • Ingen logging garantert
 • Jobber med: YouTube, Spotify
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox og Opera

Hvis du er ny på VPN-er, er TunnelBears gratisversjon en flott måte å komme i gang. Den har en brukervennlig grensesnitt som leveres komplett med animerte grizzlybjørner. I motsetning til de fleste gratis VPN-er som begrenser deg til en håndfull servere, TunnelBear lar gratis brukere koble seg til mange land og nyt anstendige tilkoblingshastigheter.

TunnelBear blir uavhengig revidert, bruker AES 256-bit kryptering, og garanterer ingen datalogging. Dette betyr at dataene dine aldri blir lagret og at identiteten din alltid vil være privat. Denne VPN kan fjerne blokkering av de fleste geobegrensede nettsteder og omgå irriterende innholdsfiltre uten problemer, men det fungerer ikke med Netflix eller andre strømmetjenester.

En gratis TunnelBear-konto gir deg bare 500 MB data hver måned, men du kan tweet dem for en ekstra GB. Dette er nok til å streame i omtrent 30 minutter, men du vil ikke kunne laste ned store filer eller se på filmer.

Vil du vite mer? Les hele anmeldelsen. å se forskning og testing av TunnelBear.

Start GRATIS med TunnelBear!

7. Opera VPN

En gratis VPN i nettleseren med ubegrensede data - begrensede steder og beskytter ikke all trafikk

opera-enhetsbilde

 • Ubegrenset data og båndbredde
 • Innebygd annonseblokkering og malware-beskyttelse
 • Ingen registrering nødvendig
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

Den gratis nettleseren Opera kommer med en innebygd VPN som maskerer IP-adressen din mens du surfer på nettet. Du må gjøre det aktiver VPN i nettleserinnstillingene. Fordi det bare er nettleserutvidelse, Opera VPN beskytter ikke trafikk sendt fra andre nettlesere eller apper. Så selv om surfeaktiviteten din er trygg, e-postene og bankappsene dine er ikke beskyttet.

I tillegg til den gratis VPN-tjenesten har nettleseren en innebygd annonse blokkerer og beskyttelse mot skadelig programvare. Når du bruker nettleseren, skjuler VPN-funksjonen din identitet for anonym surfing - Dette er spesielt nyttig over offentlige WiFi-nettverk. Du kan velge mellom bare tre virtuelle lokasjoner: Amerika, Europa og Asia.

Siden du ikke kan velge spesifikke servere i disse regionene, er OperaVPN ikke et godt valg for strømming. Jeg klarte ikke å fjerne blokkeringen av Netflix US, BBC iPlayer, eller noen annen strømmetjeneste jeg prøvde. Nettleseren er tilgjengelig for alle større plattformer.

Vil du vite mer? Les hele anmeldelsen for å se forskning og testing av Opera VPN.

Start GRATIS med Opera VPN!

8. Speedify

Gratis service med 2 GB gratis data per måned - kanaltilknytningsteknologi øker hastigheten, men bruker opp data raskere enheten

 • 2 GB gratis data hver måned
 • 200+ servere på mer enn 50 steder over hele verden
 • Rask og pålitelig forbindelse med Channel Bonding-teknologi
 • ChaCha-krypteringskryptering kombinerer sikkerhet og hastighet
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

Som navnet antyder, ble Speedify designet med VPN-protokoller som forbedrer tilkoblingshastigheten din. Dens Channel Bonding-teknologi ruter trafikken din over to separate internettforbindelser samtidig. Dette øker tilkoblingshastigheten din litt, men det også bruker dobbelt så mye wi-fi og mobildata. Speedify har bestått alle mine DNS-lekkasjesøkingstester. Dette betyr den maskerer effektivt IP-adressen din for å beskytte ditt privatliv og hjelpe deg få tilgang til sensurert og geobegrenset innhold på nettet.

Aktiviteten din på nettet forblir trygg og anonym med Speedifys unike ChaCha-krypteringskryptering og strenge regler for ikke-logger. Speedifys Amsterdam-server er optimalisert for BitTorrent og P2P-aktivitet. 2 GB gratis data per måned er nok hvis du vil ha sikker VPN-beskyttelse mens du raskt sjekker e-posten din eller oppdaterer FB-strømmen, men det er ikke nok for strømming eller torrenting.

Som de fleste gratis VPN-er oppfordrer Speedify deg til å oppgradere til en premiumkonto. Leverandøren er imidlertid forpliktet til å beholde gratisversjonen ad-free. Dette er bra for din sikkerhet, fordi det betyr at Speedify ikke trenger å dele noe av informasjonen din med tredjeparts annonsører eller Google-annonser.

Vil du vite mer? Les hele anmeldelsen for å se forskning og testing av Speedify.

Start GRATIS med Speedify!

9. Betternet VPN

Gratis VPN med 500 MB data per dag - annonser og noe datainnsamling pluss ingen streaming for gratis brukere betternet-enheter

 • 500 MB gratis data per dag
 • Ingen registrering nødvendig - bare last ned og komme i gang
 • Robust kryptering og malware-beskyttelse
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome

Selv om 500 MB kan være nok i 30 minutter med strøm av lav kvalitet, Betternet lar deg ikke strømme ved å bruke den gratis kontoen. Du kan bare koble til dens amerikanske serverplassering, slik at du ikke får tilgang til geoblokkerte nettsteder fra andre steder i verden. Fortsatt gjør Betternet en god jobb med å dekke det grunnleggende når det gjelder sikkerhet.

Den tilbyr robust kryptering, gode hastigheter og perfekt hemmelighold fremover - men ingen drepebryter. Hvis tilkoblingen din til VPN-serveren mislykkes, blir ikke trafikken din beskyttet. Denne gratis VPN-en er et godt valg for å beskytte deg mot spionerende øyne når du kobler deg til et usikret offentlig WiFi-nettverk, men du bør se andre steder for total anonymitet.

Betternet samler inn mer brukerinformasjon enn det som er ideelt for personvern, hvorav noen kan deles med tredjeparts tjenesteleverandører. Du kan også forvente å se mange annonser med din gratis konto.

Vil du vite mer? Les hele anmeldelsen for å se forskning og testing av Betternet VPN.

Start GRATIS med Betternet!

10. VPNBook

En sikker, torrentvennlig gratis tjeneste med ubegrensede data - noe konfigurasjon kreves og ingen Netflix

Topp 10 (VIRKELIG GRATIS) VPN-tjenester som fremdeles fungerer i januar 2020

 • Ubegrenset data
 • Virtuelle steder i 6 land
 • Bygget av sikker OpenVPN-teknologi
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

VPNBook tilbyr ubegrenset gratis data, sikker AES-kryptering og et valg av OpenVPN- og PPTP-tilkoblinger. Du kan komme deg online fra hvor som helst uten å bekymre deg for å spionere øynene, men VPNBook har bare servere i USA, Storbritannia, Canada, Frankrike, Tyskland og Polen.

På sin hjemmeside, VPNBook hevder å oppheve blokkeringen av Netflix og Hulu, men jeg kunne ikke få tilgang til noen av dem da jeg testet den. Selskapet opererer ute personvernvennlig Romania og samler ikke noen aktivitetslogger, men det beholder noen tilkoblingslogger i opptil en uke. I motsetning til de andre VPN-ene på denne listen, tilbyr ikke VPNBook dedikerte apper for enhetene dine. I stedet gir det manuelle konfigurasjonsfiler for OpenVPN.

Det er ikke så komplisert som det høres ut, spesielt ikke med VPNBooks trinn-for-trinn-installasjonsveiledning. VPNBook støtter torrenting på noen servere, og det kan brukes å omgå sensur. Denne VPN støttes av annonser, slik at du kan forvente å se noen mens du bruker tjenesten.

Vil du vite mer? Les ekte brukere må si for å se forskning og testing av VPNBook.

Start GRATIS med VPNBook!

Gratis VPNs forskningsmetodikk

Jeg testet de ledende gratis VPN-ene for å se om jeg kunne finne noen som tilbød en sikker tjeneste uten begrensninger. dessverre, ingen virkelig gratis VPN tilbyr hele pakken av sikkerhet, hastighet, pålitelighet og ubegrenset bruk. Du trenger en rimelig VPN-premie for det. Det jeg fant var 10 gratis VPN-er som er trygge å bruke så lenge du ikke har noe imot noen få kompromisser. Hver av anbefalingene mine er rangert basert på de samlede resultatene om sikkerhet, hastighet, bruksgrenser og pålitelighet. Jeg har også sett på streaming og torrenting support, loggingsprinsipper, servertilgjengelighet, kompatibilitet og bonusfunksjoner som blokkering av skadelig programvare.

Sikkerhet

Mange gratis VPN-er hevder å tilby deg full sikkerhet og personvern på nettet. Dessverre er dette sjelden tilfelle. Jeg testet hver tjenestes sikkerhetsfunksjoner for lekkasjer og potensielle sårbarheter. Jeg har også sett nærmere på loggingsprinsippene deres for å finne ut nøyaktig hvilken informasjon de lagrer - om noen - og hvordan denne informasjonen brukes. Husk det bare en VPN med en streng policy for ikke-logger kan garantere at ingen av dataene dine blir lagret eller solgt.

Hastighet

Jeg testet hastigheter med speedtest.net og sammenlignet tilkoblingshastigheten både før og etter tilkobling til hver VPN. Du kan forvente at de fleste VPN-er vil redusere forbindelsen din til en viss grad. På grunn av begrensede nettverk eller bevisste begrensninger, kan gratis VPN-er imidlertid være så treg at de gjør surfing eller streaming veldig vanskelig. Bare de beste VPN-ene kan gi deg hastigheter som kan sammenlignes med din normale forbindelse.

Bruksgrenser

Et gratis VPN gir deg sjelden ubegrenset bruk. VPN-ene som gjør det blir ofte hemmet av lave hastigheter forårsaket av overfylte servere. Jeg rangerte hver av anbefalingene mine i henhold til kompromisset de tilbyr mellom gratis data og andre funksjoner. Hvis en gratis VPN for eksempel tilbyr ubegrensede data, men er for treg å bruke, rangeres den ikke like høyt.

Pålitelighet

Resultatene du får fra en VPN kan variere avhengig av serveren du bruker. Jo større VPNs nettverk er, jo flere servere kan du velge mellom, og desto mer pålitelig er tjenesten. Der det er mulig, testet jeg en rekke servere over hvert VPN-nettverk for å gi deg et mest mulig nøyaktig bilde av hva du kan forvente av hver tjeneste.

Spørsmål og svar

Hvordan tjener gratis VPN-er??

Som med alle gratis tjenester, du må betale for det på noen måte. I noen tilfeller betyr dette irriterende målrettede annonser som dukker opp på skjermen din, men med noen gratis VPN-er, kan det hende du må takle konsekvensene av dårlig kryptering eller til og med brudd på personvernet. De fleste gratis VPN-er har bare begrensede dataplaner (så ingen torrenting) eller en treg tilkobling (så ingen Netflix), for å gi brukerne et insentiv for å oppgradere til en betalt tjeneste.

Er gratis VPN-er trygge?

Mens VPN-ene på denne listen er testet og bevist som helt trygge å laste ned og bruke, kan mange andre gratis VPN-er utgjøre en alvorlig risiko for sikkerheten din. Noen er beryktet for spam og malware; og i noen tilfeller rapporterte brukere til og med det gratis VPN-tjenester stjal personlig informasjon og solgte den til tredjepart.

Er VPN-er lovlige?

Å bruke en VPN er helt lovlig i de fleste deler av verden, men en håndfull land - inkludert Kina og Russland - begrense bruken av VPN-er. Sjekk ut vår guide for å lære mer om den juridiske statusen til VPN-er i hvert land. Husk at selv om VPN-er er lovlige i landet ditt, kan du fremdeles få konsekvenser for å bruke en VPN for ulovlige aktiviteter som å tirre opphavsrettsbeskyttet innhold.

Sammendrag:

Mens du kan finne noen gode gratis VPN-er, til og med de sikreste gratis tjenestene kan ikke konkurrere med lave kostnader-VPN-er.En førsteklasses tjeneste tilbyr den beste sikkerheten, i tillegg til streaming og torrenting support. Og i motsetning til de fleste gratis VPN-er, tilbyr premium-VPN-er deg ubegrenset data og båndbredde. Du vil kunne få tilgang til flere servere og nyte raskere tilkoblinger.

De fleste premium VPN-er tilbyr gratis studier og tilbakebetalingsgarantier slik at du kan sørge for at tjenesten du velger passer for deg. Jeg anbefaler ExpressVPN. Det er raskt, sikkert og det kan fjerne blokkering av hundrevis av strømmetjenester, inkludert Netflix US. Det beste av alt er at du tester det risikofritt med 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Sjekk ut vår VPN-tilbudsside (oppdatert ukentlig) hvor du kan finne VPN-er på hylla for latterlig billige priser!

Her er vårt utvalg av topp premium VPN-tjenester i dag:

Rangeleverandør Vår poengsum Brukervurdering
Redaktørens valg 5.0 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
2 4.8 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
3 4.6 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
4 4.5 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
5 4.3 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet

Du kommer kanskje også til å like:

 • Gratis VPN vs betalt VPN - som er riktig for deg
 • 7 skjulte farer ved bruk av gratis VPN-er
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map