Topp 5 VPN-er som ikke holder logger for personvernsøkeren


VPN-er (og retningslinjene deres) endres hele tiden. For en oppdatert liste over VPN-er som ikke fører logger, Klikk her

Som med mange ting i livet, er det mange forskjellige typer VPN-brukere, og dermed forskjellige behov. Noen brukere trenger en VPN for å komme seg rundt geo-blokkering for å få tilgang til streaminginnhold, mens andre ønsker å sikre tilkoblingen sin når de bruker Wifi. Fortsatt bruker andre en VPN for å laste ned Torrenter trygt eller i territorier som begrenser dem helt. Disse menneskene må gjøre leksene sine for å sikre at VPN-en de velger kan imøtekomme deres behov.

Det er en annen kategori brukere som en VPN spiller litt mer av en kritisk rolle - det kan til og med være forskjell mellom liv og død. Det er brukeren som absolutt trenger å sørge for at de forblir anonyme og er villige til å ofre på andre områder, for eksempel hastighet, antall servere, kundeservice eller tilgang til Netflix (gispe!). Politiske aktivister og journalister, stole for eksempel på VPN-er for å omgå regjeringssensur slik at de kan kommunisere trygt med omverdenen. Avhengig av hvilket land de befinner seg i, kan det være i strid med loven.

Topp 5 VPN-er som ikke holder logger for personvernsøkeren

De mest avgjørende aspektene å undersøke når du leter etter den beste sikre VPN-leverandøren er jurisdiksjon (hvor VPN er basert ut av), hogstpolitikk, og aksept av Bitcoin. Når alt kommer til alt, hvis en VPN-leverandør fører logger over brukerens aktiviteter, begynner sjansen for at de kan leve opp til kravet om å tilby anonymitet, raskt å avta. I tillegg er en VPN som er lokalisert i et land med lover som gjør det mulig for myndighetene å kreve at de overleverer brukerens data, skadelig for en slik bruker.

Det er ikke å si at 100% sikkerhet er garantert selv med en ikke-logg-VPN i det mest VPN-vennlige landet, men det er en ganske sikker innsats. Alle VPN-leverandørene vi anbefaler i denne artikkelen er lokalisert i ikke-14 øyne land, ikke samle logger, og godta Bitcoin-betaling.

Her er de topp 5 logløse VPN-ene for de som søker det beste personvernet:

kaktus

CactusVPN er en Moldova-basert VPN. De er helt loggeløse (fra begynnelsen av 2016) og godtar Bitcoin for betaling. De gir mulighet for opptil tre samtidige forbindelser, noe som er bra for, for eksempel, en journalist som ønsker å koble til sin bærbare datamaskin og mobiltelefon. De har ikke en stor liste over land eller servere de skal koble seg til, men de gir en veldig sikker 256-bit AES-forbindelse. De har også en "apps Killer", som er en bedre versjon av en kill switch.

Cyberghost

Denne Romania-baserte VPN-en er den mest gjennomsiktige, med deres kontoradresse og administrerende direktørs kontaktinformasjon vises på deres hjemmeside! De har et stort utvalg av servere å velge mellom, så vel som en gratis - om enn begrenset - versjon av VPN-en. Programvaren deres er veldig intuitiv og har en kill switch, som vi setter pris på.

Nord

NordVPN, basert fra Panama, er vanskelig å slå i de fleste kategorier. De er spesielt gode når det gjelder sikkerhet med valg av dobbel-VPN og Tor-over-VPN-server. De er også veldig rimelige (sjekk ut deres gjeldende kuponger her). Og hvis du tilfeldigvis er noen som trenger den beste sikkerheten og vil kunne få tilgang til Netlflix, har de spesielle servere for dette også, kalt Ultra Fast TV. For ikke å snakke om en veldig stor mengde land og servere å velge mellom.

Trust.Zone

Seychellene er et ekstremt VPN-vennlig land - eller skal jeg si skjærgård - noe det fremgår av den store håndfull VPN-er som går tom for det, inkludert Trust.Zone. Programvaren deres gjør en veldig god jobb med å automatisk velge den beste serveren for deg, og de har også en kill switch. Ulempen med Trust.Zone er at de bare har en egen Windows-app.

VPN-tunnel

Med base i Seychellene er VPNTunnel en god tjeneste hvis du vil være anonym. Alt de trenger er en e-postadresse, og de logger ikke noe privat informasjon om brukeren. De er også flotte for deg som vil se populært innhold i USA og Storbritannia som Pandora, Hulu og Netflix eller BBC iPlayer. Tidligere brukere har imidlertid bemerket at deres kundestøtte kommer til kort.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me