10 kpl Netflixin parhaan alkuperäisen sarjan julkaisua (julkaistu vuonna 2020)


Netflix julkaisee niin monta uutta näyttelyä, ja niin nopeasti vauhdissa, voit helposti päätyä kadottamaan veneen jokaiselta ylenmääräisimmältä näytökseltä. Meillä oli tiimimme suoratoista tonnia alkuperäisiä TV-ohjelmia ja keksimme Kymmenen parhaan alkuperäisen sisällön luettelo Netflix vuonna 2020.

Meidän piti asettaa joitain ohjeita asioiden hiukan hallittavuuden parantamiseksi, ja niinpä tämän Top 10 -luettelon laatimiseksi sarjan piti joko ensi-ilta vuonna 2020 tai uuden kauden, joka alkoi vuonna 2020.

Yritimme myös rajoittaa sen televisio-ohjelmiin, mikä tarkoitti kaikkien elokuvien ja isojen nimien, kuten Chris Rock, Kevin James ja John Mulaney, hilpeiden stand-up-erikoisuuksien jättämistä huomiotta. Tuntemme, että he eivät vain sopeutuneet televisio-ohjelman kriteereihin. Annoimme Dave Lettermanin uuden pitkän pikahaastattelutyylisarjan hiipiä luetteloon, vaikka siinä ei ole juonta kuin TV-sarja, mutta siinä on useita jaksoja ja Letterman on TV-kuvake ... Mutta se oli aihe paljon keskustelua.

Ole valmis hölynpöly kaikenlaisissa Netflix-esityksissä, rikoksesta ja komediasta synkeään tulevaisuuteen, kun me hajotamme sen sinulle täällä. Olemme mukana myös muita kuin englanninkielisiä näyttelyitä erityisenä mainintana, koska nautimme heistä todella, ja mielestäni sinun pitäisi antaa heille mahdollisuus, vaikka he eivät olisi englanniksi.

Top 10 alkuperäistä Netflix-sarjaa

1. Jessica Jones - Mitä supersankari tekee supersankaripelin lopettamisen jälkeen? Jessica Jonesille vastaus on avata oma PI-yritys.

2. Rakkaat valkoiset ihmiset - satiirinen katsaus afrikkalaisamerikkalaisiin opiskelijoihin pääosin valkoisella Ivy League -opistolla.

3. Santa Clarita -dietti - Joel ja Sheila Hammond ovat keskimääräinen kiinteistöparisi, kunnes Sheila muuttuu salaperäisesti Undeadiksi ja maistaa ihmisen lihaa..

4. Seuraavaksi vierasani ei tarvitse esitellä - David Letterman on palannut syvähaastatteluihin joidenkin planeetan suurimpien nimien kanssa - ja tällä kertaa pitkällä partalla..

5. Queer Eye - Viisi homomiestä auttavat suoraan elämää muuttavissa muutoksissa.

6. Rakkaus - Tarina parittomasta parista, joka löytää mitä kaikki etsivät - rakkaudesta.

7. Lost in Space - Netflix käynnistää klassisen 1965-sarjan uudelleen avaruusmatkailijoiden perheestä, jonka alus menee tieltä.

8. Muutettu hiili - Tulevaisuudessa meillä on tekniikka tallentaa ihmisen tietoisuus levylle ja syöttää se uuteen vartaloon, mikä tarkoittaa, että kuoleminen on menneisyyttä.

9. Dope - Kamerahenkilöt tuovat katsojan huumausainekaupan alamaailmaan käyttäjien, jälleenmyyjien ja poliisin tarjousten näkökulmasta.

10. Armo ja Frankie -  Grace ja Frankie tekevät epätodennäköisestä ystäväparista, joka alkaa solmii aviomiehensä jättäessään heidät toistensa luo.

Kunniamaininta

Pidätetty kehitys - Kausi 4 tehtiin uudelleen ja muutettiin ”Semi Original Netflix -sarjaksi” kohtalokkaiden seurausten jaksoilla. Se on saatavana vain Yhdysvaltain Netflixissä, joten jos et sijaitse Yhdysvalloissa, tarvitset Netflix VPN -sovelluksen näiden jaksojen suoratoistoon.

Kansainväliset näyttelyt

1. Sade - Sateen saaminen ei ole koskaan ollut niin tappavaa.

2. 3% - futuristisessa maailmassa yhteiskunta on jakautunut tuhoamisen ja edistyksen ryhmien kesken. Vain 3% väestöstä voi menestyä läpi prosessin ja siirtyä parempaan ryhmään.

Tässä on syvällisiä arvosteluja ja perävaunuja kymmenelle alkuperäiselle Netflix-esityksellemme

1. Jessica Jones

Julkaisevansa tarttuvan Jessica Jones -sarjan toisen kauden julkaisu, tuuletin pienellä näytöllä varustettu MCU voi iloita. Jessica Jones eroaa muista Netflixin puolustajista: Daredevil, Luke Cage ja Iron Fist. Hän on rakeisempi, vannoo paljon ja on totaalinen badass ilman erillistä identiteettiä. Hän on ollut siellä eikä se ollut hänelle.

Jos et ole katsellut ensimmäistä kautta, suosittelemme, että aloitat huoleton katselun tänään, koska toisen kauden jälkeen näemme vain paremman.

2. Rakkaat valkoiset ihmiset

Rakkaat valkoiset ihmiset, jotka perustuvat samannimiseen elokuvaan, ottavat vastaan ​​kilpailun Amerikan yliopistokampuksella.

Tarina keskittyy ryhmään afroamerikkalaisia ​​opiskelijoita pääosin mustassa asuntolassa Winchesterin yliopistossa, kuvitteellisessa murattiliitossa. Kampanjan radio-ohjelman isäntä Samantha White, rakkaat valkoiset ihmiset.

Ohjelmassa sekoitetaan komediaa, draamaa ja introspektiivinen katsaus sosiaalisiin normeihimme, jotka yhdistettynä näyttävät olevan erittäin viihdyttävän näyttelyn ainekset.

Netflix julkaisi rakkaiden valkoisten ihmisten toisen kauden toukokuussa 2018 ja odotamme jo varhain seuraavaa kautta.

3. Santa Claritan ruokavalio

Joel, Sheila ja Abby Hammond ovat tyypillinen Santa Clarita -perheesi, kunnes jonain päivänä Sheila kuolee odottamatta vai eikö hän? Perheen on jatkettava toimintansa normaalia, kun Sheila havaitsee uudet tarpeet ja toiveensa.

Kiinteistönvälittäjän uran, perheen ja nyt vaimon, jolla on maku verta ja murhia, tasapainottaminen saattaa olla vain liikaa huonoille Joelille..

Mutta naapurin sosiaalisesti hankala poika Ericin, Joel ja Abby yrittävät löytää tapoja parantaa Sheilaa ennen kuin hän menettää täydellisen hallinnan.

Santa Claritan ruokavalio on toisin kuin mikään muu näkemäsi zombietelevisio, ja se on hyvä asia. Löysimme nauravan humoristisista ja hankalista tilanteista, joihin tämä perhe on sijoitettu, kun Joel yrittää epätoivoisesti pitää kaiken yhdessä. Drew Barrymoren ja Timothy Olyphantin tähdetäyttelijällä toimiva Santa Clarita-dieetti on ehdottomasti rohkea arvoinen show, ja julkaisemalla toisen kauden maaliskuussa 2018, emme voi odottaa nähdäkseen, mitä Hammondilla on varastossa..

4. Seuraava vieras ei tarvitse esitellä

Yli 30 vuoden ajan amerikkalaiset toivottivat David Lettermanin koteihinsa myöhäisnäyttelyn isäntänä David Lettermanin kanssa. Muutaman vuoden eläkkeelle jäämisen jälkeen Dave on valmis palaamaan showbiziin, mutta tällä kertaa se on hänen ehdoillaan.

Netflix on tuottanut kuusi jaksoa My Next Guest Needs No Introduction -julkaisusta ja julkaisee yhden jakson kuukaudessa. Toisin kuin myöhäisessä näyttelyssä, tämä lähes tunnin mittainen show on omistettu aiheen syvähaastatteluun. Tähän sisältyy paluu sinne, missä he syntyivät, tapaaminen perheineen ja haastattelu todella aiheesta, jotta voimme ymmärtää paremmin kuuluisuuden takana olevaa henkilöä, eikä vain promootiota tulevalle elokuvalle.

Pidämme todella muodosta; osa näyttelystä tehdään studion yleisön edessä ja osa nauhoitetaan paikan päällä. Se auttaa ohjelmaa liikkumaan pitkin aikaa, eikä tunne siltä kuin katsot 55 minuutin haastattelua.

Ensimmäisellä kaudella Letterman puhuu entisen presidentin Barack Obaman, George Clooney, Malala Yousafzai, Jay-Z: n, Tine Feyn ja Howard Sternin kanssa. Letterman ryhmittelee vanhan ystävänsä Paul Shafferin kanssa, joka tekee hienoa työtä soittoa sävyttäen musiikillaan.

5. Queer Eye

Netflix tuo jälleen kerran suositun Queer Eye -todellisuusnäyttelyn kaikilla uusilla näyttelijöillä, jotka on nimeltään nopeasti ”Fab Five”. Jokainen joukkueen jäsen tuo makeoveriin oman ainutlaatuisen tyylinsä ja kykynsä. Yhdistämällä asiantuntemuksensa kaikista asioista ruoasta ja kulttuurista muotiin ja hoitotyöhön, heidän tarkoituksenaan on auttaa miehiä näyttämään upeilta.

Uudelleenkäynnistyksen ensimmäinen kausi tapahtuu Georgiassa. ja ryhmä matkustaa useisiin eri kaupunkeihin koko kahdeksan jakson kauden ajan.

Rakastimme nopeasti Jonathan Van Nessiin, hiuksiin ja hoitotähteeseen. Hänen innokkuutensa ja elinvoimansa ovat tarttuvia ja yhdistävät ryhmän todella. Ei vie kauaa, kun viisi kaveria muodostuu täydelliseksi joukkueeksi ja luo uskomattoman katselukokemuksen.

Tämä Queer Eye -syntymäkausi on hauska katsella, ja jos et ole varovainen, voit käydä läpi kaikki 8 jaksoa yhdessä päivässä.

6. Rakkaus

Tapaamalla ensimmäisen kerran Mikki ja Gus, tuntuu heti, että se ei tule heidän hyväkseen. Gus on stereotyyppinen nerdish-kaveri, joka luo teemalauluja elokuville, joilla niitä ei ole ystäviensä kanssa. Mikki on kova tyttö, joka käsittelee riippuvuuksiaan ja yrittää muuttaa elämäänsä.

Mutta jotain napsahtaa niiden välillä, ja heillä on upea näytöllä oleva kemia, joka saa sinut haluamaan juurtua tähän pariin. Judd Apatow tekee mestarillista työtä tämän näyttelyn kehittämisessä, ja se todella sukeltaa rakkauden ja suhteiden rakentamisen haittoihin..

Netflix julkaisi rakkauden kolmannen ja viimeisen kauden vuoden 2018 alkupuolella, ja (ei spoilereita) näimme todella kaikkien hahmojen, ei vain Gusin ja Miki, kasvua ja kehitystä. Saamme myös välähdyksen Mikin suloisen australialaisen kämppiksen Bertien suhteeseen, joka oli niin hyvä tässä näyttelyssä, jonka mielestä hän ansaitsee oman spin-off-näytöksen.

7. Lost in Space

Lost in Space tapahtuu ei-kaukana tulevaisuudessa vuonna 2048 sen jälkeen, kun meteoriori kaatuu maahan ja osoittaa ihmiskunnan loppua. Muutamia onnekkaita perheitä valitaan menemään avaruuteen ja aloittamaan uuden maailman perustaminen.

Robinsonit ovat yksi perheistä, jotka valitaan menemään 24. laukaisuun, ja matkallaan ulkomaalainen robotti (josta on tullut melkoinen Internet-meemi) levyt, jotka lähettävät ja saavat Robinsonit evakuoimaan ja laskeutumaan vieraalle uudelle planeetalle.

Netflix on sijoittanut paljon rahaa Lost in Space -palveluun, joten on kohtuullista olettaa, että ne sijoittavat myös toiseen kymmeneen jaksoon. Me todella nautimme katsomisesta, kun perhe, joka käsittelee paljon henkilökohtaista perhedraamaa, löytää tavan pysyä yhdessä hengissä.

8. Muutettu hiili

Tulevaisuudessa kuolema on vältettävissä ainakin varakkaille. Muutetussa hiilessä ihmisillä on sirut kaulassaan, mikä säästää heidän tietoisuutensa. Niin kauan kuin se viedään pois ennen kuolemaa, se voidaan pelastaa ja sitten ”hihata” uuteen vartaloon. Päähenkilö Takeshi Kovacs palautetaan elämään auttamaan varakkaan miehen murhan ratkaisemisessa.

Ohjelma kattaa useita aikajaksoja, mikä voi olla hämmentävä, mutta se auttaa katsojaa saamaan paremman arvion Kovacsin taustasta - vangitusta soturista, jonka mieli pidettiin vankeudessa yli 200 vuotta.

II on järkyttävää, kuinka alhaiset kriitikot ovat arvioineet tätä ohjelmaa. Rotten Tomatoes -kriitikot antavat sille 65%, mutta yleisöpiste on huomattavasti kunniallisempi 90%: ssa. Altered Carbon on vauhdikas scifi-trilleri, joka tekee merkittävän työn erikoistehosteilla.

Toivomme, että Netflix näyttää negatiivisten kriitikkojen ohi ja sallii tämän ohjelman jatkaa vielä muutaman vuodenajan.

9. Dope

Dope on docu-sarja, joka keskittyy kolmeen erilaiseen näkökulmaan huumepelissä Yhdysvalloissa ja Meksikossa. Jokainen jakso tapahtuu eri kaupungissa ja saat sisäpallon jälleenmyyjiltä ja poliiseilta käyttäjille.

Tämä antaa meille ainutlaatuisen näkökulman huumeiden sotaan, kuten monet meistä ensimmäistä kertaa kuulevat huumekauppiailta. Kuinka he pääsivät liiketoimintaan, mistä tuote tulee ja miten he käyttäytyvät. Samanaikaisesti seuraat, kun poliisi kouluttaa ja suunnittelee heidän ratsioitaan yrittääkseen viedä joitain huumeita kadulta.

Viimeinkin on junkie, tärkeä viimeinen kappale tämän huumeiden kautta infusoidulle dokumenttille. Heidän tarinansa näyttävät olevan samanlaisia ​​rannikolta toiselle, tarinan surusta ja ihmishenkien menetyksistä, kun he tarttuivat huijaukseen ilman toivoa potkaista lisäystä..

Tuuletintauluilla on spekuloitu, että tämä show ei ole oikea dokumentti, vaan käyttävät näyttelijöitä ja joitain käsikirjoitettua materiaalia todellisten kohtausten luomiseen. Jos näin on, se on hieman pettymys, mutta he tekevät silti hienoa työtä.

Netflix on julkaissut toisen 4-jakson Dope-kauden huhtikuussa 2018.

10. Armo ja Frankie

Hyviä Netflix-sitomioita ei ole paljon, mutta Grace ja Frankie ovat standout. Heidän aviomiehensä olivat vuosien ajan lakimiehiä, ennen kuin he aloittivat suhteen aivan toiselle tasolle. Vaikka miehet tulevat lähimpään 60-luvun lopulla ja päättävät mennä naimisiin, heidän vaimonsa, Grace ja Frankie, navigoivat yksittäisissä kohtauksissa kultaisena vuotenaan.

Tämä iloinen show on nimitetty useille Emmy's- ja Golden Globe -sarjoille. Grace ja Frankie ovat hauskoja hahmoja ja heihin on helppo olla yhteydessä, heillä on outoa pariskunnallinen tunnelma, Grace on asianmukaisempi ja kireämpi ja Frankie on enemmän c'est la vie -tapahtumaa, se on mitä se on, persoonallisuus.

Netflix julkaisi kauden 4 tammikuussa 2018 ja on tuotannossa kaudelle 5, jonka odotetaan julkaistavan vuoden 2019 alkupuolella.

Aivan kuten Grace ja Frankie, tämä show on parantunut iän myötä, joten ota takaisin, rentoudu ja nauti showsta.

Kunniamaininta

Pidätetty kehitys

Arvostelu - Kun kauden 4 julkaisu tapahtuu Netflixissä ja lupaus kaudelle 5, Bluth-perhe ansaitsee ehdottomasti rakkautta. Lyhyesti sanottuna alkuperäinen 4. tuotantokausi oli melko sotkuinen, ja siksi olimme niin innoissamme, kun sarjan luoja Mitch Hurwitz korvasi joitain ongelmia ja loi kauden uudelleen sopimaankseen kolmen ensimmäisen kauden virtaan..

Arrested Development, toukokuusta 2018 alkaen, on saatavana vain Netflix-tilaajille Yhdysvalloissa. Jos et ole Yhdysvalloissa ja haluat katsoa ohjelmaa, suosittelemme hankkimaan VPN, joka toimii Netflixin kanssa.

Ainoa syy, miksi pidätetty ei päässyt Top 10 -listalle, johtuu siitä, että osa kaudesta julkaistiin alun perin vuonna 2013 eikä se ollut Netflixin alkuperäinen show. Viides kausi julkaistaan ​​kuitenkin myöhemmin vuonna 2018 Netflixissä.

Esityksiä ympäri maailmaa  

Ei ole tonnia alkuperäisiä Netflix-esityksiä, jotka eivät ole englanniksi, mutta näkemämme perusteella nämä kaksi erottuivat, joten päätimme sisällyttää ne myös.

1. Sade

Sade on tanskalainen tuotanto, joka tapahtuu pienessä Skandinavian kaupungissa, jossa sade leviää kivulias ja sietävä virus, joka pyyhkii hitaasti ihmiskunnan. Ohjelma keskittyy kahteen nuoreen sisarukseen, jotka pakotetaan kasvamaan nopeasti ja yrittämään selviytyä.

Se on suunnattu nuorille aikuisille, mutta tässä tarinassa on tarpeeksi sydäntä, että siitä voivat nauttia kaikki katsojat 16+.

Ainoa asia, johon joudut tottumaan, on tekstityksen lukeminen, jos haluat katsoa tanskan alkuperäisellä kielellä. Netflix tarjoaa myös mahdollisuuden kytkeä kopiointi päälle, mutta silloin sinulla on ärsyttävä kysymys suusta ja sanoista, jotka eivät synkronoidu.

Suosittelemme antamaan sadelle mahdollisuuden, joka on ehdottomasti tarpeellinen

2. 3%

3% on ensimmäinen alkuperäinen sarja Netflixissä Brasiliasta, ja mielestämme he löysivät loistavan sarjan aloittaakseen. Aivan kuten The Rain, voit valita joko kopioida esityksen englanniksi tai katsella sitä portugaliksi tekstityksellä.

3% näyttää siltä, ​​että se on suunniteltu ja rakennettu budjettiin, mutta ehkä se vain lisää näytöksen luonnetta. Se kuvaa surkeaa tulevaisuutta suurimmalle osalle väestöstä, joka on pakotettu asumaan sisämaahan. 20 vuoden ikäisenä saavutettuaan he voivat kuitenkin parantaa elämäänsä läpi prosessin. Prosessi ei ole kaikille sopiva, ja vain 3% yrittäjistä tekee sen läpi.

On joitain mysteerejä, jotka pitävät sinua katsomassa, kuten miltä offshore-maailma näyttää ja monet äkilliset käännökset ja käänteet, jotka ohjaaja / tuottaja Cesar Charlone mukana ovat, nero.

Toinen 3%: n kausi julkaistiin huhtikuun lopussa. Jos se ei esiinny näytöissä, joita sinun pitäisi katsella, suosittelemme etsimään sitä. Et tule pettymään.

Katso Netflixin parhaat puolet mistä tahansa ja milloin tahansa

Netflix on tällä hetkellä kuumin suoratoistoalusta. Monien Netflix Originals -sarjojen on kuitenkin asetettu julkaisemaan uudet vuodenajansa Yhdysvaltain versiossa ennen kaikkia muita, ulkomaalaisten, innokkaiden matkustajien ja omistautuneiden faneiden Yhdysvaltojen ulkopuolella on ehkä jouduttava odottaa vähän aikaa ennen kuin he voivat liittyä hauskanpitoon. Voit aina kiertää tämän ongelman VPN: n avulla.

Vaihtamalla IP-osoitteesi amerikkalaiseen sijaintiin, voit nauttia kiistattomasti parhaasta versiosta Netflixissä ympäri maailmaa. Kaikilla VPN: llä ei kuitenkaan ole pääsyä Netflixiin onnistuneesti, johtuen heidän VPN-lohkostaan. Alta löydät suositeltujen VPN-luetteloidemme, jotka takaavat estävän Netflix USA: n eston ja antavan sinulle rajoittamattoman pääsyn suosikki-ohjelmiin riippumatta mistä löydät itsesi:

Sijoituspalvelujen tarjoaja Pistemäärämme käyttäjien arvio
Toimittajan valinta 5,0 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
2 4,9 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
3 4,8 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
4 4,8 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
5 4,7 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me