10 parasta verkkosivustoa hindi-elokuvien katselemiseen verkossa vuonna 2020


Bollywood tuottaa satoja elokuvia vuodessa, joten faneille on aina enemmän ja enemmän katsottavaa. Mutta se on kallis tarjous, jos maksat joka kerta. Ei ihme, että etsit sivustoja, joissa voit suoratoista Hindi-elokuvia ilmaiseksi.

Ilmaiseksi suoratoisto voi kuitenkin olla vaarallista. Luvattomat virrat tai torrentit voivat aiheuttaa vaarallisten haittaohjelmien asentamisen laitteillesi tai vakavia laillisia seurauksia. Ja ehkä et pääse edes haluamaasi elokuviin geoblokeroidun sisällön takia, kuten sivustot, jotka ovat saatavana vain Intiassa.

Onneksi kaikki se vie luotettava virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) kaikkien näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Selvyyden vuoksi emme suvaitse piratismia, ja suosittelemme, että tarkistat katsomiesi elokuvien tekijänoikeuden tilan.

Tämän ymmärtämisen myötä siirrämme mielellämme parhaat löytämämme lailliset verkkosivustot, joissa voit VPN: n avulla nauraa, itkeä ja tanssia tietäsi turvallisesti rakastamiesi Bollywood-elokuvien läpi.

Parhaat ilmaiset suoratoistosivustot:

 1. Hotstar
 2. Voot
 3. Zee5
 4. SonyLiv
 5. YouTube
 6. Hungama-elokuvat
 7. Bigflix
 8. YuppFlix
 9. Eros nyt
 10. BoxTV

Kuinka käyttää VPN: ää Hindi-elokuvien suoratoistoon

Se on helppoa pääset hindi-elokuviin ei ole käytettävissä alueellasi ja suojaa laitteitasi samaan aikaan. Näin:

 1. Valitse parhaiten arvioitu VPN ja lataa se laitteillesi. Suosittelemme NordVPN: tä.
 2. Käynnistä VPN ja valitse palvelin missä haluamasi suoratoistosivusto sijaitsee.
 3. Käy suoratoistosivustolla.
 4. Valitse elokuva ja aloita suoratoisto! Se on todella helppoa.

Aloita suoratoisto NYT!

Miksi tarvitset VPN-osoitetta Hindi-elokuvien suoratoistoon ja kuinka valita paras

Monet suosikkisi streaming-sivustot Hindi-elokuvat voivat olla maantieteellisesti rajoitettuja lisenssikysymysten takia. Tämä tarkoittaa, että jos et ole oikealla alueella, et voi käyttää sisältöä.

VPN voi huijata sijaintiasi antamalla yhteyden sen palvelimiin ympäri maailmaa, muuttamalla näkyvää IP-osoitettasi. Jos esimerkiksi haluat käyttää Intiassa sijaitsevia streaming-sivustoja, voit käytä VPN-yhteyttä muodostaaksesi yhteyden palvelimeen Intiassa ja hanki intialainen IP-osoite.

Myös VPN suojaa sinua. Sen lisäksi, että autat pääsyä haluamaasi streamiin, VPN pitää tietosi turvassa kun teet sen.

Missä tahansa verkkosivustossa, myös täällä suosittelemamme, voi olla mainoksia ja ponnahdusikkunoita, jotka voivat sisältää haittaohjelmia tai viruksia. Useimmat hyvät VPN-verkot sisältävät haittaohjelmien torjuntaa, mainosten estäjiä ja muita suojaustoimenpiteitä jotka pitävät laitteesi turvassa.

Mikä tahansa verkkosivusto voi myös seuraa toimintaa, kuten valitsemasi elokuvat, ja myydä tai jakaa tietoja kolmansille osapuolille. VPN: n avulla olet suojattu seurannalta, koska IP-osoitteesi on piilotettu. Lisäksi, tietosi ovat salattuja, suojelemalla sitä hakkereilta.

Kaikki VPN: t eivät pysty tarjoamaan kaikkia näitä etuja luotettavasti. Saadaksesi sellainen, varmista, että se sisältää ainakin seuraavat ominaisuudet:

 • Nopeat palvelimet missä suosikki Hindin suoratoistosivustot sijaitsevat.
 • Nopeat ja vakaat yhteydet tasaista, jatkuvaa katselua varten.
 • Vahva salaus suojattua ja yksityistä yhteyttä varten.
 • Tiukka nollalokeja koskeva käytäntö varmistaaksesi, ettei mitään tietoistasi tallenneta.
 • Tapa kytkin joka suojaa tietojasi, jos VPN-yhteys katkeaa yhtäkkiä.
 • Ammattimainen asiakaspalvelu nopeilla vastausaikoilla.

Parhaat ilmaiset suoratoistosivustot hindi-elokuville

Joten mitkä ovat parhaat ilmaiset, lailliset sivustot haluamiesi Bollywood-elokuvien suoratoistoon? Etsimme Internetistä, joten sinun ei tarvitse! Tässä on 10 parasta - kaikkia helppokäyttöisiä huippuluokan VPN: n avulla.

1. Hotstar

Jos etsit laaja kokoelma ilmaisia ​​Bollywood-elokuvia, katso enää kuin Hotstar. Sinä ei tarvitse kirjautua, joten sinun ei tarvitse luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietoja.

Löydä ilmaiset nimikkeet tutustumalla helppo navigoida luokkia pikkukuvat ilman ”Premium” -merkkiä. Laaja valikoima sisältää draamaa, romantiikkaa ja komediaa plus äskettäin julkaistut Hindi-elokuvat ja TV-ohjelmat.

Urheilun ystävät? Sinä pystyt suoraa urheilua; virta on sujuvaa ja video näyttää hyvältä.

Joo, on mainoksia, mutta voit ostaa Hotstar Premium -tilauksen niiden välttämiseksi.

Käy Hotstarilla

2. Äänestä

Yksi parhaat suoratoistosivustot ilmaisiin Bollywood-elokuviin, Vootilla on laaja valikoima, joka vaihtelee klassikoita uusiin julkaisuihin, Hindi-elokuvien lisäksi tarjolla on telugu-, Kannad-, bengali- ja englantilaisia ​​elokuvia.

Teet täytyy katsoa mainoksia - ja kirjautua sisään myös etuoikeudelle.

Sivusto on helppokäyttöinen, kätevä otsikkohaku. Elokuvien lisäksi voit suoratoistaa televisio-ohjelmia, uutisia, lyhytelokuvia ja valintoja erityisestä Lapset-osiosta.

Voot tukee useita laitteita ja sillä on hyvin kehitettyjä sovelluksia Androidille ja iOS: lle. Videon laatu on korkea kaikilla alustoilla ja sovelluksissa, ja voit odottaa luotettavat suoratoistonopeudet.

Voot on estetty Intian ulkopuolella, joten varmista, että muodostat yhteyden intialaiseen palvelimeen VPN: n kanssa ennen palvelun käyttämistä.

Käy Vootissa

3. Zee5

Zee5: llä on laaja kokoelma Hindi-elokuvia kaikista genreistä. Löydä ilmaiset nimikkeet selaamalla luetteloa pikkukuvat ilman ”Premium” -merkkiä.

Kokoelma sisältää vanhat ja uudet elokuvat, mukaan lukien jotkut alueellisilla kielillä. TV-ohjelmat ja uutiset ovat myös saatavana, kohtuullisella suoratoistonopeudella ja videonlaadulla.

Ilmoittautumista ei vaadita. Zee5 on saatavana maailmanlaajuisesti, joten geoblocking ei saisi olla ongelma.

Käy Zee5: ssä

4. SonyLiv

SonyLivillä on suuri kokoelma ilmainen ja premium-sisältö, mukaan lukien näyttelyt yli a tusina intialaista tv-kanavaa Hindi-elokuvien lisäksi. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja puhdas, ja premium-sisältö on selvästi merkitty.

Sinun ei tarvitse kirjautua nauttia ilmaisesta sisällöstä, mutta joudut katsomaan muutamia mainoksia. liittymissuunnitelmat ovat halvimpia Löysimme. Voit myös ostaa pay-per-view WWE -tapahtumia.

SonyLiv on tällä hetkellä saatavana vain Intiassa, joten tarvitset VPN-palvelimen kyseisen maan palvelimilla.

Käy SonyLivissä

5. YouTube

YouTube tarjoaa useita kanavia, joilla voit suoratoistaa Hindi-elokuvia ilmaiseksi. Monet heistä virtaa sisältöä kuitenkin laittomasti, joten varmista, että tarkistat käyttämäsi sisällön tekijänoikeustilan. Oikeutettuja kanavia ovat:

 • Rajshiri - Tunnetun Bollywood-tuotantoyhtiön virallisella kanavalla on suuri kokoelma vanhempia Hindi-elokuvia, joista monet ovat katsomisen arvoisia.
 • Shemaroo-elokuvat  - Toinen laillinen YouTube-kanava, jonka avulla voit suoratoistaa tekijänoikeudella suojattuja elokuvia, ja voit valita useista klassikoista ja nykyaikaisemmista nimikkeistä.

6. Hungama-elokuvat

uhri nopea suoratoisto ja hyvä videonlaatu, Hungama Movies on erinomainen sivusto sekä vanhoille että uusille Hindi-elokuville. Lisä yllätys: kokoelma yli 3,5 miljoonaa kappaletta.

Hungama Moviesilla on laaja valikoima sisältöä, josta suuri osa on ilmaista. Lisäksi voit ansaitse Hungama-kolikoita maksaaksesi tilauksesi, - aktiviteetteihin, kuten tilille rekisteröinti, aika käyttäminen alustalla, kappaleen kuuntelu jne.

Sovelluksen käyttäjät voivat hyödyntää 30 päivän ilmainen kokeilu.

Käy Hungama-elokuvissa

7. Bigflix

Vaikka Bigflix ei tarjoa täysin ilmaisia ​​hindi-elokuvia, voit suoratoistaa elokuvia sen laajasta kokoelmasta 30 päivän ilmainen kokeilu. Voit tilata yhden mainoksetonta premium-suunnitelmaa tai maksaa elokuvista erikseen.

Valittavana on tuhansia elokuvia hindin ja kahdeksan muuta intialaista kieltä, mukaan lukien tamili, marathi ja bengali. TV-ohjelmia on saatavana myös suoratoisto- ja sisältöä tuetaan useilla alustoilla.

Käy Bigflixissä

8. YuppFlix

puhdas käyttöliittymä tekee helpoksi selata laajaa elokuvakokoelmaa YuppFlixissä. Tuhannet elokuvat ovat saatavana hindiksi ja useilla muilla kielillä. Siellä on myös runsas tarjonta televisio-ohjelmia.

YuppFlix tarjoaa 14 päivän ilmainen kokeilu (3 päivää Lähi-idässä ja Malesiassa). Palvelu tukee useita laitteita, kuten Android, PC, iOS, Roku ja Android TV.

Käy YuppFlix

9. Eros nyt

Huippuluokan suoratoistopalvelu hindi-elokuville, Eros Now on helppokäyttöinen ja antaa sinun etsiä elokuvia suosikki Bollywood-näyttelijöidesi tai tuottajasi perusteella. Sivustolla on vaikuttava kokoelma Hindin ja alueellisia elokuvia, samoin kuin television ja musiikin suoratoisto.

Videon laatu on kohtuullinen, ja voit odottaa luotettavaa suoratoistonopeutta. Palvelu on tuettu lukuisilla alustoilla ja laitteilla, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Android, iOS ja PC.

Eros tarjoaa nyt Perustili, joka antaa sinulle pääsyn valikoimaan ilmaisia ​​Hindi-elokuvia ja TV-ohjelmia, plus suuri määrä musiikkia. Premium-palvelun 14 päivän ilmainen kokeilu sisältää koko Eros Now -luettelon.

Käy Eros Now -sivustolla

10. BoxTV

Voit suoratoistaa BoxTV: n laaja kokoelma Bollywood-, Tollywood- ja Hollywood-elokuvia ilmaiseksi luomatta tiliä. Tuoteluettelo sisältää laajan valikoiman vanhoja ja uusia Hindi-elokuvia ja alueellisia kielielokuvia. Vaikka monet elokuvat ovat vähäbudjetteja, on myös joitakin kriitikkojen suosittuja jalokiviä.

Kotisivulla ei ole pulaa mainoksista, mutta tämä on ehkä odotettavissa ilmaisella sisältösivustolla.

Käy BoxTV: ssä

Parhaat käytettävät VPN-verkot, kun suoratoistetaan hindi-elokuvia

Kun valitset VPN: n streamin helpottamiseksi, etsi laaja nopeiden palvelimien verkko - etenkin Intiassa -varmistaa sujuva suoratoisto ilman viivettä ja puskurointia. VPN: lläsi pitäisi myös olla vankat tietoturvaprotokollat ​​ja ominaisuudet. Tässä on suosituksemme.

1. Nord VPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN on suosituksemme suosituimmaksi Hindi-elokuvien suoratoistoon turvallisuus, nopeus ja suorituskyky. Sillä on vaikuttava maailmanlaajuinen verkosto nopea palvelin yli 60 maassa, myös Intiassa.

Tämä VPN suojaa tietojasi ja yksityisyyttäsi sotilaallisen luokan salauksella, tiiviillä sovelluksilla, kirjautumattomuuskäytännöllä ja kahdella tappauskytkimellä. Sen CyberSec-sarja tarjoaa ylimääräisen suojauksen haittaohjelmilta ja estää ponnahdusikkunoita, mikä on erityisen tärkeää, kun nautit ilmaisesta suoratoistosta mainoksissa, jotka ovat raskas.

NordVPN on käyttäjien erittäin suosittelema, mutta voit kokeilla sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Suoraa Hindi-elokuvia NordVPN: n avulla!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN on nopein testattu VPN. Yhdistä se sen kanssa palvelimet Intiassa, ja sinulla on täydellinen VPN Hindi-elokuvien suoratoistoon. MediaStreamer DNS -ominaisuuden avulla voit jopa estää suoratoistosivustojen estämisen alustoilla, jotka eivät tue VPN-verkkoja, kuten Apple TV, Smart TV, pelikonsolit tai Amazon Fire TV Stick..

ExpressVPN maksaa enemmän kuin jotkut muut palvelut, mutta saat poikkeuksellinen nopeuden ja turvallisuuden tasapaino. Yksityisyytesi varmistetaan ansiosta vahva salaus, nolla kirjaaminen ja tappava kytkin.

Käyttäjät arvostavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakaspalvelua… ja mainitsimmeko mahtavia nopeuksia? Katso itse 30 päivän rahat takaisin takuu.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Suoraa Hindi-elokuvia ExpressVPN: llä!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

CyberGhost on helppo käyttää, helppo asennus ja navigointi - ihanteellinen, jos olet uusi VPN-verkko. Kanssa 19 palvelinta Intiassa ja todistettu kokemus geoblokkien voittamisessa, Tässä VPN: ssä on kaikki mitä tarvitset Hindi-elokuvien suoratoistoon.

Vaikka CyberGhost ei ole niin nopea kuin muut suosituksemme on nopeus, joka tarvitaan sujuvaan suoratoistoon, ilman puskurointia tai viivettä.

Tämä VPN tarjoaa vahvoja suojausominaisuuksia, mukaan lukien vankka salaus, vuotamattomat sovellukset, kirjautumattomuuskäytäntö ja tappikytkin. CyberGhost tarjoaa käyttäjille suuren yleisön VPN-yhteyden ja tarjoaa ilmaisen 24 tunnin kokeilun jopa 7 laitteelle ja 45 päivän rahojen palautustakuun..

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, oma profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Suoraa Hindi-elokuvia CyberGhostin avulla!

Yhteenveto ja lisälukema

Suosittelemme streaming-sivustot antavat sinulle paljon tapoja katsella elokuvia pidät rakkaana hindin (ja muiden intialaisten kielten) kanssa. Mikä tahansa näistä palveluista olisi loistava valinta Bollywood-korjaukseesi. Emme voi kuitenkaan stressata tarpeeksi on tärkeää käyttää VPN: ää streamin helpottamiseen.

Monissa tapauksissa, jos olet Intian ulkopuolella, se on ainoa tapa, jolla sinun täytyy tehdä avaa sisältö se on saatavana vain kyseisessä maassa. Mutta maantieteellisten rajoitusten voittamisen lisäksi sinun ei pitäisi uskalla näihin sivustoihin ilman VPN: tä suojataksesi tietosuoja, selaushistoria, tiedot ja laite.

Lisätietoja saadaksesi Intian IP-osoite. Hyvää suoratoistoa!

Katso NordVPN-tarjoukset!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me