4 tapaa päästä sivustoihin Kiinassa, jos olet jo siellä vuonna 2020


Kiinan muuri houkuttelee yli 10 miljoonaa nähtävyyttä vuodessa, mutta suuri palomuuri estää Kiinan kansalaisia ​​ja vierailijoita näkemästä yli 10 000 verkkosivustoa.

Asutko Kiinassa tai vierailet vain, onlinevapautesi on vaarassa. Facebook, YouTube, Twitter ja Google ovat sensuroitujen verkkosivustojen joukossa, mikä tekee siitä melkein mahdotonta pitää yhteyttä perheen kanssa ja ystävät takaisin kotiin tai ulkomaille. Työkaluilla kuten Gmail ja Dropbox estetty, saatat jopa kadottaa tärkeät sähköpostit työpaikkasi tai olla kyvyttömyys työskennellä ollenkaan. Napsauta tätä tarkistaaksesi, estävätkö suosikkisivustosi Kiinassa.

Älä huoli - olemme täällä auttamassa! VPN on paras ja turvallisin ratkaisu ohittaa Kiinan sensuuri ja saada takaisin kaikki suosikkisivustosi ja online-työkalut. Helposti ymmärrettävä opas kertoa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Joten miten? ohittaa suuri palomuuri Kiinan rajalta? Lue lisätietoja!

4 tapaa poistaa sivustoja Kiinassa

1. Käytä VPN-verkkoa

Ennen kaikkea, suosittelemme VPN: n asentamista ennen Kiinaan matkustamista.

Toisin kuin välityspalvelimet ja selainlaajennukset, hyvä VPN salaa tietosi joten hakkereita ja hallituksen valvontaohjelmia ei voida käytännössä lukea. Sinulla on myös sinun valikoima virtuaalisia sijainteja ympäri maailmaa, jotta voit ohittaa helposti geoblocking.

Vaikka VPN: iin on kohdistettu tiukkoja hallitusten toimia, Kiinassa toimii edelleen muutamia palveluntarjoajia.

Jos etsit loistava VPN käytettäväksi Kiinassa ja ympäri maailmaa, suosittelemme NordVPN: tä. Sen hävitetyt palvelimet -asetuksen avulla se voi helposti ohittaa suuren palomuurin ja sen kanssa suuret nopeudet ja palvelimet naapurimaissa, voit käyttää mitä tahansa sisältöä ja suoratoistaa videoita ympäri maailmaa.

NordVPN-laitteet

NordVPN tarjoaa armeijan luokan salaus ja edistyneet suojausominaisuudet, joten voit olla varma, että Kiinan hallitus ja muut kolmannet osapuolet eivät koskaan voi tietää todellista henkilöllisyyttäsi tai sijaintiasi.

Parasta on, että NordVPN tulee a 30 päivän rahat takaisin takuu, joten jos et ole varma, onko se oikea VPN sinulle, voit kokeilla sitä riskittömästi.

Kokeile NordVPN-riskiä nyt!

2. Käytä Tor-selainta

Tor on turvallinen selain, joka anonyymi henkilöllisyytesi ja selailutoimintasi hyppäämällä sen verkon eri releiden kautta.

Vaikka et pääse Torin verkkosivustoon ladataksesi sitä Kiinasta, voit ota yhteys sen kehittäjiin saadaksesi linkin ladataksesi sen pilvipalvelusta. Sinun on lähetettävä sähköpostia osoitteeseen [email protected] käyttöjärjestelmälläsi, joka on ilmoitettu viestin rungossa.

Kiinan hallitus on pyrkinyt estämään Toria jonkin verran menestyksellä. Varmistetaan, että sensuurit eivät havaitse yhteyttäsi, sinun on suoritettava Obfsproxy yhdessä Tor-selaimesi kanssa. Obfsproxy on työkalu, joka muuttaa liikennettäsi näyttämään siitä säännöllinen verkkoliikenne Torin läpi kulkevan liikenteen sijasta syvällä pakettivalvonnassa.

Tehokas tietoturvaratkaisu, yhdistä Tor VPN: ään. Tähän on kaksi tapaa: Tor VPN: n kautta ja VPN Tor: n kautta.

Tor VPN: n yli tarjoaa ylimääräisen suojaustason, koska VPN: n tulee salaa tietosi ennen kuin ne tulevat Tor-verkkoon, estää pääsyä solmun näkemästä IP-osoitettasi. Se tarkoittaa myös, että Internet-palveluntarjoajasi ei näe, että käytät Toria. Tämän saavuttamiseksi sinun on kytkettävä VPN-yhteys ennen Torin käynnistämistä.

Kun avaat Torin ennen yhteyden muodostamista VPN: ään, käytät VPN Torin yli. Tietosi ovat salattu sekä tullessa että poistuttaessa Tor-verkko. Kun tätä menetelmää käytetään, VPN-palveluntarjoajasi ei näe todellista IP-osoitettasi, ja Internet-palveluntarjoajasi ei voi kertoa, että käytät VPN-verkkoa.

3. Ultrasurf

Ultrasurf on yksi suosituimpia sensuurin vastaisia ​​ilmaisohjelmia saatavilla, jolloin sen käyttäjät voivat ohittaa palomuurit käyttämällä HTTP-välityspalvelinta.

Tämä välityspalvelumenetelmä toimii samalla tavalla kuin VPN: n avulla, luomalla tunneli tietokoneesi ja palvelinryhmän välille etäältä.

Toisin kuin VPN, välityspalvelin suojaa liikennettä vain selaimelta. Se ei suojaa mitään tietoja, jotka lähetetään muista ohjelmista, kuten sinun sähköpostiohjelma tai Skype. Tämä tarkoittaa, että suurin osa Internet-liikenteestäsi on jäljellä alttiita hakkereille ja hyökkääjille.

VPN tulee salaa kaikki tietosi, varmistaa, että olet aina suojattu.

Ultrasurf tarjoaa salaus tietokoneesi ja sen palvelimien välillä, mutta tietosi eivät ole salattuja koko matkan ajan, ellet ole pääsy suojattuun verkkosivustoon.

UltraSurf muuttaa palvelimiensa IP-osoitteita jopa 10 000 kertaa tunnissa välttää havaitseminen ja varmistaa, että sen käyttäjät pystyvät pääsy vapaasti Internetiin. Ja kun olet poistanut sen, se ei jätä jälkeä. Vaikka joku hakee tietokoneeltasi, he eivät voi kertoa, että olet koskaan käyttänyt sitä.

4. Varjossokit

Shadowsocks on toinen asia avoimen lähdekoodin välityspalvelin joka lupaa käyttäjille vapaa online-sensuurista. Kun käytät Shadowsocksia, se luo salattu yhteys tietokoneesi ja välityspalvelimen välillä SOCKS5-protokollaa käyttämällä. Mutta toisin kuin VPN, Shadowsocks ei ole tarkoitettu yksityisyyden suojaamiseen - sen tarkoituksena on vain ohittaa sensuuri.

Shadowsocks salaa vain liikenteen, jonka se lähettää laitteeltasi välityspalvelimelle, ja se ei peitä IP: täsi.

Vaikka Shadowsocksin dynaamisia protokollia on sensuurien vaikeampi havaita, VPN tarjoaa paljon paremman yksityisyyden ja nimettömyyden.

Kiinan tiukka VPN-kielto asettaa haasteita

Sensuuri on jatkuvasti läsnä oleva voima Kiinassa, ja sen regressiivinen online-käyttölaki yhdistettynä kaiken näkeviin hallituksen valvontaohjelmiin uhkaa kaikkien, joka käyttää Internetiä sen rajojen sisällä, online-vapautta.

Nämä lait otettiin ensin käyttöön verkkorikosten estämiseksi ja rankaisemiseksi, mutta niillä on taipumus puuttua merkkiin. Sillä aikaa hakkerit ja verkkorikolliset riehuvat, palomuuri estää verkkosivustoja, kuten Facebook, YouTube, Twitter ja Google. Voit tarkistaa ilmaisen palomuurin testaustyökalumme avulla, mitkä sivustot, joihin luotat, ovat estettyjä Kiinassa.

Itse asiassa Kiina jopa estää etenkin kotitekoisia verkkosivustojaan uutislähteet ja blogit jotka lähettävät poliittisia mielipiteitä, jotka eivät tue hallitsevaa puolueta. Tämä menee jopa pidemmälle kuin online-pääsyn uhkaa vaarantaa kansalaisten henkilökohtaiset vapaudet ja turvallisuus.

Ilman pääsyä tasapainoisiin uutislähteisiin, se on mahdotonta pysyä ajan tasalla ja pidä hallituksesi kurissa - juuri mitä autoritaariset valtiot mieluummin pitävät.

Voitko ohita suuri palomuuri VPN: llä? No, vastaus on sekä kyllä ​​että ei.

Kiinan hallitus on nyt kieltänyt sellaisten VPN-verkkojen toiminnan, joita nämä eivät itse ole ennalta hyväksyneet. Nämä hyväksytyt VPN-palvelut todennäköisesti toimittaa käyttäjien tietoja hallitukselle, tai jopa asentaa takaoven käyttö helpompaa valvontaa. On myös epätodennäköistä, että nämä VPN: t pystyvät ohittamaan palomuurin.

Tämä heikentää kaikkia VPN: n tarjoamia yksityisyysominaisuuksia, tekemällä niistä enemmän jäljittäjiä kuin verkkoturvatyökaluja.

Palomuuri on jo estänyt suurimman osan ulkomaisista VPN-verkkosivustoista, joten käyttäjät eivät voi luoda tiliä maasta. Joten, jos olet jo Kiinassa ja et ole määrittänyt VPN: tä ennen saapumistasi, voit käytä yllä olevia vinkkejä Internet-yhteyden palauttamiseksi.

Jos olet vielä valmistautumassa matkallesi, Älä unohda pakata yhtä suositelluista VPN-verkoistamme Kiinalle - ne kaikki on testattu varmistaakseen, että ne toimivat sujuvasti maassa ja ohittavat helposti suuren palomuurin.

johtopäätös

Sensuuri ja hallituksen valvonta uhkaa kaikkien Kiinassa Internetin käyttäjien online-vapautta. Vaikka Kiinan hallitus estää kiireisesti verkkosivustoja, joita se pitää haastamaan perinteisiä arvoja poliittiseen valtaansa, vapauden taistelijat ympäri maailmaa pyrkivät luomaan ratkaisuja, jotka palauttaa kansalaisten ja matkustajien yksityisyys.

Vaikka ohjelmat, kuten Tor ja Ultrasurf, voivat luoda reitin suuren palomuurin ohittamiseen, VPN: n asentaminen ennen matkaa on aina paras vaihtoehto.

Hanki 75%: n alennus NordVPN: stä nyt!

Lisälukema:

Parhaat Kiinan VPN: t
Testaa Kiinan suuri palomuuri
Kuinka päästä Facebookiin Kiinassa
Kuinka käyttää WhatsAppia Kiinassa
Täydellinen luettelo estettyistä verkkosivustoista Kiinassa

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me