5 parasta Chilen VPN-verkkoa – turvallisuudesta, suoratoistosta ja nopeudesta vuonna 2020


Viime vuosina, yksityiset yritykset ovat keränneet ja myyneet Chilen Internet-käyttäjien henkilötietoja hälyttävästi. Olemme iloisia siitä, että kesäkuussa 2018 tietosuojasta tuli perustuslaillinen oikeus Chilessä, mutta et voi olettaa, että kaupallisen vakoilun ja tiedonkeruun ongelma vain poistuisi nyt. Kuitenkin, lait, jotka velvoittavat Internet-palveluntarjoajat säilyttämään käyttäjätiedot Chilessä, ovat edelleen voimassa.

Siksi milloin tahansa käytät verkkoa Chilessä on tärkeää suojata tietosi ja suojata yksityisyyttäsi VPN: n avulla.

Lisäksi Chilen Internet-käyttäjien on käsiteltävä maantieteellisiä rajoituksia, jotka estävät monia Yhdysvalloissa ja Euroopassa sijaitsevia verkkosivustoja ja suoratoistopalveluita. Niin Jos haluat käyttää sisältöä, kuten Hulu, iBBC ja Netflix, joko Chilen asukkaana tai lomalla siellä, tarvitset hyvän VPN: n saadaksesi aiemmat geoblokit.

Asiantuntijamme ovat kokeilleet satoja VPN-verkkoja löytääkseen parhaimmat, jotka toimivat kaikille Chilessä surffaville.

Pikayhteenveto Chilen parhaista käytettävistä VPN-verkkoista

  1. NordVPN - NordVPN on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi edistyneillä tietoturvaprotokollilla ja tiukalla kirjautumisen estämiskäytännöllä. Sillä on myös suuri vapauttava voima ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.
  2. ExpressVPN - Tämä VPN tarjoaa alan nopeimmat nopeudet vaarantamatta yksityisyyden suojaa. Se ei pidä lokkeja, ja se on helppo asentaa kaikkiin tärkeimpiin käyttöjärjestelmiin ja reitittimiin.
  3. CyberGhost - Äskettäin uusitun käyttöliittymän ansiosta tämä on loistava VPN aloittelijoille. Se mahdollistaa jopa seitsemän laitteen yhdistämisen samanaikaisesti - enemmän kuin useimmat VPN: t - ja suojaa vahvasti käyttäjän yksityisyyttä.
  4. HMA - Tämä VPN tarjoaa valtavan määrän IP-osoitteita 190 maassa - käytännössä jokaisessa maapallon maassa. Se on yhtä sitoutunut pitämään Internet-aktiviteettini nimettömänä, kuten nimensä osoittaa.
  5. Ivacy - VPN, joka vapauttaa helposti Netflixin, iBBC: n ja muiden suosittujen suoratoistopalvelujen käytön, Ivacy tarjoaa myös vahvan salauksen toimintojen seurannan estämiseksi eikä ylläpitää tietolokkeja.

Kokeile NordVPN nyt!

Mitä sinun pitäisi etsiä Chilen VPN: stä

Koska on suuri riski, että yksityiset toimistot seuraavat Internet-toimintasi Chilessä, on tärkeää valita VPN, joka käyttää parasta mahdollista salausta pitääksesi henkilöllisyytesi ja toimintasi täysin piilossa Internet-vakoojilta. Chilen tietojen säilyttämistä koskevien lakien vuoksi tarvitset myös VPN-palveluntarjoaja, joka ei tallenna käyttäjän tai yhteyden tietoja.

Jos haluat Jos haluat käyttää suoratoistopalveluita, kuten YouTube TV tai Netflix-UK, tarvitset VPN: n, jolla on nopeat ja luotettavat palvelimet Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa. Sinun tulisi kuitenkin myös varmistaa, että VPN tarjoaa paikallisia palvelimia Chilessä varmistaakseen nopean pääsyn kaikkiin parhaisiin Chilen verkkosivustoihin ja viihdepalveluihin.

vihdoin, Jos aiot vierailla Chilessä, varmista, että VPN: lläsi on palvelimia maassasi, jotta voit helposti käyttää suosikkisisältöäsi ja olla yhteydessä ystäviisi kotona.

Kaikesta saattaa kuulostaa, että tarvitset kolme tai neljä erilaista VPN: ää, mutta älä huoli! Parhaat Chilessä käytettävät VPN-verkot tarjoavat kaikki tarvitsemasi ominaisuudet yhdessä palvelussa.

Yksityiskohtaisemmat Chilen parhaat VPN: t

1.NordVPN

NordVPN-laitteet

Nord VPN: n valtava verkko, yli 4700 palvelinta sisältää palvelimet Chilessä ja kaikissa muissa suurimmissa maissa maailmassa, joten sinulla ei ole vaikeuksia käyttää kaikkea haluamaasi sisältöä suurella nopeudella.

Tätä VPN-verkkoa on helppo käyttää, se tarjoaa suojautumislupausten kirjautumattomuuden ja tarjoaa palvelimia, jotka on optimoitu erilaisiin tarkoituksiin (suoratoisto, torrentit jne.). Parannetut suojausprotokollat, kuten Double VPN ja Onion over VPN, heijastavat palveluntarjoajan ehdotonta sitoutumista yksityisyyttäsi. Voit jopa maksaa tilaustasi Bitcoinissa pysy täysin tuntematon.

NordVPN sallii kuusi samanaikaista yhteyttä ja tukee kaikkia tärkeimpiä laitteita ja käyttöympäristöjä. Kaiken tämän lisäksi tämä tarjoaja tunnetaan loistava 24/7 asiakaspalvelu, joten siitä on maailman suosituin VPN.

Hyödynnä 30 päivän rahat takaisin takuu ja ota se koeajoon.

Näytä NordVPN-tarjoukset

2.ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

Jos aiot soittaa VPN: lle “Express”, pystyt paremmin toimittamaan nopeutta - ja tämä palveluntarjoaja tekee juuri tämän, testaamalla jatkuvasti markkinoiden nopein premium-VPN.

Palvelimien sijainti 94 maassa, mukaan lukien Chile, varmista, että pääset mihin tahansa verkkosivustoon, etenkin koska ExpressVPN kiertää jatkuvasti VPN-estäviä työkaluja geoblokkien lisäksi.

ExpressVPN: n erittäin nopeat palvelimet toimivat erittäin hyvin torrentia varten, ja P2P-tiedostojen jakamistoimintoihin on saatavana erillinen tuki. Rajoittamaton kaistanleveys tarkoittaa, että voit suoratoistaa videoita koko päivän, joka päivä, ja jäykkä kirjautumattomuuskäytäntö tarkoittaa, että kukaan ei voi koskaan seurata online-toimintaa.

Suojatoimenpiteillä, joihin sisältyy armeijan luokan salaus ja OpenVPN-protokollan käyttö, ExpressVPN suojaa yksityisyyttäsi vahvasti, mikä on yksi monista syistä, miksi se on käyttäjien suosikki kaikkialla. Siellä 30 päivän rahat takaisin takuu, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

Näytä ExpressVPN-tarjoukset

3. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

CyberGhost on hiljattain suunnitellut sovelluksensa, ja tulos on yksi nykyään helppokäyttöisimmistä VPN-verkoista.

Chilessä ja lähes 90 muussa maassa sijaitseva 3700 palvelimen verkko pitää sinut yhteydessä mihin tahansa verkkosivustoon missä tahansa. CyberGhost tarjoaa myös Netflix-, Hulu-, iBBC- ja muiden suoratoistopalvelujen jatkuvan vapauttamisen, edistyneiden salausten ja useiden tunnelointiprotokollien kanssa, jotta sinut piilotettaisiin vakoilusilmiltä..

Tämä VPN tarjoaa myös samanaikaiset yhteydet jopa seitsemään laitteeseen - vähintään yksi enemmän kuin useimmat premium-VPN: t.

Kanssa edullinen hinnoittelu Pitkäaikaisissa tilauksissa CyberGhost on noussut nopeasti sijoitustensa kautta tullakseen tunnustetuksi yhdeksi parhaimmista VPN-verkoista, joita voit löytää.

Kanssa 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmainen kokeilu iOS- ja Android-sovelluksissa voit kokeilla sitä ennen sitoutumista.

Näytä CyberGhost-tarjoukset

4. HMA

hidemyass-laite

HMA: n nimi voi olla hauska, mutta tämä tarjoaja on erittäin vakavasti yksityisyyden suojaan.

HMA tarjoaa myös joitain erityisen hienoja ominaisuuksia, jos harjoitat tiedostojen jakamista, mukaan lukien nopea, ILMAINEN tiedostojen lähetys. Sinulla olisi erittäin vaikea nimetä paikka ilman HMA-palvelinta, koska viimeinkin tämä VPN oli palvelimia 190 maassa!

Tilaukset sallivat viisi samanaikaista yhteyttä, ja HMA: n asentaminen mihin tahansa laitteeseen on nopeaa ja helppoa. Jos haluat täydellisen nimettömyyden, tiedät mielelläsi, että voit maksaa tilauksesi Bitcoinilla.

Hyvin kohtuulliset merkintähinnat, Ei ole ihme, että tämä VPN saa käyttäjiltä suurta kiitosta. Mutta älä ota heidän sanaansa sen takia - siellä on 7 päivän ilmainen kokeilu joten näet itse.

Näytä HMA! tarjoukset

5. Laittomuus

5 parasta Chilen VPN-verkkoa - turvallisuudesta, suoratoistosta ja nopeudesta vuonna 2020

Ivacy tarjoaa erinomaisen maailmanlaajuisen verkon kattavuuden palvelimia 100 maassa.

Tämän VPN-yhteyden nopeudet eivät aivan vastaa nopeimmin saatavilla olevia VPN-verkkoja, mutta ne ovat silti riittäviä Netflixin sujuva suoratoisto, iBBC, YouTube TV - Kaikkien tämä VPN poistaa helposti lukituksen. Dedikoidut palvelimet torrentia varten ja ilman kaistanleveysrajoituksia tarkoittavat sitä erinomainen VPN tiedostojen jakamiseen.

Huomattava asiakaspalvelu ja täydellinen valikoima turvaominaisuuksia tee tästä todella täyden palvelun VPN Chilelle. Ja kiitos viimeaikaisista hinnanalennukset ja a 30 päivän rahat takaisin takuu, Nyt on hyvä aika liittyä moniin tyytyväisiin Ivacy-käyttäjiin.

Näytä Ivacy-tarjoukset

Yhteenveto

Olipa se kotisi tai vain paikka, josta rakastat käydä, tarvitset hyvän VPN: n joka kerta, kun siirryt verkkoon Chilessä, jotta selauksesi pysyisi luottamuksellisena ja antaisi sinulle pääsyn geoblokeroituun sisältöön ympäri maailmaa.. Toivomme, että Chile, maa, joka esitteli verkon neutraalisuuden käsitteen maailmalle, tarjoaa jonain päivänä kaikille rajojensa ulkopuolella kaikille nimettömän, rajoittamattoman pääsyn Internetiin. Mutta toistaiseksi sinun on silti suojeltava itseäsi.

Jos et edelleenkään ole varma, mitä VPN: tä käytetään Chilessä, meillä on paljon VPN: iä koskevia tietoja, joiden avulla voit tulla asiantuntijaksi, mikä erottaa hyvän ja pahan. Ja meillä on myös tutkijoita, jotka etsivät jatkuvasti parhaita saatavilla olevia tarjouksia parhaista VPN-verkoista säästääksesi rahaa!

Hanki 70% alennus NordVPN: stä!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me