5 parasta Eurosport-VPN-verkkoa – katsella mistä tahansa vuonna 2020


Live-lähetyksenä kansainvälinen jalkapallo, Grand Slam -tennis, pyöräily, moottoriurheilu, ja paljon muuta, Eurosport on pakollinen hankinta kaikille globaaleille urheilufaneille.

Eurosportin huipputeknologinen online-soitin tarjoaa suoratoiston tarpeen mukaan ja monikamerakatselun vaihtoehtoja, jotka tarjoavat sinulle joitain paras syvällinen urheiluaineisto maailmassa. Valitettavasti tämä kattavuus on maantieteellisesti rajoitettu Eurooppaan.

Se tarkoittaa sinua ei pääse useimpiin Eurosport-streamiin Euroopan ulkopuolella, vaikka tilaaja matkustaisi ulkomaille.

Näytämme sinulle kuinka kiertää geoblokkeja korkealaatuisella VPN: llä. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi parhaan mahdollisen eurooppalaisen urheilun parhaillaan!

Pikaopas - Viisi parasta VPN-verkkoa Eurosportille

Seuraavaksi opastamme sinut yksinkertaisen, nelivaiheisen menettelytavan käyttämiseksi Eurosportiin mistä päin maailmaa tahansa VPN: n avulla. Ensinnäkin tässä on nopea katsaus työn tärkeimpiin VPN-verkkoihin - vieritä alas saadaksesi lisätietoja niistä.

 1. ExpressVPN
  Nopein testattu VPN, ExpressVPN on täydellinen live-urheilun seuraamiseen. Se ei myöskään turhaa turvallisuutta ja yksityisyyden suojaa.
 2. NordVPN
  Asiantuntijamme luokitteli ykkös VPN-suorituskykyyn NordVPN tarjoaa SmartPlay-ominaisuuden, joka tekee maantieteellisesti rajoitetun videosisällön suoratoistamisesta yhdellä napsautuksella helppoa.
 3. CyberGhost
  Hyvän, luotettavan ja helppokäyttöisen yhdistelmän kannalta CyberGhost on vaikea voittaa. Vaikka et ole koskaan käyttänyt VPN-verkkoa, streaming Eurosport viedään muutamassa sekunnissa.
 4. PrivateVPN
  Jos etsit yksinkertaista ja edullinen VPN, johon voit luottaa, PrivateVPN saattaa olla sinulle. Ilmainen etäohje poistaa kaikki asennuksesta ja asennuksesta aiheutuvat stressit.
 5. IPVanish
  IPVanish on vahva VPN ystävälliseen hintaan, mikä antaa sinulle helpon pääsyn maailman suosituimpiin urheiluverkkoihin, mukaan lukien ESPN ja BEIN SPORTS Eurosportin lisäksi..

Kuinka käyttää VPN: ää streamiin Eurosport Online missä tahansa

Kun olet valinnut ja tilannut VPN-palvelun, käytät Eurosportia seuraavasti:

Jos sinulla on jo Eurosport-tilaus

 1. Lataa VPN-sovellus, käynnistä se ja kirjaudu sisään.
 2. Valitse kotimaasi palvelin Euroopassa.
 3. Siirry Eurosport Playeriin ja kirjaudu tilillesi.
 4. Aloita suoratoisto!

Aloita katseleminen NYT!

Jos sinulla ei ole Eurosport-tilausta

 1. Lataa ja asenna VPN-sovellus. Avaa sovellus ja kirjaudu tilillesi.
 2. Valitse palvelin Euroopassa. PRO-VIHJE: Eurosport-liittymien hinnat vaihtelevat maittain, joten palvelimen oikea sijainti voi säästää paljon rahaa. Suosittelemme Puolaa, Saksaa ja Kreikkaa alhaisimmista liittymishinnoista.
 3. Siirry Eurosport-verkkosivustoon ja luo tili.
 4. Käynnistä Eurosport Player ja aloita suoratoisto!

Aloita katseleminen NYT!

Miksi tarvitset VPN: n katsoaksesi Eurosportia

Maantieteellisesti rajoitetut verkkosivustot käyttävät IP-osoitettasi sijaintisi tunnistamiseen. Jos Eurosport Player huomaa, että et ole Euroopassa, se ei anna sinun katsella, vaikka sinulla olisi tilauksesi palveluun.

VPN (virtuaalinen yksityinen verkko) antaa sinun ohittaa geoblocking määrittämällä sinulle uuden IP-osoitteen valitsemasi palvelimen sijainnin perusteella. Korkealaatuisissa VPN-palvelimissa on palvelimia kaikkialla Euroopassa, mikä antaa sinulle monia vaihtoehtoja käyttää Eurosportia.

Kuitenkin useimmat ilmaiset palveluntarjoajat ja jopa monet maksetut VPN: t eivät pysty estämään Eurosportin estämistä. Jotkut on kokonaan estänyt alustan, kun taas toisilla puuttuu kaistanleveys ja nopeus, joka tarvitaan live-urheilun seuraamiseen.

Valitse a parhaiten arvioitu VPN säästää paljon päänsärkyä ja kokeiluja ja virheitä. Etsi yksi, jolla on vakiintunut maine, rajoitettujen sivustojen, kuten Netflix ja HBO, avaamiseen Eurosportin lisäksi.

Suosittelemme VPN: t suojaavat myös online-yksityisyyttäsi salaamalla kaikki laitteellesi ja laitteelta lähetetyt tiedot. Sinut on suojattu, vaikka käytät julkista wi-fi-yhteyttä, ja suosituimmat VPN-verkot estävät jopa seurannan ja ärsyttävät ponnahdusmainokset.

Parhaat Eurosportin parhaat VPN: t

1. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN on suosittu valinta urheilun ystävien keskuudessa sen ansiosta alan johtava nopeus ja 99,9% käyttöaikaa. Se on myös geoblokin ohittava mestari, joka antaa sinulle helpon pääsyn vaikeasti tavoitettavissa oleviin palveluihin, kuten Hulu, Sling TV, BBC iPlayer ja USA Netflix.

ExpressVPN: llä on ohi 2000 palvelinta ympäri maailmaa, ja satoja voi valita kaikkialta Euroopasta. Aloittaminen on helppoa yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta, joka yhdistää sinut muutamalla napsautuksella.

Ja jos ajattelet, että kaiken nopeuden ja suorituskyvyn tulee tulla heikentyneen turvallisuuden kustannuksella, ajattele uudelleen! ExpressVPN pitää tietosi turvassa armeijan luokan AES-256-salaus, DNS-vuodonsuojaus ja varmennettu kirjautumattomuuskäytäntö.

automaattinen tappikytkin estää tietosi leviämisen julkiseen Internetiin. ExpressVPN ei ole halvin saatavilla oleva VPN, mutta voit kokeilla sitä ilman riskiä a 30 päivän rahat takaisin takuu.

Katso ExpressVPN: llä NYT!

2. NordVPN

NordVPN-laitteet

Jos haluat yhden palvelun, joka tekee kaiken mitä tarvitset VPN: n tekemiseen, NordVPN on ihanteellinen sinulle. Kanssa suuret nopeudet, erittäin luotettavat yhteydet, paras käytettävissä oleva tietoturva, ja erinomainen asiakastuki, NordVPN on palveluntarjoaja ilman heikkoutta.

NordVPN: n valtava maailmanlaajuinen verkosto sisältää 2 406 palvelinta ympäri Eurooppaa, vähintään yhden kanssa melkein jokaisessa maassa. Monet näistä palvelimista on optimoitu suoratoistoon, mikä takaa sinulle sujuva katselu Eurosport Playerissa.

Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö sekä 2048-bittisen ja AES-256-salauksen yhdistelmä pitävät sinut nimettömänä, samalla kun ainutlaatuinen CyberSec ominaisuus toimii estää mainoksia, jäljittäjiä ja haitallisia verkkosivustoja.

Koska säästöjä on pitkäaikaisiin liittymiin, ei ole ihme, että NordVPN on käyttäjien suosikki maailmanlaajuisesti. Katso, mitä se voi tehdä sinulle 30 päivän rahat takaisin takuu.

Katso NordVPN: llä NYT!

3. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

CyberGhostilla on sadat eurooppalaiset palvelimet, joista valita, ja yli 5700 90 maassa ympäri maailmaa. Esiasetetut profiilit tekevät Eurosportin katselun aloittamisesta helppoa, ja kokeneet käyttäjät löytävät myös paljon muokattavia ominaisuuksia.

Lisäämällä jatkuvasti uusia palvelimia, CyberGhost pysyy yhden askeleen edellä VPN: tä estävistä sivustoista, kuten Hulu ja Netflix. Monet verkon palvelimet on optimoitu suoratoistoa varten, joten et tarvitse ongelmia viivästymisen kanssa, kun katsot live-urheilua.

CyberGhostissa on armeijan luokan AES-256-salaus, tappikytkin ja DNS-vuodonsuojaus sekä vahvat, käyttäjäkeskeiset tietosuojakäytännöt. Antelias 45 päivän rahat takaisin -takuu antaa sinulle paljon aikaa päättää, onko se oikea VPN sinulle.

Katso CyberGhost-ohjelmalla NYT!

4. YksityinenVPN

privatevpn-laitteet

PrivateVPN on toinen hieno valinta urheiluun, varsinkin jos budjettisi on pieni. Olemme yleensä huolestuneita verkon hidastumisista, kun VPN tarjoaa vain noin 100 palvelinta maailmanlaajuisesti, mutta PrivateVPN osoittaa, että olemme väärässä nopeuden kanssa ja sujuva suoratoisto.

Kanssa palvelimet 30 Euroopan maassa, PrivateVPN antaa sinulle helpon pääsyn Eurosportiin. Yksi tilaus kattaa enintään 6 samanaikaista yhteyttä, ja AES-256: n ja 128-bittisen CBC-salauksen yhdistelmä varmistavat, että tietosi ovat turvassa.

30 päivän rahat takaisin takuu antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla palvelua, ja pitkäaikaiset tilaukset ovat edullisia.

Katso PrivateVPN: llä NYT!

5. IPVanish

ipVanish-laitteet

IPVanish on ohi 1 100 palvelinta ympäri maailmaa, 396: lla valita kaikkialta Euroopasta. Sen nopeudet ovat enemmän kuin riittävät suoratoistamiseen teräväpiirtona, ja käyttäjät rakastavat yksinkertaisia, värikkäitä sovelluksia.

IPVanish käyttää rock-solidia AES-256-salaus, kun taas a sisäänrakennettu tapikytkin pitää tietosi turvassa, jos VPN-yhteys katkeaa. Aiemmat tapaukset kuitenkin paljastivat, että IPVanish tallensi joitain käyttäjätietoja, joten ei välttämättä ole ihanteellista, jos yksityisyys on etusijalla.

Muita urheilusivustoja kuten ESPN, BEIN SPORTS ja BT Sport ovat saatavana myös IPVanish-ohjelmiston kanssa, kuten monet muut suositut TV-verkot ja streaming-palvelut.

Tämä edullinen VPN on erinomainen perheille myös 10 samanaikaista yhteyttä sallittu yhdellä tilauksella. IPVanishin kuitenkin rahat takaisin takuu vain viimeinen 7 päivää, joten sinun on päätettävä nopeasti, haluatko pysyä siinä pitkällä aikavälillä.

Katso IPVanishilla NYT!

Yhteenveto ja lisälukema

Riippumatta siitä, missä olet, jos sinulla ei ole pääsyä Eurosportiin, urheilun suoratoistokokemus on epätäydellinen! Oikealla VPN: llä pääsy on sinun vain muutamalla napsautuksella.

Lisätietoja siitä, kuinka VPN: t laittaa maailman parhaan urheilutiedotteesi hyppysissäsi, tutustu artikkeleihimme:

Saa helposti NBC Sports -sovellusta ympäri maailmaa

Katsot jokaista NFL-peliä missä ja milloin tahansa

Mitä tulee UFC-toimintaan ja miten voit katsella mistä tahansa

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me