5 parasta VPN-tyyppiä vuonna 2020 – Torrent nimettömästi [& FAST]


Vaikka Deluge voi olla hieman pelottava niille, jotka ovat uutta torrentia, säännölliset käyttäjät pitävät sitä usein yhtenä aliarvioituimmista BitTorrent-asiakkaista.

Mutta jopa fantastisilla nopeuksillaan, hyödyllisillä laajennuksilla ja käyttöympäristöjen välisellä yhteensopivuudella Deluge ei ole täysin vaaraton.

Kuten kaikki torrenting-asiakkaat, tiedostojen siemennys Deluggen kautta voi asettaa sinut sisään vaarallinen haittaohjelmien lataus vahingossa.

Voit myös kohtaavat oikeudellisia ongelmia jos olet kiinni lataamasta tekijänoikeuksilla suojattua mediaa Internet-palveluntarjoajasi voi rajoita kaistanleveyttä jos se huomaa, että vietät.

Hyvä VPN voi auttaa näissä asioissa - ja muissakin - Deluggen käyttämisessä nopea, helppo ja turvallinen.

Parhaat täydelliset VPN: t: Pikaopas

 • NordVPN - Erikoisilla torrent-profiileilla ja erinomaisilla nopeuksilla NordVPN on suosituksemme.
 • ExpressVPN - ExpressVPN tarjoaa nopeimman palvelun nopeuden, ihanteellinen nopeaan lataamiseen.
 • CyberGhost - Ominaisuusrikas ja edullinen CyberGhost on hieno monipuolinen.
 • Surfshark - Optimoitu torrentia varten ja tarjoamalla rajoittamatonta latausta laitteisiin, Surfshark antaa sinulle paljon rahaa.
 • PrivateVPN - hyvä vaihtoehto jokaiselle torrentin tai VPN: n aloittelijalle. PrivateVPN on tehokkaasti turvallinen palvelu, jota on silti helppo käyttää.

Miksi tarvitset VPN-salauksen?

Kun lataat tiedostoja BitTorrent-asiakasohjelmasta, kuten Deluge, et tiedä aina mitä saat. Hakkerit ovat uskomattoman helppoja injektoida haittaohjelmia olemassa oleviin tiedostoihin, tai peittää sen lailliseksi ohjelmistoksi.

Tämä haittaohjelma voi sitten upottaa itsensä laitteeseesi, jolloin sen omistaja voi käyttää arkaluontoisia tietoja, kuten sinun sijainti, salasanat ja pankkitiedot.

Parhaat VPN: t tulevat mukana sisäänrakennetut haittaohjelmat ja mainosohjelmien estäjät. Ne on suunniteltu havaitsemaan epäilyttävät tiedostot ja estämään sinua lataamasta mitään vaarallista.

Kun puhutaan vaarallisista latauksista, myös torrentin laillisuus voi olla harmaa alue. Sillä aikaa itse torrenting ei ole laitonta, monet käyttäjät torrent jotta lataa ja jaa tekijänoikeuksien alaista materiaalia kuten elokuvia, pelejä ja musiikkia.

Jos joudut lataamaan jotain tätä sisältöä, vaikka se olisi vahingossa, voit kohdata vakava oikeudellinen ongelma.

VPN estää tämän tapahtuvan piilota IP-osoitteesi ja salaa liikenne.

Tämä tarkoittaa, että ketään online-käyttäytymistäsi, mukaan lukien torrenting, ei voida jäljittää sinulle. Ensisijaisilla VPN-palveluilla on tiukat ei lokit -käytäntöjä jotka estävät käyttäjän tietojen tallentamisen.

Se tarkoittaa myös, että sinun Internet-palveluntarjoaja ei pysty havaitsemaan torrentiasi, estää heitä toteuttamasta kaikkia kaistanleveysrajoituksia.

Tämä lisätty yksityisyyden kerros voi olla hyödyllinen, jos asut maassa, jossa torrentin käyttö on kielletty. Koska torrentteja käytetään niin usein materiaalin jakamiseen laitonta, monet maat valvoa geoblokkeja torrentisivustoilla.

Koska VPN peittää IP-osoitteesi, se antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa kaikki maantieteelliset rajoitukset hallituksen määräämä.

Sinun tarvitsee vain käyttää VPN-verkkoasi yhteyden palvelimeen maassa, jossa torrent-sivustoja ei ole estetty.

Mitä sinun pitäisi etsiä tarkistetusta VPN: stä?

Kun valitset parhaan VPN: n, jota käytetään Delugen kanssa, sinun tulee kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

 • Torrent-ystävälliset palvelimet jotka sallivat P2P-yhteydet
 • Erittäin nopea nopeus nopeaan kylvöön
 • Huipputasoinen turvallisuus seurannan ja seurannan estämiseksi
 • Haittaohjelmien torjunta haitallisten tiedostojen havaitsemiseksi
 • Rajoittamaton kaistanleveys joten et keskeytä lataamista
 • Ei lokikirjakäytäntöä joten mitään tietojasi ei tallenneta tai myydä

Parhaat tarkistetut VPN: t

1. NordVPN

Bulgarialainen NordVPN

Käyttäjät arvostavat NordVPN: ää erinomaisesta yhdistelmästään nopeus, turvallisuus ja edullisuus.

Torrentille optimoidut palvelimet ja vakaa, erittäin nopea nopeus tekevät torrentin helpoksi NordVPN: n avulla. Samaan aikaan yksityisyys ja turvallisuus on hoidettu armeijan luokan salaus ja haittaohjelmia estävä CyberSec-ohjelmisto. NordVPN on myös perustuu Panamassa joten voit luottaa sen toimintaan ei lokipolitiikkaa.

Nauti a kuukauden mittainen riskitön kokeilu NordVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Torrentin kanssa NordVPN Now!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN on jatkuvasti todistanut olevansa nopein VPN - täydellinen saumattomalle torrentille Deluggen avulla. Kaistanleveys on rajaton ja ExpressVPN: llä on paljon muokattavat asetukset optimoidaksesi profiilisi kylvöön.

Huippuluokan suojausominaisuuksiin kuuluu AES 256-bittinen salaus ja TrustedServer-tekniikka joka pyyhkii kaikki ExpressVPN-palvelimet, takaa lokit eivät pidetä.

Kokeile sitä itse 30 päivän rahat takaisin takuu tai lue miksi käyttäjät arvostelevat ExpressVPN: tä niin korkeasti.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Torrent ExpressVPN: llä nyt!

3. CyberGhost

CyberGhost

VPN-aloittelijat nauttivat CyberGhost'ista helppokäyttöiset sovellukset taas kokeneemmat käyttäjät ovat tyytyväisiä moniin hyödyllisiin ominaisuuksiin.

Yksi tällainen ominaisuus on CyberGhost's 'Anonyymi torrentimoodi', oma profiili, joka avaa Deluge sinulle ja yhdistää sinut automaattisesti parhaaseen palvelimeen torrentsille.

Sotilaallisen luokan AES 256-bittinen salaus täyttää sisäänrakennetut mainosten ja haittaohjelmien estäjät pitääksesi sinut turvassa torrentin aikana. Sinut suojataan myös automaattinen tappikytkin, DNS-vuodonsuojaus ja ei kirjautumiskäytäntöä.

CyberGhost antaa asiakkailleen yli kuukauden ajan testata sen ominaisuuksia, käyttämällä 45 päivän rahat takaisin -takuu. Tai voit nähdä, mitä käyttäjillämme on sanottavaa.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Torrent with CyberGhost Now!

4. Surfshark

Surfshark-laitteet

Jos etsit halvempaa vaihtoehtoa, et voi mennä pieleen Surfsharkin kanssa. Huolimatta siitä, että verkolla on pienempi verkko kuin muilla VPN-verkoilla, Sufsharkin verkon palvelimia on melkein kaikkia P2P-ystävällinen ja optimoitu torrentia varten.

CleanWeb, Surfsharkin haittaohjelmien torjunta, mainokset, seurantaohjelmat ja tietojenkalasteluohjelmat on vain yksi monista hyödyllisistä ominaisuuksista. Naamiointitila on erityisen hyödyllinen, jos haluat piilottaa torrentin Internet-palveluntarjoajaltasi. Jokainen palvelin on varustettu yksityinen DNS ja Surfshark pitää ei lokit.

Katso, miksi käyttäjät arvostelevat tätä uutta VPN: ää tai kokeile sitä itse 30 päivän rahat takaisin takuu.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Torrentin kanssa Surfshark Now!

5. YksityinenVPN

YksityisetVPN-laitteet

PrivateVPN on helppo ja hieno tapa hoitaa turvallisuutesi torrentin aikana. Se on erityisen sopiva niille, jotka ovat VPN: n uusia käyttäjiä, sen kanssa erittäin yksinkertaiset, helppo asentaa sovellukset.

Tietosuoja on tämän VPN: n painopiste ja armeijan luokan salaus ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö varmistaa, että voit torrent murehtimatta. P2P-ystävälliset palvelimet ja rajaton kaistanleveys tekee myös Delugen käytöstä helppoa.

Ota selvää, miksi tämä VPN on niin hyvin arvioitu aloittelijoille, tai aloita nyt a 7 päivän ilmainen kokeilu tai a 30 päivän rahat takaisin takuu.

PrivateVPN voi poistaa eston:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa; luettelo sovelluksen kautta saatavissa olevista P2P-optimoiduista palvelimista.

PrivateVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android ja iOS.

Torrent with PrivateVPN nyt!

Yhteenveto ja lisälukema

Torrentit voivat olla riskialttiita yrityksiä, mutta niiden ei tarvitse olla, jos käytät hyvää VPN: tä. Suojaa itsesi haittaohjelmilta, kuristimelta ja seuraamiselta valitsemalla yksi suosituimmista suosituksista.

Kun olet tehnyt valintasi, siirry tarjous- ja kuponkikoodisivullemme varmistaaksesi, ettet maksa liian paljon VPN: stä.

Oletko uusi BitTorrent tai Deluge? Meillä on opas torrenting turvallisesti juuri sinulle.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me