5 parasta VPN-verkkoa kouluille, jotka todella toimivat vuonna 2020

Ei ole salaisuus, että koulut estää oppilaitaan pääsemästä tietyille verkkosivustoille, kuten YouTube, Facebook, Instagram, ja Snapchat. Esteet voivat vaikuttaa myös suoratoistopalveluihin, kuten Netflix, Hulu, ja HBO.

Näiden sivustojen estäminen on järkevää, koska keskittyminen opintoihisi on tärkeää. Mutta pääsy näille verkkosivustoille koulualueelta ei tarkoita, että olet löysämässä.

Se voi olla turhauttavaa yrittää käyttää Facebookia lounastauollasi vain huomataksesi, että pääsy on estetty. Tai ehkä sinä ja ystäväsi haluat katsoa viimeisin jakso Stranger Things Netflixistä vapaa-ajallasi, mutta lyö edelleen esteitä.

On olemassa ratkaisu. Paras tapa kiertää kouluverkon rajoituksia tarkoittaa VPN: n käyttöä.

VPN-verkkojen avulla näyttää siltä, ​​että käytät Internetiä eri paikasta. Tämä tarkoittaa, että voit katsella verkkosivustoja, jotka koulusi estää.

Tässä artikkelissa kerrotaan sinulle 5 parasta VPN-verkkoa koulun wi-fi-palvelun estämiseksi.

Pikaopas: Parhaat VPN-koulut kouluille, jotka todella toimivat

 1. NordVPN - Yleisimmin arvioitu VPN, NordVPN, tarjoaa vesitiiviyden ja erinomaiset nopeudet.
 2. ExpressVPN - ExpressVPN tarjoaa nopean ja saumattoman palvelun nopeimmilla nopeuksilla.
 3. CyberGhost - Helppo käyttää ja korostaa turvallisuutta tekee CyberGhsotista parhaan VPN-valinnan
 4. SurfShark - SurfSharkissa on paljon ominaisuuksia, mukaan lukien käyttö rajoittamattomissa laitteissa.
 5. PrivateVPN - Käyttäjäystävällinen ja vaivaton, ja vahvan tietoturvan kanssa et voi mennä pieleen PrivateVPN: n kanssa

Hanki VPN kouluusi nyt

Miksi tarvitset VPN-kouluasi

Koulut ovat puristamalla sisältöä, johon opiskelijat pääsevät kun he käyttävät Internetiä.

Ei voi olla mitään turhauttavampaa kuin lounastauon ottaminen - tai vapaa-ajan pitäminen - vain havaitaksesi, että et voi käydä suosikkisivustoillasi puhelimella tai kannettavalla tietokoneella.

On myös mahdollista, että jotkut sivustot ovat vahingossa tukossa, vaikka he voivat auttaa tehtävien tutkimus. YouTube, monine koulutusvideoineen on täydellinen esimerkki estettystä verkkosivustosta, joka voisi olla hyödyllinen opiskeluun.

VPN ratkaisee nämä ongelmat antamalla sinun muuttaa IP-osoitteesi ja ohittaa estettyä sisältöä. Tuloksen avulla voit nauttia pääsystä rajoittamattomaan sisältöön huolehtimatta koulusi estämisestä.

Jotkut koulut estä pääsy VPN-verkkoihin, mikä tarkoittaa, että tarvitset premium-versio, joka jää huomaamatta. Ensiluokkaiset VPN: t säännöllisesti päivittää palvelimet kiertää mahdolliset lohkot instituutioista, kuten kouluista.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

VPN: t tekevät enemmän kuin Poista rajoitetun sisällön esto. Jotkut koulut käyttävät avoin verkko Wi-Fi: lle, mikä tarkoittaa, että voisit olla haitallisten hyökkäysten riski.

VPN-verkot tarjoavat joukon suojausominaisuuksia, mukaan lukien liikenteen salaaminen, jotta kolmannet osapuolet eivät voi seurata käyttäytymistä verkossa.

Paras VPN-ominaisuus sisäänrakennettu haittaohjelmien torjunta ja mainosohjelmat. Kun nämä järjestelmät ovat paikoillaan, olet suojattu esimerkiksi verkkouhilta vakoiluohjelma, hakkerointi, ja phishing.

Muita tärkeimpiä suojausominaisuuksia ovat a ei-lokit -käytäntö, automaattinen tappikytkin, ja 256-bittinen salaus. Nämä ominaisuudet auttavat sinua kokemaan turvallisemman selauksen ja suoratoiston.

Joskus, Internet-palveluntarjoajat (ISP) kurottavat kaistanleveyttä jos he havaitsevat suuren määrän tietojen käyttöä, kuten suoratoistoa.

Yhtä hyvin kuin peittäessäsi IP-osoitteesi, VPN piilottaa suoratoistotavat Internet-palveluntarjoajalta. Tämä estää kuristusta, varmistaa, että yhteysnopeudet toimivat optimaalisesti.

5 parasta VPN-verkkoa rajoittamattomaan selailuun ja suoratoistoon kouluissa

1. NordVPN

5 parasta VPN-verkkoa kouluille, jotka todella toimivat vuonna 2020

NordVPN on suosituin tapa selata ja suoratoistaa sisältöä koulussa ollessasi. Kanssa 5 700+ palvelinta 59 eri maassa, sinulla ei ole ongelmia peittää IP-osoitteesi ja käyttää aiemmin estettyä sisältöä.

Useita tilaussuunnitelmia on saatavana ja kaikki mukana rajoittamaton kaistanleveys. NordVPN: t ovat suosittuja myös sen käytön ansiosta Smart Play -tekniikka, mikä tekee siitä helpon asennuksen ilman manuaalista määritystä.

Muita ominaisuuksia ovat a kaksinkertainen VPN-ominaisuus, joka salaa tilauksesi kahdesti turvallisuuden lisäämiseksi, ei-lokit -käytäntö ja automaattinen tappaminen vaihtaa.

Liittyminen NordVPN: ään tarkoittaa, että saat 30 päivän rahat takaisin takuu lisää mielenrauhaa.

Säästä rahaa tilauksessasi kuponkikoodilla.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Hanki NordVPN nyt

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN on toinen erinomainen vaihtoehto, jos haluat käyttää rajoitettua sisältöä koulussa. Salamannopeista nopeuksistaan ​​et tiedä suoratoistosisällön katsomista - mukaan lukien YouTube-videot.

sisäänrakennettu killswitch, jaettu tunnelointi, IPv6-vuodonsuojaus, ja DNS-vuodonsuojaukset tarkoittaa, että Express VPN: n tietoturva on oikein.

ExpressVPN: n käytöstä on myös bonus 5 laitetta samanaikaisesti, tarkoittaa, että voit selata omasta puhelin ja kannettava tietokone ollessasi koulussa.

ExpressVPN-ominaisuudet a 30 päivän rahat takaisin takuu joten voit kokeilla palvelua ilman sitoumuksia. Säästä rahaa, kun tilaat kuponkikoodimme.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, BBC iPlayer ja TVPlayer.

Tukee torrentia

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näissä laitteissa

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen tietyille reitittimille.

Hanki ExpressVPN nyt

3. CyberGhost VPN

CyberGhost-laitteet

Jos koulusi wi-fi on avoimessa verkossa, CyberGhost on hieno vaihtoehto. Se sisältää ominaisuuksia, kuten DNS- ja IP-vuodonsuojaus, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, 256-bittinen AES-salaus, ja automaattinen tappikytkin.

Se on myös 100% muokattavissa joten voit räätälöidä kaiken henkilökohtaisiin VPN-tarpeisiisi. On kattava luettelo palvelinvaihtoehdoista, jotka sisältävät 5000 + palvelimet 90 eri maassa (loistava nauttimaan alueen lukittuihin sovelluksiin, kuten BBC iPlayer). Voit myös käyttää enintään 7 samanaikaista yhteyttä yhdellä kertaa.

Emme ole yllättyneitä siitä, että CyberGhost on niin suosittu käyttäjien keskuudessa.

CyberGhost tarjoaa 45 päivän rahat takaisin -takuu. Säästä tilauksessasi kuponkikoodilla.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, ulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut. 

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome. 

Hanki CyberGhost nyt

4. Surfshark

Surfshark-laitteet

Yksi Surfsharkin pääominaisuuksista on CleanWeb, joka tarjoaa mainosten esto-tekniikka antaa sinulle puhtaan ja saumattoman kokemuksen ilman mainoksia, seurantoja, haittaohjelmat, ja tietojenkalasteluyritykset.

Surfsharkilla on myös verkosto 800+ palvelinta yli 50 maassa, joten sinulla ei ole ongelmia yhteyden muodostamisessa ISP-osoitteeseen koulun verkon ulkopuolella.

Huolimatta siitä, että Surfshark on uusi markkinoilla, he ovat luoneet hyvän maineen ja tarjoavat nopean palvelun.

Turvallisuusetuja ovat yksityinen DNS-suojaus vuotaa jokaisella palvelimella, tiukka ei-kirjautumiskäytäntö, ja automaattinen tappikytkin. Kaikki Surfsharkin palvelimet ovat P2P ystävällinen.

Saat myös 30 päivän rahat takaisin takuu kun tilaat Surfsharkilla. Nauti entistä kustannustehokkaammasta palvelusta yhdellä kuponkikoodillamme.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Hanki Surfshark nyt

5. YksityinenVPN

5 parasta VPN-verkkoa kouluille, jotka todella toimivat vuonna 2020

Kanssa 6 samanaikaista yhteyttä, palvelimia 60 maassa, ja tukea kaikille OS-alustat, PrivateVPN on vankka valinta VPN koulun wi-fi-palvelun estämiseksi.

Sen palvelimet ovat erittäin nopeita, mikä tarkoittaa, että voit suoratoistaa sisältöä Netfilx, Hulu, HBO, ja enemmän ilman ongelmia. Turvaominaisuudet ovat myös huippuluokkaa, ja 2048-bittinen salaus - sen tyyppinen turvallisin.

Rajoittamaton kaistanleveys ja palvelinkytkimet, plus talon teknisen tiimin täysi tuki, tekee PrivateVPN: stä suositun valinnan käyttäjien keskuudessa.

Ei ole vaaraa 30 päivän rahat takaisin takuu kun kirjaudut PrivateVPN: hen. Nauti PrivateVPN: stä kuponkikoodilla.

PrivateVPN voi poistaa eston:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa; luettelo sovelluksen kautta saatavissa olevista P2P-optimoiduista palvelimista.

PrivateVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android ja iOS.

Hanki nyt yksityinen VPN kouluusi

Yhteenveto 

VPN: n käyttö tarkoittaa sinua ei enää tarvitse huolehtia selailu- ja suoratoistorajoituksista koulussa. Nauti pääsystä loistavaan sisältöön - varmista vain, että se ei vaikuta opintoihisi.

Paras valinta parhaan hyödyn saamiseksi VPN-kokemus koulussa käydessä on NordVPN, kiitos erinomaisesta kokonaissuorituskyvystään.

Lisälukema

Poista YouTube-videoiden esto mistä tahansa maasta, koulussa tai työpaikasta [&NOPEASTI]

Kuinka estää verkkosivustojen estäminen koulussa vuonna 2019 (# 1 on erittäin nopea!)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me