Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassa

kyberturvallisuuden suurimpia nimiä kokoontuvat Tel Avivissa, Israelissa 17. kesäkuuta - 22. kesäkuuta Tel Avivin yliopistossa.

Cyber ​​Week on kasvanut yhdeksi vuotuisista verkkoturvallisuuden tapahtumista maailmassa. Konferenssi kokoaa yhteen asiantuntijoita yli 60 maasta ja sisältää yli 50 paneelia, työpajoja, pyöreitä pöytiä, kilpailuja ja enemmän. He odottavat ennätysmäärä osallistujia tämän vuoden tapahtumaan.

Cyber ​​Weekillä on hillopakattu esityslista yli 250 kaiutinta suunniteltu koko viikon ajan. Olemme korosti 20 innovatiivista esittäjää / yritystä jotka sisältävät sekoituksen nuoria aloittavia yrityksiä ja vakiintuneita kyberturvallisuusyrityksiä.

20 esitystä, jota et halua unohtaa Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassa

  1. Chris Young, McAfeen toimitusjohtaja
  2. Rick Echevarria, Intel Platformsin varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtaja
  3. Michael DeCesare, ForeScoutin toimitusjohtaja 
  4. Gil Shwed, Check Point -ohjelmistotekniikan perustaja
  5. Steve Bassi, PolySwarmin toimitusjohtaja
  6. Dr. Hugh Thompson, Symantecin tekninen johtaja  
  7. Lior Div, Cybereasonin toimitusjohtaja
  8. Karen Eldor, CyberArkin tuotehallinnan varapuheenjohtaja
  9. Nadav Zafrir, Team8: n toimitusjohtaja
  10. Russ Dietz, GE Digitalin turvallisuusjohtaja  
  11. Ofer Israel, Illusive Networks -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja
  12. Tony Velleca, CyberProofin toimitusjohtaja  
  13. Dave Weinstein, Clarotyn uhatutkimuksen johtaja
  14. Sergey Shykevich, Q6 Cyberin uhatiedustelutiimi
  15. Eitan Satmary, Wixin tieto- ja tietoturvapäällikkö
  16. Nadav Costa, SafeRide Technologies -tietojen johtaja
  17. Marcel Wendt, CTO ja Digidentityn perustaja
  18. Dr. Amir Konigsberg, Twigglen toimitusjohtaja ja perustaja
  19. Fred Trotter, CareSetin perustaja ja tekninen johtaja
  20. Andrey Eidelman, Gettin turvallisuusarkkitehti

1. Chris Young, McAfeen toimitusjohtaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaChris Young on yksi tunnetuimpia ja arvostetuimpia ääniä verkkoturvallisuuden alalla. McAfeen toimitusjohtajana hän valvoo kriittisten järjestelmien ja tietojen suojausta 90 prosentilla Fortune 100 -yrityksistä ja yli kahdella kolmasosalla Global 2000 -yrityksistä..

Young auttoi myös perustamaan Cyber ​​Threat Alliance -järjestön, voittoa tavoittelemattoman viraston, joka jakaa uhkia koskevia tietoja jäsentensä keskuudessa estääkseen laajamittaisia ​​tietoverkkohyökkäyksiä..

Nuori esiintyy Pääistunto päällä Keskiviikko 20. kesäkuuta. Hän osallistuu keskusteluun, jonka otsikko on “Aloita mielessä: Ratkaisut ennen ongelmia”Ja sen on tarkoitus puhua noin klo 9.40.

2. Rick Echevarria, Intel Platformsin varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaRick Echevarria on ollut paikalla Intel yli 20 vuotta ja toimii tällä hetkellä Intel Platforms Security -divisioonan varatoimitusjohtajana ja toimitusjohtajana.

Hän johtaa tällä hetkellä yrityksen pyrkimyksiä parantaa heidän turvallisuuttaan kaikessa reunasta pilviin. Kun nämä parannukset on saatettu markkinoille, niiden parannukset tulevat tuntemaan kaikkea alusta alkaen salattu ja turvallinen pilvi itsenäisiin ajoneuvoihin ja lohkoketjuun.

Voit kuulla Echevarrian kahdessa paneelissa Cyber ​​Weekillä; Blockchain: New Age (Torstaina 21. kesäkuuta kello 3:35) ja Pääistunto (Keskiviikko 20. kesäkuuta kello 10:50)

3. Michael DeCesare, ForeScoutin toimitusjohtaja 

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassa

Michael DeCesare on ForeScoutin toimitusjohtaja. Suhteellisen lyhyessä ajassa hän on auttanut muuttamaan heidät a: ksi johtaja kyberturvallisuustilassa. Hänen johdollaan ForeScout on auttanut Yli 2700 yritystä ympäri maailmaa toteuttaa heterogeenisen tietoturvaratkaisun joka voi auttaa neutraloida verkkohyökkäykset useista laitteista, mukaan lukien IoT, mobiili, kannettavat tietokoneet, ja kaikki muut laitteet, jotka voivat muodostaa yhteyden verkkoosi.

Ennen ForeScoutiin liittymistä DeCesare oli Intel Securityn toimitusjohtaja ja maailmanlaajuisen myynnin varatoimitusjohtaja McAfeessa. Voit kuulla DeCesaren aamulla 20. kesäkuuta kun hän osallistuu paneelikeskusteluun Pääistunto suunnilleen 9:40.


4. Gil Shwed, Check Point Software Technologies -yrityksen perustaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaGil Shwed pidetään nykyaikaisen palomuurin ensisijainen keksijä. Hänellä on myös kirjoittanut useita teknisiä patentteja ja hänelle on myönnetty kunniatohtori useista Israelin yliopistoista.

Hän perusti Check Point Software Technologies LTD: n vuonna 1993, ja yrityksestä on tullut yksi maailman suurimpia kyberturvallisuusyrityksiä. Check Point on kehittänyt useita ratkaisuja, jotka suojata asiakkaitaan monilta verkkohyökkäyksiltä.

Shwedin on tarkoitus puhua paneelissa Pääistunto päällä Keskiviikko 20. kesäkuuta, nimeltään “Turvallisuuden etenemissuunnitelma AI: lle”Alkaa kello 10.50.

5. Steve Bassi, PolySwarmin toimitusjohtaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaSteve Bassi on ollut uudistaja kyberturvallisuuden alalla koko ammattiuransa ajan. Ennen avaamista PolySwarm, Bassi perusti tietoturvayrityksen nimeltä Narf Industries joka työskenteli DARPA: n (valtion puolustusministeriön sotilasalan teknologian kehittämisestä vastaava valtion virasto) ja useiden Fortune 500 -yritysten kanssa.

PolySwarm on kehittänyt seuraavan sukupolven viruksentorjuntaohjelmat. käyttämällä blockchain-tekniikka, he ovat rakentaneet ensimmäisen hajautettu virustorjuntamarkkina joka yhdistää parhaat haittaohjelmien torjunnan asiantuntijat ympäri maailmaa tunnistamaan ja neutraloimaan verkkouhat.

Bassi puhuu Torstai 21. kesäkuuta että Blockchain: Uusi digitaaliaika istunto ja osallistuminen paneeliin, jonka otsikko on “Unlocvable Chains - Onko Blockchain-lopullinen ilkeä infrastruktuuri?Joka alkaa kello 5.00.

6. Dr. Hugh Thompson, Symantecin tekninen johtaja  

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaDr. Hugh Thompson on yksi johtavista verkkoturvallisuuden asiantuntijoista maailmassa. Hänellä on kirjoittanut neljä kirjaa, julkaistu enemmän kuin 80 akateemista artikkelia, on esitelty BBC: ssä, CNN: ssä, Financial Timesissa, Forbesissa, The Wall Street Journalissa, ja hänet nimitettiin yhdeksi SC-lehden vuonna 2006 viidestä IT-tietoturvan vaikutusvaltaisimmasta ajattelijasta..

Hän on tällä hetkellä Tekninen pääjohtaja Symantecissa, yksi johtavista yrityksistä kyberturvallisuuden alalla. Hänen vastuualueisiinsa kuuluu tutkijoiden ja arkkitehtien ohjaaminen heinä kehittää seuraavan sukupolven suojaa verkkohyökkäyksiltä.

Dr. Thompson puhuu Pääistunto torstaina 21. kesäkuuta, mutta yksityiskohtia ei ole vielä julkaistu.

7. Lior Div, Cybereasonin toimitusjohtaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaLior Div aloitti uransa kyberturvallisuudessa Israelin armeijassa sähköisen älykkyysyksikön eliittiyksikön 8200 jäsen. Kuuden vuoden ajan yksikössä 8200 hän oli verkkokomentaja ja orkestroi joitain suurimmat verkkokampanjat verkkorikosryhmiä ja kansakuntia vastaan. Teoistaan ​​Div sai Kunniamitali.

Lähtiessään Israelin armeijan, Div perusti Cybereasonin ja on tehnyt siitä erittäin menestyvän kyberturvallisuusyrityksen. Kuluneen vuoden aikana, Cybereason on kooltaan yli kolminkertaistunut lähes 400 työntekijää ympäri maailmaa.

Div esittelee Pääistunto päällä Keskiviikko 20. kesäkuuta osana ”Ajattele laajasti! Maailman turvaaminen “ paneeli, joka alkaa kello 1:30.

8. Karen Eldor, CyberArkin tuotehallinnan varapuheenjohtaja  

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaYli 20 vuoden kokemus IT: stä ja tietojärjestelmien analyysi, Karen Eldoria arvostetaan laajalti alallaan. Hän aloitti uransa Israelin armeijan operaatioryhmässä, missä hän johti kehitysryhmiä ja johtanut järjestelmäanalyysi laajasti käytössä olevista järjestelmistä.

Siirryttyään yksityiselle sektorille Eldorista on tullut CyberArkin tuotejohtamisen varapuheenjohtaja. Hän on keskittynyt muuttamaan CyberArk-ohjelmaan johtava verkkoturvallisuusyritys, erityisesti suhteessa tekniikka, joka liittyy pilvien migraatioon ja DevOps-ohjelmiin.  

Eldor osallistuu ”Minne olemme menossa? Kyberturvallisuuden tulevaisuus”Paneeli Pääistunto päällä Keskiviikko 20. kesäkuuta kello 2:40

9. Nadav Zafrir, Team8: n toimitusjohtaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaNadav Zafrir on Team8: n perustaja ja toimitusjohtaja, yksi johtava kyberturvallisuuteen keskittyvä riskipääomayritys Israelissa. Zafrir sai aloituksensa Israelin armeijan eliittiyksikkö 8200 ja lopulta hänestä tuli yksikön komentaja. Unit 8200: sta on tullut inkubaattori tunnetulle Israelin huipputekniikka-alalle.

Team8 on rakennettu useimpien kanssa loistavat tech-mielet Israelissa ja he voivat tunnistaa yritykset, jotka oikean rahoituksen avulla voivat rakentaa ohjelmistoja estää tietoverkkorikollisuus tai parantaa verkkoturvallisuutta.

Zafririn on tarkoitus puhua Pääistunto päällä Torstai 21. kesäkuuta, vaikka yksityiskohtia ei ole vielä julkaistu.

10. Russ Dietz, GE Digitalin turvallisuusjohtaja  

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaRuss Dietz on työskennellyt teknologia- ja tietoturva-ala yli 30 vuoden ajan. Hän on ollut menestyvä CTO useille korkean teknologian yrityksille. Yksi hänen pääosaamisalueistaan ​​on pilvilaskennan ja virtualisoinnin tietoturvaratkaisu missä hänet nähdään uudistaja ja visionääri.

Dietz on tällä hetkellä GE Digitan turvallisuusjohtajaminä ja Internet-verkkoturvallisuuden huippuosaamiskeskuksen toimitusjohtaja. Hän johtaa GE Digitalia tulevaisuuteen keskittyen vahvasti kyberturvallisuusstrategia, visio ja toteutus.

Cyber ​​Weekillä Dietz osallistuu kahteen istuntoon; Blockchain: Uusi digitaaliaika (Unblockable Chains - Onko Blockchain lopullinen haitallinen infrastruktuuri?) Ja CISCO-huippukokous (Ala & Kriittisen infrastruktuurin paneeli).

11. Ofer Israel, Illusive Networks -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaOfer Israel on yksi niistä petoksiin perustuvan kyberturvallisuuden pioneereja. Ennen harhaverkkojen perustamista israelilainen työskenteli Check Point Software Technologies -sivustolla johtamat kehitysryhmät ympäri maailmaa.

Illusive Networks on kehittänyt alustan, jonka avulla käyttäjä voi ota ensimmäinen askel estämään verkkohyökkäys ennen kuin se tapahtuu.   

Ofer osallistuu UK -Israel Pyöreä pöytä päällä Tiistai 19. kesäkuuta alkaen klo 2:00.

12. Tony Velleca, CyberProofin toimitusjohtaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaTony Velleca on UST Globalin tietoturvajohtaja ja Toimitusjohtaja CyberProof, UST Company. Velleca on kyberratkaisujen uudistaja ja visionääri ja on niiden nopean nousun liikkeellepaneva voima kyberareenalla.

CyberProof auttaa heidän asiakkaitaan lisätä niiden kyberresistenssiä asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjen palveluiden kautta. Velleca osallistuu paneeliin CISO: n huippukokous päällä Maanantai 18. kesäkuuta nimeltään “kaupallinen & Palvelupaneeli”.

13. Dave Weinstein, Clarotyn uhatutkimuksen varapuheenjohtaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaDave Weinstein on rakensi uransa kyber-tech-alalla. Hän aloitti Yhdysvaltain verkkojohto ja sieltä tuli New Jersey'n osavaltion CTO. Hän on tällä hetkellä Claroty-uhatutkimuksen varatoimitusjohtaja.

Claroty tarjoaa kattava kyberturvallisuussuoja heidän asiakkailleen. Työkaluilla suojata, hallita, havaita ja vastata he varmistavat, että ne kattavat kaikki emäkset ja suojaavat asiakkaidensa tiedot.

Weinstein osallistuu Kriittinen infrastruktuuri: Suojaus ja joustavuus istunto keskiviikkona 20. kesäkuuta ja osallistuminen Paneelikeskustelu.

14. Sergey Shykevich, Q6 Cyberin uhatiedustelutiimi

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaSergey Shykevich on kokenut tietoverkkoviestinnän asiantuntija. Hän vietti yli vuosikymmenen molemmissa Israelin armeijan tiedustelujoukot sekä työskennellä taktisella ja yksityisellä sektorilla strateginen uhka-analyytikko. Hän on tällä hetkellä Q6 Cyber ​​-yrityksen Cyber ​​Threat Intelligence -tiimin johtaja.

Q6 on yksi johtavista verkkoturvallisuusyrityksistä maailmassa, koska heitä on useita muokattavia kyberturvallisuusratkaisuja heidän asiakkailleen. Heidän työkalunsa ovat erinomaisia Digitaalisen maanalaisen seuranta joka tunnetaan myös nimellä Dark Web, tunnistaa uudet uhat ja oppia torjumaan ne, ennen kuin on liian myöhäistä.

Shykevich osallistuu FraudCON 2.0 päällä Tiistai 19. kesäkuuta ja pitämällä esityksen nimeltä “Ransomware-teollisuuden kulissien takana”Klo 12.45.

15. Eitan Satmary, Wixin tieto- ja tietoturvapäällikkö

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaEitan Satmary on ohi 15 vuoden kokemus verkkoturvallisuudesta. Satmary on pitänyt luentoja aiheesta kyberturvallisuus ympäri maailmaa sekä toiminut useiden huipputeknologian aloittajien neuvonantaja. Hän on tällä hetkellä  Tieto- ja tietoturvapäällikkö Wixissä.

Wix on DIY-verkkosivustojen rakentaja intuitiivisella vedolla & pudota toimittaja. Kaikilla blogeista sähköisen kaupan sivustoihin, kyberturvallisuusuhkien ylläpitäminen on ratkaisevan tärkeää niiden jatkuvalle menestykselle.

Hän tulee olemaan maltillista Toimittajien paneeli aikana Pilvipäivä istunto maanantaina 18. kesäkuuta.


16. Nadav Costa, SafeRide Technologies -tietotekniikan päällikkö

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaNadav Costa aloitti yhteistyön kognitiiviset ajoneuvot vuonna 2014 ollessa GM: ssä. Sieltä hän meni Thomson Reutersille, missä hän työskenteli tutkijana kone- ja syvän oppimisen tekniikoiden soveltaminen NLP-verkkotunnuksen ongelmiin. Hänen nykyinen asemaansa on Tietojenkäsittelytieteen päällikkö SafeRide Technologiesissa jossa hän johtaa ryhmää, jossa työskentelee AI-ratkaisut kytkettyjen autojen kyberturvallisuuden parantamiseksi.  

SafeRide kehittää kyberturvallisuusratkaisua, joka suojaa sekä henkilö- että hyötyajoneuvoja hakkereilta.

Costa osallistuu kahteen istuntoon. AI- häiriöt ovat tulossa ja Valon nopeus - kuljetusten siirtäminen kyberavaruuteen.

17. Marcel Wendt, CTO ja Digidentityn perustaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaMarcel Wendt on Digidentityn perustaja ja CTO, erikoistunut yritys suojella henkilön digitaalista identiteettiä. Hän on työskennellyt myös projekteissa ympäri maailmaa kuullaan valtion virastojen kanssa digitaalisen identiteetin suhteen.

Wendtin johdolla Digidentiteetti on kehittynyt useita teknisiä läpimurtoja, mukaan lukien eSGNG, tapa asiakkaille allekirjoittaa asiakirjat digitaalisesti älypuhelimilla ja tablet-laitteilla.

Wendt esiintyy BISC 2018 istunto Tiistai 19. kesäkuuta paneelilla nimeltään “Korkean varmuuden tunnistetiedot”Klo 11.10

18. Dr. Amir Konigsberg, Twigglen toimitusjohtaja ja perustaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaTohtori Amir Konigsberg sai hänen FT Heprealaisesta yliopistosta ja Princetonista rationaalisuudessa ja interaktiivisessa päätöksenteossa. Ennen Twigglen perustamista Konigsberg työskenteli autonomiset autot General Motorsissa ja oli yksi Googlen Israelin alkuperäiset jäsenet toimisto.

Twigglellä on kehitti sähköisen kaupankäynnin AI-hakukoneen sivustot, jotka parantavat käyttäjien verkkoostoksia. Konigsberg pitää lähes 30 patenttia ja on julkaistu lukuisissa akateemisissa julkaisuissa.

Hän pitää esityksen otsikolla "Tieto ja etsinnän tulevaisuus" AI - Häiriö on tulossa istunto klo 1.05 Tiistai 19. kesäkuuta.

19. Fred Trotter, CareSetin perustaja ja tekninen johtaja

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaFred Trotterilla on paransi terveydenhuollon kyberturvallisuutta. Hän on kirjoittanut Terveydenhuollon hakkerointi, kirja, joka tarjoaa oppaan siitä parantaa lääkäreiden ja sairaaloiden tietotekniikkakäytäntöjä.  

Hän on tällä hetkellä CTO CareSet Systemsissä jossa hän kehittää työkaluja suojella Medicaidin / Medicaren yksityisyyttä edunsaajat seuraamalla samalla potilaan etenemistä ja löytämällä heille oikeat lääkkeet alhaisin kustannuksin.

Ravittaja osallistuu CyberCure-istunto mutta esityslista ei ole vielä julkaistu.

20. Andrey Eidelman, Gettin turvallisuusarkkitehti

Älä missaa näitä 20 johtavaa innovaatiota Cyber ​​Week 2018 -tapahtumassaAndrey Eidelman on melkein a vuosikymmenen kokemus turvallisuudesta ja on tällä hetkellä Turvallisuusarkkitehti Gettissä. Hän hallinnoi Järjestelmäkehityksen elinkaari (SDLC), turvallinen kehitys ja turvallisuustietoisuus R&D-joukkue.

Gett on mullistanut taksien kuljettamista ja kuljettamista yli sata kaupunkia ympäri maailmaa.

Eidelman osallistuu Japani-Israel-paneeli joka keskittyy Japanin kybermarkkinoihin.

Missä tapahtuu verkkoviikko??

Cyber ​​Week järjestetään Tel Aviv -yliopistossa Blavatnikin monitieteisessä tietoverkkotutkimuskeskuksessa 17. kesäkuuta - 22. kesäkuuta. Voit selvittää kaikki yksityiskohtaiset tiedot ja nähdä niiden koko verkkosivun.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me