Argentiinan 5 parasta VPN-verkkoa – turvallisuudesta, suoratoistosta ja nopeudesta vuonna 2020


Argentiinan hallitus vahvistaa säännöllisesti sitoutumisensa sananvapauteen, kansalaisten yksityisyyteen ja syrjimättömyyteen. Näitä painopisteitä ei kuitenkaan aina ole helppo tasapainottaa, ja lakien epämääräinen kieli aiheuttaa tahattomia uhkia Internetin vapauteen maassa.

Esimerkiksi a laaja tiedonjakelulaki otettiin käyttöön vuonna 2004 korkeimman oikeuden isku Argentiinan viranomaiset huonosta sanamuodosta ja räikeästä yksityisyyden loukkauksesta. Mutta muut epäselvät lait, jotka ovat edelleen voimassa, antavat Internet-palveluntarjoajilla on laaja liikkumavara käyttäjän tietojen keräämiselle.

Argentiinan julkiset wi-fi-käyttäjät, sekä asukkaat että vierailijat, kohtaavat myös kasvot verkkorikollisuusriskit. Vuoden 2017 lopulla hakkerit kaapattujen asiakkaiden laitteita useassa Buenos Aires Starbucksissa myymälöitä, mukaan lukien yhdysvaltalaisen toimitusjohtajan kannettava tietokone, kaivoksen kryptovaluutan hankkimiseksi.

Löydät myös, että monet suositut sivustot ja palvelut, mukaan lukien Yhdysvallat Netflix, BBC iPlayer ja Espanjan Teledeporte olemme ei saatavana Argentiinassa georajoitusten takia.

Joten selaatko Internetiä, työskentelet etäyhteydessä tai toivoit vain suoratoistaa suosikkiohjelmasi, on hyvä käyttää luotettava virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) saadaksesi aiempia gelokkeja ja suojaa yhteys milloin tahansa käyt verkossa Argentiinassa.

Pikaopas: Parhaat käytettävät VPN: t Argentiinassa

Buenos Airesista Córdobaan olemme pyöristäneet parhaat mahdolliset VPN-verkot, joita voit käyttää Argentiinassa, ja niitä tukevat käyttäjän arvostelut ja omat testaukset.

 1. NordVPN
  Sekä käyttäjien että tekniikan verkkosivustojen johdonmukaisesti luokittelemat parhaimmaksi VPN: ksi, NordVPN tarjoaa nopeita ja eräitä parhaimmista VPN-markkinoiden suojaustoimenpiteistä..
 2. ExpressVPN
  Jos haluat VPN: n, joka suojaa tietosi ja tarjoaa myös salamannopeat yhteydet torrentia ja suoratoistoa varten, ExpressVPN on sinulle.
 3. CyberGhost
  Kuvapohjaisessa, intuititve-käyttöliittymässä tämä on loistava VPN aloittelijoille. Voit yhdistää seitsemän laitetta yhdelle tilille enemmän kuin useimmat premium-VPN: t sallivat.
 4. HMA
  HMA väittää, että sillä on kaikkein VPN: n kattavin kattavuus, syystä. On lähes mahdotonta nimetä maata ilman HMA-palvelinta!
 5. VyprVPN
  Ainutlaatuisella Chameleon-tekniikallaan tämä VPN on vankka valinta ohittaa geoblokkeja. Nopeat nopeudet ja rajaton kaistanleveys tekevät siitä myös upean suoratoiston.

Hanki NordVPN nyt

Mitä sinun pitäisi etsiä Argentiinan VPN: stä

Kaiken kaikkiaan Argentiina tukee ilmaista ja avointa pääsyä verkkoon. Vuonna 2017 Freedom House antoi maalle tähtien mukaisen Internet-vapauspisteen, koska se ei valvo aktiivisesti kansalaisiaan tai sensuuri sisältöä.

Hallituksen aktiivisen valvonnan puute ei takaa yksityisyyttäsi, kuitenkin.

Argentiinan Internet-palveluntarjoajat keräävät käyttäjätietoja ja jälleen kerran, huonosti muotoillut lait tekevät erittäin vaikeaksi tietää kuinka kauan ne säilyttävät sen. Selvää on, että lait edellyttävät sitä digitaalisten palvelujen tarjoajat luovuttavat tietolokit hallitusviranomaisille voimassa olevan haasteen kanssa.

Lisäksi vuoden 2017 Starbucks -tapahtuma, jossa Stensulin toimitusjohtaja Noah Dinkin oli yksi monista asiakkaista, joiden tietokone oli kaapattu, osoitti, että kansainvälinen hakkerit hyödyntävät Argentiinan ISP-verkkojen heikkouksia.

Kaiken kaikkiaan on paljon syitä vedota VPN: n lisättyyn tietoturvaan ja yksityisyyteen aina, kun käyt verkossa Argentiinassa. Hyvä VPN toimii suojana sinun ja palveluntarjoajasi välillä, pitämällä aktiviteettiasi nimettömänä ja salatuna.

Parhaat VPN-verkot antavat sinulle myös rajoittamattoman pääsy geoblokeroituun sisältöön ympäri maailmaa, kuten Netflix ja BBC.

Nopeimmat yhteydet ja laajin yhteys ovat VPN-verkossa palvelimet Argentiinassa samoin kuin missä tahansa maassa, jolla on sivustoja ja palveluita, joihin haluat tavoittaa (esim. USA Netflixille, Espanja Teledeportelle).

Jos vierailet Argentiinassa, haluat myös VPN: n palvelimilla kotimaassasi päästäksesi suosikki-esityksiisi ja -sivustoihisi kotona.

Ei ole aina helppoa kertoa hyviä VPN: iä pahoista, mutta olemme saaneet sinut peittämään asiantuntijaluettelomme kuudesta parhaat VPN-palvelut Argentiinassa päästä ohi geoblocks ja suojata yksityisyyttäsi.

Argentiinan 5 parasta VPN-verkkoa

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN: llä on tiukka ei-lokit -käytäntö ja tarjoaa valtavan luettelon ominaisuuksista. Ensisijaiset turvatoimet kuten 2048-bittinen salaus, tappaa kytkin, ja valitsemasi useita suojausprotokollia tukee Double VPN ja sipulin täydellinen nimettömyys VPN: n yli.

NordVPN-verkossa on 5000+ palvelimet 60 maassa, joista 6 Argentiinassa, yli 30 Espanjassa ja lähes 2 000 Yhdysvalloissa. Yhden tilauksen avulla voit muodostaa yhteyden jopa 6 laitetta samanaikaisesti kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä.

Nopeat yhteydet ja loistava geoblokin ohittaminen tarkoittavat saumattomasti Yhdysvaltain Netflixin, eurooppalaisten urheiluverkkojen suoratoisto, ja enemmän, mikä on auttanut tekemään NordVPN: stä maailmanlaajuisen suosikin.

NordVPN tarjoaa kaikille käyttäjille a 30 päivän rahat takaisin takuu.

NordVPN voi poistaa lukituksen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Näytä NordVPN-tarjoukset

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

Käyttäjät rakastavat ExpressVPN: ää suoratoistosta sen takia verrattomat verkonopeudet. Tämä palvelinverkko, joka kattaa 94 maata, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Argentiina ja Espanja, tämä tehokas VPN avaa sisällön kaikkialta maailmasta.

Verkkoturva ja yksityisyys ovat ExpressVPN: n tärkeimpiä painopisteitä, ja niissä on varmennettuja ominaisuuksia kirjautumattomuuskäytäntö, automaattinen tappikytkin ja armeijan salaus. Voit valita VPN-protokollat ​​tai voit antaa yksinkertaisen käyttöliittymän valita parhaan käytettäväksi.

Tämä tarjoaja on erinomainen myös asiakaspalvelussa tarjoamalla 24/7 live chat-tuki edustajien kanssa, jotka todella tietävät tavaraa. Hinnat ovat korkealla puolella, etenkin kun otetaan huomioon 3 laitteen raja tiliä kohden, mutta tämä on kaikin tavoin korkealaatuinen VPN-palvelu.

Matkapuhelimen käyttäjät saavat 7 päivän ilmainen kokeilu, ja kaikkia tilaajia suojaa a 30 päivän rahat takaisin takuu.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Näytä ExpressVPN-tarjoukset

3. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

CyberGhost n helppoja, esiasetettuja profiileja saa sinut selaamaan, suoratoistamaan tai torrentisoimaan hetkessä. Mutta kokeneelle käyttäjälle on täällä paljon myös sinun protokollien valinta ja muokattavissa olevat asetukset jopa 7 laitteelle kerralla.

CyberGhostin laaja, yli 5700 palvelimen verkko lähes 90 maassa sisältää 10 nopeaa yksikköä Argentiinassa. CyberGhost tukee P2P-toimintoja sen avulla torrent nimettömästi profiilia ja vapauttaa johdonmukaisesti Netflix, Sky ja monet muut streaming-palvelut.

Tämän palveluntarjoajan sitoutuminen jatkuviin verkko- ja palveluparannuksiin on voittanut monet fanit Argentiinassa ja muualla maailmassa. Voit kokeilla iOS- tai Android-sovellusta ilmaiseksi 7 päivän ajan, ja sinut peittää a 45 päivän rahat takaisin -takuu riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Näytä CyberGhost-tarjoukset

4. HMA VPN

hidemyass-laite

Jos haluat piilottaa sijaintisi, VPN kanssa palvelimia melkein jokaisessa maapallon maassa ei ole huono valinta. HMA kattaa Argentiinan hyvin palvelimilla Buenos Airesissa, ja sen eurooppalaiset ja pohjoisamerikkalaiset verkot antavat sinulle pääsyn parhaisiin streaming-palveluihin.

Suosittu käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen - valitse vain tila, joka sopii mitä haluat tehdä, olipa se sittenkin suoratoisto, selaaminen tai P2P-jakaminen. Kumpi valitset, sinut suojataan hyvin vahvalla salauksella ja edistyneillä turvaominaisuuksilla.

Meidän on mainittava, että HMA pitää erittäin rajallisia yhteyslokeja, mutta vain diagnoositarkoituksiin. On ei kirjaa selaushistoriastasi tai mitä olet ladannut tai suoratoistanut.

Testaa HMA: lla 7 päivän ilmainen kokeilu, tai tilaa itseluottamus a 30 päivän palautuskäytäntö.

HMA voi estää: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 •  Kyllä, nimetyt P2P-palvelimet ovat käytettävissä

HMA toimii näillä laitteilla:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, reitittimet.

Näytä HMA-tarjoukset

5. VyprVPN

Argentiinan 5 parasta VPN-verkkoa - turvallisuudesta, suoratoistosta ja nopeudesta vuonna 2020

VyprVPN: n Chameleon-tekniikka tarjoaa erinomaisen yksityisyyden suojan, ja se on myös vahva geoblokkisuoja. Tämän VPN: n suuret nopeudet ja rajaton kaistanleveys tekevät siitä loistavan valinnan suoratoistoa varten.

Emme suosittele VyprVPN: n torrentia, koska tarjoajan tiukat säännöt, jotka ohjaavat harjoittelua. Mutta pidämme niin, että se sallii 5 samanaikaista laiteyhteyttä tiliä kohden ja tarjoaa omistettuja sovellukset kaikille tärkeimmille alustoille.

VyprVPn n ensiluokkaiset turvaominaisuudet sulje pois tappokytkin, NAT-palomuuri haittaohjelmien suojaamiseksi ja 256-bittinen salaus. Palveluntarjoajan mukaan osittaisia ​​lokit pidetään vain vianetsintätarkoituksia varten ja että nämä lokit on suojattu tiukeilla sveitsiläisillä tietosuojalakeilla.

VyperVPN tarjoaa Buenos Aires -palvelimen ja useita Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian palvelimia. 30 päivän rahat takaisin takuu koskee kaikkia tilauksia.

VyperVPN voi estää: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Tukee torrentia: 

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

VyperVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, reitittimet, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Näytä VyprVPN-tarjoukset

Yhteenveto

VPN-verkon käyttäminen yhteyden suojaamiseksi ja verkkoyhteyden laajentamiseksi on hieno idea missä tahansa maassa, ja Argentiina ei ole poikkeus. Maan sitoutuminen vapauteen ja yksityisyyteen on aito, mutta joidenkin lakien huono sanamuoto jättää porsaanreikiä, jotka saattavat vaarantaa tietosi.

Ja riippumatta siitä, asutko Argentiinassa vai vierailet vain, sinun ei tarvitse antaa sisällön geoblokkien estää sinua pääsy suosikkisivustoihisi ja suoratoistopalveluihin, riippumatta siitä, missä he sijaitsevat.

Argentiinan parhaat VPN: t laittavat kaiken haluamasi sisällön käden ulottuvillesi pitäen sinut turvallisesti piilossa sekä Internet-palveluntarjoajien valvonnasta että tietoverkkorikollisilta yrittää kaapata laitteitasi.

Jos et vieläkään ole varma, mikä VPN on paras internetikäyttöösi Argentiinassa, lue lisää asiantuntijoiltamme, jotka ovat heidän markkinoiden parhaimpien yleisten VPN: ien käytöstä poistettuja..

Kokeile NordVPN-riskiä tänään!

Saatat pitää myös:

 • Kuinka saada argentiinalainen IP-osoite mistä tahansa
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me