BolehVPN-liikenteen häiriöt pitävät sinut poissa vaikeuksista, jopa Kiinassa


Anna tausta BolehVPN: stä: Mikä inspiroi sinua aloittamaan VPN-palvelun aluksi?

Kiinan hallitus aloitti vuonna 2007 liikenteen suodattamisen; Se oli ensimmäinen tarkoituksellinen hidastuminen p2p: llä, jota seurasi sensuuri moraalisista syistä ja nykyään jopa poliittisista syistä. Tuolloin siellä oli vähän saatavilla olevia VPN-vaihtoehtoja, ja monet palveluntarjoajat lopettivat toimintansa, joten päätimme keksiä oman VPN: n omaan käyttöön henkilökohtaiseen käyttöön ja löytää muita jakamaan palvelimen kanssamme. Tuskin tiennyt, että kasvamme nykyiseen paikkaan kasvavan globaalin asiakaskunnan kanssa.

Liikenteen häiriöteknologian avulla käyttäjät voivat piilottaa sen, että he käyttävät VPN: tä. Selitä miten tämä tehdään ja miksi se on etuna kilpailijoitasi nähden?

Liikenteen hämärtäminen tapahtuu XOR-korjauksella, joka käytännössä sekoittaa jokaisen liikenteen puskurin, joka lähetetään OpenVPN-asiakkaan ja palvelimen välillä. On olemassa edistyneempiä menetelmiä, kuten OBFS4, mutta se lisää ylimääräisiä kustannuksia ja erillinen asiakas ja palvelin on suoritettava uudelleen.

Tavalliselle käyttäjälle uskomme, että XOR-korjaustiedosto tarjoaa tällä hetkellä riittävän hämärtämisen vaarantamatta liikaa käytettävyyttä ja suorituskykyä. Tämä voi ohittaa maat, jotka estävät VPN: n käytön. Tarjoamme myös Shadowsocks-tukea niille, jotka sitä pyytävät meiltä.

Suurin osa VPN-palveluntarjoajista ei toteuta häiriöitä, mikä tarkoittaa, että VPN-liikenne voidaan helposti tunnistaa. Vaikka he eivät tiedä mitä teet VPN-tunnelissa, se voi "merkitä" käyttösi mahdollisesti epäilyttävään tapaan kuin TOR-käytöllä tapahtuu.

Mikä on ”viiden silmän” lainkäyttövalta ja miksi näiden maiden ulkopuolella on etu?

Viisi silmää on tiedustelupalveluiden liitto, joka koostuu Australiasta, Kanadasta, Uudesta-Seelannista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista. Yhdessä he tekevät yhteistyötä miljardien yksityisen viestinnän seuraamiseksi maailmanlaajuisesti. Kuten useista vuodoista, kuten Snowdenista, käy ilmi, he toteuttavat monia valvontaohjelmia, jotka muodostavat laajan verkon, johon tavalliset kansalaiset kuuluvat. Viisi silmää ovat itse asiassa laajentuneet kattamaan Tanskan, Ranskan, Hollannin, Norjan, Saksan, Belgian, Italian, Ruotsin ja Espanjan, ja siksi niitä kutsutaan usein neljätoista silmäksi. Osallistuminen neljääntoista silmään tarkoittaa myös sitä, että maat, jotka saattavat laillisesti olla kyvyttömiä vakoilemaan omia kansalaisiaan, voivat saada muut jäsenvaltiot vakoilemaan heidän puolestaan ​​ja jakamaan kyseisen sisällön heidän kanssaan.

Jos VPN-palveluntarjoajasi sijaitsee näillä lainkäyttöalueilla, on paljon suurempi mahdollisuus, että kyseiset maat ryhtyvät toimenpiteisiin pyytää tietoja VPN-palveluntarjoajilta, ottaen huomioon niiden joukkovalvontapolitiikan. Monissa näistä maista olisi laillista, että hallitus vaatisi VPN-yritystä paljastamaan kaiken mitä sillä on ja mahdollisesti jopa ottamaan lokit käyttöön.

Vaikka olemme heidän lainkäyttövallan ulkopuolella, otamme silti ylimääräistä varovaisuutta ja annamme optiokanarian kuukausittain.

Mitkä ovat esineiden internetiin liittyviä riskejä ja mitä käyttäjät voivat tehdä suojellakseen itseään?

Yhä useammilla kohteilla, joilla on Internet-yhteys ja älykkäät ominaisuudet, heistä tulee hyökkäysvektoreita potentiaalisille hakkereille. Koska monet näistä esineistä on upotettu kotiisi, ne aiheuttavat merkittäviä yksityisyyden riskejä. Pahinta, että näiden laitteiden tietoturvapäivitykset ovat yleensä hitaita, ja vaikka ne julkaistaan, käyttäjien päivitykset ovat usein hitaita. Pieninä ja rajoitetulla prosessointiteholla valmistajat keskittyvät enemmän käytettävyyteen kuin turvallisuuteen. Symantec teki äskettäisen tutkimuksen tästä ja osoitti, että monet näistä laitteista eivät toteuta perussalausta.

Suurin osa näistä laitteista viestii palveluntarjoajilleen myös epävarmojen kanavien kautta, joten on helppoa kerätä paljon yksityistä tietoa sinusta ja mahdollisesti käyttötavoistasi. Haluatko jonkun tietävän aina, kun käännät valoja tai kahvinjuontiohjelmaasi? Vaikka tämä voi tuntua turhilta eristettynä, kuvittele tilanne, jossa Internet-palveluntarjoajasi tai hallintosi tai kolmas osapuoli voi periaatteessa seurata liikettäsi talosi ympärillä eri Internet-laitteista kerätyn tiedon perusteella?

VPN voidaan asentaa reitittimen tasolle niin, että kaikki kotisi liikenne poistuu salattuina. Tosin VPN ei ratkaise kaikkia IoT: n esittämiä turvallisuusriskejä, mutta se ainakin yhdistää yhden reiän salaamalla kaiken lähtevän liikenteen ja vaikeuttamalla henkilökohtaisten tietojen keräämistä IoT: n käytöstä..

Mitä uusia suuntauksia voimme odottaa näkevän lähitulevaisuudessa VPN: n ja verkkoturvallisuuden maailmassa?

Tietoturva Internet-tietoturvan välttämättömyydelle on lisääntynyt joukkovalvonnan aikakaudella, mutta suuri osa väestöstä ei ole edelleenkään tietoinen siitä, kuinka turvata itsensä, koska nykyään PGP: n kaltaisia ​​työkaluja itsesi suojelemiseen on hankala käyttää. Tämä alkaa muuttua. Esimerkiksi salaus loppupäästä kasvaa yhä enemmän pikaviestintäsovelluksissa, kuten Whatsapp, mutta metatietoja on edelleen vaikea suojata ja ne ovat edelleen arvokasta tietoa, jota yritykset, kuten Twitter ja Facebook, käyttävät. Olisi mielenkiintoista nähdä tekniikan kehitys metatietojen suojaamisessa, joka antaa pois käyttäytymismallimme. Erityisesti sähköposti on edelleen suhteellisen epävarmaa, ja tällä alalla on lupaavia kehityksiä, kuten Dark Internet Mail Environment (DIME). Kuten aiemmin mainittiin, Internetin turvallisuudesta ja yksityisyydestä tulee tulevina vuosina huomattavasti suurempi kysymys.

Uskon, että hajautettuja nimettömyysverkkoja, kuten TOR / I2P, kehitetään edelleen ja ehkä VPN-verkkojen ylläpitämiseksi luotettavasti.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me